Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Cetilistat (282526-98-1)

Cetilistat (282526-98-1)

Više srodnih proizvoda Kontaktirajte nas Methasterone 3381-88-2 Ime proizvoda: MethasteroneHemijski naziv: 17a-Methyl-Drostanolone; 2,17-Dimethyldihydrotestosterone; 17-hidroksi-2,17-dimetilendrostan-3-on; (2alpha, 5alpha, 17beta) -17-hydroxy-2,17-dimethylandrostan-3-on Pročitaj više 2015-07-06


1. Šta je Cetilistat sirovi prah ?


Cetilistat je lek namenjen lečenju gojaznosti. On djeluje na isti način kao i stariji lijek ililistat (Xenical) inhibirajući pankreatičnu lipazu, enzim koji razbija trigliceride u crevima. Bez ovog enzima, trigliceridi iz ishrane se sprečavaju da se hidrolizuju u apsorbujuće slobodne masne kiseline i izlučuju se nesaglasnim.

 

Cetislim, poznat i pod nazivom Cetilstat, može biti propisan za mršavljenje za one koji su značajno prekomerne težine. Deluje blokiranjem masti, tako da se ne digira i apsorbuje u telo. Klasifikovan je kao inhibitor lipaze. Radi sa digestivnim sistemom da blokira enzim nazvan Lipaza, tako da telo treba da se digestira mast. Slično je Xenical (Orlistat), ali je bolje tolerisati većina ljudi.

 

U ljudskim ispitivanjima, pokazano je da cetilistat proizvodi sličan gubitak težine za orlistat, ali je takođe proizveo slične neželjene efekte kao što su mastna, labava stolica, fekalna inkontinencija, česte pokreti creva i nadimanje. Vrlo je verovatno da će se iste mere opreza primijeniti u toj apsorpciji vitamina rastvorljivih u masti i drugih hranljivih materija koji se mogu rastvoriti u masti, koji zahtijevaju dodatke vitamina da bi se izbjegli nedostaci.

 

Cetilistat je završio fazu 1 i 2 suđenja na zapadu i trenutno se nalazi u tri faze u Japanu gde je partner sa Takedom. Norgina BV je sada stekla sva globalna prava za cetilistat iz Alizyme nakon što je taj drugi ušao u administraciju.
 

2. Kako Cetilistat ima sirov prah   Radi ?


Cetislim (Cetilistat) je lek za smanjenje telesne mase koji se koristi u kombinaciji sa niskokaloričnom ishranom. Deluje tako što blokira znatnu količinu masti zbog toga što se digestira i apsorbuje u telo. Ovaj lek je klasifikovan kao inhibitor lipaze i radi direktno na digestivni sistem u kome blokira delovanje lipolitičkog enzima nazvanog lipaza. Ove lipaze su ono što telo koristi da savlada mast.

 

Cetislim je cilj da ponudi dvosmerni metod gubitka težine i postaje zdraviji. Prvo, blokira mast kao što je gore pomenuto. Drugo, ovaj metod gubitka težine kombinuje se sa niskokaloričnom ishranom uz mnoštvo ograničenja hrane. Ideja je takođe sprečiti telo da uzima više hrane koja se može pretvoriti u masti. Davanje hrane za telo koju može koristiti za gorivo, osoba ima više energije i povećava metabolizam.

 

Pored korišćenja lekova i ishrane, osoba treba da razvije bolju sveobuhvatnu naviku života. Ovo uključuje pravo konzumiranja, kontrolu dela i dnevne vežbe. Mogu se razviti prilagođeni plan akcije između pacijenta i doktora.

3. Kako koristiti sirovi prah Cetilistat ?


Pre nego što upotrebite Cetilistat, obavestite svog doktora o vašoj trenutnoj listi lekova preko proizvoda (npr. Vitamina, biljnih suplemenata, itd.), Alergija, prethodnih bolesti i trenutnih zdravstvenih stanja (npr. Trudnoća, predstojeća hirurgija itd) . Neki zdravstveni uslovi mogu vam učiniti više podložnim neželjenim efektima leka. Uzmite u skladu sa uputstvima vašeg lekara ili pratite uputstva koja su odštampana na insertu proizvoda. Doziranje je zasnovano na vašem stanju. Obavestite svog doktora ako vaše stanje opstane ili pogoršava. Važne savjetodavne tačke su navedene u nastavku.


Obratite se svom lekaru ako imate dijabetes ili uzimate druge biljne ili prehrambene proizvode

Jedite zdravo, ishranu sa malim masti i vežbanje dok uzimate ovaj lek

Pratite vežbanje i ishranu masti uzimajući u obzir ovaj lek

Ako uzimate levotiroksin i / ili ciklosporin, odvojite primenu tih lekova i ovog lijeka za najmanje 4 sata

Uzmite kapsulu u roku od 1 sata posle ili tokom glavnog obroka.


Cetislim koji sadrži aktivni sastojak cetilistat smatra se tipom lekarskog inhibitora lipaze. Lekovi deluju tako što blokiraju metabolizaciju masti u sastavu hrane, tako da ga ne varate i neprerađena mast će biti propuštena kroz telo u kretanju creva. Kapsule treba koristiti zajedno sa niskokaloričnom ishranom u malom masti i pravilnim programom vežbanja za lečenje gojaznosti. Smanjenje unosa kalorija i održavanja tijela može pomoći u sprečavanju i liječenju uslova kao što su visoki holesterol, dijabetes, hipertenzija i bolesti srca.


Cetislim se obično uzima oralno, prema uputama lekara. Lijek se može uzimati, tokom ili čak i do 1 sata nakon svakog glavnog obroka. Ako preskočite obrok, nemojte uzimati lekove. Progutajte kapsule cijelim čašom vode. Obratite se lekaru radi pravilne doze i dužine terapije jer će zavisiti od stanja bolesnika i njihovog odgovora na terapiju.

4. Doziranje sirovog praha Cetilistat


Cetislim (Cetilistat) je obezbeđen kao kapsule jačine od 60 mg za oralnu primenu. Lek se uzima sa obrokom kako bi se osiguralo da može raditi dok se hrana razblaži, tako da se apsorpcija masti iz ishrane može efikasno smanjiti. Vaš lekar će vam savetovati koliko lijeka uzima sa svakom dozom, kao i potrebnom dnevnom dozom. Veoma je važno da se pridržavate ovih uputstava. Nemojte uzimati više nego što vam lekar kaže.

 

Cetislim kapsule su ponuđene u jačini od 60 mg. Doza je uzimanje jedne kapsule sa svakim obrokom. Nemojte preskočiti obroke i ne uzimajte više lekova nego što je propisano. Uzimanje Cetislim hrana može pomoći blokiranju masti od onoga što jedete od apsorbovanja u telo. Uverite se da radite sa svojim doktorom kako biste osigurali da se jede prava hrana i uzimate ovaj lek kako biste trebali.

5. Upozorenje o sirovom prahu Cetilistat


Nije preporučljivo uzimati više od 3 kapsule u roku od 24 sata.

 

Odmah pređite u najbližu urgentnu službu ako imate alergijsku reakciju. Simptomi obično povezani sa takvom reakcijom uključuju teškoće disanja ili gutanja, stezanje u grudima, otok, kožni osip i košnice.

 

Cetislim nije uvek pogodan za sve pacijente. Uvek se konsultujte sa svojim zdravstvenim radnicima pre nego što primenite ovaj lek ako ste trudni, dojite, pokušavate da zamislite, koristeći bilo koji drugi lek (recept ili bez recepta), koristeći bilo koji biljni preparat ili dodatak ili ako imate alergije ili drugo zdravlje problemi.

 

Tačna doziranja i recepta često zavise od pacijenta i stanja koji se leči. Ne prilagođavajte dozu bez odobrenja vašeg zdravstvenog osiguranja. Ovaj proizvod se koristi samo u skladu sa propisima i uputstvima.

 

Iako Cetislim (Cetilistat) može pomoći pacijentima sa prekomernom telesnom težinom, izgubiti težinu i time smanjiti rizik od dijabetesa ili drugih ozbiljnih stanja povezanih sa gojaznošću, lekar će vam takođe savetovati da jede nisko kaloričnu ishranu i redovno vežbajte.

 

Jelo namirnice sa visokim sadržajem masti će povećati neželjene efekte navedene gore. Takva ishrana takođe može dovesti do ozbiljnih bolova u stomaku i probodenja. Uverite se da se bavite samo fizičkim aktivnostima koje vaš doktor kaže da možete da uradite. Kako se nivo vašeg fitnessa povećava i smanjuje se težina, možete dodati još tešku fizičku aktivnost mešavini.

 

Pojedinci sa dijabetesom ili srčanim problemima možda neće moći da uzimaju ovaj lek. Obavezno se konsultujte sa svojim doktorom o svim vašim zdravstvenim problemima. Takođe treba znati sve lekove ili biljne suplemente koje već uzimate.
 

6. Koji su mogući neželjeni efekti sirove prašine Cetilistat?


Pacijenti koji koriste Cetislim mogu se suočiti sa neželjenim neželjenim efektima kao što su:

 

Rektalni bol

Gas sa pražnjenjem

Dijareja

Glavobolje

Loša kontrola creva

Povećan broj pokreta creva

Hitno je potrebno pokretati creva

Masna mrlja

Masna ili masna stolica

 

Obratite se lekaru odmah ako neželjeni efekti ostaju ili se suočavaju sa ozbiljnijim neželjenim efektima kao što su:

 

Tamna obojena urina

Žutica

Bol u gornjem desnom dijelu stomaka

Gubitak apetita

Prekomerni zamor

Teški bol u stomaku

Teškoće disanja ili gutanja

 

Pacijenti koji se leče za gojaznošću kod Cetislim (Cetilistat) mogu patiti od neželjenih efekata. Ako se ovo desi, morate obavestiti svog lekara. Neki primjeri su dati ovdje:

 

Nazalna kongestija

Česta defekacija

Steatorrhea (uljane stolice)

Spotiranje donjeg rublja

Problemi koji kontrolišu kretnje creva

Iako se blage reakcije generalno smatraju češćim, mogu se desiti i ozbiljni neželjeni događaji. Ako se to dogodi, odmah se obratite lekaru.
 

Cetilistat raw powder - Najčešća pitanja

 

1. Da li je Cetilistat sirovi prah siguran za konzumiranje ili primenu u trudnoći?
Ne
 
2. Da li je Cetilistat bezbedan tokom dojenja?

Molimo da razgovarate o rizicima i pogodnostima sa svojim lekarom.


 

3. Da li treba konzumirati Cetilistat prazan želudac, pre hrane ili posle hrane?

korisnici su najčešće prijavili konzumiranje Cetilistata pre hrane. Međutim, ovo možda ne odražava kako treba konzumirati ovaj lek. Molimo da pratite savet lekara kako treba da koristite ovaj lek. da saznaju koji drugi pacijenti prijavljuju kao vremenski period korišćenja Cetilistata.

 

4. Da li je bezbedno voziti ili upravljati teškom mašinom prilikom konzumiranja?

Ako kod leka Cetilistat doživljavate pospanost, vrtoglavicu, hipotenziju ili glavobolju kao neželjene efekte onda možda nije sigurno voziti vozilo ili raditi tešku mašineriju. Ne treba voziti vozilo ako koristite ovaj lek, zbog čega ćete postati zaspani, vrtoglavi ili općenito smanjivati vaš krvni pritisak. Farmaceutici takođe savetuju pacijente da ne piju alkohol sa lekovima jer alkohol pojačava sporedne efekte pospanosti. Molimo proverite ove efekte na telu kada koristite Cetilistat. Uvek se konsultujte sa svojim lekarom o preporukama specifičnim za vaše telo i zdravstvene uslove.

 

5. Da li je ovaj lek ili proizvod zavisnost ili formiranje navike?

Većina lekova ne dolazi sa potencijalom za zavisnost ili zloupotrebu. Obično vlada kategoriše lekove koji mogu biti zavisni kao kontrolisane supstance. Primeri uključuju raspored H ili X u Indiji i raspored II-V u SAD. Molimo vas da konsultujete proizvodni paket kako biste bili sigurni da lek ne pripada takvim posebnim kategorizacijama lekova. Na kraju, nemojte samo-lijekovati i povećati zavisnost vašeg tela na lekove bez saveta doktora.


6. Može li se odmah zaustaviti ili moram polako da odvojim potrošnju?

Neki lekovi moraju biti zakrivljeni ili ne mogu odmah biti zaustavljeni zbog povratnih efekata. Molimo da se obratite lekaru za preporuke specifične za vaše telo, zdravlje i druge lekove koje možete koristiti.
 

Druge važne informacije o Cetilistatu


Nedostaje doza

U slučaju da propustite dozu, koristite ga čim primjetite. Ako je blizu vašeg sledeće doze, preskočite propuštenu dozu i nastavite raspored doziranja. Nemojte koristiti dodatne doze da biste nadoknadili propuštenu dozi. Ako redovno nedostajete doze, razmislite o podešavanju alarma ili tražite od člana porodice da vas podsjeti. Molimo vas da se konsultujete sa svojim doktorom kako biste razgovarali o promenama u rasporedu doziranja ili novom rasporedu kako biste nadoknadili propuštene doze, ako ste nedavno propuštali previše doza.

 

Predoziranje Cetilistata

Nemojte koristiti više od propisane doze. Uzimanje više lekova neće poboljšati simptome; već mogu izazvati trovanje ili ozbiljne neželjene efekte. Ako sumnjate da ste Vi ili bilo ko drugi koji su možda prekomerno od Cetilistata, molimo vas da odete do odeljenja za hitne slučajeve najbliže bolnice ili negovateljske kuće. Donesite kutiju za lek, kontejner ili etiketu sa sobom kako biste lekaru pomogli sa neophodnim informacijama.


Nemojte dati lekove drugim ljudima, čak i ako znate da imaju isti status ili izgleda da imaju slične uslove. Ovo može dovesti do prevelikog znojenja.

Za više informacija obratite se svom ljekaru ili farmaceutu ili proizvodnom paketu.

 
Skladištenje Cetilistata

Skladištite lekove na sobnoj temperaturi, daleko od toplote i direktnog svetla. Nemojte zamrzavati lijekove osim ako ih ne zahtijeva uložak pakiranja. Držite lijekove od djece i kućnih ljubimaca.

Nemojte ispirati lijekove po WC-u ili ih sipati u drenažnu vodu, osim ako vam nije naloženo. Lijekovi koji se na ovaj način odbace mogu zagađivati okolinu. Molimo kontaktirajte svog farmaceuta ili doktora za više detalja o tome kako bezbedno odbaciti Cetilistat.

 
Istekao Cetilistat

Uzimanje jedne doze istekao Cetilistat je malo verovatno da će proizvesti neželjeni događaj. Međutim, molimo Vas da razgovarate sa svojim zdravstvenim radom ili farmaceutom za dobar savet ili ako se osećate loše ili bolesno. Lijek koji je istekao može postati neefikasan u lečenju propisanih stanja. Da biste bili sigurni, važno je da ne koristite lek koji je istekao. Ako imate hroničnu bolest koja zahteva konstantno uzimanje lijekova kao što su bolesti srca, epileptici i alergije koje ugrožavaju život, vi ste mnogo sigurniji u kontaktu sa vašim primarnim zdravstvenim radnikom, tako da možete imati sveže isporuke neutvrđenih lijekova.

7. Kupi Cetilistat Raw Powder f rom SZOB


  Posjetite našu online ljekarnicu i popunite redosled sirovina Cetilistat.

  Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu o vašem nalogu.

Poslati će se u roku od 12 sati.
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: