Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Mestanolone (metil dht) prah (521-11-9)

Mestanolone (metil dht) prah (521-11-9)

Mestanolone prah, Mestanolone sirovi prah, kupiti Mestanolone prah, sirovi prah Mestanolone, prašak Mestanolone na prodaju, Mestanolone prah prašak, Metil dht prah, kupiti Metil dht prah, sirovi Metil dht prah, Metil dht prah prašak, Metil dht prah za prodaju,


1. Šta je sirovina metanolon (metil dht) u prahu?


Anabolički proizvodi DHT-a pružaju odlične prednosti, ali su donekle ograničeni u efikasnosti usled procesa primjene i razgradnje u telu. Mestanolone vam može dati najbolje od DHT proizvoda sa puno dodataka. Lako je uzeti i vrlo fleksibilan za upotrebu. Možete lako dobiti mentalnu prednost za koju ste se zalagali i učinili je kroz bilo kakvu visoku stresnu rutinu kao da nije ništa. To je potpun proizvod uma i tela koji može promeniti način na koji radite i takmičite se.

 

Metilldihidrotestosteron (metil-DHT; 17alpha-metil-17beta-hidroksi-5alpha-androstan-3-on, Mestanolon) je steroid DHT tipa koji možete ingestirati, a ne primeniti lokalno. Ima visok androgeni efekat i žene su upozorene da ga ne koriste zbog toga. Ima tako snažnu androgenu moć da čini značajne promjene psihološki koliko i fizički. Uvek je bio čest steroidski izbor za sečenje i naginjanje pre takmičenja.

 

Kvalitet DHT-a znači da se ne razgrađa u estrogen. Savršen je za smanjenje povećanja telesne težine vode, ojačava mišiće i povlači mišićno tkivo u celom telu. To je savršeni toner i pojačivač za bilo koji bodybuilder ili ozbiljan dizač tegova. Može se složiti sa drugim proizvodima za savršeni izbor predviđenog ciklusa sečenja. To čini da je mnogo lakše povećati mišićnu masu i smanjiti nepotrebnu težinu.

 

Mestanolone se koristi za:

Povećati koristi testosterona;

Smanjiti efekat estrogena;

Lean mišićno tkivo;

Povećajte snagu;

Poboljšati vožnju i fokusiranje;

 
2. Kako funkcioniše sirov metanolon (metil dht) u prahu?


Mestanolone proizvodi Pharmade. Tržište je marke Ermalone. Pakiran je u kontejnere od 100g do 1kg. Samo u prahu.


Mestanolone je decenijama bio uobičajeni i dobro korišćen steroid sa nemačkim sportistima. Zbog toga je bilo teško da se bore na mnogim frontovima. Takođe je omogućio velikom broju sportista da proučavaju i vide šta su stvarni rezultati korišćenja. Takođe daje tragove za razumevanje kako izgleda. Izgleda da studije na životinjama pokazuju da ima 60% androgenog efekta i 25% anaboličkih. Važnost ovoga je njen psihološki uticaj na korisnika. Stvara vrlo neposrednu agresivnu i energičnu mentalno stanje. To je savršeno za one kojima je potrebna veća motivacija pre napornog treninga.

 

Otkriveno je mnogo dodatnih pogodnosti koje uključuju:

 

Povećana izdržljivost;

Neverovatni nivoi izdržljivosti;

Nulti gubitak mišića sa strogom dijetom;

Agresivna energija sa treningom;

Sposobnost mentalnog blokiranja nivoa nelagodnosti;
 

3. Kako koristiti prah metanolon (metil dht) prašak ?


Mestanolone sirovi prah je 100% čist aktivni sastojak. Pošto se smatra da je otrov struje u visokim dozama, treba je držati van domašaja dece.

Koje su prednosti korišćenja Mestanolona u odnosu na druge proizvode?

 

Jedna od favorizovanih prednosti Mestanolone-a je da imaju koristi od tipa anaboličkog DHT-a u zagrijivanoj formi. Može se dodati tekućem napitku ili posuti na hranu i jesti. Nikad ne morate da brinete o apsorbovanju dovoljno količine proizvoda, kao što je gel, ili uzmite bolne injekcije. To je i diskretno i lako.

 

Najbolja prednost može biti psihološki podsticaj koji vam daje za održavanje fizičke rutine visoke stresa. Deluje kao most za jačanje i um i tela za optimalne rezultate učinka. Patent za proizvod uzimao je vremena da uočava nesumnjivu sposobnost proizvoda da probudi i stimuliše ceo nervni sistem da stvori prednost u fizičkim sposobnostima. Oni koji su testirali vršenje visokih stresnih fizičkih aktivnosti istovremeno sa visokim neurološkim zahtevima učinili su izuzetno dobro i koristili Mestanolone.

 

Nema i značajnih promena u testosteronu za 6 nedjelja testova, iako rezultati nisu definirani od strane njemačkih naučnika. Testovi su izvedeni u dozama od 20 mg, a veće doze mogu imati drugačiji efekat. To pokazuje da jednostavan ciklus od 6 nedelja u umerenim dozama nema stvarni efekat. Nije dizajniran da uzima u dužem vremenskom periodu zbog opterećenja koja se može pojaviti na jetri. Najbolje je periodično da se uključuje i isključuje. To je odličan način da sačuvate dobitke kada se moraš ozbiljno oslanjati na ciklus.
 

4. Doziranje sirovog mestanolona (metil dht) u prahu


20 mg do 50 mg dnevno je preporučena doza. Ovo treba preduzeti na period od šest nedelja. Ovo je adekvatno vrijeme da nivo seruma u krvi bude veoma visok iznad osnovne linije. Međutim, treba napomenuti da količina koja se administrira zavisi od planova ciklusa korisnika.

 

Visoke doze su samo preporučljive ako korisnik namerava da ga uzme kao samostalan, ali ako je cilj da se stavi na druge proizvode onda doze treba da budu niske. Glavni razlog za to je to što potencijalno može oštetiti jetru. Slede nekoliko uputstava za doziranje koje bi potrošači trebalo da se pridržavaju za najbolje rezultate:

 

Trebalo bi povećati unos proteina.

Treba koristiti između 20 mg i 30 mg Mestanolone svakog dana.

Potrošači bi trebali dodati bilo koji visoki anabolik namenjen izgradnji mišićne mase, ali to bi trebalo biti u umerenim količinama.


Infuzija povećane ishrane sa hranom koja je obogaćena vitaminom.

Gore navedeni ciklus treba nastaviti na period od 6 nedelja. Na ovaj način, korisnik će imati koristi od neverovatne mentalne oštrine koju pruža Mestanolone, kao i visokog kapaciteta zgrade drugog metabolizma. Sve što treba da uradite je da ga uzmete u skladu sa uputstvima na receptu.
 

5. Upozorenje o suvom mestanolonu (metil dht) prahu


Generalno, nema nikakvih neželjenih efekata koji su do sada bili povezani sa Mestanolonom, pod uslovom da se on pravilno koristi prema uputstvima. Ovo je jasan pokazatelj da je to vrlo siguran proizvod koji se može koristiti bez problema.


Mestanolone je steroid za izbore za ljude koji žele da seče, kao i naginje pre takmičenja. Ovaj steroid je idealan kada je u pitanju očuvanje dobitka za one koji moraju ozbiljno napustiti ciklus. Korisnicima daje prednost koja nadmašuje samo fizičku superiornost.

6. Koji su mogući neželjeni efekti praškastog metastanola (metil dht) u prahu?


Generalno, nema nikakvih neželjenih efekata koji su do sada bili povezani sa Mestanolonom, pod uslovom da se on pravilno koristi prema uputstvima. Ovo je jasan pokazatelj da je to vrlo siguran proizvod koji se može koristiti bez problema.

7. Kupi prah Mestanolone (Methyl dht) f rom SZOB


→ Posjetite našu online ljekarnicu i popunite red Mestanolone / Methyl dht sirovina.

→ Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

→ U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu o vašem nalogu.

→ Poslati će se u roku od 12 sati.
Hot Tags: SZOB, ok-biotech.com, Mestanolone, Methyl dht, 521-11-9, Mestanolone u prahu, Mestanolone sirovi prah, kupiti Mestanolone prah, sirovi Mestanolone prah, Mestanolone prah za prodaju, Mestanolone prašak, Metil dht prah, kupiti Metil dht prah, sirovi metil dht prah, metil dht prah prah, metil dht prah za prodaju,
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: