Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol prah (1165910-22-4)

LGD-4033 prašak, LGD-4033 prašak, kupiti LGD-4033 prašak, sirovi LGD-4033 prašak, LGD-4033 prašak za prodaju, LGD-4033 prašak za prašinu, VK5211 prah, kupiti VK5211 prah, sirov VK5211 prašak, VK5211 prašak za prodaja, VK5211 prah prah, Ligandrol prah, kupiti Ligandrol prah,


1. Šta je Raw LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol prah ?


LGD-4033, poznatiji pod nazivom Anabolicum, je selektivni modulator receptora Androgena (SARM) koji je poput anaboličkog testosterona, ali bez efekata koji se značajno razlikuju izvan mišićnog tkiva. Ligand Pharmaceuticals, ligand, koji se odnosi na funkcionalne vezujuće molekule, razvio LGD-4033. Ligand Pharmaceuticals se sama sama sarađivala sa istraživanjem SARM-a zajedno sa GTx-om, koja su predstavljala najveći dio stvaranja SARM-a tokom protekle decenije.

 

LGD-4033 je jedan od novijih SARMS koji je izašao. To je nesteroidni oralni SARM koji se vezuje za AR koji proizvodi steroidne rezultate minus steroide. To je najbliži SARM koji se može izjednačiti sa anabolikom u smislu snage. LGD-4033 je najjači od svih SARMS-a u smislu veličine koju možete dobiti.

 

U grupi su ligandi arterijskih receptora (AR) koji su selektivni u tkivu, stvoreni za lečenje gubitka mišića povezanih sa akutnim i hroničnim bolestima, gubitkom mišića i karcinomom vezanim za uzrast. Predviđa se da će LGD-4033 imati koristi od lečenja testosterona sa boljom sigurnošću, prihvatljivošću i prihvatanjem pacijenta zbog selektivnog mehanizma djelovanja tkiva i njegovog oralnog oblika primene.

 

LGD-4033 je selektivni modulator za androgeni receptor (SARMS) i novi nesteroidni oralni SARM koji se vezuje za AR sa visokim afinitetom (Ki od ~ 1 nM) i selektivnost. U klasu liganda arterijskih receptora (AR), koji je selektivan tkiva, razvijen je za lečenje gubitaka mišića povezanih sa rakom, akutnim i hroničnim bolestima i gubitkom mišića vezanih za uzrast. Očekuje se da će LGD-4033 proizvesti terapeutske prednosti testosterona sa poboljšanom sigurnošću, tolerancijom i prihvatanjem pacijenta zbog selektivnog mehanizma djelovanja tkiva i oralnog načina administracije.
 

2. Kako je prašak LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol u prahu ?


Anabolicum je SARM koji se čvrsto vezuje za androgene receptore, pre svega mišićne i kostne. Priključivanje na androgene receptore, ovo stvara poboljšanu anaboličku aktivnost u telu (izgradnja mišića) i takođe se pokazalo da je anti-katabolik (gubitak mišića).

 

Test 600x Studije su pokazale da Anabolicum ima značajne efekte na pogoršanje kostiju pomoću jačanja efekta. Zajedno sa svojstvima za izgradnju mišića i jačanja kostiju, za razliku od anaboličkih steroida koji se vezuju za androgeni receptor, ne postoji aktivnost izvan ciljnih mišića i kostnih dijelova tela ili bar minimalno.

LGD-4033 radi selektivno vezivanje androgenih receptora. Ona pokazuje anaboličku aktivnost u kostima i mišićima umesto da štetno utiče na prostatu i lojnicama koje se obično dešavaju kada se koriste steroidi.

 

LGD-4033 je upravo završio studiju pod nazivom Faza I višestruka uzastopna doza koja uključuje fit volontere.

 

Ovo je bila neplanirana, faza analize dvostrukog vezivanja koja je uključivala placebo. Cilj je bio da formiramo da je upotreba LGD-4033 bila bezopasna i jednostavna za stomač sa dozom koja nije iznad 22 mg dnevno.

 

Klinički testovi su takođe pokazali da LGD-4033 ima mogućnost da postigne sledeće pogodnosti kada se uzima dosledno:

 

Povećanje nivoa snage

Lean Muscle Mass poboljšan

Drop in Body Fat

Ima healing osobine

Ne izaziva neželjene neželjene efekte prohormona i anaboličkih steroida

 

LGD-4033, novi nesteroidni, oralni selektivni androgen receptorski modulator, vezuje se za androgeni receptor sa visokim afinitetom i selektivnošću. Prikazuje anaboličku aktivnost u mišićima, anti-resorpcijsku i anaboličku aktivnost u kostima i robusnu selektivnost mišićne i kostne supstance u odnosu na prostatu i lojnicama. LGD-4033 je nedavno završio studiju faze I višestruke uzastopne doze kod zdravih volontera. Ova randomizirana, dvostruko slepa, placebo kontrolisana faza I studija uspostavila je sigurnost i tolerantnost do doze od 22 mg dnevno.
 

3. Kako koristiti Raw LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol prah?


Na osnovu najnovijih studija i eksperimenata, Ligandrol može poboljšati mišićnu masu i smanjiti telesne masti. Takođe, može povećati snagu za bolju i izazovnu obuku, oporavak i sveukupno zdravlje. Stoga nije čudno što sportisti i bodibilderi koriste LGD-4033 kako bi im pomogli da budu u najboljoj poziciji.

 

LGD je i dalje prilično nova (3-5 godina), ali rezultati su vrlo slični u studijama i evidencijama. LGD-4033 je prošao nekoliko nedavnih studija i ispitivanja kako bi pronašao najbolji i najsigurniji način da ga koristi. Iz ovih ispitivanja rezultati su pokazali povećanje telesne mase i smanjenje telesne masti. Postoji takođe značajno povećanje snage, blagostanja, kao i mogućnosti lečenja.

 

Za Bulking

Predložena doza je 5-10 mg dnevno tokom 8 nedelja. Dijeta bogata belančevinama je takođe neophodna, kao i veći unos kalorija ako planirate da se povećate za 10 funti ili više.

 

LGD je pokazao najviše sposobnosti bilo kojeg SARM-a da postavi veličinu koja se može smatrati većim brojem. Ovo će, naravno, zavisiti od korišćene ishrane. Korisnici koji su doživjeli više od 10lb. povećava se i značajno povećava unos kalorija. Mogućnost ove vrste veličine prisutna je upotrebom LGD-a. Preporučena doza za ovu vrstu cilja bi bila 5-10 mg dnevno tokom 8 nedelja.

 

Za sečenje

Koristite LGD-4033 sa SARMS trojnim paketom (GW-501516, S-4 i LGD-4033) kako biste ga učinili efikasnijim, jer ciljate da dodate više veličina dok sečete masti. Predložena doza je 3-5 mg dnevno tokom 8 nedelja.

 

LGD se može koristiti i za rezanje. Više će sjajati - pa ako se pojavljuje zajedno sa SARMS S-4 i Cardarine (GW-501516). Ovo bi bilo slično SROMS trostrukom stacku, koji se obično pokreće sa Ostarinom, osim što postoji mogućnost veće veličine koja se stavlja na rezanje. Dobra doza za ovu metodu bi bila 3-5 mg dnevno tokom 8 nedelja.

 

Za Recomping

LGD-4033 se najbolje koristi za rekonstrukciju. Mnogi korisnici su rekli da su zapazili povećanje telesne mase i gubitak masti. Koristeći ga zajedno sa drugim SARMS-om kao što je GW-501516 ili Cardarine, datiće vam jači i bolji rezultat. Predložena doza je 5-8 mg dnevno tokom 8 nedelja.

 

LGD izgleda sjajan ovim metodom. Mnogi su videli porast telesne mase i smanjenje telesnih masti. Izgleda da LGD najbolje funkcioniše ovim metodom. Ran u saradnji sa drugim SARMS-om, kao što je cardarine (GW-501516), samo će povećati verovatnoću snažnijeg kompenziranja. Preporučene doze za rekonstrukciju bi bile 5-8 mg dnevno tokom 8 nedelja.
 

4. Doziranje o Raw LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol prah


Anabolicum (LGD-4033) nosi poluvrijeme otprilike 30 sati i najbolje se uzima jednom dnevno. 10mg dnevno je najčešća doza, a neke do 20mg dnevno bez ikakvih komplikacija. Anabolicum se može složiti sa drugim SARMs kao što su Ostarine (MK 2866) ili Cardarine (GW-50156).
 

5. Raw LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol prah   Pozitivni efekti


Efekti Anabolicum-a mogu se razlikovati od povećanja i rezanja do potpune transformacije tijela. Teško je uporediti snagu Anabolicuma sa različitim anaboličnim steroidima zbog toga što je SARM još uvijek relativno nov na tržištu, ali se čini da su efekti jaki. Spoljašnji sportovi ili sportisti koji se bave sportom mogu očekivati da dobiju značajnu snagu i mišićnu masu sa odgovarajućim kalorijama. Takođe će otkriti da se zadržavanje vode ne može dogoditi, što znači da će svaka težina biti postignuta u mišićnom tkivu.

 

Jedna od primarnih zabrinutosti za dijete ili sečenje sportista je zaštita muške mišićne mase. Kada želite izgubiti masnoću, morate zapaliti više kalorija nego što konzumirate, a to može i dovesti do gubitka mišićnog tkiva bez zaštitnih sredstava. Bez obzira na to kako je genetski superiorniji pojedinac, gubitak mišićnog tkiva je neizbežan. Povećavajući anaboličke aktivnosti, kao što je povezivanje snažnog SARM-a sa tijelom, može se očuvati mišićno tkivo. Ovo će rezultirati uoštrije, vitke, teže i mišićavije. Neki podaci, iako su osnovni u ovoj fazi pokazali da efekti Anabolicum-a mogu, u određenoj mjeri, promovirati gubitak masti.

 

Prijavljuju se i povećanja mišićne izdržljivosti, posebno kada se složite sa drugim SARM. Nejasno je koliko će efekat Anabolicum imati na izdržljivost kada se koristi sam.
 

6. Šta je mogući neželjeni efekat LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol praha ?


Neželjeni efekti Anabolicum-a izgledaju da su minimalni i često nepostojeći kod mnogih korisnika. Za razliku od anaboličkih steroida koji promovišu velike količine androgenih aktivnosti, takvi srodni negativni efekti izgleda da su odsutni u većini slučajeva. Neželjeni efekti Anabolicuma su mogući, ali opet vrlo retki, što ga čini jednim od poželjnijih predmeta u arsenalu poboljšanja performansi.

 

Estrogeni: Neželjeni efekti Anabolicum ne uključuju bilo kakvu estrogensku prirodu, što onemogućava zadržavanje vode, nadimanje, ginekomastiju i visok krvni pritisak koji je povezan sa zadržavanjem vode. LGD-4033 ne promovira aromatizaciju, pretvaranje testosterona u estrogen. Za korišćenje ovog SARM nije potreban antiestrogen.

 

Androgeni: Uprkos vezanosti za androgene receptore, ciljno područje ostaje mišić i kost. Akne i gubitak kose se ne mogu pojaviti ovim SARM. Neželjeni efekti Anabolicuma takođe ne bi trebali biti u vezi sa prostatom; neke aktivnosti u prostati mogu postojati, ali trebaju biti beznačajne. Virilizacija, muške karakteristike često promovirane kod žena zbog upotrebe anaboličkih steroida ne bi trebalo da se javljaju ovim SARM.

 

Kardiovaskularni: Nisu prijavljeni negativni efekti na kardiovaskularni sistem, kao što su negativni efekti na holesterol ili krvni pritisak.

 

Supresija testosterona: potiskivanje testosterona je moguće, ali ne bi trebalo da bude toliko značajno kao supresija vezana za upotrebu anaboličkih steroida. Neki tvrde da je supresija supresija bez obzira na stopu, ali to je u najboljem slučaju. Čovek sa prirodnim nivoom testosterona od 650 ng / dl koji je supresivan na 450 ng / dl, što je daleko od 42 ng / dl. Što je još važnije,


podaci su pokazali Luteinizirajući hormon (LH) i folikularni stimulatorni hormon (FSH) će ostati u njihovom trenutnom stanju. Neki podaci takođe pokazuju blago smanjenje seksualnog hormona vezujući globulin (SHBG), što zauzvrat može dovesti do povećanja nivoa slobodnog testosterona. Međutim, značajan porast broja slobodnih testosterona je malo verovatan. Lijekovi post-ciklusa (PCT) mogu ili ne moraju biti potrebni u zavisnosti od pojedinca, ali je obično potrebno određeno vrijeme normalizacije.

 

Hepatotoksičnost: Iako je usmeno uzimano, LGD-4033 nije toksičan za jetru i ne bi trebalo da utiče na enzime jetre. Ovaj proizvod ne pripada C17-alpha alkilovanoj (C17-aa) ili metilovanoj klasi lekova.
 

7. Kupi LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol prah f rom SZOB


→ Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbu sirovina LGD-4033 (Ligandrol).

→ Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

→ U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu o vašem nalogu.

→ Poslati će se u roku od 12 sati.
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: