Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Hemapolin CAS: 4267-80-5

Hemapolin CAS: 4267-80-5

Metilipitiostanol je sintetički androgeni-anabolički steroid (AAS) koji je prvi put opisan u literaturi 1974. godine. To je 17α-metilovani derivat epitiostanola, AAS i antiestrogena koji se ranije koristio u lečenju raka dojke u Japanu, a slično kao i mepitiostan (epitiostanol 17-metiloksiciklopentil etar), je oralno aktivna verzija epitiostanola.

Opis Hemapolin CAS: 4267-80-5:

Metilipitiostanol (Hemapolin) je sintetički androgeni-anabolički steroid (AAS) koji je prvi put opisan u literaturi 1974. godine, koji se takođe naziva Hemapolin. To je 17α-metilovani derivat epitiostanola, AAS i antiestrogena koji se ranije koristio za lečenje karcinoma dojke u Japanu, i slično mepitiostanu (epitiostanol 17-metiloksiciklopentil etru), je oralno aktivna verzija epitiostanola. Zbog svoje 17-metil grupe, smatra se da metilpitiostanol ima visok potencijal za hepatotoksičnost. Lek se pojavio na internetu kao novi dizajnerski steroid u dijetetskim suplemenima oko 2009. godine. Identifikovan je u 2015. godini u preko 30 proizvoda prodatih na internetu koji su ga naveli kao sastojak na njihovoj etiketi proizvoda. Od 2015. godine, lek nije navodno kontrolisana supstanca. Međutim, metilpitiostanol može degradirati u nekim kontejnerima za proizvod u desoksimetilestosteron, koji je, suprotno tome, kontrolisana supstanca. Metilepitiostanol (Hemapolin) je prijavljen kao prolek desoksimetilestosterona.Hot tagovi: 7-Keto-DHEA .

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme klijenata, kako bi kupci blagovremeno dobijali robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: