Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Hydroxyprogesterone Caproate CAS: 630-56-8

Hydroxyprogesterone Caproate CAS: 630-56-8

Biokemija; Hidroksikestosteroidi; Steroidi; Steroidi i hormoni; Hormonska droga; Hidroksiprogesteron kaporoat; Lijek; 17 hidroksiprogesteron kaporoat; 17 hidroksiprogesteron; injekcija hidroksiprogesterona kaproata; alfa hidroksiprogesteron kaporoat; 17 alfa hidroksiprogesteron; masahusetc ...

Opis Hydroxyprogesterone Caproate CAS: 630-56-8:

Hydroxyprogesterone caproate (OHPC) (INN, USAN, JAN) (brendovi Delalutin, Proluton, Makena, Prodrox, Hylutin, mnogi drugi), poznat i kao hidroksiprogesteron heksanoat (BANM), je steroidni progestin i derivat 17α-hidroksiprogesterona (17α -OHP) koji se odnosi na druge 17α-OHP derivate kao što su hlormadinon acetat, ciproteron acetat, medroksiprogesteron acetat i megestrol acetat [4] To je estar 17α-OHP formiran od kaproske kiseline (heksanojske kiseline). [4] Vruće etikete: Etisteron .

OHPC je ranije bio plasiran pod trgovački naziv Delalutin od strane Squibb-a, koji je odobrila američka administracija za hranu i lekove (FDA) 1956. godine i povučena iz marketinga 1999. [5] Takođe se prodaje i kao Proluton širom Evrope. [4] Američka FDA odobrila je Makenu od KV Pharmaceuticals (ranije imenovana kao Gestiva) 4. februara 2011. za sprečavanje preterane porođaja kod žena sa istorijom preterane porođaja, što je izazvalo kontrolu cena.

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme sa klijentima, tako da klijenti blagovremeno dobijaju robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: