Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Letrozol (Femara) prah (112809-51-5)

Letrozol u prahu, Letrozole sirovi prah, kupiti Letrozole u prahu, sirovi Letrozol prah, Letrozol prah na prodaju, Letrozole prah prah, Femara prah, kupiti Femara prah, sirovi Femara prah, Femara prah za prodaju, Femara prah prah,


1. Šta je Raw Letrozol (Femara) prah?


Letrozol je antiestrogen estrogena Aromatase inhibitora (AI) i jedan je od najjačih i snažnijih efekata svih AI-ova. Zapravo, njegova potencija je ponekad previše za neke da se nosi kada se koristi za korišćenje etiketa. Letrozol je prvo dobio odobrenje US FDA 1997. godine i na tržištu bi se pojavio pod brandom Femara preko Novartisa. Iako je Femara dominantno trgovinsko ime AI, za razliku od većine AI-ova, jedino je poznato po hemijskom imenu Letrozole mnogo češće od svog dominantnog brenda.

 

Letrozol je prvi put razvijen u nastojanju da se suprotstavi raku dojke kod žena nakon menopauze. U stvari, pokazalo se da je praktično identično već popularnom AI u Arimidexu (Anastrozole). Dok je bio namenjen lečenju karcinoma dojke, poput mnogih AI-ova, pronašao je dobrodošlicu kod korisnika anaboličkih steroida. Letrozol je jedan od najčešće korišćenih anti-estrogena kod steroidnih korisnika tokom upotrebe steroida radi borbe protiv eventualnih neželjenih efekata povezanih sa estrogenom. Tako je efikasan kao antiestrogen u ovom pogledu mnogi anabolički steroidi su efikasno obrnuli simptome ginekomastije sa Letrozolom.

 

Letrozol se koristi za lečenje ranih karcinoma dojke kod žena koje su doživele menopauzu (promena života, kraj mesečnih menstrualnih perioda) i koji su imali druge tretmane, poput zračenja ili operacije za uklanjanje tumora. Takođe se koristi za lečenje ranog raka dojke kod žena koje su doživele menopauzu i koje su već 5 godina lečile lekovima pod nazivom tamoksifen (Nolvadex).


Letrozol se takođe koristi kod žena koje su doživele menopauzu kao prvi tretman raka dojke koji se širio u grudi ili drugim područjima tela ili kod žena čiji se rak dojke pogoršao dok su uzimali tamoksifen. Letrozol je u klasi lekova nazvanih inhibitori ne-steroidnih aromataza. Radi na smanjenju količine estrogena koji proizvodi telo. Ovo može usporiti ili zaustaviti rast nekih vrsta ćelija raka dojke kojima je potreban estrogen za rast.
 

2. Kako radi prah letrozol (Femara) u prahu?


Letrozol je AI, koji ima za cilj blokiranje enzima aromataze, koji je zauzvrat odgovoran za proizvodnju estrogena. Sprečavajući proizvodnju estrogena, ovo smanjuje nivo serumskih estrogena u organizmu. Ovo će biti korisno za pacijenta sa karcinomom dojke na osnovu takvog karcinoma često ishranom hormona estrogena. Biće korisno za korisnika anaboličkog steroida jer višak estrogena često dovodi do nekih od najčešće povezanih neželjenih efekata upotrebe anaboličkih steroida.

 

Letrozol takođe nosi sposobnost povećanja proizvodnje prirodnog testosterona kroz povećanje luteinizirajućeg hormona (LH) i folikle stimulirajućeg hormona (FSH). Postojali su lekari koji su izabrali Letro, jer je često poznato da leče nizak nivo testosterona, ali to obično nije najpoželjniji način lečenja.


Bez ikakvog pitanja, kada je reč o malom testosteronu, egzogeni testosteron je generalno jedino što ima smisla. Međutim, Letrozol može biti koristan u takvom planu zajedno sa egzogenim testosteronom kako bi se izbjegli mogući neželjeni efekti. Ovo ćemo pogledati u odeljku o efektima.

 

Letrozol smanjuje nivoe ženskog seksualnog hormona estrogena u telu. Estrogen stimuliše raka dojke. Ovi rakovi dojke nazivaju se pozitivnim hormonskim receptorima ili pozitivnim receptorima hormona. Letrozol može zaustaviti ili usporiti rast ovih karcinoma.

 

Nakon menopauze, žene ne proizvode estrogen iz njihovih jajnika. Ali oni i dalje proizvode malu količinu koristeći enzim nazvan aromatazom koja pretvara drugi polni hormon koji se zove androgeni u estrogen. Ova promena se dešava uglavnom u masnim tkivima, mišićima i koži. Letrozol je vrsta lekova koji se naziva inhibitor aromataze. Blokira aromataz tako da ne može promijeniti androgen u estrogen.

 

Hormoni su hemijske supstance koje proizvode žlezde u telu, koje ulaze u krvotok i uzrokuju efekte u drugim tkivima. Na primer, testosteron je napravljen u testisima i odgovoran je za muške karakteristike kao što su produbljivanje glasa i povećana tjelesna kosa.


Upotreba hormonske terapije za lečenje kancera zasnovana je na zapažanju da su receptori za specifične hormone koji su potrebni za rast ćelija na površini nekih tumorskih ćelija. Hormonske terapije rade tako što zaustavljaju proizvod određenog hormona, blokiraju receptore hormona ili zamenjujući hemijski slične agense za aktivni hormon, koji tumorske ćelije ne mogu koristiti. Različite vrste hormonskih terapija kategorizovane su po njihovoj funkciji i / ili vrsti hormona koji se sprovodi.

3.Kako koristiti prah letrozol (Femara) prašak ?


Letrozol kao antiestrogen je izuzetno koristan za pacijente sa rakom dojke. Mnogi oblici raka dojke aktivno iscrpljuju estrogenski hormon. Ometajući proizvodnju estrogena, koji zauzvrat smanjuje količinu cirkulišućeg estrogena u organizmu, to ima sposobnost da gladuje kancer.


Godinama je Nolvadex bio preferirani oblik lečenja za ovu svrhu. Nolvadex se aktivno vezuje za receptor estrogena, čime se sprečava vezivanje estrogena. Međutim, to ne inhibira ili smanjuje proizvodnju. Nolvadex je i dalje izuzetno važan u planovima lečenja karcinoma dojke, ali mnogi lekari, naročito u ekstremnim slučajevima, počeli su da koriste AI prvi. Kada je rak u remisiji, u ovoj fazi SERM kao Nolvadex može zameniti AI u nastojanju da zaštiti od ponovnog raka.

 

Za korisnike anaboličkog steroida, isti antiestrogenski efekat koji daje Letrozol je izuzetno koristan. Mnogi anabolički steroidi imaju mogućnost povećanja nivoa estrogena zbog interakcije testosterona sa enzimom aromataze. Uz povećanje nivoa estrogena, to može dovesti do ginekomastije i viška zadržavanja vode.


Ako zadržavanje vode postane ozbiljno, to može zauzvrat promovisati visok krvni pritisak. Iako mnogi anabolički steroidi imaju sposobnost da aromatizuju i promovišu povećanje estrogena, svi anabolički steroidi nose ovu sposobnost. Međutim, mnogi uobičajeni steroidi nose ovu sposobnost, uključujući Methandrostenolone (Dianabol), kao i sve oblike testosterona. Nandrolon (Deca Durabolin, Durabolin, NPP, itd.) I hormon Boldenone (Equipoise) takođe nose sposobnost aromatizacije do određenog stepena.


Nandrolon će aromatizovati na oko 20% stope testosterona i Boldenone na oko 50%. Iako oba aromatizuju značajno manje od testosterona, dovoljno je promovisati neželjene efekte estrogena. Verovatnoća se povećava sa Nandrolonom jer nosi jaku progestinsku prirodu. Progesteron ima sposobnost da stimuliše estrogenski mehanizam i može dovesti do ginekomastije. AI kao Letrozol može biti korisna kada se koriste svi pomenuti steroidi.
Uključujući Letrozol u ciklusu koji sadrži aromatizaciju anaboličkih steroida, to može sprečiti neželjene efekte estrogena. Ovo će štititi pojedinca od ginekomastije i zadržavanja vode. Štaviše, dok mnogi steroidi mogu promovisati visok krvni pritisak uprkos aromatizaciji, AI će poboljšati osobine šansi kada je zadržavanje vode krivca. Teško zadržavanje vode je normalno uzrok visokog krvnog pritiska kod korisnika steroida.

 

Nesumnjivo, AI-i kao Letrozol su najefikasnije sredstvo za suzbijanje neželjenih efekata povezanih sa estrogenom. Međutim, oni takođe mogu imati negativan uticaj na holesterol. Izgleda da Alone AI nema jak negativan uticaj na holesterol, ali kada je povezan sa aromatizacijom steroida kao što je testosteron, poboljšan je i negativni uticaj holesterola.


Iz tog razloga, mnogi će pronaći SERM kao Tamoxifen Citrate (Nolvadex) bi trebali biti njihov prvi izbor u zaštiti estrogena. SERM neće negativno uticati na holesterol; zapravo, SERM, dok anti-estrogenski, aktivno djeluju kao estrogeni u jetri, a zauzvrat promovišu zdravije nivoe holesterola. Ovo ćemo detaljnije pogledati u odjeljku za neželjeni efekat, a dok se Letrozol može koristiti bez negativnog uticaja na holesterol, na vašoj strani će se uložiti određeni napor.


Sa svojom sposobnošću da promoviše proizvodnju prirodnog testosterona, Letrozol je često apsolutni izbor za post-cikličnu terapiju (PCT). To takođe može učiniti privlačnim za nizak tretman testosterona, ali često nije dovoljno. Međutim, u svrhu PCT-a, iako može biti efikasna, generalno se ne preporučuje. Primarna svrha PCT-a je stimulacija proizvodnje prirodnog testosterona, što Letrozole može učiniti vrlo dobro.


Međutim, deo svrhe PCT-a je takođe normalizacija, što će biti teško uz strogo ugušene nivoe estrogena. Estrogen je važan hormon jer promovira jači imuni sistem i zdraviji nivo holesterola. Za korisnike anaboličkog steroida, njegova najbolja opklada za PCT se drži sa SERM-om zbog njegovih prirodnih potreba za proizvodnjom testosterona.
 

4. Doziranje o prahu sa sirom Letrozola (Femara)


Uobičajena doza za rak dojke

2,5 mg oralno jednom dnevno

 

Trajanje terapije:

-Adjuvantne i proširene adjuvantne postavke: Optimalno trajanje nije poznato; prekinuti lečenje nakon recidiva.

-Advanced Disease: Do napredovanja tumora je očigledno.

 

Koristi:

-Adjuvantni tretman žena u postmenopauzi sa pozitivnim ranim rakom dojke sa hormonskim receptorima.

- Dodatni adjuvantni tretman ranog raka dojke kod žena u postmenopauzi, koji su primili 5 godina adjuvantne terapije tamoxifenom.

-First-line tretman naprednog raka dojke kod žena u postmenopauzi sa pozitivnim hormonskim receptorima ili nepoznatim lokalno napredovanim ili metastatskim rakom dojke; tretman drugog reda naprednog karcinoma dojke kod žena u postmenopauzi sa progresijom bolesti nakon terapije antiestrogenom.

 

Uobičajena doza za rak dojke - Adjuvant

2,5 mg oralno jednom dnevno

 

Trajanje terapije:

-Adjuvantne i proširene adjuvantne postavke: Optimalno trajanje nije poznato; prekinuti lečenje nakon recidiva.

-Advanced Disease: Do napredovanja tumora je očigledno.

 

Koristi:

-Adjuvantni tretman žena u postmenopauzi sa pozitivnim ranim rakom dojke sa hormonskim receptorima.

- Dodatni adjuvantni tretman ranog raka dojke kod žena u postmenopauzi, koji su primili 5 godina adjuvantne terapije tamoxifenom.

-First-line tretman naprednog raka dojke kod žena u postmenopauzi sa pozitivnim hormonskim receptorima ili nepoznatim lokalno napredovanim ili metastatskim rakom dojke; tretman drugog reda naprednog karcinoma dojke kod žena u postmenopauzi sa progresijom bolesti nakon terapije antiestrogenom.

 

U lečenju karcinoma dojke, standardna doza Letrozola normalno je 2,5 mg dnevno. Ovo je izuzetno snažna doza i normalno se primenjuje sve dok se rak ne smanji. U mnogim slučajevima, na mjestu remisije pacijent će prelaziti sa Letrozola u Nolvadex u scenariju plana preventivnog lečenja.

 

Za korisnike anaboličkog steroida, doze Letrozola će obično biti znatno niže. Čak i uz upotrebu anaboličkih steroida, doziranje od 2,5 mg će normalno biti previsoko i potencijalno može dovesti do pojedinca energije; u stvari, gotovo je garantovano. Jedini izuzetak koji smo mogli napraviti za takvu dozu biće borba protiv ranih simptoma ginekomastije.


Ako simptomi počnu da pokazuju 7-14 dana u dozi od 2,5 mg dnevno mogu da obrate simptome. Jednom kada simptomi počnu da nestaju, pojedinac bi trebalo da bude sposoban da snizi na donju donju i da ga održava do kraja ciklusa. Ukoliko ovo ne uspije, postoje dobre šanse da su simptomi već postavljeni izvan lijeka. Kada se ovo desi, jedina stvar koja će ukloniti vašu ginekomastiju je operacija.


Za standardnu zaštitu vezanu za estrogensku zaštitu, većina muškaraca će pronaći svakog drugog dana 0.5-1 mg, što će biti više nego dovoljno. Kad se koristi kao anti-estrogen u planovima za tretman sa niskim sadržajem testosterona, možda je još manje potrebno. Za konkurentnog bodibildera, poslednjih 7-14 dana pre takmičenja, puno 1mg dnevno dovodi do emisije može biti čvrsta doza i u velikoj mjeri će pomoći u suhu i tačnijem izgledu. Međutim, ne bi trebalo većina doza da održava duži vremenski period, jer može biti oštra.
 

5. Upozorenje o prahu sa sirom Letrozole (Femara)


Pre uzimanja letrozola,

obavestite svog lekara i farmaceuta ako ste alergični na letrozol, bilo koji drugi lek ili neki od sastojaka u tablete letrozola. Pitajte svog farmaceuta za listu sastojaka.


obavestite svog lekara i farmaceuta o drugim lekovima na receptu i bez recepta, vitaminima, prehrambenim dodatcima i biljnim proizvodima koje uzimate ili planirajte. Obavezno navedite nešto od sledećeg: lekovi koji sadrže estrogen kao što je hormonska terapija (HRT) i hormonske kontracepcije (pilule za kontrolu rađanja, zakrpe, prstenovi i injekcije); raloksifen (Evista); i tamoksifen (Nolvadex).


obavestite svog doktora ako imate visok holesterol, osteoporozu (stanje u kojem su kosti krhke i lako se slome) ili bolesti jetre.


trebalo bi znati da letrozol trebaju uzimati samo žene koje su iskusile menopauzu i ne mogu zatrudnjeti. Međutim, ako ste trudni ili dojite, trebalo bi da obavestite svog lekara pre nego što počnete da uzimate ovaj lek. Letrozol može štetiti fetusu.


trebali biste znati da vam letrozol može učiniti zaspanim. Nemojte voziti automobil ili upravljati mašinama sve dok ne saznate kako ovo lekove utiču na vas.

 

Recite svim vašim zdravstvenim ustanovama da uzimate ovaj lek. To uključuje vaše doktore, medicinske sestre, farmaceute i stomatologe.


Izbegavajte vožnju i obavljanje drugih zadataka ili radnji koji vas pozivaju da budete upozoreni dok ne vidite kako vam letrozol utiče.


Ovaj lek može prouzrokovati slabe kosti. Ovo se može dešavati češće ako se koristi dugo vremena. Ovo može povećati šanse za slomljene kosti. Zovite svog doktora odmah ako imate bolove u kostima.

Proverite gustinu kostiju kako vam je rekao doktor. Razgovaraj sa svojim doktorom.

Proverite krv, kako vam je rekao lekar. Razgovaraj sa doktorom.

Uzmite kalcijum i vitamin D kako vam je rekao doktor.


Ako ste stariji od 65 godina, pažljivo koristite ovaj lek. Mogli biste imati više neželjenih efekata.

Ovaj lek može uticati na plodnost. Problemi sa plodnošću mogu dovesti do toga da ne mogu biti trudni ili oče dete. Razgovaraj sa doktorom.


Ovaj lek može naneti štetu na nerođenu bebu ako je uzmete dok ste trudni.

Ako ste u mogućnosti da zatrudnite, test trudnoće će biti uradjen kako biste pokazali da niste trudni pre početka letrozola. Razgovaraj sa svojim doktorom.


Koristite kontrolu rađanja koju možete povjeriti kako biste sprečili trudnoću dok uzimate ovaj lek i najmanje 3 sedmice nakon vaše poslednje doze.


Ako zatrudnite dok uzimate letrozol ili u roku od 3 nedelje nakon vaše poslednje doze, odmah pozovite svog doktora.

6. Koji su mogući neželjeni efekti sirove prašine letrozola (Femara)?


Neželjeni efekti Letrozola pokrivaju široku širinu i vrlo će biti slični Arimidexu. I slabost i umor su dva od najčešćih neželjenih efekata upotrebe Letrozola. Međutim, za korisnika anaboličkog steroida to uopšte neće biti problem.


Korišćenje anaboličkih steroida trebalo bi da spreči takva stanja tako dugo dok supresija estrogena ne bude previše daleko. Izuzetak bi bio njegova upotreba tokom ciklusa trke za takmičenje u bodibildingu. Tokom oštre dijete za bodybuilding, pojedinac će obično biti vrlo slab i umor na kraju njegove ishrane zbog izuzetno intenzivnog treninga i veoma niske količine kalorija. Pored mogućih problema sa energijom, najčešći neželjeni efekti upotrebe Letrozola uključuju:


Glavobolje

Visok krvni pritisak

Hot Flashes

Bol u zglobovima

Depresija

Letrozol se takođe pokazao kao sposoban da značajno smanji sadržaj kostiju, što bi moglo povećati rizik od osteoporoze. Ovo, međutim, ne bi trebalo da bude veliki rizik za anabolički steroid, jer većina steroida ima sposobnost da promovišu sadržaj kostnih minerala u određenoj meri, naročito Nandrolon.


Kao i svi lekovi i sve što stavljamo u naše telo, neželjeni efekti Letrozola će u velikoj meri okruživati moguće i ne garantovati. Svi smo različiti i drugačije odgovaramo različitim supstancama. Ovo je nešto što treba imati na umu, i ako se neželjeni efekti Letrozola pokazu previše za rukovanje, treba pogledati alternativne lekove.
Konačni neželjeni efekat Letrozola okružuje holesterol, posebno smanjenje HDL holesterola. Izgleda da ne postoji jak, statistički uticaj, ali za korisnika anaboličkog steroida ovo može biti zabrinjavajuće. Mnogi anabolički steroidi već imaju sposobnost da negativno utiču na holesterol, a kada se poveže sa AI, čini se da je u velikoj meri besan.


Studije su pokazale da terapeutske doze testosterona imaju vrlo malo negativnog efekta na holesterol, ali iste doze mogu suprimirati HDL holesterol za čak 25% u kombinaciji sa AI. Kada se testosteron primenjuje na suprafiziološkom nivou, normalno se očekuje minimalni nivo HDL supresije. Kada je isti nivo doziranja povezan sa AI podaci pokazuju da je supresija HDL holesterola od 20% ili veća stvarna mogućnost.

 

Zbog mogućih štetnih efekata na holesterol, naročito kod korisnika anaboličkog steroida, neophodan je prijateljski način života od holesterola. Zdrav životni stil će se u velikoj meri vrteti oko vaše dijete. Jednostavne šećere i zasićene masti trebalo bi da budu ograničene, a omega masne kiseline treba da budu veliki dio vaše ishrane.


Preporučuje se dnevno dopunjavanje ribljeg ulja. Mnogi takođe mogu pronaći dodatak za holesterol antioksidant da budu korisni. Osim toga, veoma je važna implementacija mnogih kardiovaskularnih aktivnosti u vašu rutinu. Preporučuje se neka vrsta dnevne kardiovaskularne aktivnosti.

 

Zbog potencijalnih problema holesterola, mnogi anabolički korisnici steroida će morati da koriste SERM za borbu protiv estrogenih neželjenih efekata kada je to moguće. SERM neće uvek završiti posao, ali oni mogu raditi i raditi mnogo bolje od mnogih verovatnih korisnika steroida. Ako je potreban AI, neki su predložili da dnevna doza Nolvadexa u količini od 10 mg dnevno sa Vašim AI može pomoći u zaštiti nivoa holesterola zbog aktivnog promovisanja nivoa holesterola u SERM-u. 

 

7. Kupi Letrozol (Femara) powde r f rom SZOB


  Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu sirovina Letrozole.

  Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

  U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu vašeg naloga.

  Biće poslat u roku od 12 sati.

 Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: