Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

17-Methyltestosterone (58-18-4)

Metiltestosteron je vestački oblik testosterona, prirodnog seksualnog hormona koji se proizvodi u muškim testisima. Mala količina testosterona se takođe proizvodi u ženstvenoj jajnici i nadbubrežnom sistemu. Metilestestosteron se koristi kod muškaraca i dječaka radi lečenja uslova uzrokovanih nedostatkom ovog hormona, kao što je odloženi pubertet ili druge hormonske neravnoteže. Metiltestosteron se takođe koristi kod žena za lečenje karcinoma dojke koji se širi na druge dijelove tijela. Metilestestosteron se takođe može koristiti za druge svrhe koje nisu navedene u ovom uputstvu za lekove.


1.Što je sirovi prah od 17 metilestestosterona?

Metiltestosteron je vestački oblik testosterona, prirodnog seksualnog hormona koji se proizvodi u muškim testisima. Male količine testosterona se takođe proizvode u ženskim jajnicima i nadbubrežnom sistemu.


Metiltestosteron se koristi kod muškaraca i dječaka radi lečenja uslova uzrokovanih nedostatkom ovog hormona, kao što je odloženi pubertet ili drugi hormonski disbalansi. Metiltestosteron se takođe koristi kod žena za lečenje raka dojke koji se širio na druge dijelove tela.


Metiltestosteron se takođe može koristiti za druge svrhe koje nisu navedene u ovom vodiču za lekove.

2. Kako radi sirovi prah od 17 metilestosterona?

Ovaj lek se koristi kod muškaraca koji ne čine dovoljno prirodne supstance zvanu testosteron. Kod muškaraca, testosteron je odgovoran za mnoge normalne funkcije, uključujući rast i razvoj genitalija, mišića i kostiju. Takođe pomaže uzrokuju normalan seksualni razvoj (pubertet) kod dečaka. Metiltestosteron je sličan prirodnom testosteronu koji proizvede vaše telo. Spada u klasu lekova poznatih kao androgeni. Radi tako što utiče na mnoge telesne sisteme tako da telo može da se razvija i funkcioniše normalno.


Methyltestosterone se takođe može koristiti kod nekih adolescentnih dečaka da izazove pubertet u onima sa odloženim pubertetom. Može se koristiti i za lečenje određenih vrsta karcinoma dojke kod žena.

3. Kako koristiti sirovi prah od 17 metilestosterona ?

Uzimajte ovaj lek u usta sa ili bez hrane, obično 1 do 4 puta dnevno, prema uputstvima vašeg lekara.

Doziranje je zasnovano na vašem zdravstvenom stanju, nivou testosterona u krvi i odgovoru na tretman.

Redovno koristite ove lekove kako biste imali najviše koristi od nje. Da vam pomognem da se setite, uzmite je u isto vreme svaki dan.


Zloupotreba ili zloupotreba testosterona ili proizvoda podobnih testosteronu može izazvati ozbiljne neželjene efekte kao što su bolesti srca (uključujući srčani udar), moždani udar, bolesti jetre, probleme sa mentalnim / raspoloženjem, abnormalno ponašanje u vezi sa drogom ili nepravilan rast kostiju kod adolescenata. Nemojte povećavati doze ili koristiti ovaj lek češće ili duže nego što je propisano. Kada se testosteron zloupotrebljava ili zloupotrebljava, možda ćete imati simptome povlačenja (kao što su depresija, razdražljivost, umor) kada iznenada prestate da koristite lek. Ovi simptomi mogu trajati od nekoliko nedelja do meseci.


U suštini to je injekcioni testosteron acetat koji je modifikovan sa hloro (kao što je turinabol), tako da se neće smanjiti na DHT ili Estrogen ... on je manje moćan od testa u smislu mase / snage, ali i dalje ima izvrsnu anaboliku efekti s malo ili bez strane. Ja mislim da bi to bio dobar dodatak testu / trenu ili testu / jarburi kako bi se uravnotežio androgeni: anabolički odnos i biti u stanju da se poveća ukupan AAS bez dodavanja dodatnih strana.


Efekti bi trebali biti slični onima iz primobolana koji je prilično jebeno dobar u mojoj knjizi.


Jedini nedostatak je to što je niska koncentracija koja bi se rešavala sa većom dozom UGL piva, a druga je to što je acetat tako da bi trebao biti ubrizgan ED na stabilne nivoe ... a ne veliki fan toga.


potencijalno ga možete koristiti u testP / trenA super pivu gdje ćete snimati ED u svakom slučaju (nekako kao test / tren / dbol, ali sa manje zadržavanja vode i zato što su sve ulja možete ih snimiti u jednom super pivu i izbegavajte mešanje u oralni / suspenziji). Bilo bi potrebno džezov naziv ... možda 'ClosteBomb' (75mgTestP / 75mgTrenA / 75mgClostA po mg) ... to sranje bi bilo loše.

4. Doziranje sirovog praha 17 metilestestosterona

Metiltestosteronske kapsule se primenjuju oralno. Predložena doza za androgene zavisi od starosti, pola i dijagnoze individualnog pacijenta. Doziranje je prilagođeno odgovoru pacijenta i pojavljivanju neželjenih reakcija.


Zamjenska terapija kod mužjaka sa deficijencijom antitela je 10-50 mg Methyltestosterone dnevno. Različiti režimi doziranja su korišćeni da indukuju promene puberteta kod hipogonadalnih mužjaka, neki eksperti su na početku zagovarali manju dozu, postepeno povećavaju doze dok pubertet napreduje sa ili bez smanjenja na nivoe održavanja. Ostali stručnjaci naglašavaju da su potrebne veće doze da bi se izazvale pubertalne promjene, a manje odmeravanja se mogu koristiti za održavanje nakon puberteta. Hronološka i skeletna doba moraju se uzeti u obzir prilikom određivanja početne doze i prilagođavanja doze.


Doze koje se koriste kod odloženog puberteta uglavnom su u donjem opsegu onog što je navedeno gore, a za ograničeno vrijeme, na primjer 4 do 6 mjeseci.


Žene sa metastatskim karcinomom dojke moraju se blisko pratiti jer povremeno izgleda da terapija androgenom ubrzava bolest. Stoga, mnogi stručnjaci više vole da koriste preparate za kraće dejstvo androgena nego oni sa produženom aktivnošću za lečenje karcinoma dojke, posebno u ranim fazama terapije androgenom. Doziranje Methyltestosterone za terapiju androgena u karcinoma dojke kod žena je od 50-200 mg dnevno.


Metiltestosteron je bio "originalan" oralni steroid. Vraćajući se nekoliko decenija, to je bio prvi anabolički steroid koji je izgleda imao značajnu efikasnost kada je uziman usmeno. Za hemije, metltestosteron je jednostavno testosteron sa dodanom metil grupom na c-17, što usporava njegovu jetru. Izgleda da je ova varijanta testosterona radila kao oralni dodatak za androgene tokom ranih godina medicinske upotrebe. Ali, bilo je i prilično problematično, naročito po današnjim standardima.


Jedno od glavnih problema je to što ima tendenciju da bude visoko estrogena. Ispostavilo se da je to zbog toga što se metilestestosteron lako pretvara u veoma snažni "super estrogen" zvani metilestradiol, koji je nekoliko puta aktivniji od normalnog estrogena (estradiola). Za bodibildera koji žele da iskoriste potencijal za izgradnju mišića metilestosterona, upotrebljena doza će biti prilično značajna (verovatno 25-40 mg dnevno). Na ovom nivou ćete primetiti značajnu konverziju estrogena, i stoga ćete morati da izdržite ili se borite protiv neželjenih efekata kao što su bubuljice i ginekomastija.


Stvar je u tome da su do sportista uhvaćeni u steroide tokom 60-tih i 70-tih godina manje tržišne manje estrogenih alternativa poput metandrostenolona (Dianabol) i stanozolola (Winstrol). To su lekovi koji su postali veoma popularni. Methyltestosterone je oduvek progutao kao nepopularan i rijetko korišćen "problematičan" steroid. Rijetko ćete naći prodavače koji to prenose. Da se sada vratim na putanju. Vaše pitanje nije bilo zbog čega je mettilestosteron nepopularan steroid. Pitali ste da li biste mogli da koristite za dobrobit. Odgovor je "verovatno".


Ovaj steroid je dovoljno jak, i dajeće snažan uticaj na izgradnju mišića. Ali morate se baviti pitanjem estrogena ako planirate da dobijete kvalitetne dobitke od toga. Ovo najverovatnije ne podrazumeva ništa manje od modernog inhibitora aromataze, kao što je anastrozol ili letrozol. Ili bi trebalo značajno smanjiti konverziju estrogena i neželjene efekte, nadamo se da će se lek pojaviti više u liniji možda Dianabol. Pretpostavljam, pretpostavljam da ćete naći redovnije Dianabol po vašoj želji. Ipak, metilestosteron se ne mora kratko odbaciti. Ima vrijednost ako se ispravno koristi.

5. Upozorenje o surovim prahom 17-Methyltestosterone

Kod pacijenata sa rakom dojke terapija androgenom može izazvati hiperkalcemiju stimulisanjem osteolize. U ovom slučaju, lek treba prekinuti.


Produžena upotreba visokih doza androgena povezana je sa razvojem hepatitisa pijeloze i hepatičnog neoplazma uključujući hepatocelularni karcinom. (Videti MERE PREDOSTROŽAVANJA, karcinogeneza). Peliozni hepatitis može biti smrtonosna ili fatalna komplikacija.


Cholestatic hepatitis i žutica se javljaju sa 17-alpha-alkylandrogensom u relativno maloj dozi. Ako se pojavi holestatski hepatitis sa žuticom ili ako testovi funkcionisanja jetre postanu abnormalni, androgeni treba prekinuti i treba ustanoviti etiologiju. Žutica izazvana lijekom reverzibilna je kada se lek obustavlja.


Geriatrični pacijenti tretirani sa androgenom mogu biti povećan rizik za razvoj hipertrofije prostate i karcinomom prostate.


Edem sa ili bez kongestivnog srčana insuficijencija može biti ozbiljna komplikacija kod pacijenata sa već postojećim srčanim, bubrežnim ili hepatičkim oboljenjima. Pored ukidanja lijeka, može se zahtevati i diuretička terapija.


Ginekomastija se često razvija i ponekad opstane kod pacijenata koji se leče zbog hipogonadizma.

 

Androgena terapija treba pažljivo koristiti kod zdravih muškaraca sa odloženim pubertetom. Efekat na sazrevanje kostiju treba pratiti procenom koštane starosti zgloba i ruke svakih 6 mjeseci. Kod dece, tretman sa androgenom može ubrzati sazrevanje kostiju bez stvaranja kompenzatorne dobiti u linearnom rastu. Ovaj štetni efekat može dovesti do kompromitovanog porasta odrasle osobe. Što je mlađe dete veće rizik od kompromitovanja konačne visine zrelosti.

 

Nije pokazano da je ovaj lek siguran i efikasan za poboljšanje atletskih performansi. Zbog potencijalnog rizika od ozbiljnih negativnih uticaja na zdravlje, ovaj lek ne bi trebalo koristiti za tu svrhu.

6. Koji su mogući neželjeni efekti sirovi prah od 17 metilestestosterona ?

Uzmite hitnu medicinsku pomoć ako imate bilo koji od ovih znakova alergijske reakcije: košnica; teškoće disanja; oticanje lica, usana, jezika ili grla.

 

Pozovite svog doktora odmah ako imate bilo kakav od ovih ozbiljnih neželjenih efekata:

 

oseća se kratkim dahom, čak i sa blagim naporom;

otok, brzo povećanje telesne težine;

povećana ili tekuća montaža penisa;

bol u kostima, povećana žeđ, problemi sa pamćenjem, nemirni osećaj, konfuzija, mučnina, gubitak apetita, povećano mokrenje, slabost, trzanje mišića; ili

mučnina, povraćanje, bol u stomaku, gubitak apetita i žutice (žutoći kože ili očiju).

Žene koje primaju metilestosteron mogu razviti muške karakteristike, koje bi mogle biti nepovratne ako se tretman sa testosteronom nastavi. Prestanite sa uzimanjem ovog lijeka i odmah pozovite svog doktora ako primijetite bilo koji od ovih znakova viška testosterona:

 

promene u menstruacijskim periodima;

rast dlake kod muškaraca (kao na bradi ili grudima);

hrabar glas; ili

uvećan klitoris.

Manje ozbiljni neželjeni efekti (kod muškaraca ili žena) mogu uključivati:


akne, promene boje kože;

otok dojki;

muški uzorak ćelavosti;

glavobolja, anksioznost, depresivno raspoloženje;

blago mučnina;

utrnulost ili osećaj; ili

povećao ili smanjio interesovanje za pol.


Ovo nije potpuna lista neželjenih efekata, a drugi se mogu pojaviti. Obavestite svog doktora o neobičnom ili uznemirujućem neželjenom dejstvu. Možete prijaviti neželjene efekte FDA na 1-800-FDA-1088.

Sledeći lekovi mogu da interaguju sa metilestosteronom. Obavestite svog doktora ako koristite bilo koje od ovih:

razređivač krvi kao što je varfarin (Coumadin); ili

insulin ili dijabetes koji uzimate u usta.


Ova lista nije potpuna i mogu se pojaviti i drugi lekovi koji mogu uticati na metilestosteron. Obavestite svog doktora o svim lekovima na receptu i onima koji koristite. To uključuje vitamine, minerale, biljne proizvode i lekove koje propisuju drugi lekari. Nemojte koristiti nove lekove, a da ne obavijestite svog liječnika.
 

7. Kupite sirovi prah 17-metiltestosterona f rom SZOB

  Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu sirovina od 17 metilestosterona.

  Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

  U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu vaše narudžbe.

  Biće poslat u roku od 12 sati.
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: