Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

MK 2866 (Ostarine) prah (1202044-20-9)

MK 2866 (Ostarine) prah (1202044-20-9)

MK 2866 u prahu, Sildenafil sirovi prah, kupiti MK 2866 u prahu, sirov MK 2866 u prahu, MK 2866 prah za prodaju, MK 2866 prašak za prašume, ostarin prah, kupiti prah prah, sirov prah praha, ostarin prah za prodaju,


1. Šta je Raw MK 2866 (Ostarine) u prahu?


Enobosarm, poznatiji kao Ostarine ili MK 2866, je selektivni modulator receptora Androgena (SARM) koji je razvio GTx (GTx-024) za borbu sa gubitkom mišića i osteoporozom. Mnogi špekuliraju da Ostarin može da nađe upotrebu u planovima lečenja zamene hormona, kao iu lečenju sarkopenije, kaheksije i atrofije mišića. Ovo je veoma vredna korist za one koji boluju od bolesti koje troše mišiće, više zato što se pokazalo da SARM nije imao uticaja na neskeletne mišiće.

 

Ostarine, poznat i pod imenom MK-2866, je SARM (selektivni modulator receptora za androgene) koji je stvorio GTx kako bi se izbjegao i tretirao trošenje mišića. Kasnije može biti lek za izbegavanje atrofije (totalno trošenje dela tela), kaheksije, sarkopenije i hormona ili terapije zamene testosterona.

 

Ova vrsta SARM-a ne može samo zadržati masu mršavog tela, već i povećati. Ostarine se često pogrešno smatraju S1 ali S1 ranije i više ne prolazi kroz veću ekspanziju.
 

2. Kako funkcioniše Raw MK 2866 (Ostarine) u prahu ?


Kao SARM, Ostarin se direktno vezuje za androgene receptore. Dok se anabolički steroidi takođe vezuju za androgene receptore, SARM ne može se pretvoriti u DHT ili estrogen. Zvanično pripadajući grupi lekova, Ligand, jedina svrha MK 2866 je direktna anabolička aktivnost. Ovaj SARM može se koristiti za rast mišića ili očuvanje mišića (zavisno od ishrane).

 

Test 600x Ostarin, poput anaboličkih steroida, povećava sintezu proteina kao i zadržavanje azota. Međutim, za razliku od anaboličkih steroida, to će učiniti bez bilo kakvog DHT (dihidrotestosterona) ili estrogena konverzije. Iako nije prisutna direktna konverzija estrogena u smislu aktivnosti aromataze,


Prikazana su blaga povećanja nivoa estrogena. Ovo je možda razlog zašto se pokazalo da je Ostarine dobro za zajedničko zdravlje i lečenje. Estrogen često dobija lošu zavoj, ali neki su potrebni za dobro zdravlje i fizičke performanse. To je, međutim, direktno vezivanje za receptor koji je najvažniji jer ne samo promovira anabolizam, već i gensku sekvencu direktno na mestu receptora; zapravo je visoko specifična tkiva, mišić i kost.

 

MK 2866 nosi poluvreme od približno 24 sata.

 

SARMS se vezuje za androgeni receptor (AR) i pokazuje osteo (kost) i mio (mišićnu) selektivnu anaboličku aktivnost. Vezivanje i stimulacija intenziviraju sintezu proteina i izgrađuju mišiće.

 

Ostarina uzrokuje rast mišića kao steroidi, ali neće proizvesti negativne neželjene efekte koji se najčešće nalaze u anaboličkim steroidima i prohormonima poput prostate i drugih sekundarnih seksualnih organa.

 

MK-2866 koristi svoje anaboličke efekte na mišićnom tkivu u potpunosti, tako da nije samo potencijal za lečenje bolesti koje troše mišiće, već ima i veliki potencijal za izgradnju mišića za sportiste, bodibildere i fitnes bube. To je takođe sredstvo za smanjenje degeneracije tokom vremena oporavka od ozbiljnih operacija ili sličnih stanja.

 

* Ostarine je prošlo 8 naučnih ispitivanja GTx-a sa oko 600 ispitanika plus 3 studije efikasnosti. Medicinsko ispitivanje u trajanju od 4 meseca u toku faze IIb uključujući 159 pacijenata pokazalo je potpunu potpunu ukupnu mišićnu masu u odnosu na placebo i sekundarni cilj povećanja mišićne snage.

 

Što se tiče bodibildinga, korisnici Ostarine su dokazali da MK-2866 može pomoći u poboljšanju mišićne mase i nivoa snage.
 

3. Kako koristiti prašak MK 2866 (Ostarine) prah?


Za Bulking

 

Najbolje se sija kada se koristi za dobijanje mišića (bulkinga) jer je to najnapredniji od svih SARMS-a. Predložena doza je 25 mg u trajanju od 4-6 nedelja. PCT nije neophodan. Porast od 6 lbs. tokom ovog perioda može se posmatrati održivi dobitak.

 

Možete uzeti Ostarine do 36 mg u trajanju od 8 nedelja, ali samo ako ste težak 210 lbs. Suppression se očekuje u većim dozama, tako da je PCT nakon ciklusa neophodan.

 

Za Recomping

 

Ostarina sija u rekuperaciji zbog svojih deljenja hranljivih sastojaka. Kalorije se koriste za izgradnju mišića koja pomaže u gubitku težine i povećanju mišićne mase i snage. Predloženo doziranje je 12,5-25 mg za 4-8 nedelja.

 

* Vaša dijeta mora sadržavati 30% vitkih izvora proteina kako bi se postigao najbolji rezultat kompenzacije.

 

Za sečenje

 

MK-2866 može pomoći u rezanju uz očuvanje mišićnih dobitaka i smanjenje kalorija. Predloženo doziranje je 12,5-15 mg u trajanju od 4-6 nedelja.

 

Ostar za sprečavanje povreda

 

Efekti MK-2866 pretvaraju se u anabolizam u tkivo kostiju i kostiju mišića, što znači da se u budućnosti može koristiti u različite svrhe kao što je osteoporoza i kao simultani tretman lekovima koji smanjuju gustinu kostiju. Dakle, koristi se kao jedinjenje za oporavak povreda, naročito povrede kosti i tetiva.

 

Predložena doza je 12,5 mg dnevno.
 

4. Doziranje o Raw MK 2866 (Ostarine) prah


MK 2866 je oralno primenjen SARM. U svrhu očuvanja mišića kod dijeta, obično uzimamo najmanje 15 mg dnevno. Da bi se rast povećao, većina korisnika će pronaći 20-25mg dnevno da bude dobro mesto za početak. Neke teže osobe mogu pronaći 30mg dnevno, ali većina podataka pokazuje da takve doze često nemaju razlike u poređenju sa 20-25mg opsegom kod većine muškaraca.


Ukupna upotreba obično traje 6-8 sedmica sa 4 nedelje bez upotrebe SARM-a nakon što je ciklus Ostarine kompletan. Iako supresija testosterona ne može biti teška, PCT može ili ne mora biti potreban. Međutim, neko suzbijanje će postojati i najbolje je da telu daju šansu da se normalizuje. MK 2866 nosi poluvrijeme otprilike 24 sata; Jedno dnevno doziranje je dovoljno. Nema koristi za višestruke doze dnevno.
 

5. Sirovi MK 2866 (Ostarine) prašak Pozitivni efekti


Ostarine se mogu koristiti za dobijanje i očuvanje mišićne mase. Za sportiste to znači da se može koristiti iu fazama sečenja i bulovanja. Korisnik može očekivati značajne dobitke u lešnoj telesnoj masti bez neželjenog zadržavanja vode ili straha od ginekomastije često povezanih sa anaboličkim steroidima.


Pojedinac će vjerojatno dobiti toliko težine kao on iz ciklusa Dianabol ili Anadrol; međutim, dobici će biti čistiji i lakši za održavanje poštanske upotrebe. Veoma je uobičajeno da pojedinac povezuje svu težinu sa pozitivnim dobitkama kada koristi određene steroide, ali su samo jednake za mišiće.

 

Ostarina takođe može biti vrlo korisna tokom faze sečenja ili dijete. Ovo je možda najbolji trenutak da koristite SARM za svoje zaštitne sposobnosti za mišiće. Da biste izgubili telesnu masnoću, morate sagoreti više kalorija nego što konzumirate. Biti u kaloričnom deficitu dovodi do povišene mišićne mase, dolazi do gubitka. Ako možemo zaštititi mišićnu masu tokom dijete, ne samo da izgledamo bolje, zapravo nastavljamo sagorevanjem masti.


Gubitak mišićne mase će ometati metabolizam što otežava gubitak masti. Zaštitite mišićnu masu i štite metabolizam. Ostarine će takođe ponuditi značajno zaleđivanje i popravku zglobova, što je neprocenjivo za dijete. Oštra ili teška dijeta često dovodi do zajedničkog neugodja. Ako možemo zaštititi naše zglobove, kao i povećati čvrstoću tetive i ligamenta, sintezu kolagena i poboljšati sadržaj kostnih minerala, možemo nastaviti da treniramo i treniramo.


Efekti MK 2866 na ovaj način su zaista korisni u fazi povećanja ili sečenja, ali će se obično izdvajati više tokom faze sečenja. Efekti Ostarine u tom pogledu su toliko jaki podaci pokazali da može direktno lečiti povrede, a ne scenario maskiranja kao kod bolova, ali stvarno zarastanje zglobova, ligamenata, tetiva i kosti.

 

MK-2866 vam može dati:

Povećana slaba masovna dobit

Bolja snaga

Još izdržljivost

Zajedničke sposobnosti lečenja

Anabolički (čak i kod doza čak 3 mg)
 

6. Koji su mogući neželjeni efekti ostarina (MK-2866) sirovog praha ?


Neželjeni efekti Ostarine su ograničeni jer se čini da je relativno neželjeni efekat prijateljski lek. Mnogi neželjeni efekti povezani sa anaboličnim steroidima neće postojati sa ovim SARM; međutim, neki će, iako blago.

 

Estrogenski: Neželjeni efekti Ostarina ne bi trebali uključivati one estrogene prirode pošto SARM ne aromatizuje. Ne postoji konverzija testosterona sa estrogenom povezanim sa ovim lekom. Zadržavanje vode, nadimanje, ginekomastija ili visoki krvni pritisak zbog zadržavanja vode ne mogu se desiti. Međutim, podaci pokazuju da se može pojaviti određeno povećanje postojećeg estrogena, ali treba biti vrlo blag i ne dovoljno da se opravda upotreba antiestrogena. Ako se radi o ovom malom porastu, ako se koristi antiestrogen, lako možete smanjiti nivoe estrogena, što može dovesti do brojnih neravnoteža hormona i srodnih efekata.

 

Androgeni: Androgeni neželjeni efekti Ostarina, uprkos tome što direktno utiču na androgeni receptor, ne bi trebalo postojati. Ovo jedinjenje se ne pretvara u DHT; akne i gubitak kose ne mogu se desiti. Androgeni neželjeni efekti povezani sa virilizacijom kod žena takođe su nemogući. Pošto nema direktne androgene aktivnosti vezane za DHT, problem prostate takođe ne bi trebao biti.

 

Kardiovaskularni: Neželjeni efekti Ostarina treba da predstavljaju minimalni kardiovaskularni rizik. I HDL i LDL nivoi mogu se smanjiti, ali svi podaci pokazuju minimalne do beznačajnih smanjenja.

 

Supresija testosterona: Često se kaže da SARM neće potiskivati prirodnu proizvodnju testosterona, a istina je da neće usporediti sa anaboličnim steroidima. Međutim, moguće je potiskivanje, ali potpuna potiskivanje nije. Dodatak za povećanje testosterona može biti opravdan pri korišćenju MK 2866. Podaci o post-cikličnoj terapiji (PCT) su donekle nejasni o tome da li je to potrebno. Izgleda da neki muškarci doživljavaju veće nivoe supresije testosterona nego drugi.

 

Hepatotoksičnost: Iako se oralno primenjuje, neželjeni efekti ostarina ne uključuju toksičnost jetre. MK 2866 ne pripada klasi lekova C17-alpha alkylated (C17-aa) kao što su mnogi oralni anabolički steroidi. Ne odražava MI metabolit koji je povezan sa SARM S4 koji daje tom posebnom SARMu određenu aktivnost hepatičnog delovanja.

7. Kupi Ostarine (MK-2866) Puder za žvakanje SZOB


→ Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu Ostarine (MK-2866) sirovina.

→ Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

→ U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu o vašem nalogu.

→ Poslati će se u roku od 12 sati.

I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: