Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Medetomidin CAS: 86347-14-0

Medetomidin CAS: 86347-14-0

Više srodnih proizvoda Kontaktirajte nas Methasterone 3381-88-2 Ime proizvoda: MethasteroneHemijski naziv: 17a-Methyl-Drostanolone; 2,17-Dimethyldihydrotestosterone; 17-hidroksi-2,17-dimetilendrostan-3-on; (2alpha, 5alpha, 17beta) -17-hydroxy-2,17-dimethylandrostan-3-on Pročitaj više 2015-07-06

Opis O Medetomidinu CAS: 86347-14-0:

Medetomidin je sintetički lek koji se koristi i kao hirurški anestetik i analgetik. Često se koristi kao hidrohloridna so, medetomidin hidrohlorid, kristalna bela čvrsta supstanca. To je α2 adrenergični agonist koji se može primeniti kao intravenski rastvor lekova sa sterilnom vodom. Lijek je razvijen od strane Orion Pharma.It je trenutno odobren za pse u Sjedinjenim Državama, a distribuira u Sjedinjenim Državama Pfizer Animal Health i Novartis Animal Health u Kanadi pod imenom Domitor. Ostali alfa-dva agonisti koji se koriste u veterinarskoj medicini uključuju ksilazin i detomidin, ali njihova upotreba je manje poznata u malim operacijama životinja. Tržišni proizvod je racemska mešavina dva stereoizomera; Dexmedetomidin je izomer sa mnogo korisnijim efektima, a sada se prodaje kao Dexdomitor.

Slobodni osnov medetomidina distribuira švedska kompanija I-Tech AB pod nazivom proizvoda Selektope za upotrebu kao antifouling supstanca u morskim bojama.

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme klijenata, kako bi kupci blagovremeno dobijali robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Vruće oznake: Probiotici Streptococcus Thermophilus

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: