Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Abiraterone Acetate CAS: 32138-69-5

Abiraterone Acetate CAS: 32138-69-5

Abiraterone Acetate Intermediate 32138-69-5 Ime proizvoda: Abiraterone Acetate Intermediate Hemijski naziv: 17-Iodoandrosta-5,16-dien-3beta-ol; 3β-hidroksi-17-jodo-androsta-5,16-dien; Androsta-5,16-dien-3-ol, 17-jodo -, ...

Opis Abiraterone Acetate CAS: 32138-69-5:

Abiraterone acetat (INN, USAN, BAN, JAN) (brendovi Zytiga, Abiratas, Abretone, Abirapro) je steroidni inhibitor CYP17A1 i produženi inhibitor sinteze androgena koji se koristi u kombinaciji sa prednizonom u metastatskom kastraciji otpornom na rak prostate (ranije nazvan otporan na hormone ili hormon-refraktarni karcinom prostate) - tj. rak prostate koji ne reaguje na lišavanje orrogena ili liječenje antagonistima receptora androgena. To je prolek aktivnog agiraterone agenta, a na tržištu je Janssen Biotech pod trgovačkim imenom Zytiga. Pored toga, Intas Pharmaceuticals trži drogu pod trgovačkim imenom Abiratas, Cadila Pharmaceuticals trži lek kao Abretone i Glenmark Pharmaceuticals kao Abirapro.Hot tagovi: Finasteride .

Abiraterone acetat je odobrila američka administracija za hranu i lekove 28. aprila 2011. godine. Saopštenje za javnost u FDA-u upućivalo se na kliničku studiju faze III u kojoj je abirateronova upotreba bila povezana sa srednjim opstankom od 14,8 mjeseca u odnosu na 10,9 mjeseca sa placebom; studija je rano zaustavljena zbog uspešnog ishoda.

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme klijenata, kako bi kupci blagovremeno dobijali robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: