Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Anastrozole(Arimidex) prah (120511-73-1)

Anastrozol, Arimidex, kupiti Anastrozol prah sirovog Anastrozol prah, Anastrozol prah, Anastrozol prah dobavljače, Anastrozol prašak za prodaju, Arimidex u prahu, sirovo Arimidex prah,


1. što je sirovo Anastrozol prah?


Anastrozol, prodaju pod trgovačko ime Arimidex među ostalima, je lijek koristi uz ostale tretmane za rak dojke. Posebno se koristi za hormonske receptore-pozitivnog raka dojke. To je također bio korišten za Sprečavanje raka dojke u onih s visokim rizikom. To se uzima na usta.


Anastrozol je lijek liječenje raka i također poznat po nazivu Branda, Arimidex.

To je tretman za post menopauzi žene s rakom dojke koji je hormon osjetljivi.


Oralne Anastrozol tablete je dostupan kao brand ime droge Arimidex i generičkih lijekova. Generički lijekovi obično koštaju manje. U nekim slučajevima, možda nisu dostupni na iste jačine i doze oblicima kao brand ime verzija.

 

Uobičajene nuspojave uključuju vruće Trepće, izmijenjen raspoloženja, bolove u zglobovima i mučnina. Ozbiljne nuspojave uključuju povećani rizik od srčanih bolesti i osteoporoze. Upotreba za vrijeme trudnoće je poznato da brine o bebi. Anastrozol je u zabranjivanje aromataze obitelj lijekova. Djeluje blokirajući stvaranje estrogena.
 

2. Kako funkcionira sirovog Anastrozol prah?


Anastozole smanjuje količinu estrogena u tijelu. Ženski spolni hormoni estrogen i progesteron stimulirati mnogih karcinoma dojke rasti. Spuštanje razine estrogena može zaustaviti ili usporiti rast stanica raka dojke.

 

Anastrozol blokira proces nazvan aromatisation koji mijenja spolnih hormona zove androgena u estrogen. To se događa uglavnom u masnim tkivima, mišićima i koži i treba poseban enzim pod nazivom aromataze.

 

Hormoni su kemijske tvari koje proizvodi žlijezda u tijelu, koje ulaze u krvni sustav i može izazvati efekte u druge dijelove tijela. Na primjer, hormona testosterona u testisima i je odgovoran za muške karakteristikama kao što su produbljivanje glasa i povećane tjelesne kose. Korištenje hormonske terapije za liječenje raka na temelju promatranja da tumorskih stanica može djelomično ovise o vezanje hormona na receptore na površini stanice raka.

 

Hormonske terapije može raditi kroz metode kao što su zaustavljanje proizvodnje određenih hormona ili ometa hormona vezanje na receptore stanica raka. Različite vrste hormonske terapije su kategorizirani po njihovu funkciju i/ili tip koji je pod utjecajem hormona.

 

Anastrozol je inhibitor aromataze. To znači da on blokira na enzim aromataze (found tijela mišića, kože, dojke i masti), koji se koristi za pretvaranje androgena (hormona koje proizvodi nadbubrežna žlijezda) u estrogene. Stanice tumora ovisna o estrogena manje rasti kada nema estrogena.

 

Anastrozol pripada skupini lijekova pod nazivom inhibitori aromataze. Oni blokiraju proizvodnju estrogena, koji je ključni stimulator raka dojke. Skupinu lijekova odnosi se na lijekove koje rade na sličan način. Oni imaju slične kemijske strukture i često se koriste za liječenje sličnih uvjeta.

 

U postmenopauzi, enzim pod nazivom aromataze promjene hormona zove androgena u hormon estrogen. Mnogim tumora dojke raste kada estrogen je prisutan. Anastrozol zaustavlja aromataze from rad. Ovo smanjuje količinu estrogena u svoje tijelo i u tkivo raka.
 

3. Kako koristitiAnastrozol Sirovi prah?

Anastrozol se koristi s drugim tretmanima, kao što su operacija ili zračenje, za liječenje ranog raka dojke kod žena koji su doživjeli menopauza (klimakterij; kraj Mjesečni menstruacije). Ovaj lijek također se koristi u žene, koja su doživjela menopauzu, kao prvi tretman raka dojke koji se proširio unutar dojke ili na drugim dijelovima tijela. Ovaj lijek se također koristi za liječenje raka dojke u žena čiji rak dojke se pogoršala nakon uzimanja tamoksifen (Nolvadex). Anastrozol je u klasi lijekova zove nesteroidni aromataze inhibitori. Djeluje smanjuje količinu estrogena čini tijelo. Ovo usporiti ili zaustaviti rast mnogih vrsta stanice raka dojke koje trebaju estrogena raste.

 

Anastrozol dolazi kao tableta da se po ustima. Obično se uzima jednom dnevno s hranom ili bez nje. Uzmi anastrozol u otprilike isto vrijeme svaki dan. Slijedite upute na recept oznaku pažljivo, i pitajte svog liječnika ili ljekarnika da objasni bilo koji dio ne razumiješ. Uzmi anastrozol točno po uputama. Nemojte uzeti više ili manje od toga ili je potrebno češće nego što je propisano od strane liječnika.

 

Prije uzimanja anastrozol,

obavijestite svog liječnika i ljekarnika ako ste alergični na anastrozol, ili bilo koje druge lijekove, ili bilo koji sastojak u anastrozol. Pitajte svog ljekarnika za popis sastojaka.


obavijestite svog liječnika i ljekarnika što druge recept i nonprescription lijekova, vitamini, dodaci prehrani i biljni proizvodi poduzimaju ili namjeravaju poduzeti. Svakako treba spomenuti ništa od sljedećeg: lijekovi koji sadrže estrogen kao što su hormonske nadomjesne terapije (HRT) i hormonski kontraceptivi (antibebi pilule, flasteri, prsteni i injekcije); raloksifen (Evista); i tamoxifen (Nolvadex). Liječnik će možda morati promijeniti doze vaše lijekove ili vas pažljivo nadzirati za nuspojave.


obavijestite svog liječnika ako imate ili ikada imali visok kolesterol, osteoporoza (stanje u kojem kosti su krhki i lako slomiti), jetre ili bolesti srca.

Znaš taj anastrozol samo niskoj energiji žena koje su prošle kroz menopauzu i ne mogu zatrudnjeti. Međutim, ako ste trudni ili dojite, te obavijestite svog liječnika prije nego počnete uzimati ovaj lijek. Anastrozol može oštetiti fetus.

 

Anastrozol se koristi za liječenje raka dojke. Se koristi samo u žena koje su prošle kroz menopauzu. Naime, koristi se za:

tretman ranog raka dojke. Daje žena s hormon receptor-pozitivne ili nepoznata raka dojke nakon operacije ili kao dodatak drugim terapijama.


Početni ili prvi tretman raka dojke koji je metastazirao (proširio na druge dijelove tijela). Se koristi u žena s hormon receptor-pozitivnog raka dojke, ili žene u kojih receptore hormona nisu poznati.


tretman za uznapredovali rak dojke. Se daje kad svoje bolest napredovala, čak i nakon ranog odgovora s rak lijek tamoksifen.


Anastrozol ne radi dobro na žene s rakom dojke koje imaju negativne receptora estrogena. To također ne radi dobro na žene čija tijela ne reagiraju na liječenje uz tamoksifen.

4. DoziranjeoSirovi prah Anastrozol f


Običaj kod muškaraca

Anastrozol je testiran za smanjenje estrogena, uključujući estradiola, kod muškaraca. Višak estradiola u muškaraca može izazvati benigne hiperplazije prostate, ginekomastija i simptomi hipogonadizam. Također možete pridonijeti povećan rizik od moždanog udara, srčanog udara, kroničnih upala, povećanje prostate i rak prostate. Sportaša i tijela graditelji koristiti anastrozol kao dio svoje steroidni ciklus smanjiti i spriječiti simptome višak estrogena, ginekomastija, emocionalna labilnost i zadržavanje vode. Studija podaci ukazuju na smanjenje doze od 0,5 mg do 1 mg dnevno serumskog estradiola za otprilike 50% kod muškaraca, koji se razlikuje kod žena u postmenopauzi.

 

Uporaba u djece

Anastrozol se mogu koristiti nezvanično u djece s Prijevremena pubertet, ili djece sa pubertetskih ginekomastija. Nakon početka puberteta, epifizna ploča počinje zatvoriti zbog povećane količine estrogena proizvodnje bježeći lokalni metabolizam i na krvožilni sustav. Pokazano je da pomogne usporiti taj proces, a povećanje visine odraslih predviđanje u mlada mužjaka liječenih zasnovanih na proteinima peptidni hormoni za liječenje nedostatka hormona rasta.

5. Upozorenjeof sirovog Anastrozolu prahu

Ako simptomi ili zdravstvenih problema ne bude bolje ili ako postanu gori, nazovite svog liječnika.

Tvoja droga ne podijeliti s drugima i uzimati tuđe lijekove.

Popis sve vaše lijekova (recept, prirodni proizvodi, vitamini, OTC) ostane s tobom. Daj ovaj popis sa svojim liječnikom.

Razgovor s liječnikom prije početka bilo novih lijekova, uključujući recept ili OTC, prirodni proizvodi ili vitamine.


Neki lijekovi mogu imati drugu uputu o lijeku. Upitajte svog ljekarnika. Ako imate bilo kakvih pitanja o ovom lijeku, molimo razgovarati s liječnik, medicinska sestra, farmaceut, ili drugih zdravstvenih usluga.


Ako misliš da je bilo predoziranje, nazovite centar za trovanja ili odmah medicinsku njegu. Budite spremni reći ili pokazati što je uzeto, koliko, i kad se to dogodilo.


Ova informacija treba biti korištene za odlučiti da li ili ne uzeti anastrozol ili bilo koji drugi lijek. Zdravstvenih usluga ima znanje i obuku odlučiti koje lijekove su pravo trebao napraviti. Ove informacije ne podrzavaju neki lijek kao siguran, djelotvoran ili odobreni za liječenje pacijenta ili zdravstvenih stanja. Ovo je samo kratak sažetak osnovnih informacija o ovaj lijek.


To ne uključuje sve informacije o na moguće koristi, upute, upozorenja, mjere opreza, interakcije, nuspojave ili rizici koji se mogu primjenjivati u anastrozol. Ove informacije nije specifičan medicinski savjet i ne zamjenjuje informacije dobiti od pružatelja zdravstvenih usluga. Mora razgovarati s liječnikom potpune informacije o rizicima i koristima od uzimanja ovog lijeka.

 

Bolesti srca Upozorenje: ako imate rani rak dojke i povijest blokade u arterijama srca, anastrozol može izazvati nizak krvni protok svoje srce. Nazovite svog liječnika odmah ako imate simptome, koje mogu uključivati:

otežano disanje

oticanje u nogama i stopalima

pogoršanja bolova u prsima

Niske koštane gustoće rizik: Anastrozol mogu smanjiti gustoću kostiju u nižim kralježnice i kukova. Liječnik će pratiti mineralne gustoće kostiju dok uzimate ovaj lijek.

Kolesterol Upozorenje: Anastrozol može uzrokovati porast razine kolesterola. Viša razina kolesterola te staviti pod povećanim rizikom od bolesti srca.

 

Oralne Anastrozol tablete mogu komunicirati s drugim lijekovima, vitaminima ili bilje može biti uzimanje. Interakcija je kada tvar mijenja način na koji lijek djeluje. Ovo biti štetno ili spriječiti droga da radi dobro.

 

Kako biste izbjegli interakcije, vaš liječnik bi trebao upravljati svim vaše lijekove pažljivo. Obavezno obavijestite svog liječnika o sve lijekove, vitamine ili bilje uzimaš. Da saznate kako ovaj lijek može komunicirati sa još nešto uzmeš, obratite se liječniku ili ljekarniku.
 

6. Koje sutje moguće nuspojaveof sirovog Anastrozol prah?

Znakovi alergijske reakcije, kao što su osip; osip; svrbež; crvene, otečene, žuljevi ili ljuštenje kože sa ili bez groznice; otežano disanje; stezanje u prsima ili grla; problema sa disanjem ili priča; neobična promuklost; ili oticanje u usta, lice, usne, jezik ili grla.

Znakovi tužno raspoloženje (depresija), misli da je ubio sebe, nervoza, emocionalne uspone i padove, misleći da je normalna, anksioznost ili nedostatak zanimanja za život.

Znakovi problema s jetrom kao Tamni urin, umor, Nisam gladan, uznemireni želudac ili bol u trbuhu, svijetle boje stolice, povraća, ili žute kožu ili oči.


Znakovi visoka razina kalcija kao što su slabost, zbunjenost, umor, glavobolja, uznemireni želudac i povraćala, teško stolice (zatvor) ili bol u kostima.

Kratkoća daha, velike tjelesne težine ili oticanje u ruku i nogu.


Slabost 1 strane tijela, poteškoće u govoru ili razmišljanja, promjena u ravnoteži, opuštene na jednoj strani lica, ili zamagljen vid.

Oteklina, toplina, utrnulost, promijeniti boju ili boli u noge ili ruke.

Vrlo jaka glavobolja.


Gori, osjećaj utrnutosti ili trnaca to nije normalno.

Bol u prsima ili pritisak.

Tren osjećati normalno.

Promjene raspoloženja.

Vrlo loše vrtoglavica ili pada u nesvijest.

Češće mokrenja.

Bol kod mokrenja.

Osjeća umor ili slabost.

Otečene žlijezde.

Vaginalno krvarenje koje nije normalno.

Vaginalni svrab ili iscjedak.

Osobe koje su imale blok u njihova srca krvnih žila (ishemijska bolest srca) mogu imati više znakovi problema s protok krvi do srca. Nazovite svog liječnika odmah ako imate bol u prsima novih ili još gore ili otežano disanje. 

 

7. Kupiti AnastrozolSirovi prahfROMSZOB

 Posjetite naše online ljekarne i ispunite nalog Anastrozol sirovina.

 Definirati mjesto isporuke, količina proizvoda i način plaćanja.

 U periodu od 30 minuta, Primit ćete potvrdu narudžbe.

 To će biti poslan u roku od 12 sati.

 I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: