Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Klomifen citrat (Clomid) u prahu (50-41-9)

PCT lekovi u prahu, Clomiphene citrat prah, Clomiphene citrat sirovi prah, kupiti Clomiphene citrat u prahu, sirovi Clomiphene citrat u prahu, Clomiphene citrat prah za prodaju, Clomiphene citrat prah prah, Clomid prah, kupiti Clomid prah, Clomid prah za prodaju, Clomid prah prah,


1. Šta je sirovi Clomiphene citrat (Clomid) u prahu?


Klomid (klomifen) je nesteroidni lek za plodnost. To izaziva hipofize da oslobodi hormone potrebne za stimulaciju ovulacije (oslobađanje jajeta iz jajnika).

 

Klomid se koristi da izazove ovulaciju kod žena sa određenim zdravstvenim stanjima (kao što je sindrom policističkih jajnika) koji sprečavaju ovulaciju koja se javlja u prirodi.

 

Klomid je lek za stimulaciju ovulacije koji se koristi za pomoć ženama koje imaju problema sa ovulacijom. To je najčešće korišćeni lek za plodnost. Zbog toga što Clomid može da ga pregleda ginekolog i ne zahteva specijaliste za plodnost, to je i prvi tretman o plodnosti koji se pokušava za većinu parova.

 

Klomid se uzima kao pilula. Ovo je za razliku od jačih lekova za plodnost, za koje je potrebna injekcija. Clomid je takođe veoma efikasan, stimulirajući ovulaciju 80 procenata vremena.

 

Klomid se takođe može prodavati pod imenom Serophene, ili možete videti kako se prodaje pod svojim generičkim nazivom, clomiphene citrate.
 

2. Kako radi sirovi klomifen citrat (Clomid) u prahu ?


Klomid izaziva ovulaciju izazivanjem hipofize da luče viši nivo folikle-stimulirajućeg hormona (FSH). Ovaj hormon promovira rast folikula jajnika koji sadrže jaja, što dovodi do otpuštanja estrogena. Ako je ciklus lekova za plodnost uspješan, pojavit će se LH talas oko nedelju dana nakon što se uzme zadnja pilula. Olujaćete i otpustite jaja za đubrenje.


Klomid ili klomifen citrat ili Serofen je lek koji se obično koristi za lečenje neplodnosti. Clomid je prvobitno bio razvijen za lečenje anovulacije. Lekovi često izazivaju ovulaciju kod žena koje ne razvijaju i ne oslobađaju jaje (ovulacija) sami, kao što su kod žena sa policističkim jajnicima.


Klomid se takođe često koristi za stimulisanje dodatnih folikula u ćelijama žena koje već olakšavaju bez lekova.


Clomid, serophene ili klomifen citrat (generično ime) je lek koji se najčešće koristi za lečenje neplodnosti. Često se koristi da pokuša da izazove ovulaciju kod žena koje ne razvijaju i ne puštaju jaje (ovulacija) sami.


Klomid ili klomifen citrat ili Serofen je lek koji se obično koristi za lečenje neplodnosti. Clomid je prvobitno razvijen za lečenje anovulacije. Lekovi često izazivaju ovulaciju kod žena koje ne razvijaju i ne oslobađaju jaje (ovulacija) sami, kao što su kod žena sa policističkim jajnicima.


Klomid će započeti ovulaciju u 80 procenata pacijenata, ali ovulacija ne garantuje trudnoću. Oko 40 do 45 procenata žena koje koriste Clomid zatrudniće u roku od šest ciklusa upotrebe.


Iako Klomid pomaže mnogim ženama da olakšaju, očigledno nije uvek uspješan. Kada Clomid ne rezultira ovulacijom, kažemo da je žena otporna na Clomid. (Ovo nije isto kao kada Clomid izaziva ovulaciju, ali ne dovodi do trudnoće.)


Šta se događa kada Clomid ne radi? Nećete morati odmah da se preselite na složenije tretmane. Vaš lekar može propisati dijabetes metformin za liječenje uz Clomid.


Ili, mogu vas pomeriti na lek koji se zove letrozol. Letrozol-koji je lek za lečenje karcinoma koji se koristi u off-label-u za neplodnost - je utvrđeno da pomaže ženama da ojačaju koji su Clomid otporni.


Klomid se takođe često koristi za stimulisanje dodatnih folikula u ćelijama žena koje već olakšavaju bez lekova.


U ovim slučajevima nadu je da će se povećati broj folikula koji se razvijaju u jajnicima - a time i broj jaja koji se oslobađa. Ovo se zove kontrolisana hiperstimulacija jajnika ili superoviranje.

3. Kako koristiti Clomiphene citrat (Clomid) prašak ?


Koristite Clomid tačno onako kako vam je uputio vaš doktor. Pratite sve smernice na svojoj recepturi. Vaš lekar može povremeno da promeni vašu dozu kako bi postigao najbolje rezultate. Ne uzimajte ovaj lek u većim ili manjim količinama ili duže od preporučenog.


Vaš lekar će izvršiti medicinska ispitivanja kako biste bili sigurni da nemate uslove koji bi vas spriječili da bezbedno koristite Clomid.


Klomid se obično uzima 5 dana, počevši od 5. dana vašeg menstrualnog perioda. Pratite uputstva vašeg lekara.


Pre svakog ciklusa liječenja morate imati pregled karlice. Morate ostati pod brigom doktora dok koristite Clomid.


Najverovatnije ćete ovulati u roku od 5 do 10 dana nakon što uzmete Clomid. Da biste poboljšali svoju šansu da zatrudnite, trebalo bi da imate seksualni odnos dok ste ovulativni.


Vaš lekar možda mora da uzme temperaturu svakog jutra i zabeleži dnevno očitavanje na grafikonu. Ovo će vam pomoći da odredite kada možete očekivati ovulaciju.


U većini slučajeva, Clomid se ne sme koristiti više od 3 ciklusa lečenja.


Ako dođe do ovulacije, ali nakon tri ciklusa liječenja ne zatrudnite, vaš doktor može prekinuti liječenje i dalje procijeniti vašu neplodnost.


Čuvati na sobnoj temperaturi dalje od vlage, toplote i svetlosti.


Najbolje je imati odnos na dan ovulacije ako je moguće. Neke žene više vole da koriste komplete predikatora za ovulaciju koje predstavljaju ispitivanje urina koje žena može učiniti kod kuće. Ovi kompleti su dizajnirani da otkriju prisustvo LH prenapona u telu. Kretanje LH u krvi počinje približno 36 sati pre ovulacije. Test predviđanja ovulacije obično se obavlja ujutru. Seks na dan kada postane pozitivan ili sledećeg jutra je najbolje za plodnost.


U mnogim ženama, menstrualni ciklus je donekle produžio Clomid. Ovo je samo privremeni efekat dok je na liječenju. Clomid ciklusi u prosjeku su nekoliko dana duži od prosječne dužine menstrualnog ciklusa u istoj ženi bez Clomida.


Ovulacija je obično oko 14 dana pre početka sledećeg menstrualnog perioda. Prema tome, ako je dužina menstrualnog ciklusa poznata po tipičnom Clomidovom ciklusu žene, onda se može vremenski ograničiti pada oko 12 do 16 dana pre očekivanja datuma za naredni period.


Na primer, ako žena ima dužinu od 32 dana na Clomid-u, onda verovatno ovulira oko 18-tog dana. Dobar plan za nju bi bio seksualni odnos na danima 16, 18 i 20

4. Doziranje klomifen citrat (Clomid) u prahu


Uobičajena doza za inukciju ovulacije:

50 mg oralno jednom dnevno tokom 5 dana. Terapiju treba započeti na ili u blizini 5. dana menstrualnog ciklusa, ali se može započeti u bilo kom trenutku kod pacijenata bez nedavnog krvarenja iz materice.


Ako dođe ovulacija i trudnoća se ne postigne, može se primjeniti do 2 dodatna tečaja Clomid 50 mg oralno jednom dnevno tokom 5 dana. Svaki sledeći kurs se može započeti već 30 dana nakon prethodnog kursa i nakon što je trudnoća isključena.


Većina pacijenata ovulira nakon prvog terapijskog tretmana. Međutim, ako pacijent ne uspe ovulirati, drugi put od 100 mg / dan tokom 5 dana može se dati već 30 dana nakon inicijalnog kursa. Treći kurs od 100 mg / dan tokom 5 dana može se davati nakon 30 dana, ako je potrebno.


Tretmani izvan tri ciklusa Clomida, doziranja veće od 100 mg jednom dnevno, i / ili trajanja trajanja duže od 5 dana ne preporučuje proizvođač. Međutim, prijavljene su uspješne trudnoće i termina kod žena koje su primile do 200 mg / dan tokom 5 dana ili produžile 10-dnevni kurs terapije ili uzastopne cikluse liječenja nakon 3 preporuke od strane proizvođača.

 

Uobičajena doza za suprataciju laktacije:

50 do 100 mg peroralno jednom dnevno tokom 5 dana. Generalno, jedan terapijski tok je dovoljan.


Uobičajena doza za Oligospermiju:


25 do 100 mg oralno jednom dnevno. Terapija se generalno daje u trajanju od nekoliko mjeseci.

5. Upozorenje o Clomiphene citrat (Clomid) u prahu


Ne biste trebali koristiti Klomid ako ste alergični na klomifen, ili ako imate:


abnormalno vaginalno krvarenje;

cist jajnika koja nije povezana s sindromom policističnih jajnika;

prošlost ili prisutna bolest jetre;

tumor vaše hipofize;

nezdravljen ili nekontrolisan problem sa tvojom štitnom žlezdom ili nadbubrežnom žlezdom; ili

ako ste trudni.

Da biste bili sigurni da je Clomid bezbedan za vas, obavestite svog doktora ako imate:


endometrioza ili fibroidi materice.

Nemojte koristiti Clomid ako ste već trudni. Razgovarajte sa svojim lekarom ako imate zabrinutost zbog mogućih efekata Clomida na novu trudnoću.


Klomifen može proći u majčino mleko i može naneti štetu na bebu koja neguje. Ovaj lek može usporiti proizvodnju mleka kod nekih žena. Obavestite svog doktora ako dojite bebu.


Korištenje Clomida duže od 3 ciklusa lečenja može povećati rizik od razvoja tumora jajnika. Pitajte svog doktora o vašem specifičnom riziku.
Tretman lečenja može povećati vašu šansu da imate više rođenih (blizance, trojke). Ovo su visoko rizične trudnoće za majku i bebe. Razgovarajte sa svojim doktorom ako imate zabrinutost zbog ovog rizika.


Clomid se ne sme koristiti na neodređeno vreme. Jedan od razloga za to je moguće povećan rizik od razvoja kancera jajnika.


Nekoliko studija je razmotrilo da li lekovi za plodnost povećavaju vaše šanse za rak. Dobra vijest je da većina studija povezuje samu neplodnost, a ne Clomidovu upotrebu, na veći rizik od raka.


To znači da ako vam Clomid pomaže da zatrudnite, samo zatrudnite i imati bebu će smanjiti rizik od karcinoma.


Loša vijest je da su neke studije utvrdile da se rizik od raka povećava ako se liječite Clomidom tokom dužeg vremena, čak iu poređenju sa drugim neplodnim ženama koje ne započinju.


Iako istraživanje izgleda da ukazuje na to da je neplodnost uzrok povećanog raka karcinoma, samo da bi bili sigurni, većina lekara preporučuje ograničenje lečenja na 12 meseci. Neki vole da budu ekstra oprezni i ograničavaju lečenje na šest meseci.

6. Šta je mogući neželjeni efekat Clomidhena citrata (Clomid) u prahu ?


Uzmite hitnu medicinsku pomoć ako imate bilo kakve znake alergijske reakcije na Clomid: košnice; teško disanje; oticanje lica, usana, jezika ili grla.


Neke žene koje koriste ovaj lek razvijaju stanje sindrom hiperstimulacije jajnika (OHSS), naročito nakon prvog tretmana. OHSS može biti opasan po život. Odmah pozovite svog doktora ako imate neki od sledećih simptoma OHSS:


bol u stomaku, nadimanje;

mučnina, povraćanje, dijareja;

brzo povećanje telesne mase, naročito u licu i srednjem dijelu;

malo ili bez mokrenja; ili

bol kada dišeš, brz otkucaj srca, osećaj nedostatka daha (naročito kada leži).

Prestani da koristite Clomid i odmah pozovite svog doktora ako imate:


bubrežni bol ili pritisak, uvećanje u karličnom području;

problemi sa vidom;

vidiš bljesak svjetlosti ili "floaters" u viziji;

povećana osetljivost vaših očiju na svetlost; ili

teško vaginalno krvarenje.

Neželjeni efekti Common Clomid mogu uključivati:


ispiranje (toplina, crvenilo ili osjećaj);

bol ili grudna dojka;

glavobolja; ili

proboj krvarenja ili upadanja.


Neželjeni efekti Clomida nisu tako loši, što se tiče lekova za plodnost. Najčešći neželjeni efekti su vruće bljesci, osećaj grudi, promene raspoloženja i mučnina.

 

Kada se lek zaustavi, i neželjeni efekti će ići.
Moguća neželjena dejstva Clomida uključuju:


Prošireni i jaki jajnici (14 procenata)

Vrući blic (11 posto)

Abdominalna osjetljivost, zbog proširenih i jačih jajnika (7,4 posto)

Bozenje (5.5%)

Nežnost u grudi (2,1 posto)

Suva vagina ili deblji sluz sluznice (procenat pojave nije dostupan)

Mučnina i povraćanje (2,2 procenata)

Anksioznost i nesanica (1,9 procenata)

Uznemiravanja vida (1,6 procenata)

Glavobolja (1,3%)

Abnormalno krvarenje u uterini (spotting) (0,5 procenata)

Promene raspoloženja i zamor (0,3%)

Jedan od ironicnijih neželjenih efekata koji treba razumeti jeste da Clomid može smanjiti kvalitet vaše sluzokoži materice. To može prouzrokovati probleme s spermom koja se lako može pomerati kroz grli materice, što otežava koncepciju.


Clomid takođe može učiniti obloge materice tanjirnije i manje idealno za implantaciju.


Zbog toga "više" nije nužno bolje kada je u pitanju doziranje i korišćenje Clomida.

7. Kupi Clomiphene citrate / Clomid Powder f rom SZOB


  Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu Clomid sirovina.

  Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

  U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu vaše narudžbe.

Poslati će se u roku od 12 sati.
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: