Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

4-aminopiridin CAS: 504-24-5

4-aminopiridin CAS: 504-24-5

Opis proizvoda 4-aminopiridin se priprema dekarbonilacijom piridin-4-karboksamida pomoću natrijum hipohlorita preko Hofmann preuređenja. Piridin karboksamid se generiše od odgovarajućeg nitrila, koji se, pak, dobija iz amoksidacije 4-metilpiridina ....

Opis O 4-aminopiridinu CAS: 504-24-5:

4-aminopiridin (4-AP, INN fampridin, USAN dalfampridin) je organsko jedinjenje sa hemijskom formulom C5H4N-NH2. Molekula je jedan od tri izomerna amina piridina. Koristi se kao istraživačko sredstvo, u karakterizaciji podtipova kalijumskog kanala. Takođe se koristi kao lek za upravljanje nekim simptomima multiple skleroze, a ukazuje na simptomatsko poboljšanje hodanja kod odraslih sa nekoliko varijacija bolesti. Prošlo je u fazi III kliničkog ispitivanja od 2008. godine, a Američka agencija za hranu i lekove (FDA) odobrila je sjedište 22. januara 2010. [5] Fampridin se takođe prodaje na tržištu kao Ampyra (pronalazen "am-PEER-ah", prema veb lokaciji proizvođača) u Sjedinjenim Državama Acorda Therapeutics [5] [6] i kao Fampyra u Evropi. U Kanadi, lekovi su odobreni za upotrebu od Health Canada od 10. februara 2012. Vruće oznake: olterodin Tartrat .

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme klijenata, kako bi kupci blagovremeno dobijali robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: