Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Testosteron Acetat u prahu (1045-69-8)

Testosteron acetat prašak, dobavljači testosterona acetata, testosteron acetat za prodaju, sirovi testosteron acetat u prahu, kupiti testosteron acetat u prahu,


1. Šta je prašak testosteron acetata?


Testosteron acetat (brendovi Aceto-Sterandryl, Aceto-Testoviron, Amolisin, Androtest A, Deposteron, Farmatest, Perandrone A) ili testosteron etanoat, poznat i kao androst-4-en-17β-ol-3-one 17β-acetat, je androgeni i anabolički steroid i testosteronski ester. Testosteron acetat ima bržu stopu apsorpcije u telu i drugim estrima. Ako ste na grama i pol testa kao konkurentni bodybuilder, testosteron acetat ima manje nivoa testova u krvi.


To je veoma zdravo. Kao bodybuilding lek, testosteron se skoro uvek koristi kao injekcioni ester, zbog loše oralne biodostupnosti i nepraktičnosti transdermalne ili sublingvalne dostave velikih doza. Testosteron se takođe nudi kao injekciona suspenzija. Kao opšte pravilo, brži / kraći ester, to je veća predispozicija za PIP (injekcioni bol) kada je u pitanju Testosteron (Test). Ali, Testosteron Acetat ima manje nivoa testova u krvi. To je veoma zdravo. Nije tajna da su injekcije izuzetno popularne među bodibilderima, sa ili bez recepta. Testosteron acetat ima reputaciju jednog od najmočnijih i najsnažnijih oblika steroidnih injekcija.
 

2. Kako funkcioniše prašak testosteron acetat u prahu ?


Testosteron acetat, poznat i kao 17b-Hydroxyandrost-4-en-3-one sirćetna kiselina ili 17beta-acetoksi-4-androsten-3-on, klasifikovan je kao član estera steroida. Steroidni esteri su jedinjenja koja sadrže steroidni ostatak koji nosi estersku grupu karboksilne kiseline. Testosteron acetat se smatra praktično nerastvornim (u vodi) i bazičnim. Testosteron acetat je molekul steroidnih lipida.


Testosteron je muški hormon, klasifikovan kao androgeni ili endokrini metabolički agens i odgovoran je za razvoj sekundarnih polnih karakteristika kod muškaraca uključujući razvoj i održavanje seksualnih organa, rast obraza, razvoj mišića i druge atribute. U obliku recepta, koristi se za lečenje muških problema testosterona, uključujući niske nivoe testosterona (hipogonadizam).


Testosteron acetat je samo jedan oblik estera. Danas postoje brojne forme testosterona. Neke su snažnije od drugih, kao što je testosteron acetat. Injekcije testosterona acetata su jedan od najpopularnijih oblika lečenja za niske nivoe testosterona ili hipogonadizma kod odraslih muškaraca. Ijekcije se obično koriste od strane bodibildera radi poboljšanja mišićnih dobitaka.

3. Kako koristiti prah testosteron acetata ?


- Deca treba biti vrlo oprezna, jer lek može imati negativne efekte na razvoj deteta. Stariji ljudi koriste ovaj lek, postoji povećanje prostate ili rizik od raka prostate.


- Pre upotrebe ovog lijeka, obavestite svog liječnika o bilo kojoj bolesti, naročito raku prostate ili raku dojke (muškoj), jetri, srcu, bolesti bubrega, alergijama i povećanom raku prostate. Visoka doza, dugotrajna upotreba muških hormona, raka jetre;

- Žene treba da prate muževne znakove poput produbljivanja zvuka, brade, akni, nepravilne menstruacije ili povećanja klitorisa. Ukoliko se bilo koje od ovih događaja dogodi, obratite se svom lekaru blagovremeno;


- Ovaj lek se ne može koristiti tokom trudnoće. Ako ste trudni ili mislite da ste trudni, odmah obavestite svog doktora. Dojenje istovremeno, treba izbjeći korištenje ove lijeke;


Testosteron je steroidni hormon u androgenskoj grupi koja se nalazi kod sisara, gmizavaca, ptica i drugih kičmenjaka. Kod sisara, testosteron se uglavnom izlučuje u testisu muških i ženskih jajnika, iako je mali. Uloga testosterona se takođe može klasifikovati prema starosti u kojoj se normalno javlja. Za postpartalne efekte kako muškaraca tako i žena, oni zavise prvenstveno od nivoa i trajanja slobodnog testosterona. Učinak odraslog testosterona je izraženiji kod muškaraca nego kod žena, ali može biti važan za muškarce. Neki od ovih efekata mogu da opadnu jer se nivo testosterona smanjuje tokom nekoliko decenija odraslog doba.


Testosteron acetat promoviše zdravlje i blagostanje poboljšavajući libido, energiju, imunitet, povećanje smanjenja masti, povećavajući i održavajući mišićnu masu, sprečavajući osteoporozu (gubitak mineralne gustine kostiju) i eventualno zaštitu bolesti srca. Testosteron je efikasan protiv androgenog receptora ( AR), onda će ubrzati rast novih mišića i smanjiti gubitak masti. Testosteron je najčešći anabolički hormon i takođe se smatra najosnovnijim. Prema tome, sportista obično smatra da je osnovni steroid za većinu ciklusa. Testosteron je u suštini anabolički i androgeni. Sportisti koriste testosteron acetat da vide značajno povećanje veličine i snage mišića, kao i sveukupno zdravlje, povećan libido.

4. Doziranje testosteronskog sirovog testosterona Acetat u prahu

Testosteron acetat je Androgen, koji se obično koristi za bodibiliranje, fizički održavanje i promovisanje razvoja muškosti i seksualnih organa. Takođe se koristi za lečenje žena sa rakom dojke, rakom jajnika, fibroidom uterusa, kao što je višestruki mielom i karcinom bubrežnih ćelija. Međutim, preporučuje se da pojedince ne učestvuju u takvim praksama bez nadzora i upute lekara, jer je telo više od normalnog nivoa testosterona i uzrokuje neke umerene do teške neželjene efekte i neželjene reakcije.


Za muškarce, preporučena doza je 250 - 1000 mg nedeljno, i nije preporučljiva za upotrebu žena. Ciklus može trajati od 8-12 nedelja. Ove doze su dovoljne za postizanje visokih rezultata, kako povećanja snage, tako i mase.
 

5. Upozorenje na prah testosterona acetata


Testosteron acetat ima reputaciju da je jedan od najmoćnijih i najsnažnijih oblika steroidnih injekcija. Neki oblici ovog injektirajućeg steroida su 100 mg formulacije po mililitru. Upotreba bilo kojeg oblika injekcija testosterona bez recepta je nelegalna i kada je kupite od mene, recept za testosteron acetat će biti ponuđen tomrther. Ja sam odgovoran snabdevač.


Drugi načini povećanja ili povećanja nivoa testiranja mogu biti sigurniji korišćenjem prirodnih prehrambenih suplemenata, promjena u ishrani, kao što je konzumiranje hrane koja promoviše ishranu i promoviše funkciju funkcije hipofize.


Biljni lekovi koji su korišćeni vekovima ili hiljadama godina povećanog libida mogu takođe pružiti neke pogodnosti za izgradnju mišića.


Testosteron acetat ima bržu stopu apsorpcije u telu, a drugi estri. Nivoi su maksimalni u 12 sati, tako da bi vam trebao da se ubrizgavate dnevno kako bi zadržali nivo vašeg nivoa testosterona. Mg po Mg biće vam dostupniji testosteron sa Acetate, a zatim ćete imati sa bilo kojim testosteronom baziranim na estru. 100mg Testosterona Acetata će se osećati jače od 100mg Testosterona Propionata.


Kao opšte pravilo, brži / kraći ester, to je veća predispozicija za PIP (injekcioni bol) kada je u pitanju Testosteron (Test). Ubrizgavanje dugotrajnog testosterona kao što je Enanthate dvaput nedeljno dati će potpuno stabilne nivoe testa u krvi ... ..da zašto se prevariti sa kratkim estrima?


Evo zašto. Ako ste na grama i polu testa kao konkurentni bodybuilder, uvek ćete imati vrlo visok nivo krvnog testa. Ali, naravno, to nije veoma zdravo. Za one koji su svjesniji zdravlja, odabrani su mnogo niži nivoi. Relativno siguran ciklus će imati 4-500 mg testa nedeljno. HRT doza testa je ispod 250 mg nedeljno. Imajte na umu da ste na HRT-u skoro godinu dana, i zato ćete ostati na ili ispod 250. Test ace vam daje kratak rok kada vam zatreba.


Reći ćemo vam da je tog dana naročito težak vežbaj, praćen vrelim datumom. Snimite neke testove ace 4 sata pre treninga. 12 sati kasnije vaši nivoi su vrhunski, što je sjajno. Bićeš zver u krevetu, a do nedelje uveče ace će uglavnom nestati, pa ćeš ostati zdrav.


Testosteron acetat predstavlja izazov onima koji ga čine. Uopšteno gledano, kraći ester, verovatnije je da će biti PIP. Naš acetat se dobro toleriše / bezbolno. Još jedna prednost je stepen očuvanosti ovog Estera pogodan za testirane sportiste. Važno je napomenuti da će Testosteron Acetat takođe aromatizirati mnogo brže od ostalih Estera, pa ćete morati preduzeti mere predostrožnosti ako pokušate da upravljate neželjenim efektima zasnovanim na estrogenu. 100 mg acetata je mnogo jače od Enanthate-a tako da uključi SERM ili anti-aromatazu u kombinaciji sa testom Ace.


Nije tajna da su injekcije izuzetno popularne među bodibilderima, sa ili bez recepta. Takođe treba napomenuti da, dok su injekcije steroida popularne za bodibildere u mišićnim dobama i jačanju ciljeva, takvi rezultati postepeno nestaju kada se lek prekine. Neka rešenja su kraća u odnosu na poluživot od drugih. Polu-život testosteron acetata može izazvati brzo povećanje nivoa koji se udara, ali ti efekti se ističu nakon jednog do dva dana.


Takođe treba napomenuti da iako steroidne injekcije imaju koristi od dobijanja mišića i jačanja ciljeva kod bodibildera, rezultati se često ističu kada se lek prekine. Neka rešenja su kraća u pogledu poluživosti od drugih metoda. Poluživot testosteron acetata može brzo da se poveća, ali ovi efekti će nestati nakon 1-2 dana. To je najbolji način koji vam treba.

6. Šta je mogući neželjeni efekat u prahu testosterona acetata?


Testosteron acetat ima reputaciju jednog od najjačih i najsnažnijih oblika steroidnih injekcija. Test acetatni ciklus može izazvati niz neočekivanih neželjenih efekata kao što su skupljanje testisa, gubitak kose, gubitak libida, glavobolja, anksioznost i za neke , promene raspoloženja. To je snažan hormon koji može uticati na fizičko, mentalno i emocionalno zdravlje i dobrostanje. Kao takav, treba ga pažljivo poštovati i koristiti.


Testosteron acetat je prvi put opisan pre mnogo decenija, kada su injekcioni androgeni prvi razvijali. Ovaj steroid je prilično brzo otišao na kliničku praksu i verovatno sa dobrim razlogom. Zamenjeni su agensima koji su bili udobniji, sporiji postupci, imaju veću rastvorljivost ulja, bili su više koncentrirani i ponudili veći terapeutski potencijal. Ukratko, testosteron acetat bi "funkcionisao" kao bilo koji drugi lek za testosteron jer pruža testosteron. Ali uopšte, to nije poželjno osim ako ne želite brzo dejstvo i možda iritativno liječenje iz nekog razloga.


Acetat je najmanji ester koji se može koristiti za injektiranje testosterona. Jednom se razdvoje, ova karbonska kiselina sa kratkim lancem može biti vrlo iritantna za tkiva na mestu injekcije - u nekim slučajevima je vrlo bolna. Ester acetata takođe usporava oslobađanje testosterona samo blago. Njegova farmakokinetika nije sve toliko bolja od pravog suspenzije testosterona, što je i za mnoge ljude manje bolno.

Većina ljudi nije svesna koraka preduzetih za sterilizaciju sterilnog injekcionog lijeka koji je potpuno bez toksina i metala.


Mnogi steroidni hormoni na crnom tržištu testirali su pozitivne na toksične metale i utvrđeno je da su ili nedozvoljene ili ne sadrže bilo koju količinu navedenih lekova. Lekovi koji se injektiraju u crnom tržištu obično nisu napravljeni po propisima apoteke i možda nedostaju u kritičnim koracima potrebnim za osiguranje pacijenta.


Lekari u kompaniji Defy Medical lično istražuju bilo koju farmaciju koja se koristi za propisivanje injekcija hormona i hranljivih materija. Važno je potvrditi da se prate određeni protokoli i da svaka serija proizvedenih lekova samostalno testira kako bi potvrdila potenciju, sterilnost i odsustvo endo-toksina. Ako odlučite da koristite ulični izvor testosterona za poboljšanje mišića, bar obrazujte sami sebi osigurati maksimalne prednosti i minimizirati neželjene efekte.


Postoji puno zbunjujućih i pogrešnih informacija o testosteronu i neefikasnim pojačivačima testosterona na internetu. Takođe, neki muškarci smatraju da je veća doza, to je bolje. Drugi ignorišu rizik od isključivanja sopstvene proizvodnje tela ili ne znaju kako da upravljaju potencijalnim neželjenim efektima.


Ne koristi pravu dozu: Muškarci koji započnu testosteron moraju da testiraju nivo testosterona u krvi dve nedelje ili mesec dana nakon početka terapije (zavisno od formulacije testosterona), neposredno pre nego što daju odgovarajuću dozu za taj dan ili sedmicu. To je kritično jer su ti rezultati od suštinskog značaja za odlučivanje da li je doza prava za vas.

7. Kupi testosteron acetatni prah f rom SZOB


  Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu sirovina testosterona acetata.

  Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

  U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu vaše narudžbe.

Poslati će se u roku od 12 sati.
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: