Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Hidrokortizon Valerate CAS:57524-89-7

Hidrokortizon Valerate CAS:57524-89-7

Hidrokortizon Valerate 57524-89-7 naziv proizvoda: Hidrokortizon Valerate kemijski naziv: 17-VALERATE; 4-PREGNEN-11-BETA, 17,21-TRIOL-3,20-DIONA 17-VALERATE;11BETA,17,21-TRIHYDROXYPREGN-4-ENE-3,20-DIONE HIDROKORTIZON 17-VALERATE; HIDROKORTIZON VALERATE; KORTIZOL...

Opis o Hidrokortizon Valerate CAS:57524-89-7:

Hidrokortizon, prodaju pod etiketukada Cortef među ostalima, je naziv za hormon Kortizol našto isporučen kao lijek. Koristi uključuje uvjete kao što su adrenokortikalne insuficijencije: adrenogenitalni sindrom, visoke razine kalcija, tireoiditis, reumatoidni artritis, dermatitisa, astme i KOPB. To je tretman izbora za adrenokortikalne insuficijencije. Se može dati na usta ili injekcijom. Nakon dugoročnog korištenja, ako se zaustavi ovo bi trebalo biti učinjeno polako.

Nuspojave mogu uključivati Promjene raspoloženja, povećani rizik od infekcije i oteklina. Uz dugotrajno korištenje uobičajene nuspojave uključuju osteoporoze, uznemireni želudac, tjelesna slabost, jednostavno modrice i kvasac infekcije. Koristi, a to je nejasno da li je sigurno u trudnoći. Internet utvrde kao i protuupalni i imunosna supresija. Važni Pojmovi:Prednizolona.

Hydrocortisone je otkriven u 1955.It je na svjetskoj zdravstvenoj organizaciji popisa od osnovnih lijekova, najvažniji lijekovi potrebni u osnovni zdravstveni sustav. Dostupan je kao generički lijek. Veleprodajne cijene u zemljama u razvoju je 0.27 USD dnevno od 2014 za obrazac uzimaju na usta. U sad-u košta manje od 25 USD za tipične mjeseca liječenja.

Konkurentska prednost:

1 visoke kvalitete s konkurentnim cijenama:

(1) kvaliteta Standard: USP 35

(2) čistoća: > 99%

(3) mi smo proizvođač i može pružiti kvalitetne proizvode tvornice cijena.

2 brzu i sigurnu dostavu:

(1) pošiljke mogu biti poslani u 24 sata nakon uplate. Dostupan broj za praćenje

(2) sigurna i diskretan pošiljku. Razne prijevoz metode za svoj izbor.

3 imamo klijente diljem svijeta:

(1) profesionalnu uslugu i bogata iskustva čine gosti osjećati ugodno, adekvatne zaliha i brzu isporuku zadovoljiti svoju želju.

(2) tržište povratnu informaciju i roba povratne informacije će biti cijenjen, ispunjavanju zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

(3) visoke kvalitete, konkurentne cijene, brzu isporuku, prvoklasnu uslugu dobiti povjerenje i pohvala od korisnika.

4 tri principa:

(1) sigurnu isporuku: Channel diverzifikacija, štititi privatnost korisnika. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovno brod.

2) nikada ne promijene: proizvod će uvijek održavati visoke čistoće, neće promijeniti, visoke kvalitete je kulture naše kompanije.

Dobar (3) usluge: što je brže moguće za rješavanje problema klijenata, tako da gosti sigurno primanje robe.

Problemi s kvalitetom proizvoda

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Srodni proizvodi
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: