Shenzhen OK Biotech Technology co, LTD (SZOB)
Kategorija proizvoda

  Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)

  HK dodati: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong

  Kina kopno Dodaj: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd Longhua New District, Shenzhen, Kina PRC

  E-mail:Nicole@OK-Biotech.com

      Smile@OK-Biotech.com

  Web: www.ok-biotech.com

  Tel: + 852 6679 4580

Sirovi prah androsterone (53-41-8)

Sirovi prah androsterone (53-41-8)

androsterone, CAS 53-41-8, prohormon, sirovina, bodybuilding, sport, anabolički, fitnes, lab dobavljač

Opis o Androsterone Sirovi prah, CAS 53-41-8:

Androsterone je jedan od androgena, koji su steroidni hormoni koji utječu na maskulinizacije fetusa i djeteta i to održavati ili stvoriti muška osobina u odraslih.Testosteronje aktivan i izobilju je androgena. Androsterone je prvotno izoliran iz muških urina u vrlo malim količinama. Mnogi znanstvenici vjeruju da će biti nusprodukt metaboličkih slom testosterona, a mnogi znanstvenici koji proučavaju feromoni mislim možda je aktivan u ljudskim odnosima.

Molekule androsterone je vrlo slična testosterona. Sastoji se od tri šest članova ugljika prstenje i jedan prsten pet članica pridružila duž zajedničke strane. Molekularna formula je C19 H30 O2. To je za beta-izomera naziva epiandrosterone, hidroksilnih grupa zauzima drugačiji geometrijski položaj. Omjer androsterone epiandrosterone je mislio da se važno u kako muško ponašanje se tumači od strane drugih.

Feromoni su poznati u kukaca ponašanje. Njihove uloge u parenju, Navigacija i gnijezdo za zaštitu od insekata je ispitivan, a aktivne tvari su izolirani. Feromoni su temelj insekata baits. Njihovo djelovanje na sisavac ponašanja manje dobro razumio.

Androsterone Sirovi prah:

Androsterone ne treba miješati sa androstenone ili androstenol, dvije zajedničke komponente proizvoda komercijalno dostupnih feromona. Androstenone je prvi feromona biti izoliran od sisavaca. Nalazi se u ljudski znoj i urin i nalazi se u visokim koncentracijama sline muške svinje. To je sastavni dio proizvoda prodanih svinja poljoprivrednicima da biste odredili tajming umjetnu oplodnju u krmača. Androstenol nalazi se u istim mjestima kao androstenone i također tartufa, gljiva koje rastu podzemne i da svinje icime lociranja.

U feromonski proizvodi, androsterone se dodaje znak muškosti i osjećaj pouzdanosti i zaštite, kao što su to koji generira "Alfa mužjaka." Vjeruje se da stvara osjećaj snage, bez agresije. Također je sugerirao da podiže raspoloženje i samopouzdanje žena nositelja. Odnos androsterone i epiandrosterone smatra da je važno u bodybuilding proizvodi. Korisnici moraju biti svjesni ovih molekula su vrlo teško razlikovati kemijski, i zato su točnost testova teško odrediti.

Konkurentska prednost:

1 visoke kvalitete s konkurentnim cijenama:

(1) kvaliteta Standard: USP 35

(2) čistoća: > 99%

(3) mi smo proizvođač i može pružiti kvalitetne proizvode tvornice cijena.

2 brzu i sigurnu dostavu:

(1) pošiljke mogu biti poslani u 24 sata nakon uplate. Dostupan broj za praćenje

(2) sigurna i diskretan pošiljku. Razne prijevoz metode za svoj izbor.

3 imamo klijente diljem svijeta:

(1) profesionalnu uslugu i bogata iskustva čine gosti osjećati ugodno, adekvatne zaliha i brzu isporuku zadovoljiti svoju želju.

(2) tržište povratnu informaciju i roba povratne informacije će biti cijenjen, ispunjavanju zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

(3) visoke kvalitete, konkurentne cijene, brzu isporuku, prvoklasnu uslugu dobiti povjerenje i pohvala od korisnika.

4 tri principa:

(1) sigurnu isporuku: Channel diverzifikacija, štititi privatnost korisnika. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovno brod.

2) nikada ne promijene: proizvod će uvijek održavati visoke čistoće, neće promijeniti, visoke kvalitete je kulture naše kompanije.

Dobar (3) usluge: što je brže moguće za rješavanje problema klijenata, tako da gosti sigurno primanje robe.

Problemi s kvalitetom proizvoda

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Važni Pojmovi:ketotrenbolone

Srodni proizvodi

Međuprodukti

API

Prohormon

SARMS Raws

I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong-Shenzhen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua novi District, Shenzhen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)
Share:
Verification: c5916f6aec73893e