Shenzhen OK Biotech Technology co, LTD (SZOB)
Kategorija proizvoda

  Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)

  HK dodati: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong

  Kina kopno Dodaj: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd Longhua New District, Shenzhen, Kina PRC

  E-mail:Nicole@OK-Biotech.com

      Smile@OK-Biotech.com

  Web: www.ok-biotech.com

  Tel: + 852 6679 4580

Finasterid (Toremifen citrat) CAS: 98319-26-7

Finasterid (Toremifen citrat) CAS: 98319-26-7

Ime proizvoda: Finasteride Hemijski naziv: N- (2-metil-2-propil) -3-okso-4-aza-5alpha-androst-1-en-17beta-karboksamid; Proscar; (4aR, 4bS, 6aS, 9aS, 9bS, 11aR) -N-terc-butil-4a, 6a-dimetil-2-okso-2,4a, 4b, 5,6,6a, 7,8,9,9a, 9b, 10,11,11a-tetradekahidro-lH-indeno [5,4-f] kinolin-7-karboksamid; ...

Opis Finasteride (Toremifene Citrate) CAS: 98319-26-7:

Finasteride je popularan inhibitor 5-alfa reduktaze koji je najpoznatiji po trgovačkim imenima Proscar i Propecia. Obe proizvode proizvede Merck. Dok su slični u akciji, dva Finasteride proizvoda su razvijena iz različitih razloga. Proscar je prvi put na tržište 1992. godine pokušao da tretira hiperplaziju ili proširenje prostate.Hot tagovi: Ibrutinib . Slučaj Finasteride bi tada bio objavljen 1997. godine pod nazivom Propecia u pokušaju da se izbori sa ćelavostima muškaraca. Iako su dva zajednička proizvoda Finasteride slična, Proscar je mnogo jači i sadrži skoro pet puta veću količinu Finasterida nego Propecia.

Osim originalnih namena upotrebe, Finasteride je u posljednjih nekoliko godina našao dobrodošao dom među anaboličkim korisnicima steroida u nastojanju da se izbori sa androgenim neželjenim efektima. Androgeni neželjeni efekti mogu se javiti kod mnogih anaboličkih steroida, ali sa mnogim ukupnim androgenim akcijama nije dovoljno jaka da zagarantuje zabrinutost. Nadalje, androgeni neželjeni efekti su u velikoj meri zavisni od genetike; neki muškarci čak i sa visokim dozama steroida koji su povezani sa jakom androgeničnošću neće postati žrtve srodnih neželjenih efekata. Genetika zaista znači sve kada se razmatra androgeni efekat i odgovor tela i metabolizam androgen dihidrotestosterona (DHT)

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme sa klijentima, tako da klijenti blagovremeno dobijaju robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong-Shenzhen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua novi District, Shenzhen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)
Share:
Verification: c5916f6aec73893e