Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Deksametazon CAS: 50-2-2

Deksametazon CAS: 50-2-2

Deksametazon je vrsta steroidnih lekova. Deksametazon se koristi u lečenju mnogih stanja, uključujući reumatske probleme, niz bolesti kože, teške alergije, astmu, hroničnu opstruktivnu bolest pluća, krup, otok mozga i zajedno sa antibiotikom kod tuberkuloze. Kod adrenokortikalne insuficijencije, deksametazon treba koristiti zajedno sa lekovima koji imaju veće mineralokortikoidne efekte kao što je fludrokortizon. Kod predterinskog rada, može se koristiti za poboljšanje ishoda kod bebe. Deksametazon se može uzimati usta, kao injekcija u mišić ili intravenozno. Efekti deksametazona se često vide tokom dana i traju oko tri dana.

Opis Dexamethasone CAS: 50-2-2:

Deksametazon je vrsta steroidnih lekova. Koristi se u lečenju mnogih stanja, uključujući reumatske probleme, brojne kožne bolesti, teške alergije, astmu, hroničnu opstruktivnu bolest pluća, krup, otok mozga i zajedno sa antibiotikom kod tuberkuloze. Kod adrenokortikalne insuficijencije, deksametazon treba koristiti zajedno sa lekovima koji imaju veće mineralokortikoidne efekte kao što je fludrokortizon. U predahu rada, deksametazon se može koristiti za poboljšanje ishoda kod bebe. Može se uzimati usta, kao injekcija u mišić ili intravenozno. Efekti deksametazona često se vide tokom jednog dana i traju oko tri dana.

Dugotrajna upotreba deksametazona može dovesti do drške, gubitka kostiju, katarakte, lako modrice ili mišićne slabosti. To je kategorija trudnoće C u Sjedinjenim Državama, što znači da se korišćenje treba zasnivati na predviđanjima koja su predviđena da budu veća od rizika. U Australiji , to je klasa A, što znači da je često korišćena u trudnoći i nije otkriveno da uzrokuje probleme sa bebom. Ne treba uzimati tokom dojenja. Deksetazon ima antiinflamatorne i imunosupresivne efekte.

Deksametazon je prvi put napravljen 1957. godine. Na Službenom listu SZO osnovnih lijekova, najvažniji lekovi potrebni u osnovnom zdravstvenom sistemu. Deksametazon nije skup, a ne kao neki testosteron . U Sjedinjenim Državama mjesec dana lekova obično košta manje od 25 USD. U Indiji je tretman za prevremeni rad oko 0,5 USD. Dostupan je u većini delova sveta.

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme sa klijentima, tako da klijenti blagovremeno dobijaju robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Vruće oznake: Methylprednisolone

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: