Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Epiandrosteron CAS: 481-29-8

Epiandrosteron CAS: 481-29-8

Epiandrosteron, ili izoandrosteron, poznat i kao 3β-androsteron, 3β-hidroksi-5α-androstan-17-on ili 5α-androstan-3β-ol-17-on, je steroidni hormon sa slabom androgenom aktivnošću. To je metabolit testosterona i dihidrotestosterona (DHT).

Opis O Epiandrosteronu CAS: 481-29-8:

Epiandrosteron, ili izoandrosteron, poznat i kao 3β-androsteron, 3β-hidroksi-5α-androstan-17-on ili 5α-androstan-3β-ol-17-on, je steroidni hormon sa slabom androgenom aktivnošću. To je metabolit testosterona i dihidrotestosterona (DHT). Prvo je izolovan 1931. godine od strane Adolfa Friedricha Johanna Butenandta i Kurta Černinga. Oni su destilirali preko 17.000 litara muškog urina, odakle su dobili 50 miligrama kristalnog androsterona (najverovatnije mješoviti izomeri), što je bilo dovoljno da se utvrdi da je hemijska formula vrlo slična estronu.

Pokazalo se da se Epiandrosterone pojavljuje kod većine sisara, uključujući svinje. Epiandrosteron je prirodno proizveden enzimom 5α-reduktaze iz nadbubrežnog hormona DHEA. Epandrosteron se takođe može pretvoriti iz prirodnih steroida irostanediola putem 17β-hidroksisteroid dehidrogenaze ili iz androstanediona putem 3β-hidroksisteroid dehidrogenaze.

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme sa klijentima, tako da klijenti blagovremeno dobijaju robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: