Shenzhen OK Biotech Technology co, LTD (SZOB)
Kategorija proizvoda

  Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)

  HK dodati: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong

  Kina kopno Dodaj: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd Longhua New District, Shenzhen, Kina PRC

  E-mail:Nicole@OK-Biotech.com

      Smile@OK-Biotech.com

  Web: www.ok-biotech.com

  Tel: + 852 6679 4580

Hidrokortizon CAS: 50-23-7

Hidrokortizon CAS: 50-23-7

Hidrokortizon, koji se prodaje pod nazivom Cortef, između ostalog, naziva se hormonski kortizol kada se isporučuje kao lek. Upotrebe uključuju stanja kao što su adrenokortikalna insuficijencija, adrenogenitalni sindrom, kalcij u krvi, tiroiditis, reumatoidni artritis, dermatitis, astma i COPD. To je tretman izbora za adrenokortikalnu insuficijenciju. Može se davati usta ili injekcijom. Nakon dugotrajne upotrebe, ako se zaustavi, ovo treba obaviti polako.

Opis O hidrokortizonu CAS: 50-23-7:

Hidrokortizon, koji se prodaje pod nazivom Cortef, između ostalog, naziva se hormonski kortizol kada se isporučuje kao lek. Upotreba obuhvata uslove kao što su adrenokortikalna insuficijencija, adrenogenitalni sindrom, visok kalcijum u krvi, tiroiditis, reumatoidni artritis, dermatitis, astma i COPD. To je tretman izbora za adrenokortikalnu insuficijenciju. Može se davati u ustima ili injekcijom. Ukoliko se to zaustavi, ovo treba sporo raditi.

Neželjeni efekti mogu uključivati promene raspoloženja, povećan rizik od infekcije i oticanje. Uz dugotrajnu primjenu česti neželjeni efekti uključuju osteoporozu, uznemireni stomak, fizičku slabost, lako modrice i infekcije kvasca. Dok se koristi, nije jasno ako je sigurno tokom Trudnoća. Radi kao antiinflamatorna i imunološka supresija. Tagovi : Pregnenolon acetat .

Hidrokortizon je otkriven 1955. godine. Na listi suštinskih lijekova Svetske zdravstvene organizacije, najvažniji lekovi potrebni u osnovnom zdravstvenom sistemu. Dostupan je kao generički lek. Veliki trošak u svetu u razvoju iznosi oko 0,27 USD dnevno od 2014. godine za oblik uzimanja usta. U Sjedinjenim Državama stoji manje od 25 USD za tipičan mesec lečenja.

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon uplate. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom svijeta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju klijentima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču poverenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme klijenata, kako bi kupci blagovremeno dobijali robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
I want to leave a message
Kategorija proizvoda
Obratite nam se
Adresa: HK: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong-Shenzhen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua novi District, Shenzhen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)
Share: