Shenzhen OK Biotech Technology co, LTD (SZOB)
Kategorija proizvoda

Dehydroepiandrosterone CAS: 53-43-0

Dehydroepiandrosterone CAS: 53-43-0

Dehidroepiandrosteron (DHEA), poznat i kao androstenolon ili prasteron (INN), je endogeni steroidni hormon. To je najomiljeniji steroidni hormon kod ljudi, [6] kod kojih se proizvodi u nadbubrežnim žlezdama, gonadama i mozgu, gdje funkcioniše pretežno kao metabolički intermedijer u biosintezi seksa steroida sa androgenom i estrogenom. Međutim, DHEA takođe ima različite potencijalne biološke efekte sama po sebi, koja se vezuje za niz nuklearnih i ćelijskih površinskih receptora i deluje kao neurosteroid.

Opis Dehydroepiandrosterone (DHEA) CAS: 53-43-0:

Dehidroepiandrosteron (DHEA), poznat i kao androstenolon ili prasteron (INN), je endogeni steroidni hormon. To je najobimniji steroidni seksualni hormon kod ljudi koji se proizvode u nadbubrežnim žlezdama, gonadama i mozgu, gde funkcioniše pretežno kao metabolički intermedijer u biosintezi seksa steroida androgena i estrogena. Međutim, DHEA takođe ima različite potencijalne biološke efekte sama po sebi, koja se vezuju za niz receptora nuklearnih i ćelijskih površina i djeluju kao neurosteroid.

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme sa klijentima, tako da klijenti blagovremeno dobijaju robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong-Shenzhen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua novi District, Shenzhen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)
Share: