Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Boldenone Undecylenate(Equipoise) materijal (13103-34-9)

Boldenone Undecylenate sirovina, kupiti Boldenone Undecylenate sirovina, Boldenone Undecylenate sirovina dobavljači, Boldenone Undecylenate sirovina za prodaju, ravnoteža sirovina, kupiti Equipoise sirovina, ravnoteža sirovina za prodaju, Ravnoteža sirovina dobavljači,


Opis o Boldenone Undecylenate(Equipoise) sirovina:


Ravnoteža je popularno referentni brand name za Veterinarska injekcija steroida sirovog boldenone undecylenate(equipoise) prah. Posebno je derivat testosterona, koji pokazuje jak anabolički i Umjereno androgeni svojstva. Undecylenate Estera uvelike proširuje aktivnost lijeka (undecylenate Estera je samo jedan atom ugljika više testosterona decanoate), tako da klinički injekcije će morati ponavljati svake tri ili četiri tjedna. U veterinarskoj medicini ravnoteža © se najčešće koristi na konjima, koji pokazuje izrazit učinak na mršavih tjelesne mase, apetita i opće dispozicije životinja. Ovaj spoj je također rekao da pokazuje označena mogućnost za povećanje crvenih krvnih zrnaca, iako bi trebao biti zabune da je to efekt karakterističan za novo sve anabolic/androgenim steroidima. Povoljnih svojstava ovog lijeka su mnogo poštovati sportaši, ravnoteža se vrlo popularna ubrizgavaju u posljednjih nekoliko godina. To se smatra po mnogima je jači, malo više androgenim Deca-Durabolin. To je općenito jeftiniji, a može zamijeniti Deca u većini ciklusa bez uvelike mijenja krajnji rezultat.

Boldenone Undecylenate(Equipoise) sirovina aplikacije:


Ravnoteža je koriste sportaši i bodybuilderi za povećanje izdržljivosti, mišićne mase i proizvodnju crvenih krvnih stanica u tijelu. To je najpoznatiji za pružanje Polagan ali stalan dobitke u glomaznost ciklusa (obično se naziva EQ dobitke).  EQ može se koristiti u dozama od 200mg do 600mg tjedno koliko god 12 tjedana.


U posljednjih nekoliko godina, ravnoteža je postala omiljena među Dizač i smatra se od strane trenera kao idealna zamjena za deca durabolin. To je prvenstveno zbog kvalitete mišićne mase i snage dobitke koje su doživjeli na ravnoteža se dogodi bez neugodne nuspojave od deca. Također, EQ pozitivno utječe na cirkulaciju krvi u tijelu; omogućavaju maksimalnu krvi Potopa do mišića tijekom intenzivnog vježbanja.

Kada traži najbolji steroidni uzeti, najvažniji aspekti obratite pozornost da su kako je anabolic i androgeni. Ravnoteža je steroid koji uvelike zadovoljavaju oba zahtjeva, što je jak anabolički steroidi, s Umjereno androgeni nuspojave.

To je i napravljena kao Veterinarska anaboličkih steroida, ali tijekom vremena je postao jedan od najtraženijih steroida među bodybuilders. Ravnoteža je trgovačko ime od Boldenone Undecylenate i također je poznat kao Ganabol ili Ultragan.


Ravnoteža se pojavljuje kao rezultat pokušaja proizvesti dugodjelujući injekcija oblik dianabol steroidni. Glavna stvar koja je promijenjena u Dbol za tu svrhu je 17-Alfa-metil skupine (odgovoran za ne uništava jetru kad gutati tablete dbol). Unatoč njihove kemijske sličnosti, dbol i ravnoteža djeluje apsolutno različite načine.

S kemijskog gledišta, ravnoteža je modifikacija testosterona molekule. I ti si pravo nagađanje, da ona predstavlja isti anabolički svojstva kao testosteron, dok androgenim efekti su vrlo niske. Zbog toga ravnoteža više preferira među bodybuilders.


Ako pogledate na bodybuilding forum Vidjet ćete da postoje mnogi ljudi koji mole preporučljivo izbjegavati istodobnu uporabu od dbol i ravnoteža. Ovo je zato što oni smatraju se gotovo isti, a njihov Stog može biti opasno. Ali to je pogrešan pristup i morate znati zašto. Kao prvo, ova zabluda bila je potaknuta prije mnogo godina Dan Duchaine u svojim knjigama gdje je rekao da ravnoteža i dbol dati iste rezultate. Nakon nekog vremena on poništio njegovo mišljenje, ali tako biti i sada pravi za mnoge bodybuildere i danas. Dbol je progestina i 19- ni izvedeni, a ravnoteža je neznatno modificirane molekule testostosterone. Zato je ravnoteža predstavlja karakteristike dbol, ali je više androgenim i anaboličkim nego što je.

Koristi od Boldenone Undecylenate(Equipoise) sirovina


Većina bodybuildera koji koristi ravnoteža, prijaviti blagi ali kvalitativni mišićne mase dobitke. Smatra se da je sporo djelovanje lijeka povezana s undecylenate Estera, koji je bio vezan za molekulu ravnoteža. Zato je u ciklusu ravnoteža mišića dobitke bit sporije nego u slučaju dbol, ali kvalitetnije. Ovaj aspekt je bitan prilikom dizajniranja ravnoteža ciklus. Njegova dužina ne smije biti duže od 10 tjedana. Također, ravnoteža može doći u tijelu za duži vremenski period. Zato je sportaši koji sudjeluju u natjecanjima moraju znati ovaj detalj.


Na stranu sporo, ali visoka kvaliteta mišića dobitke, ravnoteža povećava mišićnu snagu i apetit. Također pozitivno utječe na cirkulaciju krvi. Visok nivo eritrocita poboljšava isporuku kisika u mišiće. To čini ovaj steroid privlačna sportašima.

Ravnoteža doziranje i hrpe


Ravnoteža se obično uzima u 400-600 mg injekcije tjedno. Niža doza nebi bile djelotvorne, dok veća doza su odgovorni za oštećenja vaše zdravlje, međuvremenu rezultira rast mišića ne bi bilo impresivno.


Anabolički steroid je blage naravi, to je ' zašto najbolje je da se Stog s drugim steroidi, kao što su Winstrol, Anavar, Trenbolon i testosterona.  Može se uspješno koristiti za glomaznost i rezanje. Dužina ciklusa ne bi trebala prelaziti 10 tjedana. Ako brinite o potencijalnim nuspojavama i želite minimizirati ih, nego možete napraviti svoje ravnoteža ciklus minimalne dužine - 8 tjedana.

Boldenone: uzdužni profil


1 / pretvorbu estrogena: niska

2 / anabolički indeks: 100%, indeks androgena: 50%

3 / progestina izloženosti: nema

4 / trajanje: 16 dana

5 / detekcija vrijeme: 150 dana

Boldenone Undecylenate(Equipoise) sirovina konkurentsku prednost:


1 visoke kvalitete s konkurentnim cijenama:

(1) kvaliteta Standard: USP 35

(2) čistoća: > 99%

(3) mi smo proizvođač i može pružiti kvalitetne proizvode tvornice cijena.


2 brzu i sigurnu dostavu:

(1) pošiljke mogu biti poslani u 24 sata nakon uplate. Dostupan broj za praćenje

(2) sigurna i diskretan pošiljku. Razne prijevoz metode za svoj izbor.


3 imamo klijente diljem svijeta:

(1) profesionalnu uslugu i bogata iskustva čine gosti osjećati ugodno, adekvatne zaliha i brzu isporuku zadovoljiti svoju želju.

(2) tržište povratnu informaciju i roba povratne informacije će biti cijenjen, ispunjavanju zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

(3) visoke kvalitete, konkurentne cijene, brzu isporuku, prvoklasnu uslugu dobiti povjerenje i pohvala od korisnika.


4 tri principa:

(1) sigurnu isporuku: Channel diverzifikacija, štititi privatnost korisnika. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovno brod.

2) nikada ne promijene: proizvod će uvijek održavati visoke čistoće, neće promijeniti, visoke kvalitete je kulture naše kompanije.

Dobar (3) usluge: što je brže moguće za rješavanje problema klijenata, tako da gosti sigurno primanje robe.
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: