Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Ibrutinib CAS:936563-96-1

Ibrutinib CAS:936563-96-1

Ibrutinib opis proizvoda (NAMISPOSLOVATI, također poznat kao PCI 32765) je antitumorski lijek ciljanje B-stanica zloćudnih bolesti. Je usmeno-administrira, selektivni i kovalentna inhibitora enzima Bruton tirozin kinaze (BTK). Ibrutinib je razvijen za dodatne B-stanica zloćudnih bolesti uključujući...

Opis o Ibrutinib CAS:936563-96-1:

Ibrutinib (Imbruvica) je mala molekula lijek koji trajno veže se za protein Bruton's tirozin kinaze (BTK), koja je važna u B stanicama; droga se koristi za liječenje B stanica raka kao što su limfom plaštenih stanica, kronična limfocitna leukemija i Waldenström člana makroglobulinemiju, oblik non-Hodgkin limfom.

Ibrutinib je stvoren od strane znanstvenika u Celera Genomics kao mješavina alat za proučavanje BTK funkcija, razvijen od strane Pharmacyclics do faze II, onda udružio s Johnson i Johnson. Pharmacyclics je pripojena AbbVie svibanj 2015, a Abbvie projicirane globalne prodaje za US$ 1 milijarde 2016 i 5 milijardi u 2020, vanjska oznake:Diflorasone.

Prema Wall Street Journal u siječanj 2016 ibrutinib, specijalitet droge, trošak US$ 116,600 do $155,400 godišnje na veliko u Sjedinjenim Državama. Uprkos popuste i zdravstveno osiguranje, previsoki cijena uzrokuje neki pacijenti neće ispuniti svoje recepte.

Konkurentska prednost:

1 visoke kvalitete s konkurentnim cijenama:

(1) kvaliteta Standard: USP 35

(2) čistoća: > 99%

(3) mi smo proizvođač i može pružiti kvalitetne proizvode tvornice cijena.

2 brzu i sigurnu dostavu:

(1) pošiljke mogu biti poslani u 24 sata nakon uplate. Dostupan broj za praćenje

(2) sigurna i diskretan pošiljku. Razne prijevoz metode za svoj izbor.

3 imamo klijente diljem svijeta:

(1) profesionalnu uslugu i bogata iskustva čine gosti osjećati ugodno, adekvatne zaliha i brzu isporuku zadovoljiti svoju želju.

(2) tržište povratnu informaciju i roba povratne informacije će biti cijenjen, ispunjavanju zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

(3) visoke kvalitete, konkurentne cijene, brzu isporuku, prvoklasnu uslugu dobiti povjerenje i pohvala od korisnika.

4 tri principa:

(1) sigurnu isporuku: Channel diverzifikacija, štititi privatnost korisnika. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovno brod.

2) nikada ne promijene: proizvod će uvijek održavati visoke čistoće, neće promijeniti, visoke kvalitete je kulture naše kompanije.

Dobar (3) usluge: što je brže moguće za rješavanje problema klijenata, tako da gosti sigurno primanje robe.

Problemi s kvalitetom proizvoda

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Srodni proizvodi
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: