Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

NalMefene Hydrochloride CAS: 58895-64-0

NalMefene Hydrochloride CAS: 58895-64-0

Opis proizvoda Sistematsko ime (IUPAC) 17-ciklopropilmetil-4,5α-epoksi-6-metilenorminin-3,14-diol Klinički podaci Trgovačka imena Selincro AHFS / Drugs.com Monografija MedlinePlus a605043 Pravci status Pravni status UK : POM (samo na recept) ...

Opis O NalMefene Hydrochloride CAS: 58895-64-0:

Nalmefene (trgovački naziv Selincro), izvorno poznat kao nalmetren, je opioidni antagonist razvijen početkom sedamdesetih godina prošlog veka, koji se primarno koristi u upravljanju zavisnošću od alkohola. Takođe je istražena za lečenje drugih zavisnosti kao što je patološko kockanje. Ključevi tagovi: Edaravone .

Nalmefen je derivat opijata sličan u strukturi i aktivnosti opioidnog antagonista naltreksona. Prednosti nalmefena u odnosu na naltrekson uključuju duži poluživot, veću oralnu bioraspoloživost i nikakvu toksičnost zavisne od doze, koja je zavisna od doze. Kao i kod drugih lekova ovog tipa, nalmefen može precipitirati akutne simptome povlačenja kod pacijenata koji zavise od opioidnih lijekova ili, kada se koristi postoperativno kako bi se suprotstavili efektima jakih opioida koji se koriste u operaciji.

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme sa klijentima, tako da klijenti blagovremeno dobijaju robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: