Shenzhen OK Biotech Technology co, LTD (SZOB)
Kategorija proizvoda

Dienogest CAS: 65928-58-7

Dienogest CAS: 65928-58-7

Dienogest je progestin ili sintetički progestogen grupe 19-nortestosterona. Dostupno je u kombinaciji sa estradiol valeratom (kao Natazia, Qlaira) ili etinilestradiolom (kao Valette) za upotrebu kao oralni kontraceptiv i sam po sebi (kao Visanne , Dinagest) za lečenje endometrioze u Evropi, Australiji i Japanu. Iako je dostupan u kombinaciji sa estrogenom kao kontracepcijom u Sjedinjenim Državama, dienogest u ovoj zemlji nije dostupan sam po sebi. Pored svojih progestogenih efekata, dienogest ima antiandrogensku aktivnost i kao rezultat može poboljšati androgene simptome kao što su akne. To je ne-etinilovani progestin koji je strukturno povezan sa testosteronom.

Dienogest CAS: 65928-58-7


ime proizvoda Dienogest
CAS 65928-58-7
Drugo ime Dienogestrel
Molekularna formula C20H25NO2
Molekularna težina 311.418
Tačka topljenja 210-214 ° C
Čistoća > 99%
Paket Bezbednost i diversifikacija
Minimalna količina narudžbine 10g
Cijena Pregovaranje

Strutna formula:

Konkurentna prednost:1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:


1) Standard kvaliteta: USP 35


2) Čistoća:> 99%


3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.2 Brza i sigurna isporuka:


1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje


2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.3 Imamo klijente širom sveta:


1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.


2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.


3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.4 Tri principa

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

 

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

 

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme klijenata, kako bi kupci blagovremeno dobijali robu.Problem kvaliteta proizvoda


FAQ


I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong-Shenzhen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua novi District, Shenzhen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)
Share: