Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Androsterone (53-41-8)

Androsterone (53-41-8)

Androsteron je androgeni steroid koji se javlja široko u prirodi, naročito kod životinja, ali i kod mnogih biljaka, uključujući borove i tartufne pečurke. To je prekursor za testosteron, ali sam po sebi, on je nešto slabiji od testosterona u krvotoku. Kao rezultat, Androsterone je korisniji za bodibildere kada se uzimaju u stack sa drugim androgenim anaboličnim steroidima.


1. Šta je Androsterone sirovi prah ?


Androsteron je jedan od androgena, koji su steroidni hormoni koji utiču na maskulinizaciju fetusa i deteta i koji održavaju ili stvaraju muške osobine kod odraslih. Testosteron je najaktivniji i bogat od androgena. Androsterone je prvobitno izolovan od muške mokraće u vrlo malim količinama. Mnogi naučnici veruju da je to metabolički nusprodukt raspada testosterona, a mnogi naučnici koji proučavaju feromone smatraju da bi mogao biti aktivan u ljudskim odnosima.


Molekul anrosterona je vrlo sličan testosteronu. Sastoji se od tri šestčlanska ogljikovih prstenova i jednog petčlanskog prstena spojenog sa zajedničkim stranama. Molekularna formula je C19 H30 O2. Ima beta-izomer nazvan epiandrosteron, u kojem hidroksil grupa zauzima drugačiji geometrijski položaj. Smatra se da je odnos između androsterona i epiandrosterona važan u tome kako muško ponašanje tumače drugi.


Feromoni su dobro poznati kod insekata. Istraživana je njihova uloga u parenju, navigaciji i zaštiti gnezda, a aktivna jedinjenja su izolovana. Feromoni su osnova nekih mamaca za insekte. Njihov efekat na obrasce ponašanja sisara je manje razumljiv.

 

2. Kako funkcioniše sirovi prah Androsterone?  


Androsterona se ne sme mešati sa androstenonom ili androstenolom, dve uobičajene komponente komercijalno dostupnih feromonskih proizvoda. Androstenon je bio prvi feromon koji je izolovan od sisara. Nalazi se kod ljudskog znoja i urina i nalazi se u visokim koncentracijama pljuvačke muške svinje. To je komponenta proizvoda koji se prodaju poljoprivrednicima svinja kako bi se utvrdilo vrijeme vještačke oplođenja kod svinja. Androstenol se nalazi na istim mestima kao androstenone, a takođe iu tartufima, gljivama koje raste pod zemljom i da svinje odlikuju pronalaženje.U feromonskim proizvodima, androsterone se dodaje maskulinitetu signala i osećaju pouzdanosti i zaštite, poput onog koji generiše "alfa muški". Veruje se da stvara osećaj snage bez agresije. Takođe se predlaže da podiže raspoloženje i poverenje ženskih nosioca. Smatra se da je odnos između androsterona i epiandrosterona važan u proizvodnji bodybuildinga. Korisnici trebaju biti svjesni da su ovi molekuli vrlo teško razlikovati između hemijskih, te stoga je teško odrediti tačne analize.


 
3. Kako koristiti sirovi prah Androsterone ?

Androsterone je veoma prilagodljiv prohormon sa mnogo koristi za njegovu upotrebu. Androsterone je uvršten u prvobitnu verziju LG Science T-911 za poboljšanje pred-treninga koji je obezbedio, a takođe je bio uključen i u nisku dozu u prethodnoj verziji LG-Sciences Formadrol Extreme zbog svojih anti-estrogenskih svojstava. Trenutno, epiandrosteron i Androsterone su dostupni u prohormonskom Epi-1 testu. Da biste dobili ovaj proizvod, jednostavno kliknite na sliku ispod.


 

Kao i kod svih androgenih steroida, neophodna je pravilna dijeta i trening težine za povećanje tokom Androsterone ciklusa. Budući da ima prilično blaga efekta, prejedanje može lako dovesti do povećanja masti, iako nema estrogena svojstva, jede previše soli, dok povećanje može dovesti do otečenosti i nadimanja od zadržane vode koja sakriva mišićno tkivo. Iako Androsterone ne dozvoljava bodibilderima da rade duže od uobičajenih, svojstva za borbu od zamora dozvoljavaju težnjacima da se koncentrišu duže tokom treninga, čineći svaki trening efikasnijim. U danima daleko od teretane, Androsterone pomaže u obnovi tkiva i pomaže ubrzanju oporavka.

 


√. Čak i za sportiste koji se ne moraju nužno zalagati, već samo žele da uživaju u boljim sportskim performansama, Androsterone obezbeđuje povećanje mentalne i fizičke energije potrebne za poboljšanje performansi.√. Dobitak snage od 5 do 20 procenata tokom jednog šest-nedeljnog ciklusa Androsterone zabeležen je u naučnoj literaturi, iako ovo povećanje uvek prati povećanje telesne težine.√. Dobit od težine Androsterona obično dolazi iz tankog tkiva, osim ako atletičar previše brzo potroši previše kalorija kako bi mogao da izgradi mišić od viška.√. Tokom perioda konzumiranja viška kalorija, telesna mast se ne smanjuje zbog efekata Androsterona, prema naučnoj literaturi.


 

Za sportiste koji voze Androsterone tokom faze sečenja, telesna mast se smanjuje kao i obično, a očuvanije tkivo je očuvano nego bez dodatka hormona. Budući da androgeni steroidi povećavaju fokus i smanjuju zamor, može doći do blagog ubrzavanja gubitka telesnog masti, ali gubitak prevelike količine masti prebrzo može dovesti do gubitka tkiva.Androsterone je dobar dodatak koji se uzima prilikom sečenja pre bodibilding takmičenja, jer rezultira čvrstim, suvim mišićima sa odličnom definicijom. Zbog nedostatka estrogenih svojstava, Androsterone ne uzrokuje zadržavanje vode, te stoga ne rezultira brzim povećanjem mišićne mase. Obično je potrebno nekoliko sedmica da počne da vide umerene dobitke koji se nastavljaju do kraja ciklusa.


 

→. Budući da je Androsterone dodatak za hormone i prirodno se nalazi u telu, nije lako otkriti u testovima krvi i stoga se može koristiti u profesionalnim sportovima.

Preporučuje se maksimalna dobitna masna težina tokom ciklusa Androsterone, a koji se skladišti aromatizacijom ili progestacionim jedinjenjem.→. Mišićno tkivo dobijeno tokom ciklusa Androsterone je relativno lako održavati jer ne dolazi od povećanja količine vode, što obično nestaje kada se bodybuilderi počeju rezati.→. Iz tog razloga, pusto tkivo dobijeno tokom Androsterone ciklusa je umjereno nego kod drugih anaboličkih steroida.


4. Doziranje sirove prašine Androsterone


Iako se i inostranon i epiandrosteron mogu koristiti kao kapsula, androsteron može biti snažniji kada se koristi kao sublingvalno (gde se apsorbuje kroz tkiva pod jezikom direktno u krv) i epiandrosteron izgleda obećavajući da koristi kao transdermalni (gde nanosi se i apsorbuje kroz kožu).


Zbog toga se proizvodi androsterona često prodaju kao lozenge koji se lagano rastvori u ustima. Tipičan raspon doziranja za androsteron je 300-400 mg / dan, mada neki mogu donijeti više. Ovo se najbolje koristi u ciklusima od 4-6 sedmica, uz blagi terapijski post-ciklus terapije, kao što je sve-u-jednom testosteron i blokator estrogena, od kojih ima mnogo da biraju.


5. Upozorenje o neobrađenom prahu Androsterone


* .Androgeni su muški seksualni steroidi. Povećavaju telesnu kosu, dlake lica i akne; produbiti glas; povećati rast prostate; i promovišu rast mišića. Najpoznatiji androgeni je testosteron.* . Androstenedione je steroid. U telu, pretvara se u testosteron. Može se takođe pretvoriti u ženski seksualni steroid, estrogen, kod dječaka i devojaka.* . Androstenedione nije zabranjen androgeni steroid u bejzbolu, ali je zabranjen u većini drugih sportova, kako u SAD tako iu inostranstvu.* . Androstenedione ne može biti dodatak ishrani, jer nije deo normalne ishrane.* . Telo ima sopstvenu mudrost. Previše androgena isključuje vlastitu proizvodnju testosterona. To može uticati na normalnu funkciju testisa - "smanjuje vaše grožđe grožđima".


* . Upotreba androgena je naročito opasno među adolescentima u kojima je poznato da podstiču rast.

 
6. Koji su mogući neželjeni efekti neurološkog praha?


Bez obzira da li uzimate androsterone ili razmišljate da ga uzimate, važno je shvatiti da mnogi koji uzimaju steroide ostvaruju određeni stepen psihološkog kompromisa u dugom i kratkom roku njihovog doziranja. Mnogi koji su uzeli ovaj steroid ili neki steroid za ovu stvar, obično se uvjeravaju da im se neće dogoditi. Čak i ako veruju da će im se to desiti, ovi sportisti i podizači tijela uvjeravaju se da im korisnost za uzimanje steroida daleko prevazilazi potencijalne neželjene efekte.

 


Kada odlučite da uzmete androsteron, otkrićete da ćete postepeno postati skloniji osećanju veoma raspoloženja i agresivnosti. Kao androgeni steroid, androsteron može prouzrokovati vaša osećanja i emocije da pokreću opseg osjećaja depresivnog, agresivnog ili čak nepostojanja samoubilačkih misli. Upravo ova nepredvidljivost osećanja i osećanja koja mogu imati veoma negativan uticaj na odnose i društveni život. Zapravo, mnogi korisnici steroida smatraju da jednostavno nisu u mogućnosti da se uključe u značajne ljudske interakcije. Zbog toga, često se izuzetno izoluju u svojim tekućim borbama protiv sopstvenih misli.
 


7. Kupite Androsterone Raw Powder f rom SZOB


Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu Androsterone sirovina.

Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu o vašem nalogu.

Poslati će se u roku od 12 sati.

 Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: