Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Methandrostenolon (Dianabol) u prahu (72-63-9)

Methandrostenolonski prah, Methandrostenolonski sirovi prah, Kupiti prah Methandrostenolone, Prašin Methandrostenolon u prahu, Methandrostenolonski prah za prodaju, Methandrostenolon prašak za prašak, Dianabol prah, kupiti Dianabol prah, sirov Dianabol prah, Dianabol prah za prodaju, Dianabol prah prah,


1. Šta je Methandrostenolone / Dianabol prah ?


Methandrostenolon je prvobitno razvijen 1955. godine od strane CIBA i plasiran u Njemačku i SAD. Kao CIBA proizvod Dianabol, Methandrostenolone je brzo postao prvi široko korišćeni AAS kod profesionalnih i amaterskih sportista i ostaje najčešći oralni aktivni AAS za nemedicinske upotrebe . Počevši od 1959. godine, CIBA je sarađivao sa John Bosley Ziegler (lekar specijaliziran za fizičku rehabilitaciju i raniji pionir unapređenja farmaceutskih performansi) kako bi testirao efekte Dianabola na profesionalne dizalice tegova. Ziegler je imao bliske odnose sa Bobom Hoffmanom, vlasnikom York Barbell Company-a i trenerom tima za dizanje tegova u SAD-u, koji mu je omogućio pristup subjektima u vrhunskom stanju.

 

Methandrostenolon je uveden i ranije prodat pod oznakom Dianabol. Takođe je plasiran pod različite druge marke uključujući Anabol, Averbol, Chinlipan, Danabol, Dronabol, Metanabol, Methandon, Naposim, Reforvit-B i Vetanabol .

 

Methandrostenolon, takođe poznat strukturno kao 17α-metil-δ1-testosteron ili kao 17α-metilandrost-1,4-dien-17β-ol-3-on, je 17α-alkilovani androstan steroid i derivat testosterona. To je modifikacija testosterona sa metil grupom na položaju C17α i dodatnom dvostrukom vezom između položaja C1 i C2. Lijek je takođe 17α-metilovani derivat boldenona (δ1-testosterona) i δ1 analoga metilestosterona (17α-metilestestosterona)

 

Methandrostenolon, poznat kao metandienon i prodat pod brendom Dianabol, između ostalog, je sintetički i oralno aktivni anabolički-androgeni steroid (AAS) i 17α-metilovani derivat testosterona koji se koristi medicinski, ali se uglavnom više ne koristi. koristi se i nemedicinski za potrebe fizičkog i učinka.

 

Trenutno je kontrolisana supstanca u SAD i UK i ostaje popularna među bodibilderima. Methandrostenolon je lako dostupan bez recepta u određenim zemljama kao što je Meksiko (pod brendom Reforvit-B), a takođe se proizvodi iu nekim azijskim zemljama.

 

Methandrostenolon se koristi u cilju poboljšanja fizičkog i performansi od strane konkurentnih sportista, bodibildera i motorom. Kaže se da je najčešće korišćena AAS za takve svrhe i danas i istorijski.

 


 

2. Kako funkcioniše sirovi Methandrostenolon / Dianabol prah ?


Dianabol predstavlja jedan od najpopularnijih i najvažnijih anaboličkih steroida svih vremena. Bez pitanja, ovo je najpopularniji oralni steroid koji je ikada pogodio tržište i jedan od najpopularnijih steroida u bilo kom obliku. Iako se skoro uvek nalazi kao oralna tableta, Dianabol se može naći kao injekciono rješenje, ali tablete predstavljaju primarnu primjenu.

 

Zašto je ovaj steroid toliko važan? Na mnogo načina je rodila doba savremenog unapređenja performansi. To nije bio prvi anabolički steroid koji se koristi za tu svrhu, a to bi pripadalo testosteronu, ali Dianabol bi otvorio vrata novom talasu steroidne upotrebe koja je prevazišla ono što je bilo ko očekivao.

 

Methandrostenolon / Dianabol se vezuje i aktivira androgen receptor (AR) kako bi izvršio svoje efekte. To uključuje dramatično povećanje sinteze proteina, glikogenolize i jačine mišića u kratkom vremenu. [Medicinska citata potrebna] Dok se metandienon može metabolizovati pomoću 5α-reduktaze u metil-1-testosteron (17α-metil-δ1-DHT), snažniji AAS, lek ima izuzetno nizak afinitet za ovaj enzim, a metil-1-testosteron se tako proizvodi samo u količinama u tragovima. , Inhibitori 5α-reduktaze, kao što su finasterid i dutasterid, ne smanjuju androgenske efekte metandienona. Međutim, dok je odnos anaboličke i androgene aktivnosti metandienona poboljšan u odnosu na testosteron, lek i dalje poseduje umerenu androgenu aktivnost i sposoban je proizvodi ozbiljnu virilizaciju kod žena i djece. Takav je drog samo za muškarce.

 

Methandrostenolon / Dianabol je supstrat za aromatazu i može se metabolizovati u estrogen metilestradiol (17α-metilestradiol). Dok je stopa aromatizacije smanjena u odnosu na testosteron ili metiltestosteron, proizvedeni estrogen je otporan na metabolizam i stoga metandienon zadržava umerenu estrogensku aktivnost. Tako može izazvati neželjene efekte kao što su ginekomastija i zadržavanje tečnosti. antiestrogen kao što je inhibitor aromataze kao što je anastrozol ili selektivni modulator receptora estrogena kao što je tamoksifen može smanjiti ili sprečiti takve estrogenske neželjene efekte. Metandienon nema progestogenu aktivnost.

 

Dianabol predstavlja jedan od jedina anaboličkih steroida koji je razvijen isključivo za poboljšanje performansi. Jedinjenje je nosilo navedenu terapijsku upotrebu istovremeno, ali performanse su bili pravi razlog zašto je ovaj steroid dobio život. Kroz 1940-ih i 50-ih Sovjetski Savez je počeo da dominira olimpijskim igrama, a upotreba testosterona od strane mnogih sportista ostavila je ostatak svijeta daleko zaostajući. U to vreme, američki olimpijski tim dr. John Ziegler naučio bi o upotrebi steroida SSSR-a, i brzo bi pomogao da se njegovi sportisti podudaraju. 1958. godine, uz pomoć dr. Zieglera, Ciba Pharmaceuticals bi izdao prve serije Methandrostenolona pod trgovačkim imenom Dianabol. Jedinjenje je dizajnirano u pokušaju da održi anaboličke osobine testosterona sa manjom androgeničnošću u brzom djelovanju, moćnom metodu. Očito preko noći steroid je bio veliki uspeh, dajući mnogim američkim sportistima jasnu prednost nad svojim sovjetskim rivalima.
 

3. Kako koristiti sirovi Methandrostenolone / Dianabol prah?


Da li želite brzo i efikasno dobiti mišić, snagu i izdržljivost? Možda ste mnogo pretraživali na Internetu da biste dobili prave informacije o rezultatima dianabola, ciklusu dbol i dozama i drugim najboljim dodatcima za stackanje, ali nisu mogli da ga prikupe.

 

Efekti Dianabola mogu se sumirati kao brzi i dramski. Zapravo, više je moguće da pojedinac dobije čak 20 funti mase za samo nekoliko nedelja korišćenja Dianabola. Ukupna doziranja će igrati ulogu, kao i ukupna potrošnja kalorija, ali dobitak od 20 lb je vrlo realan. To čini Dianabolovim premijernim steroidima koji ne sadrže sezonu, a to će biti njegova najčešća namena upotrebe. Tokom ove faze upotrebe, pojedinac takođe treba očekivati da njegova snaga značajno poraste. Dbol je zapravo jedan od najboljih steroida koji povećavaju steroide na tržištu i zajedno sa masom može brzo da proizvede ovaj rezultat.

 

Efekat Dianabola takođe je veoma cenjen od strane mnogih sportista; međutim, to nije tako uobičajeno kao što je to nekada bilo u krugovima sportskog poboljšanja. Zbog mogućeg brzog povećanja mase, mnogi sportisti će se odlučiti za steroide kao što su Anavar ili Winstrol, ali općenito zavisi od svrhe upotrebe. Zbog brzog i izrazitog povećanja snage, što može pretvoriti u više snage i brzine, to može biti čvrst sportski pojačivač. Pojedina takođe treba da doživi nivo poboljšanog oporavka i izdržljivosti. Kada je u pitanju povećanje telesne težine, važno je zapamtiti da će se ovo u velikoj meri vrteti oko ukupnog unosa kalorija. Dok steroid može promovirati ogromne količine mase, dovoljno je da hranite telo dovoljnim kalorijama da biste došli do ovoga cilja. Ovo ne bismo rekli najbolji steroid za poboljšanje sporta usled drugih opcija, ali ako je snaga jedina zaista zabrinutost, to bi mogla biti pristojna opcija.

 

Onda smo ostali sa ciklusom rezanja, i nećete često naći Dianabol u takvim planovima. Neki konkurentni bodibilderi će ga ranije koristiti u fazi rezanja kako bi se održala punoća, a to će obezbediti slabu zaštitu tkiva; Međutim, postoje bolje opcije. Jedan problem sa upotrebom ciklusa rezanja može biti nivo zadržavanja vode koji ovaj steroid može pružiti, što je obično poslednja stvar koju želite za rezanje. Takvo zadržavanje može biti kontrolisano, a sposobnost da ovaj steroid održi snagu može se ceniti, ali postoje i bolje opcije.
4. Doziranje sirovog methandrostenolona / Dianabol praha


Standardne Dianabol doze će se razlikovati u zavisnosti od iskustva i individualnih želja. Uprkos internet glasini i mitu, kvalitetni Dbol tablet će proizvesti značajne rezultate sa čak 15mg dnevno. Međutim, većina će biti daleko više zadovoljna sa doziranjem od 20-25 mg dnevno. Imajte na umu, svaki put kada povećavamo dozi, ovo povećava verovatnoću negativnih neželjenih efekata i otežava kontrolu. Ako se pozitivno iskustvo uživa u opsegu od 20-25mg, po potrebi može se pokušati 30-35mg dnevno. 50mg dnevno bi bio sledeći korak, i to je velika doza Dianabola, ali je pogodna za iskusnog korisnika anaboličkog steroida. Međutim, mnogi neće trebati takvu dozu. Veće doze nisu neuobičajene u nekim hardcore krugovima, lako možete naći nekoga ko uzima do 100 mg dnevno, ali takve doze se ne mogu preporučiti. Dosije ove prirode će proizvesti neželjene efekte i biti teško za vaše zdravlje. Čak i ako možete kontrolisati vizuelne neželjene efekte sa takvom dozom, interni efekti mogu biti vrlo različita priča.

 

Dianabol nosi poluživot od 3-5 sati, a mnogi često preporučuju podelu dnevne doze u 2-3 male doze dnevno u nastojanju da održe maksimalne nivoe krvi. Međutim, čak i sa 3 jednake doze dnevno, i dalje ćete doživeti visoke i niske nivoe krvi. Dalje, maksimalni nivo pikove krvi biće mnogo niži nego što bi moglo biti ako bi se ukupno uzimalo doza. Uzimajući ukupnu dnevnu dozu odjednom, ovo će vam dati veći nivo pikova koji možete da provedete tokom obuke i maksimizirajte tokom ključnog prozora vremena koji prati trening. Bez obzira na koji način ćete izabrati, pronaći ćete Dianabol da biste dobili odlične rezultate.  
 

5. Upozorenje o nečijem prahu Methandrostenolone / Dianabol


Dianabol je jednostavno fantastičan steroid, zaista ne postoji drugi način da se to stavi. To je vrlo jednostavan anabolički steroid, vrlo osnovan, ali kao i toliko stvari u životu, ponekad osnovni mogu biti ogromni. Ako tražite brze dobitke veličine koje vam daju potpuni izgled, ovo je steroid za vas. Ako ste zaglavljeni u kolovozu i vaš napredak je pogodio zid, opet ovo je steroid za vas. Postoje steroidi koji mogu proizvesti slične rezultate brzo djelovanja. Anabolički steroid Anadrol (Oxymetholone) najčešće se upoređuje sa Dianabolom u tom pogledu; međutim, njegov potencijal negativnih neželjenih efekata je veći od Dianabola. Mnogi tvrde da je Anadrol jači, ali mnogi često koriste doze Anadrola mnogo veće od Dbol-a. Neki podaci sugerišu da je na miligramu za miligram, Dianabol zapravo jači steroid.

 

Kupovina Dianabol online je najlakši način za kupovinu steroida, i daleko je najpristupačniji. Dok je prodavac teretane pogodan, u većini slučajeva njegove cene će biti mnogo veće. Većina prodavnica teretanih kupuje Dianabol online i potom ih prenese na vas. Iako je online kupovina česta, ona dolazi sa potencijalnim problemima. Mogli ste biti prevareni, mogli ste kupiti proizvod od niskog razreda ili biste mogli završiti sa potpunim falsifikatom. Ovo istražuje vašeg dobavljača iz prve ruke ponovo imperativ. Međutim, postoji još jedna zabrinutost koja je daleko veća i neće se promeniti bez obzira koliko istraživanja radite. Na mestima kao što su Sjedinjene Države, kupovina Dianabola online je protiv zakona i kršenje saveznog zakona. U američkom anaboličkom steroidu klasifikuju se kao supstance kontrolisane u III. Morate imati recept za legalno kupovinu i posedovanje anaboličkih steroida, a recept se daje samo na osnovu onoga što se smatra pravnom medicinskom potrebom. Čak i ako se kvalifikujete za recept, nećete dobiti za Dianabol.

6. Koji su mogući neželjeni efekti o Methandrostenolone / Dianabol prahu ?


Dianabol je izričito razvijen kao sigurna alternativa steroidima, tako da nije iznenađujuće da ne postoje ozbiljni neželjeni efekti. Ukoliko postoje neželjeni efekti Dbol-a, oni će se osećati samo ako uzimate više od preporučene doze. U tom slučaju vaš krvni pritisak će se povećati i postojaće naduvavanje. Ali ako ovo uzmete u skladu sa uputstvima, ne bi trebalo biti problema.

 

Dianabol je tako popularan jer radi tačno ono što piše na limenu. Na kraju krajeva, to je veoma snažan lek. To je reklo, moć koju mora promijeniti vaše telo je potpuno isto kao i snaga koju ona mora doslovno uništiti. Kada je sastav sastavljen da prođe kroz jetru dva puta, treba da zvoni alarmne zvonce. Oh, i ako mislite da se neželjeni efekti neće dogoditi vama, samo zapamtite da se oni mogu desiti svima. Nemojte žonglirati sa svojim zdravljem.
Neki Dianabol neželjeni efekti biće:


- Ti ćeš držati puno vode

Dianabol može uzrokovati dosta zadržavanja vode zbog podkožnih masti i vode koja se stvara ispod kože. Ovo oduzima definiciju mišića koju ste možda dobili od uzimanja droge na prvom mestu. Možda ćeš završiti u potrazi.

 

- Neprijateljski rast kose

Dianabol je derivat testosterona, kao što smo ranije istakli. Kako je testosteron muški hormon, može povećati neke od muških karakteristika. To uključuje višak kose i lica lica i ne govorim o nežnim dugim bradama i prelepim bravama za kosu, kako biste mogli očekivati. To može prouzrokovati rast dlaka po celom telu kod korisnika Dianabola i muškaraca i žena. Efekti mogu varirati od dlakavog lica u ženama do dlakavog leđa kod muškaraca.

 

-Oljna koža i akne

Dianabol takođe donosi vrlo zapažene androgene neželjene efekte, što znači da može promovirati muške karakteristike kao što su masna koža i akne.

 

-Men bi mogao da raste tkivo dojke

Dianabol je estrogenski lek. Uobičajeno, čak i rano u ciklusu leka, pate od efekata ginekomastije. Nema atraktivnog načina da se to kaže. Ginekomastija je rast tkiva dojke kod muškaraca. Može da utiče na jednu dojku ili oboje - samo zavisi od toga kako vaše telo odgovara
 

7. Kupi Methandrostenolone / Dianabol Powder f rom SZOB

  Posetite našu on-line apoteku i popunite redosled sirovina Ropivacaine HCL.

  Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

  U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu vaše narudžbe.

  Biće poslat u roku od 12 sati.
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: