Shenzhen OK Biotech Technology co, LTD (SZOB)
Kategorija proizvoda

  Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)

  HK dodati: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong

  Kina kopno Dodaj: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd Longhua New District, Shenzhen, Kina PRC

  E-mail:Nicole@OK-Biotech.com

      Smile@OK-Biotech.com

  Web: www.ok-biotech.com

  Tel: + 852 6679 4580

Klomifen Citrate(Clomid) CAS:50-41-9

Klomifen Citrate(Clomid) CAS:50-41-9

Naziv proizvoda: Klomifen citrat kemijski naziv: Klomifen citrat dihydroen; Klomifen citrat; 2-(4-[2-Chloro-1,2-diphenylethenyl]phenoxy)-N,N-diethylethanamine citrat; 2-[4-(2-chloro-1,2-diphenylethenyl)phenoxy]-N,N-diethylethanamine 2-hydroxypropane-1,2,3-tricarboxylate (1:1;)...

Opis o Klomifen Citrate(Clomid) CAS:50-41-9:

Klomifen citrat je SERM koja se posebno koristi kao pomoć plodnosti zbog svoje sposobnosti kako bi se poboljšala oslobađanje gonadotropina. Clomid je sposobnost da se protivi negativna Povratna estrogena na Hypothalamic-hipofiza-jajnika-osi. To će povećati oslobađanje Luteinizirajućeg hormona (LH) i folikul Stimulirajući hormon /spolnih hormona(FSH) značajno. Po sve gonadotropin izdanju, to može dovesti do jaja biti otpušten, čime se povećava mogućnost začeća.

Clomid također nosi snažan anti-estrogena svojstva koja bi se mogla koristiti terapeutski, ali njegova anti-estrogena svojstva su najčešće povezane s anaboličkih steroida. Testosteron i mnogitestosteronizvedeni steroidi imaju sposobnost pretvaranja u estrogen putem testosteron je interakciju s aromataze enzima. Kao porast razine estrogena, to može dovesti do ginekomastija i zadržavanja viška vode. Teška voda zadržavanja mogu isto tako promovirati visokim krvnim tlakom. Po nadopuni s Clomid tijekom anaboličkih steroida, na SERM će se vežu za receptore estrogena, stoga što inhibira estrogena hormon od vezivanja. Ovo može biti vrlo korisno u suzbijanju ginekomastija, jer kada Clomid veže na receptor sprječava estrogena od stimulacije mamarnog tkiva. Također može imati pozitivan utjecaj na zadržavanje vode, ali kako ga neće aktivno smanjenje estrogena u serumu nije ponekad dovoljno.

Clomiphene Citrate, Clomid, CAS:50-41-9

Clomid također posjeduju funkcionalne osobine koje su korisne za anabolički steroid korisnika pošta anabolički steroid koristiti. Posebno odnosi na Post Ciklus terapija (PCT). Kod muškaraca, Clomid također ima sposobnost da stimulira hipofizu da puštanje više LH i FSH, što će zauzvrat stimulirati poboljšane prirodnog testosterona proizvodnje. Ovo je izuzetno korisno za anabolički steroid korisnika nakon ciklusa kao prirodne razine testosterona će biti vrlo niska zbog suzbijanje uzrokovane anaboličkih steroida.

Konkurentska prednost:

1 visoke kvalitete s konkurentnim cijenama:

(1) kvaliteta Standard: USP 35

(2) čistoća: > 99%

(3) mi smo proizvođač i može pružiti kvalitetne proizvode tvornice cijena.

2 brzu i sigurnu dostavu:

(1) pošiljke mogu biti poslani u 24 sata nakon uplate. Dostupan broj za praćenje

(2) sigurna i diskretan pošiljku. Razne prijevoz metode za svoj izbor.

3 imamo klijente diljem svijeta:

(1) profesionalnu uslugu i bogata iskustva čine gosti osjećati ugodno, adekvatne zaliha i brzu isporuku zadovoljiti svoju želju.

(2) tržište povratnu informaciju i roba povratne informacije će biti cijenjen, ispunjavanju zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

(3) visoke kvalitete, konkurentne cijene, brzu isporuku, prvoklasnu uslugu dobiti povjerenje i pohvala od korisnika.

4 tri principa:

(1) sigurnu isporuku: Channel diverzifikacija, štititi privatnost korisnika. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovno brod.

2) nikada ne promijene: proizvod će uvijek održavati visoke čistoće, neće promijeniti, visoke kvalitete je kulture naše kompanije.

Dobar (3) usluge: što je brže moguće za rješavanje problema klijenata, tako da gosti sigurno primanje robe.

Problemi s kvalitetom proizvoda

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong-Shenzhen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua novi District, Shenzhen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)
Share:
Verification: c5916f6aec73893e