Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Methandriol prah (521-10-8)

Methandriol prah (521-10-8)

Methandriol prah, Methandriol sirovi prah, kupiti Methandriol prah, sirov Methandriol prah, Methandriol prah za prodaju, Methandriol prah prah,


1.Kak je prah Methandriol u prahu?


Methandriol je steroid koji je vrlo sličan prohormonu 5-androdiolu, osim što je C-17 alfa alkilovan i takođe esterifikovan na oba kraja. Prisutan je u kombinaciji sa nekoliko drugih steroida, naročito onih proizvedenih u Australiji. U Dan Duchaineovom podzemnom steroidnom priručniku II, Duchaine je pretpostavio da methandriol povećava aktivnost bilo kog steroida koji se koristi u kombinaciji sa njim. On je izjavio da je methandriol to učinio vrlo snažno vezivanjem za SHBG, čime je kucao druge steroide u slobodno i aktivno stanje (slično onome što je opisano za mesterolone). Iako se metandriol vezuje za SHBG, to čini prilično slabo i nije u stanju da kuca većinu steroida.

 

Methandriol je vrlo sklon aromatizaciji (kao što je androdiol) i predloženo je da se može direktno vezati za receptor estrogena bez potrebe za aromatizacijom. Kada se koristi sa drugim aromatizirajućim steroidima, metandriol najverovatnije zauzima aromataz do te tačke da drugi steroid ne može da se aromatizuje, omogućavajući joj da ostane slobodan i aktivan. Iako ovo zvuči kao dobra ideja u početku, višak estrogena koji se proizvodi dodavanjem metandriola može brzo dovesti do ginekomastije.


Utvrđeno je da methandriol predstavlja snažni inhibitor 11-beta hidroksilaze. Ovo rezultira nastankom deoksikortikosterona, snažnog mineralokortikoida koji izaziva zadržavanje natrijuma i vode koji rezultiraju hipertenzijom. Potencijalno uznemiravajući aspekt hipertenzije izazvanog metandriolom bio je očigledan ireverzibilnost. Inhibicija 11-beta hidroksilaze smanjuje proizvodnju kortizola i rezultira smanjenjem veličine nadbubrežnih žlezda, takođe poznate kao atrofija nadbubrežne žlezde, što može dovesti do stanja akutne insuficijencije nadlaktice nakon povlačenja upotrebe steroida koji inhibirati 11-beta hidroksilazu.

 

Methandriol se metaboliše do metilestestosterona, estrogenih metabolita i 5-alfa redukovanih androgena koji doprinose profilu neželjenog efekta ovog steroida. "Povećanje efikasnosti" koje ovaj steroid indukuje kada se koristi u kombinaciji sa drugim androgenim kao što je predložio Duchaine i drugi biti povezana sa inhibicijom 11-beta hidroksilaze koja će rezultirati povećanjem težine vode i anticataboličnim efektom kroz smanjenje serumskog kortizola. Kao što je pomenuto na drugom mestu, inhibicija 11-beta hidroksilaze može uzrokovati hipertenziju i druge negativne kardiovaskularne efekte.
 

2. Kako radi prah Methandriol prah?


Methandriol (ili MAD) čini se da je jedan od rijetkih i egzotičnih anaboličkih steroida. To je zapravo 5-androstenediol (5AD) koji je svoju hemijsku strukturu modifikovao dodavanjem metil grupe, tako da se jedinjenje može odupreti tome što je jetra oboreno kada se uzima oralno. Ovo rezultira boljom upotrebom od strane tela i naziva se 17-alpha alkilation (17AA). Prvi aspekt koji će se rešiti je onaj koji najviše interesuje bodibildere, potencijal za izgradnju mišića u lečenju. Sa efektom anaboličkog (mišićnog) efekta od 20-60 (u poređenju sa testosteronom koji ima anabolički rejting od 100), ne može se očekivati dobitak mišićne mase od upotrebe MAD-a. Takođe je blago androgeni, opet u poređenju sa testosteronom koji ima androgeni efekat od 100 MAD samo kod 30-60.


Nizak androgeni nalazi Methandriola mogu biti blagoslov i prokletstvo, s jedne strane sa niskim androgenim efektima, lek se može koristiti bez brige od strane osoba koje pate od problema sa prostatom, gubitkom kose i akni. Takođe se mogu koristiti i ženski bodibilderi koji žele da izbegnu maskulinizujuće neželjene efekte androgena kada se drže razumne doze i trajanja ciklusa.1 S druge strane, koristi od korišćenja androgenog steroida su izgubljeni, postoji direktna korelacija između lekovi androgeni nivoi i jačine snage, visoko androgeni steroidi također imaju tendenciju da pomažu u gubitku masti tako što se snažno vezuju za androgeni receptor (AR).
 

3. Kako koristiti prah Methandriol u prahu ?


Methandriol Dipropionat je injekcioni, snažan anabolički steroid sa nekim androgenim svojstvima. Uobičajena doza za Methandriol Dipropionate je 100 mg na svakih 2-3 dana.

 

Podizanjem nivoa zadržavanja azota Methandriol Dipropionate stimuliše sintezu proteina, što dovodi do veće mišićne mase; i povećava snagu. Osim toga, može imati anti-kataboličke osobine. Methandriol Dipropionat je dovoljno jak da se koristi sam. Međutim, često se kombinuje sa drugim steroidima radi poboljšanja ukupnih efekata. Methandriol dipropionat se ne pretvara direktno u estrogen, tako da ima nisku incidencu neželjenih efekata povezanih sa estrogenom, kao što su ginekomastija, zadržavanje vode i depozicija masti, koji su obično minimalni ako se javljaju. Kako Methandriol dipropionat ima androgenu komponentu, mogući su tipični androgenski povezani neželjeni efekti: masna koža, akne, povećana tjelesna kosa i gubitak kose glave ako je sklono muškoj plesniji.

 
4. Doziranje u prahu Raw Methandriol


Preporučena doza za sportiste je 100mg za 2 do 3 dana. Preporučena doza za oralni oblik Methandriol Dipropionate (MD) je 40 do 60 mg dnevno. Oralni oblik ne treba uzimati više od 6 nedelja.
 

5. Upozorenje o prahu Raw Methandriol


Methandriolsov rodni hormon 5AD se pokazao kao steroid sa "potencijalnim estrogenim svojstvima" (6), pošto metilacija čini hormon više bio-dostupnim i samim tim "jači" vodim da vjerujem da je estrogenska aktivnost metandriola još snažnija od 5AD . Samo to je loša vest za sve članove Steriod.com zainteresirane za dodavanje ovog lijeka ciklusu, prekomerna estrogenska aktivnost može dovesti do rasta tkiva dojke kod muškaraca (ginekomastija), povećanja masti, zadržavanja vode, gubitka seksualnog pogona i spora prirodnog testosterona proizvodnja. Još gore je činjenica da 5AD sama aktivira estrogen receptor (ER) (6). Ovo bi aromatizovalo inhibitore poput letrozola (femera) i anastrozola (arimidex) malo manje efikasno u borbi protiv MAD estrogenih strana jer ne mora biti izloženo aromatizovati enzim da bi učinio bilo kakvu štetu.


Više dokaza koji podržavaju MAD imaju direktna estrogena svojstva je njegova upotreba u veterinarskim injekcijama. Uobičajeno se koriste za promovisanje telesne mase kod životinja (7), studije pokazuju da kombinovanje anaboličkih steroida sa ženskim polnim hormonom (estrogen, progesteron) promoviše bolji porast telesne težine koji je ili sam (8) to posebno važi kada se ženski seksualni hormoni slože sa ne- -Aromatizacija nandrolon derivata trenbolona (9). MOG estrogena svojstva bi bila korisna u tom pogledu, ovo je REALNI razlog za dodavanje MAD-u drugim anaboličkim veterinarskim preparatima, ne zato što senzibilizuje AR Većina profila na metandriolu kaže da daje "ogromne snage", međutim gledajući dokazi za koje se čini da jedini "masivni dobitak snage" MAD-a može proisteći iz povećane količine zadržavanja vode unutar mišića, što bi rezultiralo povratnim efektom kada su mišići komprimovani tokom snižavanja težine, slično dejstvu benching shirt.


Verovati ili ne i estrogen je hormon za izgradnju mišića, što uzrokuje rast dodavanjem estrogenskog receptora na mišiće (10), ali to su manje koristi i ne vrijede potencijalnih nepovoljnih strana. Uobičajena osobina korištenja MAD-a je povišen krvni pritisak (11) što bi moglo biti iz zadržavanja vode zbog visoke estrogenske aktivnosti ili drugih dejstava u organizmu. (11) Nema dokaza da methandriol negativno utiče na holesterol, tako da bi se vaša kardio-vaskularna heata najmanje vaših brige ako ste izabrali da koristite metandriol.
 

6. Koji su mogući neželjeni efekti praha Methandriol?


Methandriol nije direktno aromatiziran od strane tela, iako je jedan od njegovih poznatih metabolita metilestosteron, koji se može aromatizovati. Takođe se veruje da metlandandrostendiol ima neku inherentnu estrogensku aktivnost. Takođe se smatra slabim do umereno estrogenim steroidima. Ginekomastija je moguća tokom lečenja, ali generalno samo kada se koriste veće doze. Zadržavanje vode i masti takođe može postati problem, opet zavisno od doze. Osetljivim pojedincima može biti potrebno dodati anti-estrogen kao što je Nolvadex® da bi se smanjili povezani neželjeni efekti.

 

Mada je često klasifikovan kao anabolički steroid, metilendrostendiol je dovoljno androgeni. Androgeni neželjeni efekti su česti sa ovom supstancom. Ovo može uključiti borbe mastne kože, akni i rast tela / lica. Anabolički / androgeni steroidi takođe mogu pogoršati gubitak kose kod muškaraca. Žene su upozorene na potencijalne virilizirajuće efekte anaboličkih / androgenih steroida. To može uključiti produbljivanje glasa, menstrualne nepravilnosti, promene teksture kože, rast obraza lica i povećanje klitorisa. Imajte na umu da 5-alfa reduktaza ne utiče na metilendrostendiol, tako da relativna androgenost ovog steroida ne utiče na istovremenu upotrebu finasterida ili dutasterida.

 

Metandriol je c17-alfa alkilovano jedinjenje. Ova promena štiti lijek od deaktivacije jetre, omogućavajući vrlo visok procenat unošenja lijeka u krvotok nakon oralne primjene. C17-alfa alkilovani anabolički / androgeni steroidi mogu biti hepatotoksični. Produžena ili velika izloženost može dovesti do oštećenja jetre. U retkim slučajevima može se razviti smrtno opasna disfunkcija. Preporučljivo je da posetite lekara periodično tokom svakog ciklusa kako biste pratili funkcije jetre i sveukupno zdravlje. Unos c17-alfa alkilovanih steroida je najčešće ograničen na 6-8 nedelja, u nastojanju da se izbegne eskaliranje sila jetre. Injekcioni oblici lekova mogu predstavljati nešto manje naprezanja na jetru izbjegavanjem metabolizma prvog prolaza za oralno doziranje, mada i dalje može predstavljati značajnu hepatotoksičnost.
Upotreba dodatka za detoksikaciju jetre, kao što su Liver Stabil, Liv-52 ili Essentiale Forte, preporučuje se uzimanjem bilo kojih hepatotoksičnih anaboličkih / androgenih steroida.

 

Anabolički / androgeni steroidi mogu imati štetne efekte na serumski holesterol. Ovo uključuje tendenciju smanjenja vrednosti HDL (dobrog) holesterola i povećanja vrijednosti LDL (loših) holesterola, koje mogu prebaciti HDL u LDL ravnotežu u pravcu koji podstiče veći rizik od arterioskleroze. Relativni uticaj anaboličkog / androgenog steroida na lipide u serumu zavisi od doze, načina primene (oralno naspram injekcije), vrste steroida (aromatizujućeg ili nehromatizujućeg) i nivoa otpornosti na hepatični metabolizam. Metilendrostendiol ima jak uticaj na hepatično upravljanje holesterolom zbog strukturne otpornosti na probijanje jetre i (sa oralnim) načinom primene. Anabolički / androgeni steroidi takođe mogu negativno uticati na krvni pritisak i trigliceride, smanjiti endotelnu relaksaciju i podržati hipertrofiju leve komore, što potencijalno povećava rizik od kardiovaskularnih bolesti i infarkta miokarda.

 

Da bi se pomoglo u smanjenju kardiovaskularnog stanja, savetuje se da održava aktivni program kardiovaskularnog vježbanja i minimizira unos zasićenih masti, holesterola i jednostavnih ugljenih hidrata u svako vrijeme tokom aktivne AAS administracije. Takođe se preporučuje dodatak ribljim uljima (4 grama dnevno) i prirodnom holesterolom / antioksidativnom formulom kao što je Lipid Stabil ili proizvod sa uporednim sastojcima.

 

Svi anabolički / androgeni steroidi, kada se uzimaju u dozama dovoljnim da promovišu dobitak mišića, očekuju da potisnu endogenu proizvodnju testosterona. Bez intervencije supstanci koje stimulišu testosteron, nivoi testosterona se trebaju vratiti u normalu u roku od 1-4 mjeseca od secesije lijeka. Imajte na umu da se produženi hipogonadotropni hipogonadizam može razviti sekundarno zbog zloupotreba steroida, što zahteva medicinsku intervenciju.

 

Gore navedeni neželjeni efekti nisu inkluzivni. Za detaljnije diskusije o potencijalnim neželjenim efektima pogledajte stranicu Steroidne neželjene efekte.
 

7. Kupi Methandriol prah f rom SZOB


  Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu sirovina Methandriol.

  Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

  U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu vaše narudžbe.

Poslati će se u roku od 12 sati.
Hot Tags: SZOB, ok-biotech.com, Methandriol, 521-10-8, Methandriol prah, Methandriol sirovi prah, kupiti Methandriol u prahu, sirov Methandriol u prahu, Methandriol prah za prodaju, Methandriol prah prah,
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: