Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Boldenone Acetate powder (2363-59-9)

Boldenone Acetate powder (2363-59-9)

Boldenone Acetate u prahu, sirov prah Boldenone Acetate, kupiti Boldenone Acetate u prahu, Boldenone Acetate prašak, Boldenone prah za prodaju,


1. Šta je prašak boranonon acetata?


Boldenon acetat je jedna od oblika Boldenona. To je anabolički androgeni steroid modifikovan acetatnim estrom. Eteresi utječu na stopu apsorpcije drogu i polu-život ili dužinu vremena koje lek daje svojoj nameni ili aktivnostima u organizmu.

Zbog različitog estra koji je vezan za njega, boldenon acetat se popularno naziva "kratkotrajnim ekvivalentom". U stvari, to je veterinarski steroid koji je najpoznatiji za upotrebu u konjskim trkama. Međutim, boldenon acetat je donekle rasprostranjen anabolički steroid koji se injektira među bodibilderima.


Šta je prah Boldenone Acetate?

Boldenone Acetate raw, materijal Boldenone Acetate, vrsta bijelog ili belog ili svetlo žutog kristalnog praška , mnogi steroidi proizvodi dobavljač obično kupuju Boldenone Acetate prašinu visoke čistoće na mreži, čine ga u svim vrstama brenda Boldenone Acetate, detalj Boldenone Acetate sirove u SZOB-u kao što sledi:

Naziv: Boldenone acetat

CAS: 2363-59-9

Molekularna formula: C21H28O3

Molekularna težina: 328.45

Tačka topljenja : 125-130 ° C

Temp. Skladištenja: RT

Boja: bijeli ili bijeli ili svetlo žuti kristalni prah
 

2. Kako radi prah Boldenone acetat u prahu?


Boldenon acetat sadrži 25mg / ml hormona boldenona koji se uklanja acetatnim estrom i 75mg / ml hormona boldenona u odnosu na ester propiopata. Pošto je Boldenone oklopljen ovim estrima, to omogućava da podiže nivoe krvi prilično brzo i da efekti budu brži od onih koji se vide sa sporijim estrom tradicionalnog EQ-a. Ovo će favorizovati sportiste koji traže kraće cikluse i one koji se brinu o čestim testovima na drogu i trebaju biti u mogućnosti blagovremeno očistiti hormone iz svog sistema.


Boldenon acetat bi bio intenzivniji za podizanje crvenih krvnih zrnaca, povećanje apetita i reparatura vezivnog tkiva, koji su takođe veliki plus za bodibildere tokom treninga. Pošto dramatično povećava sintezu proteina i broj crvenih krvnih ćelija, hranjivači se transportuju po celom telu mnogo efikasnije. Zbog toga, Boldenone Acetate je u stanju da mnogo više koristi manje hrane, povećavajući njegove sposobnosti kao efikasan hormon koji se koristi prilikom "rezanja". Takođe, povećano brojanje crvenih krvnih ćelija uzrokovanih ovim steroidom takođe povećava transport kiseonika kroz telo, tako da sportisti i bodibilderi daju mnogo izdržljivosti i sposobnost da izdrže kardio-sesije duže vreme, što očigledno čini ovaj lek još popularnijim među onima koji žele da prođu masti u telu.


Štaviše, može se efikasno inkorporirati u ciklusima "rezanja" i "bulkinga" zbog dobro uravnoteženih efekata ove anaboličke supstance. Ovaj steroid aromatizuje veoma malo i stoga proizvodi gotovo bez estrogenih neželjenih efekata kao što je zadržavanje vode ili "gyno"

 

Boldenone Acetate VS Boldenone Undecylenate

 

Ester acetata je kraći postupak čiji život u proseku traje tri dana; kraći od drugih estara kao što je undecilenate, koji mogu trajati dvije do tri nedelje.

 

Što se tiče bodibildinga, kraći ester koji se priprema za bazni anabolni androgeni steroid, češće će bodybuilder morati da ubrizgne lek ili uzmu usmeni oblik.

 

Takođe je važno da se bodybuilder zapamti da duži poluživot lekova, to će duže trajati da se lek potpuno iscjepio iz tela.

 

Ovo je od vitalnog značaja za mnoge sportiste koji prolaze kroz rutinsko testiranje droga.

 

Boldenon acetat, kao i drugi anabolički androgeni steroidi, ima potencijal da aromatizuje ili pretvara testosteron u estrogen. Kada se uzimaju u velikim dozama, verovatno će se to desiti.

 

Sa nižim dozama, potencijal za aromatizaciju pri upotrebi Boldenone acetata je manji od drugih anaboličkih androgenih steroida.

 

Iako se smanjuje rizik od aromatizacije, može doći do estrogenih neželjenih efekata.

 

Na bezbednim nivoima doziranja, međutim, potencijal aromatizacije rezultira relativno nizkim rizikom od negativnih neželjenih efekata, uključujući zadržavanje vode.

 

Ovo čini ovaj oblik Boldenone popularnim među sportistima koji više traže izdržljivost i jačanje dobitka mišićne mase, a ne u opsegu, naročito naspram Deca Durabolina, gdje su neželjeni efekti ozbiljniji.

3. Kako koristiti prah Boldenone Acetate?

 

Ciklusi suvog praha Boldenone Acetate

Boldenon acetat treba da se koristi na 300-700 miligrama (mgs) nedeljno, a injekcije se vrše najmanje svakih 2-3 dana. Minimalno preporučeno trajanje ciklusa sa boldenon acetatom je 6 nedelja. Neki momci vole da stave malo testosterona ili trenbolone sa njim; a prelepi deo verzije acetata je da nijedan kickstart nije potreban, tako da uštedite na tome da koristite usne za pokretanje stvari.


Vreme poluvremena praškastog praška Boldenone Acetate

Da bi se razumelo kako se ova specifična acetatna verzija boldenona razlikuje od normalnog sa unecilenatnim estrom, prvo moramo da razumemo šta esteri i polovina života znače. Najpopularnija verzija Equipoise (EQ) je nedecilena verzija sa poluvremenom od 14 dana, dok je poluraspenzija acetatnog estera samo 3 dana. Očigledno, ovo je ogroman disparitet.

 

Suprotno popularnom uverenju na većinu steroidnih foruma, poluvreme se ne odnosi na to koliko dugo će jedinjenje biti aktivno u organizmu, a zapravo će trajati nekoliko pola života pre nego što esteri jedinjenja potpuno očiste vaš sistem. Štaviše, ovo zavisi i od toga koliko ste vremena dali jedinjenju da se "izgradi", jer jedna ili dve injekcije nisu iste kao 10 injekcija. Kada jedinjenje dostigne maksimalne nivoe u vašem sistemu, potrebno je otprilike 3-4 poluvrijeme za čišćenje u većini slučajeva. Dakle, uz ester "Undecylenate" Equipoise, potrebno je 5-6 nedelja da napusti sistem u poređenju sa 1-2 nedelje uz acetatnu verziju.

 

Prema tome, pola života se jednostavno odnosi na vremenski period potreban za smanjenje koncentracije leka za 1/2 datog iznosa. Dakle, u slučaju acetatnog estra, ako ubrizgate 100 miligrama (mgs) acetata, onda nakon 3 dana (duži vremena poluvremena) imate još 50mgs koji su prisutni u tijelu; onda nakon još 3 dana samo 25 mg, i tako dalje.

 

Long estri u odnosu na kratke estre

Prekrasni deo anaboličkih steroida su dugotrajni efekti koji smanjuju učestalost potrebnih injekcija, što bi bila glavna prednost korištenja dugih estara. Na kraju krajeva, zar ne bi bilo teško ako ste morali da ubrizgate svakih par sati? Međutim, kada prestanete sa ubrizgavanjem dugog estera, potrebno je nekoliko nedelja da se izbriše. Ovo je veoma važno pitanje, jer dok se esteri ne otkažu potpuno, vaša HPTA neće moći ponovo da se oporavi i proizvede hormone.

 

Na drugoj strani, prednost kratkih estera je što su u kući i izvan njega mnogo brža, što predstavlja ogromnu razliku ukoliko želite da pokrećete brojne cikluse godišnje, s obzirom da će se tražiti slobodan vremenski period. Štaviše, kratki ester može biti veoma koristan ako se brinete o neželjenim efektima koji vas uznemiravaju.

 

PIP (Pain Pain Injection)

PIP označava bolove nakon injekcije, a boldenon acetat se smatra potencijalno bolnom supstancom za injektiranje. Ovo je verovatno najveći nedostatak korišćenja acetatne verzije EQ u poređenju sa nedecilenatnom verzijom. Međutim, postoji nekoliko stvari koje možete učiniti da biste pomogli u oslobađanju PIP-a. Na primer, možete prebaciti svoj boldenon acetat kako biste promenili njegovu konverziju podešavajući odnos benzil alkohola i benzil benzoata (BA i BB), koji će pomoći da se "umanji" injekcija. Ako niste čarobnjak za homebrew, možete dobiti i drugo steroidno ulje (kao što je testosteron), i jednostavno ih miješati kako biste stvorili razblažujući efekat prije injektiranja.

 

Neki momci tvrde da grejanje nafte pomaže, kao i ubrizgavanje to polako i u malim količinama istovremeno. Međutim, ja bih vas podstakao da pokušate prve dve sugestije, jer su oni najpovoljniji i efikasniji.

 

To je veoma važan aspekt upotrebe steroida, pošto bavljenje PIP-om može da uništi vežbanje jer će učiniti mišiće koje ste injicirali boleće nekoliko dana, čak i izazivati otok i crvenilo. Osim toga, mora se napomenuti da određeni pojedinci imaju tendenciju da budu osetljiviji od drugih, a vi možete reagovati drugačije nego što ste uradili u prethodnim ciklusima, jer se telo menja prekovremeno.

 

Raw Boldenone Acetate prah Reviews

Boldenon acetat je jedan od uobičajenih oblika Boldenone baze lijek koji koriste bodybuilders za ubrzane dobitke mišićne mase i druge koristi.

Iako nije najčešći oblik Boldenone (Boldenone Undecylenate - Equipoise, najčešći je), on je lako dostupan iz onlajn i podzemnih resursa.

Boldenon acetat, kao i ostali oblici baznog steroida, se uglavnom smatra steroidima veterinarskih razreda koji nikada nisu namenjeni za upotrebu kod ljudi.

Lijek se uglavnom koristi na konjima i drugim velikim životinjama i ima istoriju korištenja u konjskim trkama (ilegalnim).
 

4. Doziranje sirovog praha Boldenone Acetate


Obično, preporuke za doziranje Boldenone acetata su 100-350 mg na vreme, dva ili tri puta nedeljno. To je u rasponu od 300 mg nedeljno do 700 mg, a ponekad i više. Injekcije se obično traže svakog drugog dana ili svakog trećeg dana. Za optimalne prednosti treba ga koristiti u ciklusu koji traje najmanje šest nedelja. Neki idu duže.
 

5. Upozorenje o Raw Boldenone Acetate prahu


Svaki anabolički androgeni steroid ima potencijal da izazove neželjene neželjene efekte. Neki faktori mogu uticati na ove neželjene efekte i uključiti:

 

Starost - telo drugačije obrađuje lekove, kao što smo stariji

Rod - muškarci i žene metaboliziraju lekove na različite nivoe, u zavisnosti od metabolizma, nivoa hormona i hemijskog bilansa u telu.

Visina naspram težine - većina preporuka o doziranju lekova u medicinskim scenarijima zasniva se na visini osobe prema težini. Ovo pomaže u određivanju frekvencije kao i potencijalnih rezultata.

Metabolizam

Ishrana

Trenutni zdravstveni status

Medicinski uslovi kao što su dijabetes ili drugi metabolički ili hormonski poremećaji takođe mogu negativno uticati na glavni mehanizam delovanja leka, polu-život i ukupnu efikasnost.

 

Ozbiljne reakcije mogu se i pojaviti uz upotrebu anaboličkih androgenih steroida, čak i pri malim dozama. Rizici se povećavaju slaganjem drugih komponenata sa Boldenone acetatom kako bi se postigli ubrzani rezultati.
 

6. Koji su mogući neželjeni efekti praha boldenon acetata?


Boldenone acetat neželjeni efekti

U poređenju sa drugim anaboličnim steroidima, ima mnogo manje neželjenih efekata Boldenone Acetate, iako postoje i neželjeni efekti koje trebate znati.

 

Androgeni neželjeni efekti.

kao što su povećana agresija, akne, masna koža i gubitak kose, može se povećati ili ubrzati na ovom jedinjenju. Dakle, žene bi trebalo biti naročito oprezne ako žele da ga koriste i koriste ovaj steroid samo uz veoma male doze.

 

Brojni rezultati istraživanja životinja pokazali su veoma stvarne rizike od upotrebe. Takve studije su sprovedene na životinjama, jer Boldenone u bilo kom obliku nikada nije bio namenjen za ljudsku upotrebu. Humane studije nisu moguće, ali potencijal za neželjene efekte kod životinja i ljudi je sličan i ne treba ga zanemariti.

 

Jedan od najznačajnijih:

Potencijal za žučnu nefropatiju

Stres na jetri i bubrezima

Promene hemijskog nivoa i negativni fiziološki uticaj

Naravno, mogući su i drugi neželjeni efekti i neželjene reakcije. Takvi neželjeni efekti nisu uvek ograničeni na visoku dozu ili prekomjernu upotrebu Boldenone u bilo kom obliku.

 

Ostali neželjeni efekti povezani sa upotrebom lekova koji su kombinovani u dimu, uključujući inhibitore aromataze, lekove protiv estrogena, kao i oni koji su dizajnirani da zaštite jetru ili na drugi način smanjuju neželjene efekte, takođe proizvode sopstvene neželjene efekte.

Prije upotrebe Boldenone Enanthate, Cypionate, Undecylenate, Acetate ili bilo kojeg lijeka u kombinaciji, znate kako se svako od njih ponaša odvojeno u telu i šta su dizajnirani da rade.

Budi svestan neželjenih efekata povezanih sa svaku komponentu uključenu u ciklus Boldenone acetate.

 

Kao i svi anabolički steroidi, boldenon acetat će potisnuti Hypothalamus -Pituitary -Testes-Axis (HPTA), tako da je potrebna potpuna terapija post-ciklusa (PCT). Dobar primer pravilnog PCT-a je savršen PCT, koji bi svakako trebalo da proverite.

7. Kupi Boldenone Acetate Powder f rom SZOB


Kada je u pitanju kupovina sirovog praha Boldenone Acetate visoke čistoće na mreži, možete razmišljati i brinuti o mnogim stvarima, na primer kako pronaći kvalitetan b starenon acetat u prahu, kako pronaći pouzdanog snabdevača, mogu li proći carinu lako? Sve problem, SZOB ih reši za vas.


→ Posjetite našu online ljekarnicu i popunite redosled sirovina Boldenone Acetate.

→ Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

→ U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu o vašem nalogu.

→ Poslati će se u roku od 12 sati.
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: