Shenzhen OK Biotech Technology co, LTD (SZOB)
Kategorija proizvoda

  Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)

  HK dodati: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong

  Kina kopno Dodaj: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd Longhua New District, Shenzhen, Kina PRC

  E-mail:Nicole@OK-Biotech.com

      Smile@OK-Biotech.com

  Web: www.ok-biotech.com

  Tel: + 852 6679 4580

Androsterone, CAS 53-41-8

Androsterone, CAS 53-41-8

Androsterone, CAS 53-41-8, prohormone, sirovina, bodybuilding, sport, anabolički, fitnes, laboratorijski dobavljač

Opis O Androsteroneu, CAS 53-41-8:

Androsteron je jedan od androgenih, koji su steroidni hormoni koji utiču na maskulinizaciju fetusa i deteta i koji održavaju ili stvaraju muške osobine kod odraslih. Testosteron je najaktivniji i obilje od androgena. Androsterone je prvobitno izolovan od muške mokraće u vrlo malim količinama. Mnogi naučnici veruju da je to metabolički nusprodukt raspada testosterona, a mnogi naučnici koji proučavaju feromone smatraju da bi mogao biti aktivan u ljudskim odnosima.

Molekul anrosterona je vrlo sličan testosteronu. Sastoji se od tri šestčlanska ogljikovih prstenova i jednog petčlanskog prstena spojenog sa zajedničkim stranama. Molekularna formula je C19 H30 O2. Ima beta-izomer nazvan epiandrosteron, u kojem hidroksil grupa zauzima drugačiji geometrijski položaj. Smatra se da je odnos između androsterona i epiandrosterona važan u tome kako muško ponašanje tumače drugi.

Feromoni su dobro poznati u ponašanju insekata. Istraživana je njihova uloga u parenju, navigaciji i zaštiti gnezda, a aktivna jedinjenja su izolovana. Feromoni su osnova nekih mamaca za insekte. Njihov efekat na obrasce ponašanja sisara je manje razumljiv.

Aplikacije:

Androsterona se ne sme mešati sa androstenonom ili androstenolom, dve uobičajene komponente komercijalno dostupnih feromonskih proizvoda. Androstenone je bio prvi feromon koji je izolovan od sisara. Nalazi se kod ljudskog znoja i urina i nalazi se u visokim koncentracijama pljuvačke muške svinje. To je komponenta proizvoda koji se prodaju poljoprivrednicima svinja kako bi se utvrdilo vrijeme vještačke oplodnje kod svinja. Androstenol se nalazi na istim mestima kao androstenone, kao iu tartufima, gljivama koje raste pod zemljom i da svinje odlikuju pronalaženje.

U feromonskim proizvodima, androsterone se dodaje maskulinitetu signala i osećaju pouzdanosti i zaštite, kao što je on koji generiše "alfa muški". Veruje se da stvara osećaj snage bez agresije. Takođe se predlaže da podiže raspoloženje i poverenje ženskih nosioca. Smatra se da je odnos između androsterona i epiandrosterona važan u proizvodnji bodybuildinga. Korisnici trebaju biti svjesni da su ovi molekuli vrlo teško razlikovati između hemijskih, te stoga je teško odrediti tačne analize.

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom svijeta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je pre moguće rešiti probleme klijenata, kako bi klijenti blagovremeno dobijali robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Hot tags: ketotrenbolone

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
I want to leave a message
Kategorija proizvoda
Obratite nam se
Adresa: HK: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong-Shenzhen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua novi District, Shenzhen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)
Share: