Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Turinabol (Tbol) u prahu (855-19-6)

Turinabol (Tbol) u prahu (855-19-6)

Turinabol prah, Turinabol prašak dobavljači, Turinabol prah za prodaju, sirovi Turinabol prah, Tbol prah, kupiti Tbol prah

Turinabol (Tbol) (sigurni i efikasni steroidi)1. Šta je u prahu Turinabol (Tbol) ?


Turinabol, takođe poznat i kao Tbol, je sanski oralni steroid onih koji žele da iskuse efektivnost legendarnog dijabola u kombinaciji sa sigurnošću anavara. U stvari, to je najslabija verzija dianabola, i uprkos ovoj familiji, oni su veoma različiti u njihovoj akciji, aplikacijama i uticaju na zdravlje sportiste. Stoga je ovo anabolički androgeni steroid (AAS) koji apsolutno zaslužuje da dobije pravu pažnju.

2. Kako funkcioniše sirovi turbinol (tbol) u prahu ?


Anabolički steroidi su jednostavno sintetička verzija prirodno proizvedenog hormona, testosterona. Testosteron je hormon koji je katalizator iza glavne metamorfoze koji se odvija tokom puberteta i adolescentnih godina. Kako se povećava produkcija testosterona u telu, sposobnost tela da poveća mišićnu masu, snagu i gustinu kostiju povećava se u korespondenciji. Anabolički steroidi služe da poboljšaju ovaj prirodni proces kod mlađih muškaraca mlađih od trideset godina.

 

Jednom kada čovek stigne do trideset godina, njegova sposobnost prirodnog proizvodnje testosterona na zdravim nivoima počinje da se raspršuje kako vreme prolazi. Ovo je kada se Turinabol može koristiti za dopunu proizvodnje prirodnog testosterona u telu. Kada se pravilno uradi, upotreba Turinabola može dozvoliti bodibilderima i drugim sportistima da maksimiziraju anabolički proces koji je povezan sa njihovim režimom treninga.

 

Turinabol je derivat dianabola koji je pretrpeo određene modifikacije u svojoj hemijskoj strukturi. Najvažnija razlika između dva steroida je prisustvo 4-hloro-alteracije u turinabolu, što mu daje osobine koje nisu vidljive sa dianabolom. U stvari, ova promena može se posmatrati i kod Clostebol-a. Zahvaljujući ovoj dodatnoj strukturi, turinabol ne može interagovati sa aromataznim enzimom, što onemogućava da se ovaj steroid pretvori u estrogen. Stoga, korisnici ne moraju da brinu o takvim estrogenskim neželjenim efektima kao što je zadržavanje vode, povećan krvni pritisak, ginekomastija i akumulacija potkožnih masti. Iz tog razloga, nijedan inhibitor aromataze (AI) nije potreban kada se tbol koristi sam, ili zajedno sa drugim ne-aromatizirajućim steroidima.

 

Dalje, tbol se izuzetno slabo vezuje za enzim 5-alfa reduktaze, koji je odgovoran za pretvaranje testosterona u dihidrotestosteron (DHT). Stoga, pošto većinu androgenih neželjenih efekata prouzrokuje DHT, to se neće dogoditi sa turinabolom. Ovo je dobra vijest za one sa predispozicijom za mužjaci i akne. Štaviše, turinabol predstavlja dvostruku vezu između ugljenika 1 i 2, što smanjuje čak i više svoje androgene aktivnosti.

 

Kao rezultat, turinabol nudi mnogo bolji i suvišniji dobit nego što to čini dianabol, a što je najvažnije - veći procenat ovih dobitaka će biti održiv nakon završetka ciklusa. Oni koji koriste dianabolov način delovanja neće dobiti tako brze i drastične dobitke, ali će mukulatura imati izuzetan kvalitet. Ova razlika donosi veoma popularnu zabludu koja tvrdi da je dianabol mnogo snažniji od turinabola. Međutim, ovo nije sasvim tačno jer su dianabolovi brzi dobitovi uglavnom akumulacija vode i masti koja će se izgubiti neposredno nakon završetka ciklusa. Sa druge strane, dobitke turinabola ne sadrže vodu ili masnoću, dajući im višu izdržljivost i kvalitet.
 

3. Kako koristiti prah turbina (Tbol) ?


Postoje mnogobrojni profesionalci povezani sa upotrebom Turinabola; previše da pominjemo ovde, ali za početak neke od najboljih pogodnosti su:

 

Veća stabilnost na način dobitka i hormonskih problema;

Manje naprezanja na zglobove i ligamente;

Veća predvidljivost i kontrola;

Manje zadržavanje vode;

 

Zbog toga što je Turinabol dugo bio u blizini, došlo je do značajnog istraživanja. Ono što je naučnik otkrio je da kada se ovaj steroid uzima u umerenosti (10 mg / više od šest nedelja), nisu zabeleženi nikakvi negativni efekti na zdravlje ili neželjeni efekti. Turinabol se takođe može koristiti za smanjenje SHBG-a, što omogućava telu da efikasnije i efikasnije koristi testosteron.

 

Pored naučnih studija koje su otkrile da, kada se pravilno uzimaju, Turinabol nije siguran, postojale su i studije koje su otkrile da uprkos sporom i postepenom procesu koji je povezan sa ovim određenim steroidom, to i dalje može biti veoma efikasno za sportiste koji traže značajne dobitke u performansama. Stručnjaci upozoravaju na povećanje doze do ekstremnih nivoa u cilju povećanja rezultata. U osnovi, dobici dobijeni kroz ovaj proces bi bili minimalni u odnosu na rizike koji su uključeni. Ove studije su pokazale da su sportisti bili efikasni u ostvarivanju značajnih dobitaka bez povećanja doziranja ili produžavanja ciklusa.

 

Jedna stvar koju treba primetiti jeste da uspeh u velikoj meri zavisi od primene odgovarajućeg programa obuke sa dodatkom steroida. Čak i najefikasniji steroid neće proizvesti optimalne rezultate bez optimalnog programa obuke. Pošto ovaj steroid nije toliko izražen u svojim rezultatima, intenzitet i dužina treninga ne mogu biti sjajni kao kod nekih drugih steroida. Vremena oporavka mogu se malo povećati, ali stabilnost koja se dobija upotrebom ovog proizvoda više nego što čini manje spore rezultate.

 

Za atletičara koji traže konzistentne, stalne dobitke, uz minimalne rizike, Turinabol definitivno treba nešto što oni smatraju. Možda ih ne bi izduvalo iz kutije, ali će im biti više nego zadovoljno tokom dužeg perioda.
 

4. Doziranje sirovog praha Turbina (Tbol)


Prosečna muška doza turinabola ostaje u opsegu od 25-50 mg dnevno. Neki sportisti koji uzimaju 60-80 mg dnevno, ali dodatne pogodnosti nisu dovoljno istaknute u odnosu na dodatne zdravstvene rizike. Kao što je pomenuto, zbog toksičnosti jetre trajanje ciklusa ne bi trebalo da pređe 6 nedelja.

 

Uprkos činjenici da se turinabol često smatra reznim steroidom, bilo bi tačnije nazvati " lean gainer " ili " clean bulker. " Ovo se odnosi na tbol kao relativno dobar masovni dobitnik, a pošto nema zadržavanja vode, dobici će biti neverovatnog kvaliteta. Za razliku od dianabola, tbol zahteva malo vremena i strpljenja da se rezultati vide, ali će se definitivno pojavljivati ​​na stabilan i stabilan način.

 

Polurak Turinabola je veoma dugačak - 16 sati, što omogućava korisniku da uzima samo jednom dnevno. Međutim, postoje neki sportisti koji pokušavaju da postignu savršene nivoe aktivne supstance u krvi razdvajanjem doziranja u dva dela uzeti svakih 12 sati.

 Turinabol samo ciklus

 

  Turinabol

Tjedan 1 60mg (dnevno)

Tjedan 2 60mg (dnevno)

Tjedan 3 60mg (dnevno)

Tjedan 4 60mg (dnevno)

Tjedan 5 60mg (dnevno)

Nedelja 6 60mg (dnevno)

Sedmica 7 60mg (dnevno)

Sedmica 8 60mg (dnevno)

Sedmica 9 PCT

Week 10 PCT

 Čuvanje jednostavne: Sustanon 250 sa Turinabolom

 

  Turinabol Sustanon 250

Tjedan 1 40mg (dnevno) 500mg (nedeljno)

Tjedan 2 40mg (dnevno) 500mg (nedeljno)

Tjedan 3 40mg (dnevno) 500mg (nedeljno)

Nedelja 4 40 mg (dnevno) 500 mg (nedeljno)

Nedelja 5 40 mg (dnevno) 500 mg (nedeljno)

Nedelja 6 40mg (dnevno) 500mg (nedeljno)

Sedmica 7 40mg (dnevno) 500mg (nedeljno)

Nedelja 8 40 mg (dnevno) 500 mg (nedeljno)

Sedmica 9   500mg (nedeljno)

Nedelja 10   500mg (nedeljno)

Sedmica 11   500mg (nedeljno)

Nedelja 12   500mg (nedeljno)

Sedmica 13   

Sedmica 14   

Week 15 PCT

Week 16 PCT

Week 17 PCT

 Ciklus izgradnje masa: Test E, Deca i Turinabol

 

  Turinabol Testosteron Enanthate Deca-Durabolin

Tjedan 1 40mg (dnevno) 500mg (nedeljno) 400mg (nedeljno)

Tjedan 2 40mg (dnevno) 500mg (nedeljno) 400mg (nedeljno)

Tjedan 3 40mg (dnevno) 500mg (nedeljno) 400mg (nedeljno)

Nedelja 4 40mg (dnevno) 500mg (nedeljno) 400mg (nedeljno)

Nedelja 5 40 mg dnevno 500 mg (nedeljno) 400 mg (nedeljno)

Nedelja 6 40mg (dnevno) 500mg (nedeljno) 400mg (nedeljno)

Nedelja 7 40mg (dnevno) 500mg (nedeljno) 400mg (nedeljno)

Nedelja 8 40mg (dnevno) 500mg (nedeljno) 400mg (nedeljno)

Sedmica 9   500mg (nedeljno) 400mg (nedeljno)

Nedelja 10   500mg (nedeljno) 400mg (nedeljno)

Sedmica 11   500mg (nedeljno) 400mg (nedeljno)

Nedelja 12   500mg (nedeljno) 400mg (nedeljno)

Sedmica 13    

Sedmica 14    

Week 15 PCT

Week 16 PCT

Week 17 PCT 

Uzmite rezuirani ciklus: Prop, Tren i Turinabol

 

  Turinabol Testosteron Propionat Trenbolon Acetat

Tjedan 1 60mg (dnevno) 350mg (nedeljno) 400mg (sedmično)

Tjedan 2 60mg (dnevno) 350mg (nedeljno) 400mg (nedeljno)

Tjedan 3 60mg (dnevno) 350mg (nedeljno) 400mg (nedeljno)

Nedelja 4 60mg (dnevno) 350mg (nedeljno) 400mg (nedeljno)

Nedelja 5 60mg (dnevno) 350mg (nedeljno) 400mg (nedeljno)

Nedelja 6 60mg (dnevno) 350mg (nedeljno) 400mg (nedeljno)

Nedelja 7 60mg (dnevno) 350mg (nedeljno) 400mg (nedeljno)

Nedelja 8 60mg (dnevno) 350mg (nedeljno) 400mg (nedeljno)

Sedmica 9   350 mg (nedeljno) 400 mg (nedeljno)

Nedelja 10   350 mg (nedeljno) 400 mg (nedeljno)

Week 11 PCT (3 dana nakon posljednjeg pucanja)

Week 12 PCT

Week 13 PCT

5. Upozorenje o sirovom prahu Turinabol (Tbol)


Možda je turinabol jedan od najsigurnijih steroida u pogledu neželjenih efekata i često se upoređuje sa Anavar i Primobolan u tom preciznom aspektu. Međutim, baš kao i svi steroidi, tbol nije besplatan bez ikakvih efekata, a postoje i neka pitanja koja treba imati na umu prilikom upotrebe.

 

Prvo i najvažnije - svi steroidi izazivaju supresiju, a turinabol nije izuzetak od ovog pravila. Zbog toga bi prirodni testosteronski ojačivači trebali biti uključeni kao pomoćni u toku cikličnih ciklusa, kao što su Nolvadex i / ili HCGenerate ES. Pored toga, terapija nakon ciklusa (PCT) uvek treba izvesti nakon steroidnog ciklusa. U suprotnom, telo neće biti u mogućnosti da se potpuno oporavi, a prirodna proizvodnja testosterona može trajno potiskivati.
 

6. Koji su mogući neželjeni efekti?   Turinabol (Tbol) sirovi prah ?


Slično svim ostalim steroidima, Turinabol ima neke neželjene efekte povezane sa njim. Androgeni neželjeni efekti su česti ali samo u većim dozama. Ovi androgeni neželjeni efekti uključuju akne, agresiju i bes. Međutim, ovi neželjeni efekti mogu se izbjeći uzimajući niže doze. Drugi neželjeni efekat koji je povezan sa turinabolom jeste to što u velikoj meri potiskuje prirodnu proizvodnju testosterona u organizmu. Kako je testosteron izuzetno važan kako bi tijelo pravilno funkcionisalo, stoga se preporučuje post-ciklična terapija Nolvadex-a ili Clomida za obnovu prirodne proizvodnje testosterona.

 

Turinabol koji je prodat preko interneta je usmeni u prirodi, stoga bi bio vrlo toksičan za jetru. Svaka osoba koja ima slabu jetru ili ima bilo kakve probleme sa jetrom treba strogo izbjeći uzimanje Turinabola ili bilo koje druge oralne steroide. Turinabol negativno utiče i na nivo holesterola. Povećava LDL holesterol i smanjuje HDL holesterol. Ovo negativno utječe na ukupni nivo holesterola i korisnici mogu doživjeti fluktuacije nivoa krvnog pritiska. Da bi izbegli ovaj neželjeni efekat, korisnici moraju da jedu zdravo i moraju svakodnevno da izvode kardio vežbe.
 

7. Kupi Turinabol (Tbol)   Sirovi prah za SZOB


→ Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu Turinabol (Tbol) sirovina.

  Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

→ U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu o vašem nalogu.

→ Poslati će se u roku od 12 sati.
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: