Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Etisteron CAS: 434-03-7

Etisteron CAS: 434-03-7

Steroidi; Acetileni; Biokemija; Funkcionalizovani acetileni; Hydroxyketostosteroids; Intermediates & Fine Chemicals; Metaboliti i nečistoće; Farmaceutski proizvodi; Steroid i hormon; progestogen estrogen; Metaboliti i nečistoće, farmaceutski proizvodi, poluproizvodi i fini ...

Opis O Ethisterone CAS: 434-03-7:

Etisterone (INN, USAN, BAN) (brendovi Pranone, Progestor, Lutocylol, Proluton C, mnogi drugi), takođe poznati kao 17α-ethinyltestosterone, pregneninolone ili anhydrohydroxyprogesterone, steroidni progestin sa androgenom aktivnošću koji je izveden iz testosterona i bio uveden za medicinsku upotrebu 1939. To je bio drugi progestogen koji se prodaje na tržištu (intramuskularni progesteron je uveden kao Proluton 1934. godine) i bio je i prvi oralno aktivni progestogen i prvi progestin (ili sintetički progestogen) koji je uveden. Iako je etisteron u velikoj mjeri zamenjeni novijim lekovima i sada se malo koriste, i dalje je dostupan u nekim zemljama. Osim toga, 19-nortestosteronski progestini, kao što je norethisterone, potiču iz etisterona i široko se koriste kao hormonski kontraceptivi i za druge indikacije.

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme sa klijentima, tako da klijenti blagovremeno dobijaju robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: