Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Flumetazon prah (2135-17-3)

Flumetazon prah (2135-17-3)

Za smanjivanje praha bola, Flumethasone prah, kupiti Flumethasone prah, sirovi Flumethasone prah, Flumethasone prah za prodaju, sirovi prah Flumethasone, dobavljači Flumethasone praha,


1. Šta je sirovi Flumethasone prah ?


Flumetazon se koristi za lečenje određenih tipova infekcija spoljašnjeg uha. Pomaže u smanjenju otoka, svrab, crvenila i neugodnosti u uhu. Ovaj ušni kap sadrži i flumetazon, antiinflamatorni kortikosteroid i kliohinol, antibiotik koji zaustavlja rast određenih bakterija i gljivica. Ovaj lek tretira samo određene vrste bakterijskih i gljivičnih infekcija uha. Neće raditi na drugim vrstama infekcija uha. Nepotrebna upotreba ili previše upotreba nekog antibiotika može dovesti do smanjene efikasnosti. Ovaj lek ne sme se koristiti kod dece mlađe od 2 godine.


Sinonim: 6α, 9α-Difluoro-16α-metil-11β, 17α, 21-trihidroksi-1,4-pregnadien-3,20-dion, 6α, 9α-difluoro-16α-metilprednizolon, 6α-fluoroksametametazon .


Flumetazon (INN ili flumetazon) je kortikosteroid za lokalnu upotrebu. Trgovačka imena uključuju Locacorten, Locorten i Orsalin. Dostupan je u kombinaciji sa klioquinolom, pod zaštitnim imenom Locacorten-Vioform (u nekim zemljama Locorten-Vioform), za lečenje otitisa externa i otomikoza. Ključne riječi: Ceritinib. Obično se formuliše kao ester prolek pivalinske kiseline flumetazon pivalat. Flumetazon je 420 puta jači kao kortizon u životinjskom modelu za antiinflamatornu aktivnost.

2. Kako funkcioniše sirovi Flumethasone prah ?


Flumetazon je agonist glukokortikoidnog receptora. Ovaj kompleks se vezuje za jezgro koje izaziva razne genetske aktivacije i represije. Smatra se da antiinflamatorna dejstva kortikosteroida uključuju lipokortine, inhibitore proteina fosfolipaze A2 koji, putem inhibicije arahidonske kiseline, kontrolišu biosintezu prostaglandina i leukotriena.


Imunološki sistem je potisnut od strane kortikosteroida zbog smanjenja funkcije limfnog sistema, smanjenja imunoglobulina i koncentracija komplementa, precipitacije limfocitopenije i interferencije vezivanja antigen-antitela. Flumetazon se vezuje za transcortin u plazmi i postaje aktivan kada nije vezan za transcortin.

3. Kako koristiti prah Flumethasone?


Flumetazon pivalat je lokalni difluorirani ester kortikosteroida sa antiinflamatornim, antipruritskim i vazokonstriktivnim svojstvima. Brzo smanjenje upale, eksudacije i svraba se doživljava nakon primene. Uobičajeno se koristi u veterinarskoj praksi1 i koristi se u testovima cortisusa za proučavanje ranog koncepta porcine.


Kapljice uha koje sadrže flumetazon i kliohinol se koriste za lečenje upale vanjskog uha, posebno ako se misli da infekcija izaziva oticanje. Ovo se dešava u usnim uvjetima kao što je otitis externa. Flumetazon smanjuje upalu, a kliohinol tretira infekciju.


Pre nego što počnete sa tretmanom, pročitajte uputstva za štampanje proizvođača iz unutrašnjosti pakovanja. On će vam dati više informacija o padovima i pružit će vam potpunu listu neželjenih efekata koje možete iskusiti da ih koristite. Probetite ruke pre nego što počnete.


Nežno očistite uvo toplom vodom i osušite ga.

Skinite poklopac od boca kapljica uva.


Lezite ili malo nagnite glavom, tako da je uho udubljeno okrenuto prema gore.

Nežno spustite na ušiju kako biste ispravili ušni kanal.

Držite posudu naopako uz uho. Pokušajte da ne dodirnete unutrašnjost uha kako to radite.


Nanesite dovoljno pritiska da oslobodite dva ili tri kapljice od kapalice u uvo.

Držite uho okrenuto prema gore nekoliko minuta kako biste omogućili da se rješenje uđe u kontakt sa pogođenim područjem.


Ponovite proces u svom drugom uhu ako vam je zatraženo da koristite kapljice u oba uha.

Zamenite poklopac na bocu kapljica.


Ovaj lek se koristi samo u uhu. Za najbolje rezultate, ušni kanal bi trebao biti čist i suv prije upotrebe ovog lijeka. Pitajte svog doktora za uputstva o tome kako pravilno očistiti uvo i kako koristiti špric za uvo sa mekom gumenom sijalicom ako je potrebno. Primijenite ovaj lek u uho, obično dva puta dnevno ili po uputstvima vašeg liječnika. Ne koristite ovaj lek češće ili duže od propisanog.


Trajanje lečenja obično nije više od 10 dana. Da biste se uverili da je odgovarajuća količina leka namenjena, a da ne biste dodirnuli uho kapicama, drugu osobu dajte kapi ako je moguće. Da biste smanjili rizik od vrtoglavice, držite posudu u ruci nekoliko minuta da biste je zagrejali. Da primenite kapljice za uši, prvo operite ruke. Da biste izbegli kontaminaciju, ne dodirujte vrh konopca ili ga ostavite da dodirne uho ili bilo koju drugu površinu.


Ležite sa svoje strane ili nagnite naglavljeno uho nagore. Držite kapak direktno preko uha i postavite propisani broj kapljica u ušni kanal. Da biste pomogli kapljicama, uvucite u uhu odrasle osobe, držite ušiju i nazad. Kod dece držite ušiju i nazad. Držite glavu nagnuto oko 2 minuta ili ubacite mekanu pamučnu utičnicu u uvo, ako je tako usmereno. Ponovite za drugo uho ako je to usmjereno. Nemojte ispirati kapanje. Zamijenite poklopac nakon upotrebe.


Redovno koristite ove lekove kako biste imali najviše koristi od nje. Da bi vam pomogao da se setite, koristite je u isto vreme svaki dan. Nastavite da ga koristite za propisano puno vreme, čak i ako simptomi nestanu nakon nekoliko dana. Zaustavljanje ovog lijeka prerano može dozvoliti da bakterije i gljivice nastave da raste, što može dovesti do povratka infekcije. Ne koristite u oku. Obavestite svog doktora ako se vaše stanje ne poboljša u roku od 1 sedmice ili ako se pogorša.

4. Doziranje o prahu flumetazon-a


Instalirajte 2 ili 3 kapi dva puta dnevno direktno u slušni kanal ugroženog uha. Lečenje treba ograničiti na 7-10 dana.


Ukoliko se posle 7 dana lečenja sa ovim lijekom malo poboljša, treba izvršiti odgovarajuća mikrobiološka ispitivanja i dati lokalni ili sistemski tretman antibiotika.


U slučaju da propustite dozu, koristite ga čim primjetite. Ako je blizu vašeg sledeće doze, preskočite propuštenu dozu i nastavite raspored doziranja. Nemojte koristiti dodatne doze da biste nadoknadili propuštenu dozi. Ako redovno nedostajete doze, razmislite o podešavanju alarma ili tražite od člana porodice da vas podsjeti. Molimo vas da se konsultujete sa svojim doktorom kako biste razgovarali o promenama u rasporedu doziranja ili novom rasporedu kako biste nadoknadili propuštene doze, ako ste nedavno propuštali previše doza.


Overdosage: Ne koristite više od propisane doze. Uzimanje više lekova neće poboljšati simptome; već mogu izazvati trovanje ili ozbiljne neželjene efekte. Ako sumnjate da ste Vi ili bilo ko drugi koji su možda prekomerno uzimali Flumethasone, molimo Vas da odete do odeljenja za hitne slučajeve najbliže bolnice ili negovateljske kuće. Donesite kutiju za lek, kontejner ili etiketu sa sobom kako biste lekaru pomogli sa neophodnim informacijama.


Nemojte dati lekove drugim ljudima, čak i ako znate da imaju isti status ili izgleda da imaju slične uslove. Ovo može dovesti do prevelikog znojenja.

Za više informacija obratite se svom ljekaru ili farmaceutu ili proizvodnom paketu.

5. Upozorenje o suvom flumetazonskom prahu


Neki lekovi nisu pogodni za ljude sa određenim uslovima, a ponekad se lek može koristiti samo ako se uzima posebna pažnja. Iz ovih razloga, pre nego što vi (ili vaše dete) počnete da koristite kapi, važno je da vaš doktor zna:

Ako imate izbunjenu (perforiranu) bubnu opnu.

Ako ste trudni ili dojite.


Ako ste ikada imali alergijsku reakciju na lek ili na bilo koji drugi pad na uhu. Posebno je važno da vam kažete doktora ako ste ikada imali lošu reakciju na jod.

Ako uzimate ili koristite bilo koji drugi lek. Ovo uključuje sve lekove koje uzimate koji su dostupni za kupovinu bez recepta, kao i biljni i komplementarni lekovi.


Koristite kapi upravo onako kako vam je savetovao lekar. Vaš lekar će vam preporučiti da kapi koristite dva puta dnevno, ujutru i uveče. Pokušajte da ne propustite nikakve doze. Ako zaboravite da stavite kapljice u uobičajeno vreme, uradite to čim se sećate.


Budite pažljivi da ne prolijete kapi na vašoj odjeći ili kosi, jer mogu da mrlje.

Ne pokušavajte da čistite unutar uha pamučnim pupoljcima. Ako držite pupoljke ili druge predmete u uvo, oni mogu oštetiti i nadražiti upaljenu kožu i pogoršati stvari. Samo obrišite spoljašnji deo uva čistom tkaninom ili tkivom ako se pojavi bilo kakav pražnjenje.


Biće vam propisan kratak tretman (ne više od 7-10 dana). Ako mislite da vaši simptomi nisu bolji nakon nedelju dana korišćenja kapi, napravite novi sastanak da biste se obratili svom lekaru za savet.


Čuvati na sobnoj temperaturi između 59-86 stepeni F (15-30 stepeni C) daleko od toplote, svetlosti i vlage. Čuvajte bočicu zatvoreno. Rešenje može postati žuto kada je izloženo vazduhu, ali je i dalje sigurno koristiti. Može da mrzi kosu, kožu i odeću. Ne skladištite u kupatilu. Držite sve lekove od djece i kućnih ljubimaca.


Nemojte ispirati lijekove po WC-u ili ih zaliti u odvod, osim ako vam to nije učinjeno. Pravilno odbacite ovaj proizvod kada je istekao ili više nije potrebno. Obratite se farmaceutu ili lokalnoj kompaniji za odlaganje otpada za više detalja o tome kako bezbedno odbaciti svoj proizvod.
 

6. Koji su mogući neželjeni efekti nefruetazonskog sirovog praha ?  


Pre upotrebe ovog lijeka, obavestite svog liječnika ili farmaceuta ako ste alergični na flumetazon ili druge kortikosteroide (npr. Prednizon); ili kliohinol ili srodne antibiotike / lekove protiv gljivica; ili jodu; ili ako imate bilo kakve druge alergije. Ovaj proizvod može sadržati neaktivne sastojke, koji mogu izazvati alergijske reakcije ili druge probleme.


Razgovarajte sa farmaceutom za više detalja. Ovaj lek ne treba koristiti ako imate određene zdravstvene uslove. Pre upotrebe ovog lijeka potražite lekara ili farmaceuta ako imate: rupu / perforaciju u bubnoj opne, kožne reakcije / infekcije (npr. Izazvane vakcinama, tuberkulozom, sifilisom, virusima kao što su noriljon ili herpes). Pre upotrebe ovog lekova, obavestite svog lekara ili farmaceuta o istoriji bolesti.


Ovaj lek može da mrlje odeću, kožu, nokte ili kosu. Tokom trudnoće ovaj lek treba koristiti samo kada je to neophodno. Razgovarajte o rizicima i pogodnostima sa svojim doktorom. Nije poznato da li ovaj lek prelazi u majčino mleko. Posavetujte se sa svojim lekarom pre dojenja.


Vaš lekar ili farmaceut možda već zna za bilo kakvu moguću interakciju sa lekovima i može vas nadgledati za njih. Nemojte započeti, zaustavljati ili menjati dozu bilo kojeg lijeka pre nego što prvo proverite sa njima. Pre upotrebe ovog lekova, obavestite svog lekara ili farmaceuta o svim receptima i bez recepta / biljnih proizvoda koje možete koristiti.


Clioquinol može ometati određene laboratorijske testove (npr. Testove štitne žlezde), eventualno uzrokujući lažne rezultate testa. Uverite se da osoblje laboratorije i svi vaši lekari znaju da koristite ovaj lek. Ovaj dokument ne sadrži sve moguće interakcije. Zbog toga, pre upotrebe ovog proizvoda, obavestite svog lekara ili farmaceuta o svim proizvodima koje koristite.


Čuvajte spisak svih vaših lekova sa sobom i podijelite listu sa svojim doktorom i farmaceutom. Zapamtite da je vaš lekar propisao ovaj lek jer je on ili ona procenio da je vaša korist veća od rizika od neželjenih efekata. Mnogi ljudi koji koriste ovaj lek nemaju ozbiljne neželjene efekte.


Veoma ozbiljna alergijska reakcija na ovaj lek je retka. Međutim, potražite hitnu medicinsku pomoć ako primete bilo koji od sledećih simptoma ozbiljne alergijske reakcije:

osip


svrab / oticanje (posebno lica / jezika / grla)

jaka vrtoglavica

problemi disanja

Ovo nije potpuna lista mogućih neželjenih efekata.

7. Kupi Flumethasone Powder f rom SZOB


→ Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu sirovina Flumethasone.

→ Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

→ U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu o vašem nalogu.

→ Poslati će se u roku od 12 sati.
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: