Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Boldenone Cypionate (106505-90-2)

kupiti Boldenone Cypionate prah, sirov Boldenone Cypionate, prah Boldenone Cypionate, dobavljači praha Boldenone Cypionate powder, Boldenone Cypionate prah za prodaju,


1. Šta je Raw Boldenone cipionatni prah?


Boldenone cypionate je samo jedna vrsta Boldenone-a. Jedan je od najčešćih anaboličkih androgenih steroida. Bio je oribinalno korišćen za životinje kao što su konji, koje sada obično koriste bodibilderi i sportisti iz nemedicinskih razloga poslednjih godina.

 

Takođe, Boldenone cypionate je androgeni anabolički steroid koji je izveden iz testosterona. Poseduje cipionatni estar koji generiše stabilno otpuštanje supstance u krvotok tokom 2 sedmice. Ovo čini boldenonu cipionatu lakim steroidom da ga koriste mnogi sportisti, jer to nije boleće nakon injekcije. Ono što karakteriše ovu supstancu je dužina ciklusa koji je obično duži da bi se dobio primetan androgeni efekat.

 

Dolazi u nekoliko različitih oblika, i dok osnovni lek - Boldenone - pruža iste prednosti po celom ploču, to je ester koji mu se pridržava koji može da menja kako se koristi.

Pre nego što razmotrite Boldenone cypionate, istražite karakteristike i opcije pronađene sa drugim oblicima Boldenone kao što su Boldenone undecylenate ili Boldenone acetate.

 

Boldenone Cypionate karakteristike

Holesterol holin može promovisati uspostavljanje procesa tkiva tijela i može povratiti katabolizam. Konkretno, to je izvedeno iz testosterona, holesterola oktadecenojske kiseline, u kojoj dodecenol keton pokazuje jake metabolite i derivate umerenih androgenih svojstava. Proizvod holesterola undecilene kiseline ima značajan uticaj na ponderisanu telesnu težinu, apetit i nivo energije.


Boldenon cipionatni prah

Boldenone cypionate sirovi prah, materijal od Trenbolone Enanthate, vrsta bijelog ili belog ili svetlo žutog kristalnog praha, mnogi steroidi proizvodi dobavljač obično kupuju Boldenone cypionate prašinu visoke čistoće na internetu, čine ga u svim vrstama brenda Boldenone cypionate, detalj Boldenone cypionate sirove u SZOB-u kao što sledi:

Naziv: Boldenone cypionate

CAS: 106505-90-2

Molekularna formula: C26H38O3

Molekularna težina: 398.58

Tačka topljenja : 33-37 ° C

Temp. Skladištenja: -20 ° C

Boja: bijeli ili bijeli ili svetlo žuti kristalni prah


Boldenone 200

Boldenone 200 je tamno žućkast maseni rastvor za intramuskularnu injekciju, koji sadrži boldenon cipionat u 10 ml rastvoru za injekciju (200 mg boldenon cipionata / ml). Boldenone 200 USP injekcija pruža boldenon cipionat, anabolički steroid koji se koristi u veterinarskoj medicini za liječenje konja. Boldenone poseduju obeležene anaboličke osobine i minimalnu količinu androgene aktivnosti. Boldenone ima brzi početak delovanja; ovo je povoljno i preferira se kod čestih oralnih doziranja ili čak ponovljenih injekcija. Esterifikacija 17-beta-hidroksilne grupe povećava trajanje dejstva boldenona. Boldenonski esteri u intramuskularno ubrizganu ulja apsorbuju polako iz lipidne faze, tako da se Boldenone 200 može primenjivati u intervalima svake 2-3 nedelje.
 

2. Kako funkcioniše Raw Boldenone cypionate powder ?


Raw Boldenone cypionate powder u originalnoj upotrebi

Boldenone Cypionate je anabolički steroid razvijen za veterinarsku upotrebu; povećava zadržavanje azota, sintezu proteina, povećava apetit i stimuliše oslobađanje eritropoietina u bubrezima. Boldenone Cypionate poboljšava opšte stanje oslabljenih konja, time pomaže u ispravljanju gubitaka težine i poboljšanju apetita. To nije zamena za dobro balansiranu ishranu. Optimalni rezultati mogu se očekivati samo kada se koriste dobri menadžmenti i načini ishrane. Boldenon Cypionate treba posmatrati samo kao dodatnu terapiju drugoj specifičnoj i podsticajnoj terapiji bolesti, hirurških slučajeva i traumatskih povreda.


Boldenonski cipionat je estar boldenona i preporučuje se kao pomoć za tretman oslabljenih konja kada je poželjno poboljšanje težine, dlaka ili opšteg fizičkog stanja. Debilacija često prati bolesti ili može doći nakon preteranog rada i prekomerne eksere.


Boldenone Cypionate je sintetizovan u pokušaju da stvori dugoročni methandienon koji se injektira (dianabol), ustvari, boldenon ne deluje kao metandrostenolon. Ima veoma dug period poluraspada i može se pojaviti na steroidnom testu do 1,5 godine, zbog dugog nedecilenatnog estra vezanog za roditeljski steroid. Količine tragova lekova se lako mogu otkriti mesecima nakon prekinute upotrebe.


Raw Boldenone cypionate powder Prednosti za bodybuilding

Boldenonski cipionat je efikasan anabolički androgeni steroid dostupan u različitim "oblicima" zasnovanim na estru koji je povezan sa njim.


Sintetički anabolički androgeni steroid je jedan od popularnijih steroida koje danas koriste sportisti i pruža niz pogodnosti koje uključuju:


povećan potencijal za izgradnju tkiva (mišića)

sprečava katabolizam mišića

promoviše zadržavanje dobitaka mišićne mase

povećana sinteza crvenih krvnih zrnaca

promocija proizvodnje proteina

Uprkos njegovim prednostima, oni koji su zainteresovani za uzimanje boldenona za ciklus sečenja trebaju biti svjesni da jedinjenje nikada nije bilo namjerno, niti odobreno, za upotrebu na ljudima.


To je veterinarski steroid, koji se posebno fokusira na tretman konja.

Obično ime brenda Boldenone cypionate je Equipoise - uglavnom se koristi na konjima ili velikim životinjama.
 

3. Kako koristiti cipionat prašine Boldenone?


Boldenone Cypionate Cycle Dosages

Pronalaženje odgovarajuće doze boldenona cipionata koje pruža efekte može biti teško jer se mora uzeti u obzir toliko drugih faktora za takve rezultate.

Neki korisnici primećuju promjene do druge ili treće nedelje. Ostalo navodi da ih treba koristiti četiri do pet nedelja za optimalne rezultate.


Predložene doze prosečno 100 mg, neki tvrde da bilo šta manje, kao što je 50 mg, neće pružiti mnogo efekta, osim ako se ne doda na drugu formu testosterona.


Često se preporučuje bodybuilderu koji koristi Boldenone cypionate da ga koristi u istoj dozi kao što bi se koristio testosteronski cipionat jer daje iste rezultate u pogledu aktivnih i poluvremenih očekivanja.


Bodibilderi koji koriste Equipoise (Boldenone undecylenate) obično se drže u granicama od 200 mg do 400 mg nedeljno, čime se doziranje deli na dve ili tri injekcije kako bi se izbjegli neželjeni efekti kao što su iritacija kože ili lokalizirani bol na mjestu injekcije.

Bodibilderi koji koriste testosteron cipionat smatraju da ima najveći talas "potencije" u roku od četiri dana, a zatim pada, ali sa trajnim efektima u proseku tri do četiri nedelje.


Bodybuilders često doziraju sa cipionatom testosterona koji se kreće svuda od 200 mg do 600 mg nedeljno.

Ciklusi koji koriste Boldenone cypionate ili bilo koji oblik opsega boldenona, u zavisnosti od ličnih preferencija, mogu trajati bilo gde od šest do 12 sedmica ili duže


Boldenone cypionateHalf Life

boldenon cypionate vs EQ undecylenateUsljed je primer poluvreme (zavisno od doziranja) nekoliko zajedničkih estara vezanih za boldenon:

Boldenone cipionatni poluvreme - ester spora dejstva sa poluživotom od 8 do 10 dana

acetat - približno 24 sata

undecilenate - (Equipoise) - dugi poluvreme od 3 do 4 nedelje

enantat - relativno spora ester sa poluživotom od 8 do 10 dana

propionat - brzo dejstvo estra sa poluživotom od 3 do 4 dana

fenilpropionat - vrlo dugo poluvreme za većinu, sa poluživotom od jedne do tri nedelje

 

Boldenone Cypionate Recenzije

Boldenone je anabolički androgeni steroid koji se najčešće koristi u veterinarskim okruženjima nego kod tretmana na bazi čoveka. Boldenone Cypionate, kao i drugi sintetički anabolički androgeni steroidi, dizajniran je da imitira efekte testosterona.

 

Testosteron je primarni muški hormon odgovoran za razvoj i održavanje muških polnih karakteristika. Obezbeđuje potencijal za izgradnju tkiva i razvoj karakteristika pola.


U zavisnosti od proizvođača i zemlje u kojoj se proizvodi, može se naći u obliku koji se injektira ili usmeni. Pre nego što izaberete bilo koji oblik boldenona, znajte razliku između njih. Ova razlika će biti identifikovana preko svog estra.


Boldenones cypionate (i drugi oblici) u SAD je naznačen samo za veterinarsku upotrebu.


Boldenone Cypionate cooking Recipe

Boldenone Cypionate za 25 ml @ 200 mg / ml

5 grama u prahu

16.25ml susamovo ulje

1,25ml BA 5%

3.75ml BB 15%
 

4. Doziranje sirovog boldenona cipionatnog praha


Bodybuilders često doze sa Boldenone cypionate koji se kreću svuda od 200 mg do 600 mg nedeljno.100 mg-300 mg na vreme, dva ili tri puta nedeljno.


Prosječna doza Boldenone cypionate je 200-600mgs sedmično. To su koristili sportisti i bodibilderi kako bi povećali izdržljivost, mišićnu masu i proizvodnju crvenih krvnih zrnaca u organizmu. U medicinskoj upotrebi, ekvilazija može promovisati faktor stimulacije eritropoetina (EPO) koji, za uzvrat, stimuliše rast kostne srži koja dovodi do povećane proizvodnje crvenih krvnih zrnaca.

5. Upozorenje o suvim boldenonskim cipionskim prahom


Boldenone Cypionate je prilično blaga sa neželjenim efektima, ali i dalje ima nekih - upravo kako bi bilo koji steroid. Ovi neželjeni efekti su uobičajeni za većinu steroida: akne, neprirodno rast kose, masna koža, prostata, hrapavost ili produbljivanje glasa, neprirodan rast kose i neuobičajeni gubitak kose. Svako zlostavljanje može dovesti do ozbiljnih neželjenih efekata.
 

6. Koji su mogući neželjeni efekti o suvom boldenonu cipionskom prahu?


U poređenju sa drugim anabolok steroidima, Boldenone cypionate ima manje neželjenih efekata, iako može naneti štetu vašem tijelu. Svojim efektima Boldenone cypionate su:


Neželjeni efekti povezani sa Boldenone cypionate su slični onima u bilo kom obliku testosterona. Najčešće uključuju:


Suppression of endogenous testosterone

Promene nivoa lipida (holesterola) koje mogu imati vrlo štetan uticaj na kardiovaskularno zdravlje i wellness

Potencijal za alopeciju izazvana androgenom (gubitak kose ili mužja ćelavost)

Neki korisnici tvrde da je Boldenone Cypionate PIP (Post-Injection Pain) što može biti prilično loše

Upotreba Boldenone cypionata od strane žena može izazvati virilizaciju, što može prouzrokovati razvoj muških tipova karakteristika: rast kose na licu, uvećani klitoris, dubljeg glasa i tako dalje.

7. Kupi Boldenone cypionate Powder f rom SZOB


Kupi Boldenone (Boldenone Cypionate)

Mnogi sportisti iz svih sfera života kupuju Boldenone Cypionate kao deo anaboličkog steroidnog stack-a, jer je ovaj steroid dobro pogodan za ogromne dobitke. Razvijen kao steroid namijenjen za upotrebu u konjima, što je očigledno po imenu koji nosi, mnogi u svijetu bodybuildinga uskoro su otkrili da mogu kupiti Boldenone Cypionate i dobiti nagradu. Ovo je vrlo uobičajena praksa u svijetu bodybuildinga jer mnogi veterinarski steroidi često nađu mesto u ljudskoj potrošnji usled korištenja bodibildinga i ubrzo nakon što su se uspjeli naći u rukama svih sportista. Oni koji kupuju Boldenone Cypionate smatraju da su veoma anabolički iako nisu izuzetno snažni u smislu promovisanja veličine, može promovisati dobitke velikih razmera kada se ubacuju u druge steroide, ali će biti najpoznatiji po dobitima u snazi i korišćenju tokom ciklusa rezanja.

 

Kupi Raw Boldenone cypionate powder & Grow:

Kupi Boldenone Cypionate & Grow: Iako sama nije veliki steroid za steroid, ona će proizvesti sporo stabilne dobitke, ali većina će pronaći dobitke koje će biti najbolje kada kupe Boldenone Cypionate i druge steroide kao dio stack-a. Jedan od razloga što ovaj steroid može da pozajmljuje da dobije atribute u razmerama veličine je da čini se da u nekim korisnicima značajno povećava apetit; međutim, to će se pokazati vrlo individualnim, jer iz nekog razloga ovaj steroid izgleda ne poseduje ovaj kvalitet u svima koji ga koriste. Međutim, ako shvatite da to radi u vama, to je dobra vijest za rast jer, kako se kaže, više jela više.

 

Kupi Boldenone Cypionate raw powder & Cut:

Dok će nekima biti teško ishrana i koristiti ovaj steroid zbog moguće stimulacije apetita, oni koji kupe Boldenone Cypionate za ciklus rezanja smatraju da je to više nego dobrodošao steroid za tu namenu. Oni koji kupuju Boldenone Cypionate za ciklus rezanja videće da su vaskularniji nego bez, poseduju i zrnatiji izgled, u stanju su da zadrže više mišićne mase nego ako se steroid uopšte nije koristio. Kao bonus, sporedni efekti povezani sa estrogenom su veoma retki sa ovim steroidom, problemi kao što su Ginekomastija, zadržavanje vode i akne su skoro nepoznati i kada se koriste kao deo ciklusa rezanja, to znači da stvaramo samo prijatnu fiziku, a ne jednu iscrpljen sa nevjerovatnim problemima. Treba istaći, opet, stimulacija apetita će otežati nekima da koriste ovaj steroid tokom ishrane, ali više puta nego što se to ne može kontrolisati kada je dijeta ispravna i uključuje zdrave masti

Kako kupiti prah Boldenone Cypionate Pharmaceutical Grade od SZOB sirove kompanije?


→ Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu sirovina Boldenone Cypionate.

→ Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

→ U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu o vašem nalogu.

→ Poslati će se u roku od 12 sati.
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: