Shenzhen OK Biotech Technology co, LTD (SZOB)
Kategorija proizvoda

Nandrolon dekanoat (DECA) u prahu (360-70-3)

Nandrolone dekanoatni prah, Nandrolone dekanoatni prah, kupiti Nandrolone dekanoatni prah, sirovi Nandrolone dekanoatni prah, Nandrolone dekanoatni prah za prodaju, Nandrolone dekanoatni prah prah, DECA prah, kupiti DECA prah, sirovi prah DECA, prah DECA za prodaju, DECA prah prah,


1. Šta je sjajan Nandrolon dekanoat (DECA) u prahu ?


Od sredine 1960-ih, Deca Durabolion je postao glavni proizvod u većini ciklusa testosterona i / ili dianabola, glavni razlog je to što Deca dodaje dosta snage ciklusu bez povećanja neželjenih efekata.

 

Kada se koristi u ciklusu testosterona i / ili dijabola, deca stvarno dodaje težinu ciklusu bez mnogo više stresa na sistemu. Deca ne dodaju dodatne neželjene efekte kada se koriste sa drugim steroidima, ali se nikada ne sme koristiti sam. Samostalna upotreba nandrolona dolazi sa svojom sopstvenom skupom gadnih neželjenih efekata, od kojih je najgamniji strašni "Deca Dick", gdje je pogođeni korisnik nesposoban da dobije ili održi erekciju.


Ovo je zbog činjenice da bez jačih metabolita testosterona kao što je dihidrotestosteron (DHT), mekši i mnogo slabiji metaboliti iz deca će poplaviti vaše receptore, ne ostavljajući prostor za jače androgene. Ne samo da su dečiji slabiji metaboliti problem kada postoji odsustvo snažnijeg i snažnijeg, ali nandrolon može sama i da se pridruži progesteronskim receptorima. Ovo uzrokuje neželjene efekte koji samo utiču na korisnika u odsustvu suprafizioloških količina jačih androgena.

 

Najbolji način da se objasni deca durabolin jeste to što je u osnovi progesteronast hormon koji gradi mišićnu masu, snagu i, u manjoj meri, pomaže u popravci zglobova. Ne bi trebalo da vam daje loše neželjene efekte kada se koristi sa jačim androgenom koji će maskira i izbegavati moguće probleme sa nandrolonom. Ako se ikada koristi od sebe, loši neželjeni efekti od nandrolona će srušiti vaš libido, seksualnu želju, uzrokovati nadimanje i ginekomastiju (sisanče).
 

2. Kako radi prah Nandrolone Decanoate (DECA) u prahu?


Nandrolon dekanoat deli akcije endogenih androgena kao što je testosteron. Eksogeni androgeni kao što je nandrolon dekanoat promoviraju anabolizam proteina i stimulišu apetit što rezultira preokretom kataboličkih procesa i negativnim balansom azota. Često su zabeležene povećane telesne mase kod pacijenata sa kaheksijom (npr. Bolesni bolesnici sa dijalizom) i smanjena resorpcija kostiju i povećana gustina kostiju kod pacijenata sa osteoporozom. Na glukozu u krvi, proizvodnju eritrocita i ravnotežu kalcijuma utiču i androgeni. Očigledno je povećana proizvodnja eritrocita zbog povećane proizvodnje faktora stimulacije eritropoetike. Pacijenti sa anemijom povezani sa bubrežnom bolešću imaju povećanje volumena crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina nakon primjene nandrolon dekanoata.

 

Budući da nandrolon dekanoat ima akcije slične endogenim androgenim, primena nandrolon dekanoata ima mogućnost izazivanja ozbiljnih poremećaja rasta i seksualnog razvoja ako se daju maloj deci i uzrokuju neželjene štetne efekte kod žena. Eksogeni androgeni suzbijaju gonadotropin-oslobađajući hormon, čime se smanjuje gonadotropna funkcija hipofize kroz mehanizam negativne povratne sprege. Ovo rezultira smanjenjem endogenog testosterona, luteinizirajućeg hormona i hormona koji stimuliše folikle. Egzogeni androgeni takođe mogu imati direktan efekat na testise. Takođe se javljaju reverzibilna povećanja lipoproteina niske gustine (LDL) i smanjenje lipoproteina visoke gustine (HDL).

3. Kako koristiti prah Nandrolone Decanoate (DECA) ?


Pošto se deca durabolin formuliše pomoću nandrolon dekanoata, jednog od najdužih estera u postojanju, on je vrlo rastvorljiv u vodi, na način na koji su svi steroidi sa dugim estrima. Ova lako rastvorljivost ulja znači da proizvođači moraju koristiti niži procenat rastvarača za proizvodnju proizvoda; stoga, stvarajući manje iritirajući udarac. Generalno, deca injekcije obavljaju nedeljno većina bodibildera.

4. Doziranje o Surov Nandrolone Decanoate (DECA) u prahu


Dodavanjem 400 mg nedeljno nandrolona u ciklus testosterona ili ciklusa dianabola moći ćete povećati ukupnu dozu steroida bez povećanja neželjenih efekata. Na primer, bodybuilder koji je uzimao 500 mg Sustanona 250 nedeljno, koji je smatrao da mu je potreban više snage u svom ciklusu, našao bi se sa više neželjenih efekata ako bi samo uzimao više istog testosterona. S obzirom da se testosteron aromatizuje na rastućoj stopi u većim dozama, postojalo bi eksponencijalno povećanje verovatnoće ginekomastije i zadržavanja vode ako se nedeljno dodaje više testosterona. Kada dodate nandrolon dekanoat u isti ciklus testosterona, povećavate ukupne količine steroida koje vaše telo primaju svake nedelje. Međutim, vi ne dodate više održivog supstrata za neželjene enzimske reakcije iz aromataze i 5-reduktaze. Jednostavno, koristite više steroida bez više neželjenih efekata.

 

Doziranje za muškarce je oko 400-600mgs nedeljno, ali to varira u zavisnosti od ciljeva. Video sam da momci koriste nedeljno 200mg nedeljno, a do 1500mg nedeljno kao težak bulker.

 

Za žene, ne bih predložio da koristim deca durabolin zbog neželjenih efekata koji su previše promenljivi od ženske do ženske.
 

5. Upozorenje o sravnom Nandrolone Decanoate (DECA) prahu


Neželjeni efekti Nandrolone Decanoate (Deca Durabolin) koji se odnose na nivo holesterola u ljudskom tijelu rezultat su svih drugih anaboličkih steroida.

 

To uključuje povećanje LDL lošeg holesterola, kao i smanjenje HDL-a dobar holesterol.


Ova odstupanja rezultiraju povećanim rizikom od arterioskleroze. Ekstremni dozi određuju stepen do kog ovi fluktuacije donose destruktivne modifikacije.

 

Trajanje upotrebe i način primene su drugi aspekti koji utiču na ove negativne fluktuacije holesterola.

Deca Durabolin potvrdjuje u medicinskim studijama da kada ispitanici primaju administraciju od šeststo miligrama nedeljno tokom desetogodišnjeg perioda, postoji dvostruko šest procenata pada HDL-a ili dobar nivo holesterola.

 

Ovo se može smanjiti slaganjem sa ekstraktom semena grožđa. Administracijaandrolona podstiče znatno veće negativne varijacije u vrednosti holesterola nego u testosteronu u poređenju sa praćenjem HDL-a ili dobrog holesterola i LDL-a ili lošeg nivoa holesterola u drugoj studiji sa administracijom Testosteron Cypionate.

 

Pošto Nandrlone nije oralni C17 alfa-alkilovani anabolički steroid, nema rizika od hepatotoksičnosti.


Hepatotoksičnost je hemijska oštećenja jetre, ali ne morate da brinete o ovom neželjenom efektu korišćenjem Nandrolone Decanoate.
 

6. Koji su mogući neželjeni efekti praha Nandrolone Decanoate (DECA)


Promena seksualnog pogona ili performansi; dijareja; gubitak kose; glavobolja; problemi spavaju. Ova lista možda neće opisati sve moguće neželjene efekte. Pozovite svog zdravstvenog osiguranja odmah ako imate bilo kakve znake alergijske reakcije: alergijske reakcije kao što su kožni osip, svrab ili košnica, oticanje lica, usana ili jezika; grudna grudi; problemi sa disanjem; promene raspoloženja, naročito bes, depresije ili besa; promena glasa; tamni urin; povećanje dlake lica; nepravilan menstrualni period; akne, mučnina, povraćanje; bol u stomaku; oteklost u zglobovima ili nogama; problemi sa urinom ili promena u količini urina; žutoći očiju ili kože.

 

Nepravilnost menstruacije može se desiti sa nandrolon dekanoatnom terapijom kod žena. Poremećaj regularnog menstrualnog ciklusa sekundarnog potiskivanja nandrolon dekanoata izazvanog gonadotropinskom sekrecijom može dovesti do amenoreje ili oligomenoreje.

 

Kada se androgeni (kao što je nandrolon) daju ženama, može se desiti virilizacija, koja se manifestuje akni, hirsutizam, klitoromegalija, ćelavost muškaraca, smanjena veličina dojke i produbljivanje glasa ili hripavosti. Ako se lečenje obustavi kada se ti simptomi prvi put pojavljuju, obično se prekidaju. Dugotrajno lečenje može dovesti do nepovratne muškosti, tako da se koristi od lečenja treba izmeriti u odnosu na rizik.

 

Androgeni mogu izazvati teratogenezu. Androgeni su klasifikovani kao kategorija trudnoće X i apsolutno su kontraindikovani tokom trudnoće zbog mogućih štetnih efekata na fetus. Androgeni anabolički steroidi, kao što je nandrolon dekanoat, znaju da izazivaju embryotoksičnost, fetotoksičnost i maskulinizaciju potomaka ženskih životinja. Nandrolon dekanoat je kontraindikovana kod žena koje su ili mogu zatrudnjeti.


Kod muškaraca

Muškarci pacijenti mogu doživjeti feminizaciju tokom dugotrajne terapije sa nandrolon dekanoatom, za koji se veruje da je rezultat inhibicije gonadotropin sekrecije i konverzije androgena u estrogen. Ovi efekti su izraženiji kod pacijenata sa istovremenom hepatičnom bolešću i uključuju mastalgiju i ginekomastiju. Feminizujući efekti su generalno reverzibilni. Može se desiti inhibicija testikularne funkcije, atrofija testisa, impotencija (erektilna disfunkcija), epididimitis i iritacija bešike.

 

Priapizam i prekomerna seksualna stimulacija, češća kod geriatričnih mužjaka, generalno su efekat prekomerne doze nandrolon dekanoata. Oligospermija i smanjena zapremina ejakulata mogu se pojaviti kod pacijenata koji primaju dugotrajnu terapiju ili prekomerne doze. Takođe je došlo do alopecije koja podseća na ćelavost muškaraca.

 

Rak prostate kao sekundarna maligniteta ili hipertrofija prostate može se razviti tokom produžene terapije nandrolon dekanoatom i češće se javlja kod starijih muškaraca. Znaci akutnog epididimitisa (npr. Groznica, mrzlica, bol u ingvinalnoj oblasti) i / ili urgentna urina treba da podstakne povlačenje lijeka i preispitivanje doziranja.
U prepubescentnim muževima

Kada se koriste androgeni (kao što je nandrolon) u lečenju nezreleg muškaraca, rani virilizam može biti nepovoljan, jer je praćeno prevremenim epifiznim zatvaranjem. Monitoring sazrevanja skeleta treba preduzeti u intervalima od oko 6 meseci. Kada se epifize zatvore, rast se završava. Čak i nakon prekida tretmana, epifizno zatvaranje može biti poboljšano nekoliko mjeseci. Može se desiti i povećanje penisa i povećana učestalost erekcije.

 

Kod muškaraca i žena

Periferni edem se može javiti koristeći nandrolon kao rezultat povećane zadržavanja tečnosti (u saradnji sa zadržavanjem natrijuma) i manifestuje se povećanjem telesne težine. U lečenju bolesnika sa oštećenom funkcijom bubrega ili kongestivnom srčanom insuficijencijom, zadržavanje tečnosti je od velikog značaja. Ostali serumski elektroliti (tj. Kalcijum, hlorid, fosfat i kalijum) takođe se zadržavaju.

 

Androgena terapija (kao što je nandrolon) odnosi se na rast i sekreciju lojnih žlezda, što može uzrokovati akneiformni osip koji se ne razlikuje od akne vulgarisa.

 

Disfunkcija jetre može se javiti od upotrebe androgenih anaboličkih steroida (kao što je nandrolon) i pokazalo se da su značajnije kod primene oralnih 17-alfa-alkilendrogena (npr. Metilestestosterona). Prijavljena su holestatska žutica sa retko, hepatičnom nekrozom i smrću. Povišeni hepatični enzimi su češći nego otvorena žutica.


Lek treba prekinuti ako se javlja holestatska žutica ili hepatitis. Peliozni hepatis, stanje koje karakteriše splenično tkivo zamjenjuje cistima ispunjenim krvlju, desilo se kod pacijenata koji su primali androgene anaboličke steroide. Ciste su ponekad prisutne sa minimalnom disfunkcijom jetre, ali mogu biti povezane sa otkazom jetre. Oni se često ne primećuju dok se ne razvija životno opasna jetrna insuficijencija ili intraabdominalna krvarenja.


Prekid steroidne terapije obično rezultira potpunim nestankom cista. Hepatom se takođe javlja retko i obično je benigni i zavisi od androgena; Prijavljen je maligni hepatom koji ugrožava život. Povlačenje lijeka često dovodi do regresije ili prekida progresije tumora. Međutim, hepatomi povezani sa androgenom ili anaboličkim steroidima su mnogo vaskularniji od drugih tumora jetre i mogu biti neotkriveni dok se razvoj intraabdominalnog krvarenja ne ugrožava životom.
Androgena terapija (kao što je nandrolon) izaziva osteolizu i može pogoršati hiperkalcemiju. Hiperkalcemija izazvana Andromom se javlja naročito kod nepokretnih pacijenata i onih sa metastatskim karcinomom dojke.

 

Studije opservacije u ženama nakon menopauze, bodibildera i tjelesnih tjelesnika koristeći anaboličke steroide otkrila su "pro-atherogene" promjene lipidnih profila, uključujući smanjenje koncentracije HDL-a i povećanje koncentracije LDL-a. Sintetički androgeni mogu proizvesti veće sniženje HDL-C: LDL-C odnosa nego testosteron. Oralni anabolički steroidi (npr. Stanozolol) mogu proizvesti veće promjene od parenteralnih. Iako su nejasne implikacije indukovane arterijom (kao što je nandrolon) hiperholesterolemija, treba opreziti, posebno kod pacijenata koji su predisponirani na dislipidemiju ili aterosklerozu.

 

Androgena terapija (kao što je nandrolon) može izazvati smanjenje libida ili povećanje libida. Zaključeno je da je verovatnije da će muškarci sa geriatrijom doživjeti prekomernu seksualnu stimulaciju.

 

Različite neželjene reakcije na nandrolon dekanoatnu terapiju uključuju smanjenu toleranciju glukoze, dijareju, edem, uzbuđenost, habituaciju, povećan CPK i kreatinin, nesanicu, mentalnu depresiju, mučninu i povraćanje.

 

Intramuskularna primjena anaboličkih steroida (kao što je nandrolon) može izazvati zapaljenje, urtikariju, postinjection induration i furunculosis. Pacijente treba poštovati za bilo koji znak reakcije na mestu infekcije.

 

Anabolički steroidi (kao što je nandrolon) mogu izazvati supresiju faktora koagulacije II, V, VII i X. Može doći do produženja vremena krvarenja.

 

Ova lista možda ne uključuje sve moguće neželjene reakcije ili neželjene efekte. Pozovite svog zdravstvenog osiguranja odmah ako imate bilo kakve znake alergijske reakcije: kožni osip, svrab ili košnica, otok lica, usana ili jezika, plava boja za kožu, steznost u grudima, bol, teškoće disanja, piskanje, vrtoglavica , crvena, otečena bolna površina / područja na nogama.

7. Kupi Nandrolone Decanoate Powder f rom SZOB


  Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu Nandrolone Decanoate sirovina.

  Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

  U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu vaše narudžbe.

  Biće poslat u roku od 12 sati.
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong-Shenzhen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua novi District, Shenzhen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)
Share: