Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Ibrutinib CAS: 936563-96-1

Ibrutinib CAS: 936563-96-1

Opis proizvoda Ibrutinib (USAN, poznat i kao PCI-32765) je lek protiv raka koji cilja malignosti B-ćelija. To je oralno-administriran, selektivan i kovalentni inhibitor enzima Brutonovog tirozin-kinaze (BTK). Ibrutinib je razvijen za dodatne maligne bolesti B-ćelija uključujući ...

Opis Ibrutinib CAS: 936563-96-1:

Ibrutinib (Imbruvica) je mali molekul koji se trajno vezuje za protein Brutonove tirozin-kinaze (BTK), koji je važan u B-ćelijama; lek se koristi za lečenje karcinoma B ćelija kao limfom limfnih ćelija, hronična limfocitna leukemija i Waldenströmova makroglobulinemija, oblik ne-Hodgkinovog limfoma.

Ibrutinib su stvorili naučnici u Celera Genomics kao jedinstveno sredstvo za proučavanje funkcije BTK, a zatim su ih razvili Farmaceutici do faze II, a potom i partneri sa Johnson & Johnson-om. Pharmacyclics je preuzeo AbbVie u maju 2015, a Abbvie je prognozirao globalnu prodaju od milijardu dolara u 2016. godini i 5 milijardi dolara u 2020. godini, Hot tags: Diflorasone .

Prema Wall Street Journal-u u januaru 2016. godine, ibrutinib, lek specijalitet, koštao je 116.600 dolara na 155.400 dolara godišnje na veliko u Sjedinjenim Državama. Uprkos popustima i zdravstvenom osiguranju, cena previsoke cene dovodi do toga da neki pacijenti ne ispunjavaju svoje receptove.

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme sa klijentima, tako da klijenti blagovremeno dobijaju robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: