Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Hidrokortizon CAS: 50-23-7

Hidrokortizon CAS: 50-23-7

Hidrokortizon, koji se prodaje pod imenom Cortef, između ostalog, naziva se hormonski kortizol kada se isporučuje kao lek. Upotreba sadrži uslove kao što su adrenokortikalna insuficijencija, adrenogenitalni sindrom, kalcijum visoke krvi, tiroiditis, reumatoidni artritis, dermatitis, astma i COPD. To je tretman izbora za adrenokortikalnu insuficijenciju. Može se davati usta ili injekcijom. Nakon dugotrajne upotrebe, ako se zaustavi, ovo treba obaviti polako.

Opis O hidrokortizonu CAS: 50-23-7:

Hidrokortizon, koji se prodaje pod imenom Cortef, između ostalog, naziva se hormonski kortizol kada se isporučuje kao lek. Upotreba obuhvata uslove kao što su adrenokortikalna insuficijencija, adrenogenitalni sindrom, visok kilogram krvi, tiroiditis, reumatoidni artritis, dermatitis, astma i COPD. To je tretman izbora za adrenokortikalnu insuficijenciju. Može se davati u ustima ili injekcijom. ako je to zaustavljeno, ovo treba sporo raditi.

Neželjeni efekti mogu uključivati promene raspoloženja, povećan rizik od infekcije i oticanje. Uz dugotrajnu primjenu česti neželjeni efekti uključuju osteoporozu, uznemireni stomak, fizičku slabost, lako modrice i infekcije kvasca. Dok se koristi, nije jasno ako je sigurno tokom trudnoća. Radi kao antiinflamatorna i imunološka supresija. Tagovi : Pregnenolon acetat .

Hidrokortizon je otkriven 1955. godine. Na listi suštinskih lijekova Svetske zdravstvene organizacije, najvažniji lekovi potrebni u osnovnom zdravstvenom sistemu. Dostupan je kao generički lek. Veliki trošak u svetu u razvoju iznosi oko 0,27 USD dnevno od 2014. godine za oblik uzimanja usta. U Sjedinjenim Državama stoji manje od 25 USD za tipičan mesec lečenja.

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme sa klijentima, tako da klijenti blagovremeno dobijaju robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: