Shenzhen OK Biotech Technology co, LTD (SZOB)
Kategorija proizvoda

  Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)

  HK dodati: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong

  Kina kopno Dodaj: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd Longhua New District, Shenzhen, Kina PRC

  E-mail:Nicole@OK-Biotech.com

      Smile@OK-Biotech.com

  Web: www.ok-biotech.com

  Tel: + 852 6679 4580

Klomifen Citrat (Klomid) CAS: 50-41-9

Klomifen Citrat (Klomid) CAS: 50-41-9

Ime proizvoda: Clomiphene citrate Hemijski naziv: Clomiphene dihydroen citrate; Clomiphene citrate; 2- (4- [2-hloro-1,2-difeniletenil] fenoksi) -N, N-dietiletanamin citrat; 2- [4- (2-hloro-1,2-difeniletenil) fenoksi] -N, N-dietiletanamin 2-hidroksipropan-1,2,3-tricarboksilat (1: 1);

Opis Clomiphene Citrate (Clomid) CAS: 50-41-9:

Klomifen Citrat je SERM koji se posebno koristi kao pomoć za plodnost usled njegove sposobnosti da poboljša oslobađanje gonadotropina. Clomid ima sposobnost da se suprotstavi negativnim povratnim informacijama estrogena na hipotalamsko-hipofizno-jajvarnoj osi. To će povećati oslobađanje luteinizirajući hormon (LH) i folikula stimulirajući hormon / seks hormon (FSH) značajno. Povećavajući oslobađanje gonadotropina, to može dovesti do otpuštanja jaja, čime se povećavaju šanse za koncepciju.

Clomid takođe nosi jaka antiestrogenska svojstva koja se mogu koristiti terapeutski, ali njegova svojstva protiv estrogena najčešće su povezana sa upotrebom anaboličkih steroida. Testosteron i mnogi testosteron potiče steroidi imaju sposobnost pretvaranja u estrogen kroz interakciju testosterona sa enzima aromataze. Kako se nivo estrogena povećava, to može dovesti do ginekomastije i viška zadržavanja vode. Zadržavanje teške vode takođe može promovisati visok krvni pritisak. Dopunjavanjem klomidom tokom upotrebe anaboličkog steroida, SERM će se vezati za estrogenske receptore, zbog čega se sprečava vezivanje hormona estrogena. Ovo može biti vrlo korisno u borbi protiv ginekomastije, kao što se kada se Clomid vezuje za receptor, sprečava estrogen od stimulacije mamilarnog tkiva. Takođe može imati pozitivan uticaj na zadržavanje vode, ali pošto neće aktivno smanjiti nivoe estrogena u serumu, to ponekad nije dovoljno.

Klomifen Citrat, Klomid, CAS: 50-41-9

Klomid takođe poseduje funkcionalne osobine koje su od koristi anaboličkom steroidnom korisničkom anaboličkom steroidu. Konkretno, mislimo na post-cikličnu terapiju (PCT). Kod muškaraca, Clomid takođe ima sposobnost da stimuliše hipofizu da oslobodi više LH i FSH, što će zauzvrat stimulirati povećanu produkciju prirodnog testosterona. Ovo je izuzetno korisno za anabolički steroidni ciklus korisničkog posta jer će prirodni nivoi testosterona biti vrlo niski zbog supresije uzrokovane upotrebom anaboličkih steroida.

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom svijeta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je pre moguće rešiti probleme klijenata, kako bi klijenti blagovremeno dobijali robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
Hot Tags: Clomiphene Citrate, clomid, 50-41-9, proizvođač, dobavljač, tvornica, kupiti klomid, fitnes, prašak visoke čistoće.
I want to leave a message
Kategorija proizvoda
Obratite nam se
Adresa: HK: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong-Shenzhen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua novi District, Shenzhen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)
Share: