Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Estradiol CAS:50-28-2

Estradiol CAS:50-28-2

Opis o Estradiol CAS:50-28-2:

Estradiola (E2), također napisane estradiola, je steroid, estrogen i primarni ženski spolni hormon. Je imenovan za a je važna u regulaciji estrus i Menstrualni ženski reproduktivni ciklusi. Estradiol je bitan za razvoj i održavanje ženskih reproduktivnih tkiva kao što su dojke, maternice i vagine tijekom puberteta, zrelo doba i trudnoća, [7], ali ona također ima značajan utjecaj u mnogim drugim tkivima, uključujući kosti, masti, kože, li Ver, i mozak. Dok razina estrogena u muškaraca su niži u odnosu na žene, estrogeni imaju osnovne funkcije kod muškaraca kao dobro. Estradiola nalazi se u većine kralježnjaka kao i mnogi rakovi, kukci, ribe i drugih životinjskih vrsta. Važni Pojmovi:Perampanel.

Estradiol nastaje posebno unutar folikula ženskih jajnika, ali i u drugim endokrinim (tj., hormon za proizvodnju) i sobe endokrinih tkiva (npr., uključujući masti, jetra, nadbubrežne žlijezde, dojke i moždanom tkivu). Estradiol je biosynthesized iz kolesterola kroz niz kemijskih poluproizvoda. Glavni put uključuje generacija 4-androstenedione, koja se pretvara u estrone aromataze i onda 17β-hidroksisteroid dehidrogenaze u estradiola. Alternativno, 4 androstenedione može pretvoriti u testosteron, androgen i primarni muškispolnih hormona, koji pak može biti topla klupa aromatizirani u estradiola.

Konkurentska prednost:

1 visoke kvalitete s konkurentnim cijenama:

(1) kvaliteta Standard: USP 35

(2) čistoća: > 99%

(3) mi smo proizvođač i može pružiti kvalitetne proizvode tvornice cijena.

2 brzu i sigurnu dostavu:

(1) pošiljke mogu biti poslani u 24 sata nakon uplate. Dostupan broj za praćenje

(2) sigurna i diskretan pošiljku. Razne prijevoz metode za svoj izbor.

3 imamo klijente diljem svijeta:

(1) profesionalnu uslugu i bogata iskustva čine gosti osjećati ugodno, adekvatne zaliha i brzu isporuku zadovoljiti svoju želju.

(2) tržište povratnu informaciju i roba povratne informacije će biti cijenjen, ispunjavanju zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

(3) visoke kvalitete, konkurentne cijene, brzu isporuku, prvoklasnu uslugu dobiti povjerenje i pohvala od korisnika.

4 tri principa:

(1) sigurnu isporuku: Channel diverzifikacija, štititi privatnost korisnika. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovno brod.

2) nikada ne promijene: proizvod će uvijek održavati visoke čistoće, neće promijeniti, visoke kvalitete je kulture naše kompanije.

Dobar (3) usluge: što je brže moguće za rješavanje problema klijenata, tako da gosti sigurno primanje robe.

Problemi s kvalitetom proizvoda

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Srodni proizvodi
Hot Tags: Estradiola 50 28 2 proizvođač, dobavljač, tvornica, kupiti
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: