Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Sirovi Aromasin (Exemestane) prah (107868-30-4)

Exemestane, Aromasin, kupiti Exemestane u prahu, sirovi prah Exemestane, prah Exemestane, dobavljači Exemestane praha, prah Exemestane na prodaju, Aromasin prah, sirovi Aromasin prah,


1. Šta je prašak Aromasin (Exemestane) u prahu?


Exemestane je steroidni inhibitor aromataze (AI) koji se najčešće naziva Aromasin. U stvari, robna marka Aromasin je jedini farmaceutski brend Exemestane AI zbog čvrstog patenta Upjohn je zadržao na proizvodu. Dok je čvrsto kontrolisan od strane farmaceutskog giganta, Aromasin je dostupan u mnogim zemljama širom sveta.


Aromasin je prvi put objavljen na američkom tržištu 2000. godine nakon što je kratko dobio odobrenje za FDA nekoliko mjeseci prije 1999. godine. Primarna svrha korištenja, kao i kod većine AI-a, biće borba protiv raka dojke kod žena nakon postmenopauze. Ubrzo nakon toga, AI bi počeo da dobija veliku popularnost među anaboličkim korisnicima steroida zbog svoje sposobnosti da štiti od estrogenih srodnih neželjenih efekata. Ova akcija je vrlo slična starijim i popularnijim AI-ima u Arimidex (Anastrozole) i Femara (Letrozole). Takođe bi postigao dobru količinu popularnosti u post-ciklusu terapije (PCT) planovima među steroidnim korisnicima. To nije bio prvi AI koji je dobio takvu popularnost, ali bi se pokazao kao malo povoljniji za ovu svrhu nego većina AI-a.

2. Kako funkcioniše sirovi aromasin (Exemestane) prah?


Aromasin je zvanično klasifikovan kao steroidni samoubilac Aromatase inhibitor i nosi sposobnost da inhibira aromatazni enzim, koji je odgovoran za proizvodnju ili konverziju testosterona u estrogen. Aromasin ima mogućnost blokiranja aromatizacije, što zaustavlja proizvodnju estrogena i time smanjuje nivoe estrogena u serumu. Ovo će se pokazati korisnim za pacijente sa karcinomom dojke jer rak dojke često ishranjuje hormon estrogena. Takođe će se pokazati korisnim korisnicima anaboličkih steroida.


Mnogi anabolički steroidi imaju mogućnost povećanja nivoa estrogena zbog procesa aromataze, posebno pretvaranja testosterona u estrogen. Ovo može dovesti do ginekomastije i zadržavanja vode. Previše zadržavanja vode takođe može promovisati visok krvni pritisak kada postane ozbiljan. Steroidi koji nemaju jaku estrogenu prirodu mogu takođe uzrokovati ove efekte, naročito ginekomastiju ako nose prirodu progestina.


Vrhunski primjer bi bio Nandrolon, koji, iako aromatizira, to radi samo sa 20% brzinom testosterona. Međutim, on takođe nosi jaku progestinsku prirodu, a progesteron je dobro poznat po tome što nosi sposobnost stimulacije estrogenskog mehanizma u tkivu mamaca. Korišćenjem Aromasina tokom upotrebe anaboličkih steroida, ovo će inhibirati aromatazni proces, niže nivoe estrogena i zaštititi pojedinca od estrogenih neželjenih efekata. Koliko je efikasan Aromasin? U prosjeku tvrdi da ima sposobnost da smanji nivo serumskih estrogena za 85%.


Aromasin takođe ima sposobnost da stimuliše proizvodnju prirodnog testosterona, što je upravo zbog čega će ga neki uključiti tokom svog PCT-a. Kao Arimidex i Letrozole, Aromasin će stimulirati hipofizu da oslobodi još luteinizirajućeg hormona (LH) i folikle stimulirajućeg hormona (FSH), dva hormona neophodna za proizvodnju prirodnog testosterona.


Iako drugi zajednički AI dele ovu osobinu, pokazano je da Aromasin nosi blagi androgeni efekat, kao i sposobnost povećanja proizvodnje Insulin-like Growth Factor-1 (IGF-1). Ovo je osobina koju drugi AI ne može potražiti. Koristeći Aromasin tokom PCT-a, pojedinac dobija željeno povećanje testosterona neophodnog za oporavak, ali sa povećanjem IGF-1 stvara i jaču anaboličku atmosferu.


Ovo se smatra korisnim od strane nekih steroidnih korisnika, jer im potencijalno može dati mogućnost da zaštiti svoje vitko tkivo još više tokom upotrebe. Međutim, kada pogledamo direktne efekte Aromasina u odnosu na PCT, videćemo da se upotreba PCT-a obično ne preporučuje uprkos ovim pozitivnim efektima.

3. Kako koristiti prah aromasina (Exemestane) u prahu ?


U terapeutskom okruženju, blokiranjem aromataznog enzima, Aromasin aktivno zabranjuje rak od ishrane hormona koji je potreban za njegov opstanak. Za ovu svrhu se pokazalo veoma efikasno, ali samo nakon upotrebe Modulatora selektivnog estrogen receptora (SERM) Nolvadex (Tamoxifen Citrate) nije uspio. Iako je efikasan, on se takođe ne koristi kao Arimidex za ovu svrhu, jer se Arimidex u velikoj meri održava kao primarni AI u lečenju karcinoma dojke ne samo među ženama nakon menopauze, već iu nizu scenarija raka dojke.


Zatim imamo Aromasin kao antiestrogen za anabolički korisnik steroida. Razumijevanjem njegovih funkcija i osobina vi već trebate razumjeti efekte Aromasina u tom pogledu. Prekomerni nivoi estrogena mogu promovisati ginekomastiju i zadržavanje vode i eventualno visok krvni pritisak kao sekundarno pitanje.


Međutim, imajte na umu da takvi efekti nisu mogući kod svih anaboličkih steroida, prvenstveno mora nositi estrogenu prirodu, ona mora biti u stanju aromatizirati da dovede do takvih efekata ili da nosi progesteronsku prirodu. Testosteron je primarni aromatizujući steroid, ali steroidi izvedeni iz testosterona kao što je Dianabol takođe mogu promovisati jaku estrogensku akciju.


Zatim imamo Hormon Boldenone (Equipoise), i dok samo aromatizuje na 50% brzinu testosterona, ovo je još uvijek dovoljno da uzrokuje nastanak estrogena u nekim. Na kraju, ostavili smo 19-nortestosteronskih (19-nor) anaboličkih steroida. 19-niti jedinjenja prvenstveno uključuju sve oblike Nandrolona i Trenbolona. Kao što je rečeno, Nandrolon aromatizuje na 20% brzinu testosterona, ali takođe nosi veoma jaku prirodnu progestinu.


Ovo može promovirati dosta estrogenih aktivnosti kod mnogih muškaraca. Što se tiče Trenbolona, ona uopće ne aromatizuje, ali njegova umereno jaka progestinska priroda može učiniti ginekomastiju mogućnošću zavisno od osjetljivosti pojedinca. Kada je upotreba povezana sa aromatizirajućim steroidom, ovo će značajno povećati šanse ginekomastije. Bez obzira na steroide u pitanju, Aromasin može pružiti zaštitu od estrogenih efekata.

 

Važna napomena: Aromasin neće imati uticaja na anaboličke steroide koji se dobijaju od dihidrotestosterona (DHT) jer se ne pretvaraju u estrogen. Takvi steroidi ne mogu dovesti do ginekomastije ili viška zadržavanja vode; nemoguće je.
Izuzetak bi bio Anadrol (Oxymetholone), a derivat DHT-a, nosi sa sobom jaku estrogenu prirodu. Međutim, dok je estrogenska aktivnost prisutna, hormon se ne aromatizuje, što znači da nema aromatizacije za Aromasin da inhibira. Upotreba AI neće uticati na estrogenost Anadrola. Za zaštitu od ovakvog steroida, pojedinac će morati da spreči aktivaciju estrogenskog mehanizma, što će učiniti SERMom prvu liniju odbrane.

 

Konačni efekti Aromasina okružuju njegovu upotrebu u PCT planu. Zbog upotrebe anaboličkih steroida, prirodna proizvodnja testosterona je potisnuta. Stopa supresije će zavisiti od upotrebljenih steroida i do određenog stepena,


ukupne doze, ali prirodna proizvodnja će ipak biti potisnuta. Većini muških steroidnih korisnika preporučuje se da uključe egzogeni testosteron u svim svojim ciklusima kako bi osigurali da imaju dovoljno testosterona da zadovolje svoje telesne potrebe. Ovo neće biti problem za većinu muškaraca jer je testosteron obično osnovni steroid u ciklusu. Ako se ne koristi kao osnovni steroid, pojedinac treba da obezbedi da primenjuje minimalni iznos potreban za suzbijanje supresije.
Kada je ciklus steroida završen, dok je egzogeni testosteron zaštitio pojedinca dok je u ciklusu, na kraju ciklusa prirodna proizvodnja je i dalje potisnuta. Prirodna proizvodnja će početi ponovo kada svi egzogeni hormoni očiste sistem, ali vraćanje u prethodni ciklus pre ciklusa će potrajati puno vremena.


Zapravo, to bi moglo potrajati do godinu dana pod pretpostavkom da se u ovom periodu ne koriste drugi anabolički steroidi. Implementacijom plana PCT-a, stimulišemo proizvodnju prirodnog testosterona, smanjiti vrijeme potpunog oporavka i osigurati da imamo dovoljno testosterona za odgovarajuće telesne funkcije.


To ne dovodi naše ukupne nivoe u prethodnu prirodno visoku državu, ali ubrzava oporavak i osigurava da ne trošimo puno vremena u stanju niskog testosterona. Ne samo da je stanje niskog testosterona izuzetno nezdravo i preovlađujuće zbog mnoštva mogućih simptoma, može videti tanko tkivo dobijeno tokom uništavanja ciklusa. Tokom faze niskog testosterona, lako je da kortizol postane dominantan u organizmu, što će uništiti mišićno tkivo i promovirati povećanje masti.

 

Zbog potrebe za snažnim PCT i Aromasinom koji nose izuzetno jake prirodne osobine koje stimulišu testosteron, to čini veoma privlačnim za ovu svrhu. Zbog male androgene prirode i umereno pristojne promocije IGF-1 to čini još atraktivnijom.


Međutim, moramo razmotriti primarnu svrhu Aromasina, koji je kao antiestrogen. Visok nivo estrogena može biti problematičan, ali je hormon još uvijek potreban za zdravlje našeg tijela. Važno je u održavanju odgovarajućeg imunog sistema, kao iu održavanju zdravog nivoa holesterola.


Zatim razmislite o PCT-u, koji je dijelom prvenstveno dizajniran da stimuliše proizvodnju prirodnog testosterona, ali ukupna primarna tačka je normalizacija tela. Ne možemo se normalizovati sa niskim nivoom estrogena. Za odgovarajući PCT koji ne samo da stimuliše proizvodnju testosterona, već i promoviše ukupnu normalizaciju, SERM uvek treba da bude vaš prvi izbor.
 

4. Doziranje o sirovom aromasinu (Exemestane) u prahu


U terapeutskom okruženju za lečenje karcinoma dojke, Aromasin se koristi samo nakon što Nolvadex ne uspije. Ovo je normalno posle 2-3 godine terapije Nolvadexom. Odatle Aromasin se daje pacijentu u dozi od 25 mg dnevno, što će normalno trajati još 2-3 godine ili dok se ne raste progresija raka. Ovo obično sledi više terapije Nolvadexom u pokušaju da se zaustavi rak od povratka. Ovo je veoma uspešan plan u borbi protiv raka dojke.


U postavci performansi, standardne doze Aromasina će biti normalno 12,5-25 mg svaki drugi dan. Većina treba da bude u redu sa 12.5mg svakog drugog dana, pri čemu neki dolaze sa samo dve do tri doze nedeljno. Ukupna senzitivnost pojedinca i sastav steroida u datom ciklusu diktiraju konačni ishod.


Biće, međutim, neki koji trebaju dnevnu dozu sa čak 25 mg dnevno. Ovo bi trebalo da bude kratkotrajno i nastavilo se samo koliko je potrebno zbog mogućih problema sa holesterolom. Ova vrsta upotrebe može se pokazati vrlo korisnom za konkurentnog bodibildera od 7-14 dana do završetka u nastojanju da bude što suše i čvrsto moguće. Ali opet, ova upotreba pune doze se koristi samo u ograničenom vremenu.
 

5. Upozorenje o surovom aromasinu (Exemestane) u prahu


Aromasin je izuzetno moćan i vredan AI. Ne možemo ga nužno nazvati vrednije od tradicionalnih AI-ova, ali je korisno. Na kraju, možda ćete morati da probate različite AI-ove u različito vreme kako biste našli koji vam najbolje odgovara.


Ako koristite Aromasin tokom anaboličkog steroidnog ciklusa, vi ste snažno podstaknuti da zadržite moguća pitanja holesterola. Neki su sugerisali da bi upotreba AI kao što je Aromasin zajedno sa niskom dozom Nolvadexa mogla zaštititi pojedinca od problema sa holesterolom. Iako nema konkretnih podataka za potpunu podršku, u teoriji može raditi kao Nolvadex jer antiestrogen aktivno deluje kao estrogen u jetri, čime se promoviše zdraviji nivo holesterola.


Bez obzira na zdravlje vašeg holesterola, osigurajte da je vaša dijeta i način života ljubazni prema holesterolu. Prijateljski način života u vezi sa holesterolom će biti ograničen u zasićenim mastima i jednostavnim šećerima. Takođe treba da bude bogata omega masnim kiselinama; Savetuje se dnevno dopunjavanje ribljeg ulja. Takođe je savjetovan uvođenje dosta kardiovaskularne aktivnosti u vašu rotu. Neki takođe mogu da nađu dodatni dodatak za holesterol antioksidant.

6. Koji su mogući neželjeni efekti praha Aromasin (Exemestane)?

Mogući neželjeni efekti Aromasina su veoma slični primarnoj AI-u kod Arimidex i Letrozole. Mnogi koji koriste AI često prijavljuju umor i slabost, ali to često nije problem za korisnika anaboličkog steroida. Izuzetak bi bio korisnik steroida koji se nalazi u sredini oštrog ciklusa rezanja, kao što je u pripremi za takmičenje za bodibilding. Mnogi bodibilderi često prijavljuju snažnu letargiju tokom ovog perioda, što nije iznenađujuće zbog intenzivne dijete i često neverovatne količine kardioa. Međutim, često se pojačava upotrebom AI kao što je Aromasin. Sve u svemu, primarni mogući neželjeni efekti Aromasina uključuju:


Slabost ili zamor

Glavobolje

Hot Flashes

Visok krvni pritisak

Bol u zglobovima

Depresija (retko)

Mučnina i / ili povraćanje (retko)


Iako navedeni podaci predstavljaju primarne moguće neželjene efekte Aromasina, studije su pokazale da AI može imati mogućnost smanjenja sadržaja minerala kosti, što bi moglo povećati rizik od osteoporoze pojedinca. Ovo ne bi trebalo da bude velika briga za većinu steroidnih korisnika jer mnogi steroidi zapravo imaju mogućnost da značajno povećaju sadržaj mineralnih kostiju. Bez obzira, gledajući neželjene efekte Aromasina, dok se u velikoj meri okreću oko moguće, ukupna šansa okružuje prirodu pojedinca. Svi mi odgovaramo na različite lekove i hormone različito. To uključuje AI kao Aromasin na sve poslednje lekove protiv kontraceptiva na zemlji i čak se odnosi na mnoge od namirnica koje jedemo.

 

Konačni neželjeni efekat Aromasina će se okretati oko holesterola. Aromasin, kao i svi AI-ovi, ima sposobnost negativnog skokiranja nivoa holesterola. Izgleda da ne izgleda da nosi ovu sposobnost na značajnom nivou, ali kada se kombinuje sa aromatizacijom steroidnih podataka, pokazuje da će ona zapravo postati značajna. Ovo može biti problem za korisnika steroida jer mnogi anabolički steroidi već imaju mogućnost negativnog uticaja na nivo holesterola.


Ovo je problem koji mnogi korisnici steroida daju vrlo malo pažnje. Većina je mnogo više zabrinuta zbog mogućih neželjenih efekata vida, poput akni, mogućeg gubitka kose i zadržavanja vode, ali to zaista nije previše zabrinjavajuće. Holesterol, to je pitanje zabrinutosti, iako je za zdravu odraslu osobu veoma moguće održavati odgovarajući nivo holesterola i koristiti anaboličke steroide, ona će se potruditi i zaslužna je za vašu pažnju.

 

Kada posmatramo teške podatke koji su na raspolaganju, utvrdimo da će upotreba testosterona na terapijskom nivou, kao što je u lečenju niskog testosterona, statistički ne proizvesti negativnog uticaja na nivo holesterola. Međutim, isti podaci pokazuju da kada je isti nivo testosterona povezan sa AI kao što je Aromasin, HDL holesterol može biti smanjen ili potisnut za čak 25%. Zatim imamo dozne nivoa performansi, koji će imati umeren efekat na HDL holesterol, ali opet to opušta upotreba AI. 

Zbog potencijalnog negativnog uticaja na holesterol, Aromasin i drugi AI trebaju se koristiti samo ako je potrebno. Mnogi anabolički korisnici steroida se oslanjaju na AI u velikoj meri i to je greška. Moguće je izbjegavati estrogenske neželjene efekte bez AI. Nije uvek moguće, ali kada je to moguće, treba je izbjeći. Mnogi će naći SERM-ove kao Nolvadex da pruže svu zaštitu koja im je potrebna.


SERM neće inhibirati aromatizaciju ili niže nivoe estrogena u serumu, ali će se vezati za receptore i spriječiti vezivanje estrogena. Ovo može u velikoj mjeri pomoći u prevenciji ginekomastije. Može pomoći u zadržavanju vode u određenoj mjeri, ali često to nije dovoljno za mnoge muškarce. Međutim, većina muškaraca će utvrditi da mogu puno toga učiniti kako bi kontrolisali zadržavanje vode ako bolje funkcionišu za kontrolu svoje dijete. Višak kalorija je neophodan za rast, ali kada je višak teški, to će promovisati zadržavanje vode.


Ovo će biti vrlo tačno sa viškom ugljenih hidrata više nego bilo čim drugim i održaće se sa ili bez upotrebe anaboličkih steroida. Ako pojedinac konzumira obilno količinu kalorija i dodaje aromatizujući steroid u mešavinu, to će samo uznemiravati problem. Dalje, imajte na umu da, iako su za rast potrebni višak kalorija, obično to zahteva samo malo povećanje iznad održavanja. Ukupan porast će se razlikovati od jednog čovjeka do drugog na osnovu njegovih potreba, ali rijetko je to obilje koliko ga čini. Kontrolišite svoju ishranu i unos ugljenih hidrata i puno ćete učiniti za kontrolu zadržavanja vode.

 

Iako SERM može pružiti veliku zaštitu, nekome će i dalje biti potreban AI. Ovo će biti vrlo tačno u mnogim hardcore planovima, i često može biti korisno za takmičarski ciklus. Međutim, korišćenje treba ograničiti samo kada je to potrebno. Mnogi koji primjenjuju umjerene cikluse anaboličkog steroida, što je velika većina anaboličkih korisnika steroida, bili bi iznenađeni koliko Aromasin ili bilo kojim AI-om s kojim oni mogu doći.
 

7. Kupi Aromasin (Exemestane) prašak za pčele SZOB

Posjetite našu online ljekarnicu i popunite naredbu Aromasin (Exemestane) sirovina.

Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu o vašem nalogu.

Poslati će se u roku od 12 sati.

 Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: