Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda
> Dom > Proizvodi > Probiotici > Sadržaj

Bacillus Subtilis (CAS 68038-70-0)

Bacillus Subtilis (CAS 68038-70-0)

Bacillus subtilis Bacillus subtilis, poznat i kao sjemeni bacil ili travnati bacilus, je Gram-pozitivna, katalaza-pozitivna bakterija, pronađena u tlu i gastrointestinalnom traktu preživara i ljudi. Član roda Bacillus, B. subtilis je prugast, i može se formirati težak, ...

Deskriptori O Bacillus Subtilis CAS 68038-70-0

Bacillus subtilis, poznat i kao sjemeni bacil ili travnati bacilus, je Gram-pozitivna, katalaza-pozitivna bakterija, pronađena u tlu i gastrointestinalnom traktu preživara i ljudi. Član roda Bacillus, B. subtilis je prugast oblik i može formirati čvrstu, zaštitnu endospore, omogućujući joj da toleriše ekstremne uslove životne sredine. B. subtilis je istorijski bio klasifikovan kao obavezna aerobika, iako postoje dokazi da je to fakultativna aerobika. B. subtilis se smatra najproučenijom Gram-pozitivnom bakterijom i modelnim organizmom za proučavanje bakterijske replikacije hromozoma i diferencijacije ćelija. To je jedan od bakterijskih šampiona u proizvodnji enzima koji se izlučuje i koristi se na industrijskom nivou od strane biotehnoloških kompanija.


images.jpg1. Rast bakterija u procesu Bacillus subtilis, polimiksinog elementa, Nystatina, gramicidina i drugih aktivnih supstanci, ove aktivne supstance na patogene bakterije ili bakterijske patogene inhibiraju.
2. Bacillus subtilis brzo konzumira slobodni kiseonik u okruženju, što rezultira intenzitetom nisko-kiseonika, promoviše zdrav rast anaerobnih bakterija i proizvodi mlečnu kiselinu i druge organske kiseline, smanjuje intenzivnu PH vrednost indirektno inhibira rast drugih bakterija.
3. Stimulirati rast i razvoj imunih organa i aktiviranih t i b limfocita, i podići nivo imunoglobulina i antitela, imunitet ćelija i humoralni imunitet, povećati imunitet čularnog stada.
4. Smanjena bolest creva od piletine, posebno kod kontrolne dijareje i dizenterija bakterija ima dobru ulogu, očigledno na salmoneli kontrolnog efekta; poboljšati ishranu u korištenju, smanjiti troškove proizvodnje; poboljšati slojeve proizvedene količine jaja, poboljšati broiler dana povećan teški; poboljšati kvalitet životinjskih proizvoda, smanjiti jaja u broju koruptivnih sulida, proizvodnju piletina i povlačenje jaja povoljno; okruženje za prečišćavanje životinja, smanjeni podsticaji za početak. Kod preživara
5. Sinteza vitamina B1, B2, B6, niacina i drugih vitamina b, poboljšava interferon životinja u organizmu i aktivnost makrofaga.
6. Stimulirati razvoj korena, promovirati rast i prinos useva, poboljšati kvalitet usjeva.
7. Poboljšati mikro-ekološko okruženje zemljišta, promovisati formiranje agregata, poboljšati strukturu tla.


Bacillus Subtilis, CAS 68038-70-0Konkurentna prednost:
1.High kvaliteta s konkurentnom cijenom:
 1. Standard kvaliteta: USP 35

 2. Čistoća:> 99%

 3. Mi smo proizvođač i možemo pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.


2.Fast i sigurna isporuka:
 1. Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

 2. Sigurna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.


3.Imamo klijente širom svijeta:
 1. Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju klijentima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

 2. Dobrodošli na povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi, a ispunjavanje zahteva klijenata je naša odgovornost.

 3. Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču poverenje i pohvale

 4. od kupaca.


4. Treći principi:
 1. Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

 2. Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visok kvalitet je kultura naše kompanije.

 3. Dobre usluge: U najkraćem mogućem roku da rešite probleme sa kupcima, kako bi kupci blagovremeno dobijali robu.Problem kvaliteta proizvoda   FAQ

Vruće oznake: Deksametazon natrijum fosfat


Intermediates API       Prohormon      SARMS Raws


Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: