Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

17-Methyltestosterone (58-18-4) u prahu

SZOB, u redu-biotech.com,17-Methyltestosterone, 58-18-4,, 17 Methyltestosterone prah, 17 Methyltestosterone Sirovi prah, kupite 17 Methyltestosterone prah, prah sirovog 17 Methyltestosterone, 17 Methyltestosterone prašak za prodaju, 17- Methyltestosterone prah supplie,


1. kako je 17 Methyltestosterone prah?


Methyltestosterone je umjetan oblik testosterona, prirodno pojavljuje spolni hormon koji se proizvodi u muškarca testisi. Male količine testosterona također proizveden u jajnicima žene i adrenalin.


Methyltestosterone se koristi kod muškaraca i dječaka za liječenje bolesti uzrokovane nedostatka ovog hormona, kao što su Zakašnjeli pubertet ili druge hormonalne neravnoteže. Methyltestosterone se također koristi u žena za liječenje raka dojke koji se proširio na druge dijelove tijela.


Methyltestosterone se također može koristiti u druge svrhe nisu Navedeni u ovom priručniku lijekove.

2.Kako se Sirovi prah 17 Methyltestosterone radi?


Ovaj lijek se koristi kod muškaraca koji ne čine dovoljno prirodna tvar koja se zove testosterona. U muškaraca, testosteron je odgovoran za mnoge normalne funkcije, uključujući rast i razvoj genitalije, mišiće i kosti. Ona također pomaže izazvati normalni spolni razvoj (pubertet) u dječaka. Methyltestosterone je slična prirodnog testosterona proizvodi vaše tijelo. Spada u klasu lijekova poznatih kao androgena. Internet utvrde mimo utječu mnogi sustavi tijela tako da tijelo može razvijati i funkcionirati normalno.


Methyltestosterone mogu također koristiti u određenim adolescent dječaci da uzrok pubertet u one s Zakašnjeli pubertet. To se mogu također koristiti za liječenje određenih vrsta raka dojke kod žena.

3. kako primjenjivatiSirovi 17 Methyltestosterone prah?


Uzeti ove lijekove kroz usta sa ili bez hrane, obično 1 do 4 puta na dan, kao režiji svog liječnika.

Doziranje se temelji na vaše zdravstveno stanje, razina testosterona u krvi i odgovor na liječenje.

Koristite ove lijekove redovito kako bi dobili najviše koristi od nje. Kako biste lakše zapamtili, uzmi ga u isto vrijeme svaki dan.


Pogrešne primjene ili zlouporabe testosterona ili testosterona poput proizvoda može uzrokovati ozbiljne nuspojave kao što su srčane bolesti (uključujući infarkt), moždanog udara, bolesti jetre, problemi mentalnog/raspoloženje, abnormalne budućeg narkomana ili nepravilno koštanog rasta (u adolescenata) . Povećavati dozu ili koristiti ovaj lijek češće i dulje od propisanog. Kada testosteron je zloupotrebljavati ili zlostavljati, možda imate simptome (kao što su depresija, razdražljivost, umor) kad naglo prestanete primjenjivati lijek. Tih simptoma može trajati od tjedna do mjeseci.


U osnovi to je injekcija testosterona acetat koji je bio modifide sa kloro (poput turinabol) tako da to neće smanjiti u DHT ili Estrogen... je manje snažan nego testiranje u smislu mase/snage, ali još uvijek ima neke odlične anabolički učinak s malo Nema strana. Mislim bilo bi dobar dodatak za test/trends ili testa/jarbol za ravnoteža se androgeni: anabolic omjer i moći se ukupno AAS bez dodavanja dodatnih strana.


Efekti su trebala biti slična onoj u primobolan koja je prilično jebeno dobar u mojoj knjizi.


Jedini nedostatak je da niska koncentracija koja će riješiti sa STVARN zakuhati veće doze i drugi je da je acetata pa bi trebao ubrizgati ED za stabilne razine... nije veliki obožavatelj to.


potencijalno to upotrijebiš u testP/trenA super skuhati gdje ćete snimati ED ionako (nešto poput testa/trends/dbol, ali s manje zadržavanje vode i jer su sva ulja mogao pucati ih u jednu super skuhati i izbjegavati miješanje u usta / suspenzija). Bilo bi potrebno je Marica ime ipak... možda 'ClosteBomb' (75mgTestP/75mgTrenA/75mgClostA po mg)... sranje bi bilo opako.

4. Doziranjeoc u prahu sirovog 17 Methyltestosterone


Methyltestosterone kapsule se primjenjuju peroralno. Preporučena doza za androgene varira Ovisno o dobi, seks i dijagnoza za pojedinog bolesnika. Doziranje je prilagođen prema bolesnika i pojave nuspojava.


Nadomjesno liječenje androgenih manjkavim muškaraca je 10-50 mg methyltestosterone dan. Raznim režimima doziranja su korišteni da potiču pubertetskih promjena u hypogonadal muškaraca, neki stručnjaci zagovaraju manje doze u početku, postepeno povećanje doze kao pubertet napreduje s ili bez smanjenja za održavanje razine. Drugi stručnjaci ističu višim dozama morao izazvati pubertetske promjene i manje doze mogu se koristiti za održavanje nakon puberteta. Kronološki i koštane dobi mora uzeti u obzir u određivanju početne doze i prilagodba doze.


Doze se koriste u Zakašnjeli pubertet Uglavnom su u donjem spektar koji daje iznad, i za ograničeno trajanje, na primjer 4 do 6 mjeseci.


Žene s metastatskom karcinomu moraju biti pomno jer androgena terapija ponekad se čini da ubrza bolest. Dakle, mnogi stručnjaci radije koristiti kraće djelujući androgenih pripreme nego one s produljenim djelovanjem za liječenje karcinoma dojke, posebno tijekom ranih faza androgena terapija. Doza methyltestosterone za androgene terapije kod karcinoma dojke u žena je od 50 do 200 mg dnevno.


Methyltestosterone je "originalni" oralni steroid. Nekoliko desetljeća unazad, to je bio prvi anabolički steroid koji se činilo da držite značajna djelotvornost kada se uzimaju oralno. Za kemiju geeks, upotreba methyltestosterone nije jednostavno testosterona s dodano metilne skupine na c-17, čime se usporava svoje jetre slom. Ova varijanta testosteron nije činilo da rade kao oralni androgenih dodatak tijekom ranih godina medicinsku upotrebu. Ali bilo je prilično problematičan, pogotovo za današnje standarde.


Jedan od glavnih pitanja je da je sklon biti visoko estrogenih. Ispada zato methyltestosterone lako pretvara u je vrlo moćan "super estrogen" pod nazivom methylestradiol, koji je nekoliko puta Aktivniji od normalne estrogena (estradiola). Za bodibilder žele iskoristiti potencijal mišića zgrade methyltestosterone, doza koristi će biti prilično značajan (vjerojatno 25-40 mg na dan). Na ovoj razini, ti ćeš primijetiti značajna estrogena pretvorbe, i tako će morati izdržati ili se bori protiv nuspojava poput vode nadimati i ginekomastija.


Stvar je u tome vremenu sportaši uhvaćeni na steroide tijekom 1960-ih i ' 70-ih, manje estrogena alternative kao methandrostenolone (Dianabol) i stanozolol (Winstrol) su već na tržištu. To su lijekovi koji je postao vrlo popularan. Methyltestosterone uvijek čamili kao je nepopularan i rijetko se koristi "problematično" steroida. Rijetko čak i bi pronašli dilera ga nosite. Pa daj da se vratimo u posao sada. Vaše pitanje nije zašto methyltestosterone bio nepopularan steroida. Pitao si ako ti treba dobar korist. Odgovor je "Vjerojatno".


Ovaj steroid je dovoljno jak i udijelit će jak učinak izgradnje mišića. Ali mora nositi sa pitanjem estrogena ako planiraš primati kvalitete dobitke iz nje. Ovo bi vjerojatno za posljedicu ništa manje nego za moderne inhibitor aromataze, kao što su anastrozol i letrozol. Bilo koji bi trebao značajno smanjiti pretvorbu estrogena i nuspojava, nadamo se što droge pojavljuju više uzduž linije od možda Dianabol. Odobren, sumnjam da ćeš naćiredovne Dianabol više na svoj sviđanje. Ipak, upotreba methyltestosterone treba ne odbacite. Ima vrijednost ako se pravilno koristi.

5. Upozorenjeoc u prahu sirovog 17 Methyltestosterone


U bolesnika s rakom dojke, androgena terapija može uzrokovati hiperkalcemiju stimulirajući osteoliza. U tom slučaju, lijek se mora prekinuti.


Produljena Primjena visoke doze androgena je bio povezan s razvojem nepravilnim ustanovljeno i uključujući hepatocelularni karcinom jetre neoplazme. (Vidjeti mjere OPREZA, Karcinogeneze). Nepravilnim ustanovljeno može biti opasno po život ili fatalne komplikacije.


Kolestatski hepatitis i žutica pojaviti s 17-Alfa-alkylandrogens u relativno niske doze. Ako se pojavi kolestatski hepatitis uz žuticu ili testova jetrene funkcije postanu abnormalne, na androgene treba prekinuti i etiologiji treba odrediti. Droga-inducirana žutica je reverzibilna kada lijekovi više ne postoji.


Gerijatrijskog bolesnika liječenih androgena može biti povećan rizik za razvoj hipertrofija prostate i karcinom prostate.


Edem sa ili bez kongestivnog zatajenja srca može biti ozbiljna komplikacija u bolesnika s već postojeće srčane, bubrežne ili jetrene bolesti. Uz prekid primjene lijeka, diuretska terapija svibanj biti potrebno.


Ginekomastija često razvija i povremeno nastavi u bolesnika koji se liječe za hipogonadizam.

 

Androgena terapija treba koristiti oprezno u zdravih muškaraca sa Zakašnjeli pubertet. Učinak na sazrijevanje kostiju treba pratiti procjenu koštane dobi zglob i ruku svakih 6 mjeseci. U djece, androgenski tretman može ubrzati da sazrijevanje kostiju bez uzrokovanja kompenzacijski dobitak u linearni rast. Ova nuspojava može rezultirati ugrožena odrasle stas. Mlađe dijete je veći rizik od ugrožavanja zrele konačnu visinu.

 

Ovaj lijek nije prikazan biti sigurna i djelotvorna za poboljšanje sportsku izvedbu. Jer potencijalni rizik od ozbiljne štetne po zdravlje, ovaj lijek bi trebao biti korišten za neželjenim.

6. Koje sutje moguće nuspojaveof sirovog 17 Methyltestosterone prah?


Dobiti hitnu medicinsku pomoć ako imate bilo koji od ovih znakova alergijske reakcije: koprivnjača; otežano disanje; oticanje svoje lice, usne, jezik ili grla.

 

Nazovite svog liječnika odmah ako imate bilo koji od ovih ozbiljnih nuspojava:

 

osjeća nedostatak zraka, čak i sa blagim napora;

oteklina, brzo debljanje;

povećana ili tekuće erekcijom penisa;

koštane boli, povećana žeđ, problema s memorijom, nemirna osjećaj, zbunjenost, mučnina, gubitak apetita, povećan mokrenje, slabost, trzanje; mišića ili

mučnina, povraćanje, bol u trbuhu, gubitak apetita i žutica (žutilo kože ili očiju).

Žene dobivaju methyltestosterone može razviti muških karakteristika, koji bi mogao biti Nepovratan testosterona liječenje se nastavlja. Prestati uzimati ove lijekove i nazovite svog liječnika odmah ako primijetite bilo koji od ovih znakova višak testosterona:

 

promjene u menstruacije;

rast kose u muški uzorak (kao što na bradu ili prsa);

promukli glas; ili

povećani klitoris.

Manje ozbiljne nuspojave (u muškaraca ili žena) mogu uključivati:


akne, promjene u boji kože;

dojke oteklina;

muška ćelavost;

glavobolja, anksioznost, depresivno raspoloženje;

blaga mučnina;

utrnulost ili pecka osjećaj; ili

povećan ili smanjen interes za seks.


Ovo nije potpun popis nuspojava i drugima svibanj se pojavljuju. Obavijestite svog liječnika o bilo kojem neobične ili bothersome nuspojave. Mogu prijaviti nuspojave na FDA u 1-800-FDA-1088.

Sljedeći lijekovi mogu komunicirati s methyltestosterone. Obavijestite svog liječnika ako uzimate bilo koji od ovih:

krvi razrjeđivač kao što su varfarina (Coumadin); ili

inzulin i dijabetes lijekove uzimate na usta.


Ovaj popis nije potpun i postoji svibanj biti drugih lijekova koji mogu utjecati na methyltestosterone. Obavijestite svog liječnika o svim recept i over-the-counter lijekovi koristite. To uključuje vitamini, Minerali, biljni proizvodi i lijekove propisane od strane drugih liječnika. Početi koristiti nove lijekove bez reći svom liječniku.
 

7. Kupiti17 Methyltestosterone prahfROMSZOB


 Posjetite naše online ljekarne i ispunite nalog 17 Methyltestosterone sirovina.

 Definirati mjesto isporuke, količina proizvoda i način plaćanja.

 U periodu od 30 minuta, Primit ćete potvrdu narudžbe.

 To će biti poslan u roku od 12 sati.
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: