Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Mesterolone (Proviron) prah (1424-00-6)

Mesterolone prah, Mesterolone sirovi prah, kupiti Mesterolone u prahu, prah Mesterolone u prahu, Mesterolone prah za prodaju, Mesterolone prah prašak, Proviron prah, kupiti Proviron prah, sirovi Proviron prah, Proviron prah prah, Proviron prah za prodaju,


1. Šta je prašak mjerololon (Proviron) u prahu?


Mesterolone je sintetisan i uveden za medicinsku upotrebu 1934. godine i bio je prvi AAS koji se plasirao na tržište. Pratio ga je metilestosteron 1936. godine i testosteron propionat 1937. Lek i dalje je dostupan i danas se koristi. Mesterolone je sintetički i oralno aktivni anabolički-androgeni steroid (AAS) i derivat dihidrotestosterona (DHT). Opisano je kao relativno slaba AAS i rijetko se koristi u svrhu terapije zamjene za androgenom, ali se i dalje koristi. Prodava se pod brendom Proviron, između ostalog.


Mesterolon se koristi u lečenju deficijencije androgena kod muškog hipogonadizma, anemije i za podršku muške plodnosti među drugim indikacijama. korišćen je sa nekim uspehom u kontrolisanim studijama o muškarcima koji su patili od različitih oblika depresije. Mesterolon je relativno slaba androgena i rijetko se koristi za terapije zamene.


Mesterolone je vidio široko korišćenje u bodybuilding-u prvenstveno zbog antiestrogene aktivnosti u anaboličkim steroidnim stackovima, ali takva upotreba je opala nakon uvođenja inhibitora aromataze i SERM-a. Najznačajnije koristi trenutne upotrebe mesterolona smatraju bodibilderi da održavaju libido van ciklusa, a takođe i relativno i privremeno poboljšavaju vaskularnost.


Tokom faze proširivanja Proviron neće biti temeljni steroid, a za većinu muškaraca to neće imati mjesto u vansezonskom ciklusu. Ima izuzetaka i mi ćemo preći preko onih ovde. Dodavanje u Proviron bi moglo pomoći pojedinačnom prebacivanju tačke prikrivanja tokom njegovog ciklusa. U nekom trenutku i vremenu u svim ciklusima napredak počinje da opada, au nekim slučajevima potpuna zaustavljanje. Inače, Proviron poboljšava ukupno slobodno stanje drugih steroida koji se koriste u stacku, to bi moglo pomoći pojedinačnom proboju ove tačke stajanja.


Tokom van sezone, ovo će najviše koristiti najveća količina testosterona. Mnogi će koristiti i velike količine tokom ciklusa rezanja, naročito konkurentnih bodibildera, ali su niži planovi testosterona češći tokom faze sečenja. Međutim, postoje brojni razlozi zbog kojih se odlučuju da trče van sezone ciklusa sa ograničenim dozama testosterona. U takvim planovima, uključujući i Proviron bi im mogao dati malu potrebnu dodatnu pomoć od androgena. Iako to možda nije uvek potrebno, može se pokazati korisnim.

2. Kako radi prah mesterolon (Proviron) prah ?


Mesterolone, poznat i kao 1α-metil-4,5α-dihidrotestosteron (1α-metil-DHT) ili kao 1α-metil-5α-androstan-17β-ol-3-on, je sintetski androstan steroid i derivat DHT.It posebno je DHT sa metil grupom na poziciji C1α. Usko povezani AAS uključuju metenolon i njegove estre metenolon acetat i metenolon enanthat. Antiandrogeni rosterolon (17α-propilmesterolon) takođe je usko povezan sa mesterolonom

Kao i drugi AAS, mesterolon je agonista androgenog receptora (AR). Nije supstrat za 5α-reduktazu, jer je već 5α-redukovana, pa se zato ne potencira u tzv. "Androgenim" tkivima kao što su koža, folikuli za kosu i prostate. Mesterolon je opisan kao vrlo loše anabolički agens zbog inaktivacije 3α-hidroksisteroid dehidrogenaze (3α-HSD) u tkivo skeletnog mišića, slično DHT i mestanolonu (17α-methyl-DHT). Za razliku od toga, testosteron je vrlo loš substrat za 3α-HSD, i tako nije slično inaktiviran u skeletnim mišićima. Zbog nedostatka potenciranja 5α-reduktaze u "androgenim" tkivima i njegovo inaktiviranje 3α-HSD u skeletnim mišićima, mesterolon je relativno nizak u svojoj androgeni potenciji i njegovoj anaboličkoj moći. Međutim, i dalje pokazuje veći odnos anaboličke aktivnosti na androgene aktivnosti u odnosu na testosteron.


Mesterolon nije supstrat za aromatazu, tako da se ne može pretvoriti u estrogen. Kao takav, nema sklonosti za proizvodnju estrogenih neželjenih efekata kao što su ginekomastija i zadržavanje tečnosti. Takođe nema progestogene aktivnosti.


Pošto mesterolon nije 17-alkilovan, on ima malo ili nikakav potencijal za hepatotoksičnost. Međutim, njegov rizik od štetnih efekata na kardiovaskularni sistem je uporediv sa onim u nekoliko drugih oralnih AAS.


Mesterolone je vidio široko korišćenje u bodybuilding-u prvenstveno zbog antiestrogene aktivnosti u AAS stackovima, ali takva upotreba je opala od uvođenja inhibitora aromataze i selektivnih modulatora receptora estrogena. Najznačajnije prednosti trenutne upotrebe mesterolona smatraju bodibilderi da održavaju libido van ciklusa, a takođe i relativno i privremeno poboljšavaju vaskularnost.


Mesterolone je široko dostupan širom sveta, uključujući i Ujedinjeno Kraljevstvo, Australiju i Južnu Afriku, kao i mnoge zemlje koje ne govore engleski. Nije dostupan u Sjedinjenim Državama, Kanadi ili Novom Zelandu. Lijek nikada nije bio na tržištu u Sjedinjenim Državama.


3. Kako koristiti prah mesterolon (Proviron) prašak?


Proviron je potencijalno moćan androgeni agens. Često ga mnogi sportisti zanemaruju. Ipak, ona zapravo može donijeti značajan doprinos u cilju dosta toga u svijetu bodibildinga. Trebali biste ga pravilno koristiti. To je prilično jedinstveni anabolički steroid i deli neke sličnosti sa Anavar, Masteron i nekim drugim popularnim brendovima. U početku je korišćena za lečenje nedostataka antitela. Ipak, dobila je svoju slavu zahvaljujući dovoljnoj pomoći u teretani.

 

Neki lekovi nisu pogodni za osobe sa određenim uslovima, a ponekad se lek može koristiti samo ako se uzima dodatna pažnja. Iz ovih razloga, pre nego što počnete da uzimate mesterolone važno je da vaš lekar zna:

 

Ako imate problema sa jetrom ili bubrezima.

Ako imate srčane probleme ili visok krvni pritisak.

Ako imate epilepsiju ili migrenu.

Ako imate dijabetes.

Ako imate rak.

Ako uzimate ili koristite bilo koji drugi lek. Ovo uključuje sve lekove koje uzimate koji su dostupni za kupovinu bez recepta, kao i biljni i komplementarni lekovi.

Ako ste ikada imali alergijsku reakciju na lek

 

Pre nego što počnete sa ovim tretmanom, pročitajte uputstva za štampanje proizvođača iz vašeg paketa.


Tablicu progutajte cijelim uz napitak vode. Možete uzimati mesterolone pre i posle obroka.


Pokušajte uzimati svoje doze istovremeno svaki dan, jer će vam ovo pomoći da zapamtite da ih uzimate.


Ako zaboravite da uzimate dozu, trebalo bi da je uzimate kada se sećate. Međutim, ako se sećate, gotovo je vrijeme za sledeću dozu, a onda ostavite zaboravljenu dozu. Nemojte uzimati dve doze istovremeno kako biste nadoknadili propuštenu dozi.
 

4. Doziranje u prahu sa sirovim mesterolonom (Proviron)


Proviron bi teško postao temeljni steroid tokom ciklusa opterećenja. Ne sadrži anaboličke osobine. Shodno tome, ne bi bilo korisno od njegovih efekata za izgradnju mišićne mase. Ipak, to može biti dodatna priprema za glavne steroide. Povećava nivo biološki raspoloživog testosterona, koji dostigne tačku od 90%. Stoga, on može pružiti sportistu sa drugim pogodnostima. Prava kombinacija sa drugim steroidima može biti dobra za većinu sportista tako da mogu dobiti više mišićne mase.

 

U velikoj meri može da vam služi dok sredinom vašeg ciklusa. Postojaće faza kada vaše telo ne bi moglo napredovati i svi vaši rezultati bi bili stagnirani. Korištenje ovog steroida kada je to potrebno može vam pomoći da nastavite sa dobitkom.

 

Konvencionalno, sportisti koriste Proviron tokom faze rezanja kada je najefikasniji i korisniji. Omogućava jak utjecaj učvršćivanja. Proizvod osigurava veliku mogućnost sagorevanja masti. Vezivanje za androgeni receptor obezbeđuje pouzdano topljenje masti.


Istovremeno, štiti telo od gubitka mišića. Ovo je najvrednija osobina ovog steroida. Osim toga, skoro da ne zadržava vodu, što je ogromna prednost u odnosu na druge slične anaboličke steroide. Poboljšana androgenost lako pruža ove opcije.

 

Postoji još jedna osobenost ove pripreme. Može poboljšati libido. Njegov uticaj je prilično mekan, ali obezbeđuje visoki uslovi libida. Zahvaljujući svojstvu antiestrogena, to nije problem za ginekomastiju.

 

Doziranje proizvoda je individualno. Trebalo bi da preuzmete najsigurniju i najefikasniju dozi.


Polurakraj provirona je oko 12 sati. Dobar preporučeni doza je 25-75 mg dnevno; ipak, vreme detekcije je 5-6 nedelja. tako da bi oni koji su testirani često bili mudri da izbegnu ovo jedinjenje. Ženama se ne preporučuje da uzmu provjeru zbog svojstva DHT-a. Neželjeni efekti za žene mogu biti veoma gadni i nepredvidljivi.
 

5. Upozorenje o prahu sa sirovim mesterolonom (Proviron)


Nikada ne treba više od propisane doze. Ako sumnjate da ste vi ili neko drugi možda uzeli prekomernu dozu ovog lijeka odete odmah u odeljenje za nesreću i hitne slučajeve vaše lokalne bolnice odjednom. Uzmite kontejner sa sobom, čak i ako je prazan.

 

Ako imate operaciju ili stomatološku terapiju, obavestite lice koje vrši lečenje koje lekove uzimate.

 

Nemojte držati zastarele ili neželjene lekove. Odnesite ih u svoju lokalnu apoteku koja će ih raspolagati za vas.

 

Ako želite da započnete bilo koji novi lek, podsetite svog lekara i farmaceuta da uzimate Proviron.

 

Recite drugim lekarima, stomatologima i farmaceutima koji vas tretiraju da uzimate ovaj lek.

 

Ako ćete imati operaciju, recite hirurgu ili anesteziologu da uzimate ovaj lek.

 

To može uticati na druge lekove koji se koriste tokom operacije.

 

Zadržite sve postavke vašeg lekara kako biste mogli provjeriti vaš napredak.

 

Vaš lekar može povremeno izvršiti neke testove (kao što su testovi krvi i redovni pregled prostate), kako bi se uverilo da lek radi i da proverava neželjene neželjene efekte.

 

Ako imate dugotrajan bol u stomaku, krv u stolici ili povraćanju ili žutanje kože i očiju tokom liječenja sa Proviron-om, odmah obavestite svog doktora

 

Prijavljeni su slučajevi kod pacijenata koji rade na tumorima jetre uzimajući Proviron. Vaš doktor može vam reći da prestanete da koristite Proviron.

 

Stvari koje ne smete činiti

 

Ne uzimajte Proviron da biste tretirali bilo kakve druge pritužbe, osim ako vaš lekar ne kaže.

 

Ne dajte tablete Proviron nikom drugom, čak i ako imaju iste uslove kao i vi.

 

Ne prestanite sa uzimanjem lekova ili smanjivanjem doze bez provere kod svog doktora.

 

Ako prestaneš uzimati odjednom, vaše stanje može da se pogorša ili imate neželjene neželjene efekte.
 

6. Koji su mogući neželjeni efekti? Sirovi mesterolon (Proviron) prah


Pošto je proviron tako čist čist derivat DHT-a, logično možemo reći da dolazi sa stranama, baš kao i svaki drugi anabolički steroid. Međutim, neželjeni efekti potiču od njegovih karakteristika DHT-a, tako da možete očekivati probleme muškaraca sa ćelavostima, posebno ako ste skloni tome. Zbog toga oni koji odaberu DHT jedinjenja i pate od problema s kozom vodeće inhibitor 5alpha reduktaze, kao što je finasterid ili dutasterid, kako bi se suprotstavio ovom neželjenom efektu. DHT takođe može uvećati prostatu, ali to je generalno samo kod onih koji ih zloupotrebljavaju. Kao što je već pomenuto, proviron nije c17 alfa-alkilirano jedinjenje, tako da problemi sa jetrom nisu problem sa njim.


Mogući neželjeni efekti mesterolona:

-Headache i druge bolove i boli

Savet: Piti puno vode i pitajte svog farmaceuta da preporuči odgovarajuću sredstvo protiv bolova. Ako bol ne olakša, razgovarajte sa svojim lekarom

 

-Dobro bolesni (mučnina), bol u stomaku (abdomenu)

Savet: Držite se jednostavnih namirnica - izbegavajte bogate i začinjene obroke. Ako bol ne popusti brzo, odmah razgovarajte sa svojim lekarom

 

-Ane, otečene ruke ili stopala, povišen krvni pritisak, povećana telesna kosa, problemi sa dojkom ili prostatom, povećana težina, ćelavost, promene raspoloženja

Savet: Ako bilo koji od ovih postane problematičan, obavestite svog lekara.

 

ako doživljavate česte erekcije ili erekcije koje traju dugo vremena, morate obavijestiti svog lekara o tome. Vaš tretman će biti potrebno pregledati kako biste sprečili povrede.

 

Ukoliko doživite druge simptome za koje mislite da su uzrok ovog lijeka, obratite se lekaru ili farmaceutu.

7. Kupi Mesterolone (Proviron) prah f rom SZOB


Posjetite našu online ljekarnicu i popunite redosled siterolone / Proviron sirovina .

  Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

  U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu vaše narudžbe.

  Biće poslat u roku od 12 sati.

 Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: