Shenzhen OK Biotech Technology co, LTD (SZOB)
Kategorija proizvoda

Boldenone Undecylenate CAS 13103-34-9

Boldenone Undecylenate CAS 13103-34-9

Boldenone undecylenate (brendovi Boldane, Equipoise, Parenabol, Vebonol, ostali) ili boldenon undecenoate, su sintetički anabolički-androgeni steroidi (AAS) i estrogen androgena koji se injektiraju u veterinarskoj medicini, posebno kod konja. To je estar boldenona sa dugim dejstvom, koji je sam naravno prisutan androgeni (nalazi se u mirisnoj žlezdi Ilybius fenestratus) i dehidrogeniranog analoga testosterona.

Opis O Boldenone Undecylenate CAS 13103-34-9:

Equipoise je popularno ime brenda za veterinarski injekcioni steroid boldenone undecylenate. Konkretno, to je derivat testosterona , koji pokazuje jake anaboličke i umereno androgene osobine. Undecilenatni ester u velikoj meri proširuje aktivnost leka (nedecilenat estar je samo jedan atom ugljenika duži od testosterona dekanoata ), tako da se kliničke injekcije treba ponoviti svake tri ili četiri nedelje. U veterinarskoj medicini Equipoise © se najčešće koristi na konjima, pokazujući izrazito dejstvo na vitku telesnu težinu, apetit i opšte raspoloženje životinje. Takođe se kaže da ovo jedinjenje pokazuje značajnu sposobnost za povećanje proizvodnje crvenih krvnih zrnaca, iako ne bi trebalo biti zabune da je to efekat karakterističan za novo sve anaboličke / androgene steroide. Pogodnosti ovog lijeka su veoma cenjeni od strane sportista, a Equipoise je veoma popularan injektibilan u poslednjih nekoliko godina. Mnogi smatraju da su jači, nešto više androgeni Deca-Durabolin. Generalno je jeftinije i može zameniti Decu u većini ciklusa bez velikog menjajući krajnji rezultat.

Aplikacije:

Equipoise koriste sportisti i bodibilderi kako bi povećali izdržljivost, mišićnu masu i proizvodnju crvenih krvnih zrnaca u telu. Poznato je da obezbeđuju spore ali stabilne dobitke tokom ciklusa povećanja (obično se naziva dobit EQ-a). EQ se može koristiti u dozama od 200 mg do 600 mg nedeljno do 12 nedelja.

U posljednjih nekoliko godina, ravnoteža je postala omiljena među pogonjačima i smatraju ga trenerima idealna zamjena za deca durabolin. Ovo je prvenstveno zbog toga što kvalitet mišićne mase i jačine snage koji se doživljavaju dok se na ekvivalentima desi bez gadnih neželjenih efekata deca. Takođe, EQ pozitivno utiče na cirkulaciju krvi u telu; omogućavajući maksimalnu poplavu krvi mišićima tokom intenzivnih treninga.

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme klijenata, kako bi kupci blagovremeno dobijali robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong-Shenzhen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua novi District, Shenzhen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)
Share: