Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Mestanolone (metil dht) u prahu (521-11-9)

Mestanolone (metil dht) u prahu (521-11-9)

Mestanolone prah, Mestanolone Sirovi prah, kupiti Mestanolone u prahu, sirovo Mestanolone prah, Mestanolone prah za prodaju, Mestanolone prah supplie, metil dht prah, kupiti metil dht prah sirovog metil dht u prahu, metil dht prah supplie, metil dht prah za prodaju,


1. što je Raw Mestanolone(Methyl dht) prah?


DHT anabolički proizvodi pružaju odlične pogodnosti, ali su donekle ograničene u učinkovitosti u procesu prijave i slom u tijelu. Mestanolone ti može dati najbolje DHT proizvoda s puno dodatne pogodnosti. To je lako uzeti i vrlo fleksibilan za korištenje. Lako možete dobiti intelektualnu oštricu su teži za i čine ga kroz bilo koji visoki stres rutinu kao da nije ništa. To je ukupno um i tijelo proizvod koji može promijeniti način na koji rade i natjecati.

 

Methyldihydrotestosterone (metil-DHT; 17alpha-methyl-17beta-hydroxy-5alpha-androstane-3-na, Mestanolone) je vrsta steroida DHT koji možete uzimati, nego primijeniti topically. To je visoko androgenim učinkom i žene su upozorili protiv korištenja zbog toga. Ima takva jaka androgenim moć da to čini promjene psihički i fizički ne. To je oduvijek česte steroida izbor za rezanje i kosi prije natjecanja.

 

DHT vrsta kvalitete znači da to ne razbiti u estrogen. To je savršen za smanjenje vode debljanje, stvrdne mišiće i naginje se mišićno tkivo po cijelom tijelu. To je savršen tonera i enhancer za bodybuildera ili ozbiljne Dizač tegova. To može biti složen s drugim proizvodima za savršeno rezanje ciklus prednatjecanje. To ga čini puno lakše za rasute gore, održavanje mišića masa i smanjiti nepotrebne težine.

 

Mestanolone se koristi za:

Povećanje testosterona korist;

Potisnuti estrogenski učinak;

Mišićne tkiva;

Povećati snagu;

Poboljšanje pogona i fokus;

 
2. Kako funkcionira li sirovo Mestanolone(Methyl dht) prah?


Mestanolone je izradio Pharmade. Na tržištu se pojavljuje pod brand imenom Ermalone. To je pakiran u foliju kontejnera u 100g do 1kg veličine. To je u obliku praha samo.


Mestanolone već decenijama Rutinski i dobro iskorišten steroida s njemački sportaši. Napravljeno ih je vrlo teško pobijediti na mnogim frontovima. Također je dozvoljeno za veliki bazen sportašima da studiraju i vidjeti pravi rezultati korištenja su. Također daje indicije za razumijevanje kako se čini na posao. Ispitivanja na životinjama čini se da pokazuju da ima androgeni učinak 60% i 25% anabolički. Važnost ovoga je njegov psihološki utjecaj na korisnika. To stvara vrlo neposredne agresivna i energičan mentalno stanje. To ga čini savršenim za one koji trebaju više motivacije prije Napornih treninga.

 

Tamo su otkrili mnoge dodatne pogodnosti koje uključuju:

 

Povećana izdržljivost;

Nevjerojatna razina izdržljivosti;

Nula gubitak mišića uz strogu dijetu;

Agresivna energija sa treninga;

Sposobnost da mentalno blokira nelagodu razine;
 

3. kako primjenjivatiPrah sirovog Mestanolone (metil dht)?


Mestanolone Sirovi prah je 100% čista aktivni sastojak. Budući da se smatra jetre otrovne u visoke doze bude izvan dohvata djece.

Koje su prednosti korištenja Mestanolone preko drugih proizvoda?

 

Jedan od omiljeni prednosti Mestanolone ima prednosti DHT vrste anaboličkih u ingestible obliku. Može biti dodan tekući piće ili razbacane po hranu i pojeo. Nikad ne morate brinuti o upija dosta proizvoda, kao što su gel, ili uzeti bolne injekcije. To je diskretan i lako.

 

Najbolji prednost može biti psihološki poticaj dobijaš za održavanje visokog stresa fizičke rutine. Djeluje kao most prema jačanju uma i tijela za optimalan rad rezultate. Patent za proizvod trebalo vremena da Napomena neporeciv sposobnost proizvoda da se probude i stimulira cijeli živčani sustav da stvoriti prednost u fizičke sposobnosti. One testirani radi visokog stresa fizičke aktivnosti istovremeno sa visokim zahtjevima neurološke radili izuzetno dobro dok koristeći Mestanolone.

 

Postoje također nema primjetan promjene u testosterona u 6 tjedan duge pretrage, iako rezultati nisu definitivno po vlastitu priznanju njemački znanstvenici. Ispitivanja su provedena na 20mg doze i višim dozama može imati drugačiji efekt. Pokazuje jednostavan 6 tjedna ciklusa u umjerenim dozama ima pravi efekt. Nisu predviđeni da prihvate za dugo vremena zbog naprezanja može predstavljati na jetru. To je najbolje da ciklus i isključivanje povremeno. To je odličan način da se očuva dobitke kad imate ozbiljno mršavih ciklusa.
 

4. Doziranjeof sirovog Mestanolone(Methyl dht) u prahu


20mg 50 mg svaki dan je preporučena doza. Ovo niskoj energiji u trajanju od šest tjedana. To je dovoljno vremena kako bi se razina krvnih seruma veoma visoko iznad osnovnog retka. Međutim, treba napomenuti da količina koja će se primijeniti ovisi o ciklusu planove korisnika.

 

Visoke doze su samo poželjno ako korisnik namjerava poduzeti kao samostalan, ali ako je cilj da se Stog s drugim proizvodima onda doze treba niska. Glavni razlog za to je da to može oštetiti jetru. Sljedeće su nekoliko doza smjernice koje potrošači trebaju pridržavati za najbolje rezultate:

 

Oni bi trebao povećati unos proteina.

Oni bi trebali koristiti između 20mg 30 mg Mestanolone svaki dan.

Potrošačima treba dodati bilo koje visoko anabolički namijenjena za izgradnju mišićne mase, ali ovo bi trebao biti u umjerenim količinama.


Infuzija od povećane dijeta s namirnice koje su obogaćene vitaminom.

Gore Navedeni ciklus bi trebao nastaviti u trajanju od 6 sedmica. Na taj način, korisnik će imati koristi od iznenađujuće mentalne oštrine koja Mestanolone pruža, kao i visoki mase zgrada vlasništvo drugoga metabolički. Sve što morate učiniti je poduzeti u pogledu recepta uputa.
 

5. Upozorenjeof sirovog Mestanolone(Methyl dht) u prahu


Općenito, postoje nuspojave koje su povezane s Mestanolone do sada, pod uvjetom da se koristi točno po uputama. Ovo je jasan pokazatelj da je vrlo siguran proizvod koji se može koristiti bez problema.


Mestanolone je steroid izbora za ljude koji vole rezanje, kao i naslonjena prije natjecanja. Ovaj steroid je idealno kad je u pitanju očuvanje dobitke za one koji moraju ozbiljno mršavih ciklusa. Korisnicima daje prednost koja zamjenjuje samo fizičke nadmoći.

6. Koje sutje moguće nuspojaveof sirovog Mestanolone(Methyl dht) prah?


Općenito, postoje nuspojave koje su povezane s Mestanolone do sada, pod uvjetom da se koristi točno po uputama. Ovo je jasan pokazatelj da je vrlo siguran proizvod koji se može koristiti bez problema.

7. KupitiMestanolone (metil dht) u prahu fROMSZOB


→ Posjetite naše online ljekarne i ispunite nalog o Mestanolone/metil dht sirovina.

→ Definiraj mjesto isporuke, količina proizvoda i način plaćanja.

→ u periodu od 30 minuta, Primit ćete potvrdu narudžbe.

→ To će biti poslan u roku od 12 sati.
Hot Tags: SZOB, dobro biotech.com,Mestanolone,Methyl dht, 521-11-9, Mestanolone prah, Mestanolone Sirovi prah, kupiti Mestanolone u prahu, sirovo Mestanolone prah, Mestanolone prah za prodaju, Mestanolone prah supplie, metil dht prah, kupiti metil dht u prahu, sirovo Metil dht prah, prah supplie metil dht, metil dht prašak za prodaju,
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: