Shenzhen OK Biotech Technology co, LTD (SZOB)
Kategorija proizvoda

Estradiol CAS: 50-28-2

Estradiol CAS: 50-28-2

Opis O Estradiol CAS: 50-28-2:

Estradiol (E2), takođe spelled oestradiol, je steroid, estrogen i primarni ženski seksualni hormon. Imenovan je i važan je u regulaciji estrogenih i menstrualnih ženskih reproduktivnih ciklusa. Estradiol je od suštinskog značaja za razvoj i održavanje ženskih reproduktivnih tkiva, kao što su grudi, uterus i vagina tokom puberteta, odraslosti i trudnoće, [7] ali takođe ima važne efekte u mnogim drugim tkivima, uključujući kost, mast, kožu, jetru , i mozak. Iako je nivo estrogena kod muškaraca manji u odnosu na žene, estrogeni imaju i osnovne funkcije kod muškaraca. Estradiol se nalazi u većini kičmenjaka, kao i brojnim rakovima, insektima, ribama i drugim životinjskim vrstama.Hot tagovi: Perampanel .

Estradiol se proizvodi naročito unutar folikula ženskih jajnika, ali iu drugim endokrinima (tj. Proizvodima koji stvaraju hormon) i ne-endokrinih tkiva (npr. Uključujući mast, jetru, nadbubrežno crevo, grudi i neuronska tkiva). Estradiol se biosintezira iz holesterola kroz niz hemijskih intermedijera. Jedan glavni put uključuje generaciju 4-androstenediona, koji se pretvara u estron sa aromatazom, a zatim sa 17β-hidroksisteroid dehidrogenazom u estradiol. Alternativno, 4-androstenedion se može pretvoriti u testosteron, androgeni i primarni muški seksualni hormon , koji zauzvrat može biti aromatizovan u estradiol.

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme sa klijentima, tako da klijenti blagovremeno dobijaju robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
Hot Tags: Estradiol 50-28-2 proizvođač, dobavljač, tvornica, kupi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong-Shenzhen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua novi District, Shenzhen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)
Share: