Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Drostanolone / Masteron Enanthate prah (472-61-1)

Drostanolone / Masteron Enanthate prah (472-61-1)

Masteron Enanthate, kupiti Masteron Enanthate u prahu, sirove Masteron Enanthate u prahu, Masteron Enanthate u prahu, dobavljačima praha Masteron Enanthate, prahu Masteron Enanthate u prahu, Drostanolone prahu, sirovom prahu Drostanolone,1. Šta je Raw Drostanolone / Masteron Enanthate prašak ?


Masteron (Drostanolone Propionate) je možda jedan od "egzotičnih" androgenih / anaboličkih steroida (AAS) koji može koristiti sportista. Prvobitno je razvijen i koristi kao antiestrogen (pod imenom Masteril) za lečenje raka dojke. U velikoj mjeri se koristi u kombinaciji s SERM-om (Selektivni estrogen receptorski modulator) Tamoxifen (aka Nolvadex) za liječenje karcinoma dojke i značajno smanjuje nivoe estrogena kod žena koje su podvrgnute takvom liječenju. Ovih dana se ne koristi mnogo zbog takvih namena, iz različitih razloga, međutim, za mnoge sportiste, a naročito konkurentnih bodibildera; Masteron ostaje neuobičajen favorit za AS lekove.

2. Kako Sirovi Drostanolone / Masteron Enanthate prahovi radovi?


Ovaj steroid stoji u velikoj potražnji među bodibilderima zahvaljujući nekoliko pozitivnih osobina koje pruža. Ima snažan antiestrogenski efekat. Osim toga, ne izaziva oštećenje jetre jer nije toksično. Njegova sigurnost je jedan od razloga zbog čega se to traži. Ipak, postoje i neki drugi pozitivni efekti Masterona.

 

Pokazuje visok stepen efektivnosti tokom ciklusa rezanja. Međutim, ona ima jednu osobinu. Zaista je efikasan u posljednjim fazama ovog perioda. Poznato je da period sečenja znači da sportisti pokušavaju da odlažu prodavnice masti. Izuzetno je teško osloboditi poslednjih kilograma masti. Ovo je kada Masteron dođe na pomoć. Takođe će poboljšati težu fizičku strukturu.

 

Pod uslovom da ste prirodno predisponirani da biste bili gojazni i da imate poteškoća kada ste na dijeti, ovaj proizvod teško će vam donijeti zapažene ishode.

 

Zbog velikog potencijala, proizvod može dovoljno povećati vaše snage. Može postati korisna pomoć za one sportiste koji su ograničili potrošnju kalorija. Može se očekivati i umereno poboljšanje radi bržeg oporavka i veće izdržljivosti.

 

Ako pravimo dodatke za period povećanja, neophodno je reći da njegova efikasnost ne bi bila tako dobra. Mogućnost dobijanja mišićne mase je umerena. Zbog ove činjenice, većina sportista se udružuje sa drugim steroidima tokom ciklusa opterećenja. Prava kombinacija može osigurati ogromne efekte gubitaka masti.

 

Takođe je odabran zbog male mogućnosti neželjenih efekata izazvanih estrogenom. Ona sprečava proizvodnju estrogena i rešava mnoge probleme. Međutim, ona može izgubiti svoju anti-estrogensku efikasnost do određenog stepena. Uzrok takvog snižavanja efikasnosti je povećana aktivnost progesterona.
 

3. Kako koristiti prašak Drostanolone / Masteron Enanthate ?


Zbog efekata Masteron-a na neželjene efekte povezane sa estrogenom, Masteron je veoma korisno sredstvo (naročito u konkurentnom bodybuildingu) pri rezanju. Pošto viši nivoi estrogena rezultiraju zadržavanjem vode, Masteron sprečava zadržavanje vode, a mnogi korisnici tvrde da se njihovi mišići osećaju vrlo puni i čvrsti na Masteron-u, što im daje neverovatne "mišićne pumpe" u teretani. Upotreba Masteron-a (u kombinaciji sa drugim odgovarajućim lekovima) pri niskim nivoima telesnih masti dovodi do toga da korisnik vidi preciznije detalje mišića koji su naglašeni, kao što su strije i fini detalji mišića. Masteron pomaže da izvuče vodu između kože i mišića koji daje ovaj izgled (na niskim nivoima masti u telu). Malo drugih AS lekova može dati takve efekte na detalje mišića kao što se vidi kod Masterona.

 

Uprkos ovim efektima Masterona, on je prilično slab AS. Uopšte ne bi bilo korisno koristiti Masteron samostalno, a samim tim i upotreba Masteron-a može dovesti do gubitka libida zbog zaustave proizvodnje prirodnog testosterona u telu. Zbog ovih razloga, uvek se preporučuje Masteron stack sa drugim steroidima.

 

Mnogi kažu da je upotreba Masterona otpad kada korisnik ima procenat telesne masti veći od 10-12%. Mogu razumjeti obrazloženje, a korisnik mora shvatiti da se na višim nivoima masti detalje na mišiće neće videti na način opisan; međutim ne vidim ga kao otpad zbog svojih antiestrogenih svojstava. Takva svojstva mogu dozvoliti da ne koristi druge pomoćne sisteme u ciklusu koji bi imali druge neželjene neželjene efekte, a pored toga Masteron može raditi na sinergistički način sa drugim AS lijekovima kako bi pojačao svoje efekte (na primjer sa testosteronom kao što je gore opisano). Masteron se međutim ne bi preporučio za početnu upotrebu jer nije potreban na ovom početnom nivou.

 

Masteron Enanthate VS Propionat

Tehnički, Masteron je zapravo samo Drostanolone propionat, a ne Drostanolone enanthate.

 

Ali ime Masteron je osnovano u udruženjima za bodybuilding, a Drostanolone enanthate se često naziva Masteron enanthate.

 

U pogledu hemijskog sastava, razlika između ove dve varijante je upravo jednaka razlika između testosteron enanthata i testosteron propionata.

 

Estant enantata je vezan za osnovni strukturni hormon, koji je u ovom slučaju Drostanolone. Ova veza se odvija u 17 beta hidroksilnoj grupi.

 

Možda najrelevantniji za bodibildere, Drostanolone P. ima poluvreme od 2,5 dana koje zahtijevaju više nedjeljnih injekcija. Drostanolone enanthat ima poluvrijeme od 10 dana.
 

4. Doziranje u prahu Raw Drostanolone / Masteron Enanthate


Masteron može biti prilično inkorporiran u bilo koji ciklus koji sadrži testosteron (videti testosteron kao anabolički steroid). Doze koje treba koristiti sa Masteron su:

 

350-500 mg nedeljno (propionatna verzija, injektirana svakog dana)

400-600 mg nedeljno (enantatska verzija, ubrizgan dvaput sedmično)

 

Primer odličnog ciklusa rezanja naprednog korisnika bio bi: (6-10 nedelja)

150mg Testosteron propionat svakog drugog dana

50mg Trenbolon acetat svaki dan (ili 100mg svaki drugi dan)

150mg Masteron (propionat) svaki drugi dan

50mg Winstrol svaki dan, zadnjih 4 nedelje ciklusa

Naravno, sa takvim intermedijarnim / naprednim ciklusom, korisnik bi mogao uključiti i druge lekove kao što su Clenbuterol, Ephedrine, T3, hormon rasta, IGF itd.

Ciljevi novijih rezanja se mogu sastojati od: (6-8 nedelja)

 

100mg testosteron propionat svakog drugog dana

100mg Masteron (propionat) svaki drugi dan

 

Ženama se preporučuje da koriste oprez jer Drostanolone propionat 100 mg ili u većim dozama ima potencijal za virilizam.

 

Virilizam (virilizacija) kod žena izaziva muške karakteristike koje uključuju:

 

dubljeg glasa

uvećan klitoris

rast kose na licu ili neuobičajena mesta na tijelu

manje grudi

poremećaj menstrualnih ciklusa

potpuni prekid menstruacije

Neki od neželjenih efekata virilizma kod žena su nepovratni.

 

Takvi neželjeni efekti mogu se desiti čak i pri manjim dozama, a nepovratna oštećenja su moguća čak i kada se lek prekida sa najranijim početkom negativnih neželjenih efekata.
 

5. Upozorenje o Raw Drostanolone / Masteron Enanthate prahu


Kao što je pomenuto, uzimano sam i u doziranju Drostanolone propionate 100 mg, neželjeni efekti nisu tipični. Međutim, veća je dozacija, povećan rizik od razvoja neželjenih efekata.

 

U prosjeku, iskusan bodibilder može injektirati bilo gdje od 100 mg do 400 mg Drostanolone propionatne čvrstoće nedeljno. To se razbija na 100 mg doze Drostanolone propionate svakog dana.

 

Neki bodibilderi smanjuju doze do 50 mg dnevno kako bi sprečili neželjene efekte - sa različitim rezultatima ciklusa Masteron.

 

Ženama koje koriste Drostanolone se preporučuje da se drže doziranja od 50 mg u nedelji kako bi smanjili potencijal virilizma. Doziranje od 50 mg nedeljno je podeljeno na manje injekcije svakih dva do tri dana.
 

6. Šta je mogući neželjeni efekat u prahu Drostanolone / Masteron Enanthate ?


Masteron poseduje antiestrogenska svojstva što rezultira eliminacijom mnogih neželjenih neželjenih efekata koje korisnici AS mogu iskusiti, kao što su ginekomastija, zadržavanje vode i opasno povećanje krvnog pritiska. Iako je Masteron slab slab steroid i na papiru ima niska androgena svojstva, već se pominje da u praksi izgleda da su androgena svojstva nešto veća nego u teoriji, a drugo je Masteron DHT derivat. Za detaljnije informacije o DHT-u i rezultatima viška DHT-a u opticaju pogledajte odeljak "Moguće neželjene efekte" u članku Testosteron kao anabolički steroid.

 

Uostalom, neželjeni efekti koji se mogu javiti uz upotrebu Masterona uključuju gubitak kose (ako su skloni muškim uzorcima), agresiju i akne. Ako korisnik doživi akne sa drugim androgenom kao što je testosteron, onda je stvarna mogućnost da ih mogu iskusiti uz upotrebu Masterona. Znam za ljude koji doživljavaju samo nekoliko mesta koristeći testosteron, međutim, kada koriste Masteron, doživljavaju još više mesta. S druge strane, postoje korisnici koji na Masteron-u imaju manje tačaka nego što to rade na Trenbolonu.

 

Kao i kod svih AAS-a, nemoguće je bilo ko reći kako će pojedinac definitivno reagovati u smislu neželjenih efekata, itd. Sa bilo kojim lijekovima, jer se pojedinci uvek razlikuju u svojim odgovorima na lekove, uz različite stepene. Ali korisnik mora biti svjestan da je potencijal tamo, i time uzeti u obzir prilikom planiranja ciklusa. Postoje lekovi za borbu protiv neželjenih efekata, kao što su finasterid za ćelavost i akutan za akne, međutim ti lekovi takođe imaju svoja ograničenja i moraju se dobro istražiti pre upotrebe.
 

7. Kupiti Drostanolone / Masteron Enanthate prah f rom SZOB


→ Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbu sirovina Drostanolone / Masteron Propionate.

→ Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

  U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu vaše narudžbe.

→ Poslati će se u roku od 12 sati.

 Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: