Shenzhen OK Biotech Technology co, LTD (SZOB)
Kategorija proizvoda

  Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)

  HK dodati: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong

  Kina kopno Dodaj: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd Longhua New District, Shenzhen, Kina PRC

  E-mail:Nicole@OK-Biotech.com

      Smile@OK-Biotech.com

  Web: www.ok-biotech.com

  Tel: + 852 6679 4580

Klenbuterol HCL Clen CAS 21898-19-1

Klenbuterol HCL Clen CAS 21898-19-1

Klenbuterol HCL, Clen, CAS 21898-19-1, astma, gubitak masti, fitnes, sirovi prah, bodybuilding,

Opis Klenbuterol HCL Clen CAS 21898-19-1:

Klenbuterol (Spiropent) je vrsta lekova beta agonista koji se koriste za lečenje astme i svrhu vežbe kako bi se izgubila težina. U nekim slučajevima, ona se takođe može koristiti za poboljšanje performansi u vežbama vežbanja.

Doziranje i biciklizam klenbuterola

Klenbuterol efektivna doza se kreće od 20 mikrograma dnevno kao minimum 40-140 mg / dan, kao i više vrednosti. Mislim da je najbolja 40 mikrograma dnevno, a rezultati evaluacije u toku dana dodaju do 20 Icrograms.Mnogi korisnici prilagode nivo doze ruke počelo da se trese, ali može značajno poboljšati doze da bi smanjila težinu je daleko manje od toga.

Clenbuterol treba da se ciklično umesto kontinuirane upotrebe ili dugo vremena, ali nije potreban tačan model ciklusa. Korišćenje vremena generalno od 2 do 8 nedelja.

Korištenje vremena kao dva ili više tjedana u dozi desenzitizacije je daleko više od 40 mikrograma / Ovaj dan se može izbjeći 1 mg ketotifen za jednom dnevno, po mogućnosti prije odlaska u penziju.

Kao i clenbuterol da polako očiste telo, brz rast cirkulacije dovodi do toga da klenbuterol nije čistio sistem.

U poboljšanim performansama u sportu izdržljivosti, klenbuterol treba koristiti samo u malim dozama, kao što je događaje od 20 do 40 mikrograma. Veće doze klenbuterola mogu degradirati performanse.

Kada koristiti klenbuterol

Kada se klenbuterol koristi za smanjenje težine, potrebno je ubrzati relativno kratak period. Na primer, ako vam je potrebna ili namjera je da izgubite samo jednu kilogram masti nedeljno, postoji bolji metod od upotrebe klenbuterola. Težinski gubitak Napori su maksimizirani ili skoro maksimizirani, međutim, upotreba klenbuterola može dodati još jedan gubitak od jedne funte nedeljno.

Klenbuterol, CAS CAS 21898-19-1

Mehanizam djelovanja klenbuterola i sličnih lekova

Klenbuterol stimuliše beta 2 receptor, što dodatno povećava brzinu metabolizma, povećava lipolizu. Salbutamol i drugi lekovi takođe rade salbuterol, efedrin su podjednako efikasni. Klenbuterol se razlikuje od drugih jedinjenja kroz veoma dugo polu-život, može učiniti efikasnijim da smanji Težina, mali broj ljudi će odabrati da usmeri efedrin pre nego što odete na spavanje, na primer - ali takođe može biti odgovoran za veću tendenciju desenzitizacije.

Neželjeni efekti klenbuterola

Upotreba klenbuterola obično se oseća "nervoznim", rukujući se rukom. Stopa srca i krvni pritisak. Naučna literatura daje neki razlog za strah da dugotrajna upotreba može dovesti do hipertrofije srca.

Jedan od najozbiljnijih problema je visoki krvni pritisak i / ili puls od srca, a dvije vrijednosti trebaju pratiti korištenje klenbuterola.

Sažetak

Klenbuterol može biti vrlo efikasna pomoć u gubitku težine. Menadžment je najpoželjniji način za početak korišćenja 40 mikrograma dnevno i povećanje doze od 20 mikrograma dnevno samo kada je potrebno, koristite ne više od 140 mg / dan.

Klenbuterol, CAS CAS 21898-19-1

Aplikacije:

Prvobitno je razvijen kako bi sprečio i tretirao gubitak mišića, kao i osteoporozu. Međutim, sportisti danas koriste ostarin kao poboljšavajući performanse kako bi im pružili prednost nad konkurencijom. Pošto to neće izazvati probleme virilizacije kod žena, ostarina mogu koristiti i žene i muškarci

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom svijeta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je pre moguće rešiti probleme klijenata, kako bi klijenti blagovremeno dobijali robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
I want to leave a message
Kategorija proizvoda
Obratite nam se
Adresa: HK: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong-Shenzhen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua novi District, Shenzhen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)
Share: