Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Nandrolone Decanoate(DECA) u prahu (360-70-3)

Prah Nandrolon Decanoate, Nandrolon Decanoate Sirovi prah, kupiti Nandrolon Decanoate prah, prah sirovog Nandrolon Decanoate, Nandrolon Decanoate prašak za prodaju, Nandrolon Decanoate prah supplie, DECA u prahu, kupiti DECA u prahu, sirovo DECA u prahu, DECA prašak za prodaju, DECA u prahu supplie,


1. Što je Raw Nandrolon Decanoate(DECA) prah?


Od sredine šezdesetih godina, Deca Durabolion postaje Sortirano u većini testosterona i/ili dianabol ciklusa, glavni razlog je da Deca dodaje puno snage na ciklus bez povećanja nuspojave.

 

Kada se koristi u testosteron i/ili dianabol ciklusa, deca stvarno dodaje težinu na ciklus bez mnogo više stresa na sustav. Deca ne dodaje dodatne nuspojave kada se koristi s drugim steroidi, ali to nikada ne smije koristiti sami. Samostalnu uporabu nandrolon dolazi sa svojim vrlo vlastiti skup neugodne nuspojave, najsramotnija od svih njih je zastrašujuća "Deca Dick", gdje je izvještačen korisnik ne može dobiti ili održati erekciju.


To je zbog činjenice da bez jače testosterona metaboliti kao dihidrotestosteron (DHT), mekša i puno slabiji metabolita iz deca će poplaviti receptora, ne ostavljajući prostora za jače androgena. Ne samo da su deca je slabiji metabolita problem kada postoji nedostatak jačim androngens ali nandrolon sama može bit, tako da i progesteronskih receptora. To uzrokuje nuspojave koje utječu samo na korisnika u nedostatku supraphysiological količine jači androgena.

 

Najbolji način da se objasni deca durabolin je da je u osnovi progesteron kao hormon koji gradi mišićnu masu, snagu i, u manjoj Mjeri pomaže popravak zglobova. To ne bi vam bilo loše nuspojave kada se koristi s jačim androgena koja će prikriti i suzbijanje moguće probleme s nandrolon. Ako ikada koristi za sebe, loše nuspojave od nandrolon Uništit ću svoj libido, seksualne želje, uzrok nadutosti i ginekomastija (kuja tits).
 

2. Kako se Sirovi Nandrolone Decanoate(DECA) u prahu radi?


Nandrolon decanoate dijeli djelovanja endogenih androgena kao što su testosteron. Egzogene androgena kao što su nandrolon decanoate promovirati proteina anabolizma i stimulirati apetit što rezultira preokret katabolički procesi i negativne ravnoteže dušika. Često ističu povećanje prisloniti tijelo mase u bolesnika s izlučenih (npr, Pothranjeni dijaliziranih bolesnika) i smanjena resorpcija i povećana Gustoća kosti u bolesnika s osteoporozom. Glukoze u krvi, eritrocita proizvodnje i ostatak od kalcija utječu androgena. Proizvodnja povećana eritrocita je navodno zbog poboljšane proizvodnje erythropoietic faktor. Bolesnika s anemijom povezane s bolešću bubrega će imati povećanje broja crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina nakon primanja nandrolon decanoate.

 

Budući da nandrolon decanoate je akcija slična endogeni androgeni, administracija od nandrolon decanoate ima mogućnost uzrokuje ozbiljne poremećaje rasta i spolnog razvoja, ako s obzirom na vašoj djeci i uzrokuje neželjene nuspojave kod žena. Egzogene androgena potisnuti gonadotropin hormona, čime se smanjuje gonadotropni funkcija hipofize kroz mehanizam negativne povratne veze. To rezultira smanjenjem endogenog testosterona, luteinizirajućeg hormona i folikul - stimulirajući hormon. Egzogene androgena može imati izravan utjecaj na testisa. Povratan povećava u niske lipoproteina (LDL) i smanjenja gustoće (HDL) također se javljaju.

3. kako primjenjivatiSirovi Nandrolone Decanoate(DECA) prašak?


Budući da deca durabolin je formuliran pomoću nandrolon decanoate, jedan od najdužih Estera u postojanje, to je topivo, vrlo ulje način steroidi s dugo esteri su. Lako topivost u uljima znači da Proizvođači moraju koristiti niži postotak otapala u proizvodnji proizvoda; Čime manje iritantan metak. Općenito, deca injekcije obavlja tjedno većina bodybuildera.

4. Doziranjeof sirovog Nandrolone Decanoate(DECA) u prahu


Dodavanjem 400mg nandrolon tjedno ciklus testosterona ili dianabol ciklusa, vi ćete imati mogućnost da poveća dozu sveukupno steroida, bez povećanja nuspojave. Na primjer, bodybuilder uzimanja 500mg Sustanon 250 tjedno, koji su se osjećali kakotreba više energije u svoj ciklus, bi pronaći sebe s više nuspojava kad bi se više isti testosterona. Kad testosteron aromatizes na povećanje stope pri višim dozama, tamo bi do eksponencijalnog povećanja vjerojatnost ginekomastija i zadržavanje vode kad više testosterona je dodao jednom tjedno. Kada dodajete nandrolon decanoate isti testosteron ciklusa, su povećanje ukupne količine steroida vaše tijelo prima svaki tjedan. Međutim, ne dodajete više održiv supstrat za nepoželjna enzimatske reakcije od 5-reduktaze i aromataze. Jednostavno rečeno, koristite više steroida bez više nuspojava.

 

Doza za muškarce je oko 400-600mgs po tjedan dana, ali to varira Ovisno o ciljevima. Vidio sam dečki koristiti onoliko malo koliko 200mgs na tjedan kao booster i ažurni 1500mgs tjedno kao teški bulker.

 

Za žene, ne bih preporučio korištenje deca durabolin zbog nuspojava koje su previše varijabli iz ženski na ženski.
 

5. UpozorenjeofSirovi Nandrolone Decanoate(DECA) prašak


Štetnog djelovanja Nandrolon Decanoate (Deca Durabolin) odnose na razinu kolesterola u ljudskom tijelu rezultate od drugih anaboličkih steroida.

 

To uključuje povećava ldl lošeg kolesterola kao i smanjenje HDL dobar kolesterol.


Tih odstupanja rezultirati povećana arterioskleroze rizika. Doziranje ekscesi odrediti stupanj na koji te fluktuacije donijeti destruktivne promjene.

 

Trajanje korištenja i put primjene su druge aspekte koji utječu na te fluktuacije negativnim kolesterola.

Deca Durabolin potvrđuje u studiju medicine da primite ispitanika administriranje 600 miligrama tjedno u trajanju deset-tjedan da je 26 posto kap u HDL ili dobri kolesterol.

 

Ovo se može smanjiti za slaganje s ekstraktom sjemenki grožđa. Nandrolon uprave traži znatno veći negativan varijacije u vrijednosti kolesterola nego kod testosterona u odnosu na praćenje HDL ili dobri kolesterol i LDL ili loš kolesterol u različitim ispitivanjima na Primjena testosterona Cypionate.

 

Budući da Nandrlone nije oralni C17 Alfa Alkilirane anabolički steroid, ne postoji rizik hepatotoksičnosti.


Utvrđena je kemijski inducirana oštećenja jetre, ali ne morate brinuti o ova nuspojava uz uporabu Nandrolon Decanoate.
 

6. Koje sutje moguće nuspojaveof sirovog Nandrolone Decanoate(DECA) u prahu


Promjene u seksualni nagon ili performanse; proljev; gubitak kose; glavobolja; problema sa spavanjem. Ovaj popis ne mogu opisati sve moguće nuspojave. Nazovite svog liječnika odmah ako imate bilo koji znakovi alergijske reakcije: alergijske reakcije kao osip kože, svrbež ili osip, oticanje lica, usana ili jezika; dojke gruda; problemi s disanjem; Promjene raspoloženja, pogotovo bijes, depresija ili bijesa; Promjena glasa; tamna mokraća; povećanje dlake; neredovite menstruacije; akne, mučnina, povraćanje; Bolovi u trbuhu; otekline gležnjeva ili nogu; problema prilikom mokrenja ili promjene u iznosu od urina; yellowing od očiju ili kože.

 

Menstrualne nepravilnost može dogoditi s nandrolon decanoate terapije kod žena. Prekida redovne srednje do nandrolon decanoate inducirana supresija izlučivanja gonadotropin Menstrualni ciklus može dovesti do amenoreja ili oligomenoreja.

 

Kada se androgena (kao što su nandrolon) da žene, virilization, manifestira akne, hirsutism, clitoromegaly, muška ćelavost, smanjena veličina grudi i produbljivanje glasa ili promuklost, može dogoditi. Ako liječenje se prekida kada se ovi simptomi pojavili, oni obično se povuku. Dugotrajno liječenje može dovesti do nepovratne muškosti, tako da je korist od liječenja treba izmjeriti protiv rizika.

 

Androgena može uzrokovati teratogeneza. Androgena svrstavamo trudnoće kategorija X, i su apsolutno kontraindicirana tijekom trudnoće zbog vjerojatne negativne učinke na fetus. Androgenic anabolički steroidi kao što su nandrolon decanoate se zna da uzrokuju embriotoksičnost, fetotoksičnost i maskulinizacije ženskog životinja potomstva. Nandrolon decanoate je kontraindiciran u žena koje su ili svibanj zatrudnjeti.


U muškaraca

Muški pacijenti mogu doživjeti feminizacije tijekom duljeg liječenja s nandrolon decanoate, koji se vjeruje da je posljedica inhibicije lučenja gonadotropin i pretvorba androgena u estrogene. Ovi efekti su izraženiji kod pacijenata sa istovremenim jetrena bolest i uključuju mastalgia i ginekomastija. Feminizing učinci su obično reverzibilni. Inhibicija funkcije testisa, Atrofija testisa, impotencije (erektilne disfunkcije), epididymitis i Iritacija mjehura može se pojaviti.

 

Prijapizam i pretjerane seksualne stimulacije, češće u gerijatrijske muškaraca, su uglavnom posljedica pretjeranog nandrolon decanoate dozu. Oligozoospermiji i volumen smanjen ejakulat mogu javiti u bolesnika koji su Primali dugotrajne terapije ili Prekomjerne doze. Alopecija nalik muška ćelavost i dogodila.

 

Rak prostate kao sekundarnog maligniteta ili hipertrofija prostate može razviti tijekom produžena terapija s nandrolon decanoate i imaju veću vjerojatnost da se javljaju u starijih muškaraca. Znakovi akutne epididymitis (npr, groznica, zimica, bol u ingvinalne regije) i/ili mokraćnog hitnosti treba zatražiti povlačenje lijeka i ponovnu procjenu doze.
U prepubescent muškaraca

Kada androgena (kao što su nandrolon) se koriste u liječenju nezrelih mužjaka, početkom virilism može biti nedostatak jer je praćena preranog zatvaranja Epifiza. Praćenje koštanog sazrijevanja treba poduzeti u o razmacima od 6 mjeseca. Jednom na epifizama su zatvorene, rast je prekinut. Čak i nakon prekida liječenja, Epifiza se može povećati za nekoliko mjeseci. Penisne proširenje i povećanu Učestalost erekcija se može dogoditi.

 

Kod muškaraca i žena

Periferni edem može pojaviti uz uporabu nandrolon kao posljedica povećanog zadržavanja tekućine (u suradnji s natrij zadržavanja) i manifestira debljanje. U liječenju bolesnika s oštećenom funkcijom bubrega ili kongestivnog zatajenja srca, zadržavanje tekućine je od veće važnosti. Ostalih serumskih elektrolita (tj, kalcij, klorid, fosfat i kalij) također se zadržavaju.

 

Androgena terapija (kao što su nandrolon) se odnosi na rast i lučenje lojnih žlijezda, što može uzrokovati acneiform osip ne razlikuje od akni vulgaris.

 

Jetrena Disfunkcija može pojaviti od korištenja androgenic anabolički steroidi (kao što su nandrolon) i Pokazali su se značajnije primjene na usmeni 17-Alfa-alkylandrogens (npr, methyltestosterone). Kolestatska žutica, rijetko, hepatičke nekroze i smrt su prijavljene. Povišenih jetrenih enzima se češće nego javan žuticu.


Lijeka treba prekinuti u slučaju kolestatska žutica ili hepatitis. Nepravilnim ustanovljeno, stanje koje karakterizira slezene tkivo biva zamijenjen krv ispunjena ciste, dogodila se u bolesnika koji su Primali androgenic anabolički steroidi. Ciste su ponekad prisutni s minimalnim oštećenjem funkcije jetre, ali može biti povezana sa zatajenje jetre. Oni nisu često primjetna do po život opasne zatajenja jetre ili intra-abdominalnih krvarenja razvija.


Prekid steroidni liječenja je obično rezultira potpuni nestanak ciste. Hepatom također se javlja rijetko i obično je dobroćudan i androgenih-ovisnih; Prijete Maligni hepatoma opisivano. Povlačenje lijeka često rezultira regresije ili prestanak napredovanja tumora. Međutim, hepatomas pridružena androgena ili anabolički steroidi su mnogo više nego druge jetrene tumore krvnih žila i može biti neopaženo dok se razvija po život opasne intra-abdominalnih krvarenja.
Androgena terapija (kao što su nandrolon) je inducirana osteoliza i može pogoršati hiperkalcemiju. Androgenih inducirana hiperkalcemija se javlja pogotovo u nepokretnih pacijenata i onih s metastatskim karcinomom dojke.

 

Opservacijskih studija u post-menopausal žene, bodybuilders i utega korištenje anabolic steroidi su otkrile 'pro-aterogenim' promjene lipidnog statusa, uključujući smanjenja HDL koncentracije i povećava koncentracija LDL. Sintetička androgena može izazvati veće sniženje na HDL-C:LDL-C omjer nego se testosteron. Oralne steroide (npr, stanozolol) može proizvesti veće promjene od parenteralne. Iako su implikacije androgenih inducirana (kao što su nandrolon) hiperkolesterolemija nejasno, Oprez, posebno u pacijente predispozicije za dyslipidemias ili ateroskleroze.

 

Androgena terapija (kao što su nandrolon) može proizvesti libido smanjiti ili povećati libido. Gerijatrijske mužjaka je utvrđeno da će veću vjerojatnost da doživite pretjerane seksualne stimulacije.

 

Razne se nuspojave na nandrolon decanoate terapiju su uključeni smanjenu toleranciju, proljev, edem, razdražljivost, navikavanje, povećanje CPK i kreatinin, nesanice, mentalne depresije, mučnina i povraćanje.

 

Intramuskularna Primjena anabolički steroidi (kao što su nandrolon) može uzrokovati upalu, urtikarija, induracija postinjection i furunculosis. Bolesnika treba promatrati za bilo koje znakove injekcije stranice reakcije.

 

Anabolički steroidi (kao što su nandrolon) može uzrokovati suzbijanje čimbenika II, V, VII i X. produženo vrijeme krvarenja može doći do zgrušavanja.

 

Ovaj popis ne mogu uključivati svih mogućih nuspojava ili nuspojava. Nazovite svog liječnika odmah ako imate bilo koji znakovi alergijske reakcije: koža, osip, svrbež ili osip, oticanje lica, usana ili jezika, plavi ton na koži, stezanje u prsima, bol, otežano disanje, otežano disanje, vrtoglavica, crveno, za natečene bolno područje/područja na nozi.

7. Kupiti Nandrolon DecanoateU prahu cROMSZOB


 Posjetite naše online ljekarne i ispunite nalog Nandrolon Decanoate sirovina.

 Definirati mjesto isporuke, količina proizvoda i način plaćanja.

 U periodu od 30 minuta, Primit ćete potvrdu narudžbe.

 To će biti poslan u roku od 12 sati.
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: