Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Nandrolon (Durabolin) prah (434-22-0)

Nandrolone u prahu, Nandrolone u prahu, Nandrolone u prahu, Nandrolone u prahu, Nandrolone prah na prodaju, Nandrolone prah prah, Durabolin prah, Kupuju Durabolin prah, sirovi Durabolin prah, Durabolin prah za prodaju, Durabolin prah prah,


1. Šta je sjajan Nandrolon (Durabolin) u prahu?


Nandrolon je jedan od najpopularnijih anaboličkih steroida koji je ikada stvoren i bio je glavni faktor među sportistima koji poboljšavaju performanse svih vrsta od svog osnivanja. To je takođe jedan od retkih anaboličkih steroida koji je ostao istaknut u medicinskim krugovima i visoko je cenjen u mnogim terapeutskim poljima.

 

Nandrolon je prvi razvijen 1960. godine i dostupan je širom sveta 1962. godine od strane Organona u obliku Nandrolone Phenylpropionate pod trgovačkim imenom Durabolin. Međutim, to bi bilo trgovačko ime Deca Durabolin koji bi dobio zadržavanje na Nandrolone drogu. Od tada su brojne verzije Nandrolona udarile u police, ali Deca Durabolin je ostala najpoznatiji; zapravo, nije neuobičajeno da sve verzije Nandrolone-a budu nazvane Deca čak i ako nisu.

 

Deca 200 Nandrolon hormon može biti vezan za bilo koji estar, ali se najčešće nalazi na dodacu dekanoatskom i fenilpropionatnom estru, au nekim slučajevima i Cypionate ester. Nandrolon je poznat po tome što je jedan od najboljih off-sezonskih agensa za steroide. Takođe je omiljen među sportistima zbog njegovog lečenja i oporavka. Zbog svojih ogromnih terapijskih pogodnosti Nandrolon se koristi u mnogim oblastima medicine. Međutim, zbog kontrole anaboličkih steroida, njegova upotreba je donekle umirala u SAD, ali i dalje ostaje visoka u ostatku svijeta.

2. Kako funkcioniše prašak Nandrolon (Durabolin) u prahu?


Jednostavno razumevanjem funkcija i osobina Nandrolona lako je videti pozitivne efekte ovog 19-ni sastava, posebno pozitivnih medicinskih koristi. Za pojedince koji poboljšavaju performanse, bodibilder ili sportista, iako dugoročni favorit, to je takođe jedan od najnepazljivijih. Zajednička ideja je da je Nandrolon veliki steroid za sterilizaciju i istina je da je to fantastičan steroid. Ali za mnoge korisnike steroida tu se završava, a istina je da to ne mora i često ne bi trebalo. Ključna tačka koju svaki steroid korisnik mora da razume jeste da kvalitet steroida nije samo zasnovan na tome koliko masa može da vam pomogne. Postoji mnogo pozitivnih efekata koje steroidi mogu donijeti, i ako je masovna promocija jedina koju ikada pucate za vas, vrlo dobro se možete izmijeniti.

 

Za sportiste van sezone Nandrolone je često osnovni i jedan od najboljih izbora koje može da napravi. Povećanje mase neće se desiti brzom brzinom, a to će ostati tačno čak i ako koristite kratku ester verziju. Nećete dobiti 20-30kg mase za 4 sedmice koliko god želite sa Oxymetholonom, ali ćete dobiti kvalitetnu masu i sasvim malo vremena, a ne neurednu masu koja se često vidi u građevinskim mašinama sa brzim djelovanjem. Snaga takođe treba povećati do određenog stepena, iako ovaj steroid nije poznat po tome što je jak promotor snage. Za sportista van sezone takodje će uživati u oporavkom i terapijskim pogodnostima koje se pružaju. Ovo je važno jer je obuka van sezone obično vreme kada se koriste najteži ponderi. Korisnik će takođe pronaći da bi trebalo da bude sposoban da dobije više veličine sa manjom telesnom masnoćom nego što bi bez Nandrolona koristio zbog pozitivnog uticaja koji će steroid imati na metabolizam.

 

Zatim se srećemo sa atletičarkom, ali on ne traži masu ili sečenje, ali ipak treba poboljšane performanse. Nandrolon je jedan od najboljih izbora ako nije apsolutno najbolji izbor kada je u pitanju steroid da bi se zadovoljio ovaj cilj. Vrlo niske doze Nandrolona će pružiti reljef i oporavak koji im trebaju, a nešto veće doze će to osigurati uz povećane nivoe mišićne izdržljivosti. Jednako važno, pogotovo što se odnosi na olakšanje, ovo nije lažno oslobađanje ili efekat maskiranja - ne govorimo o lekovima protiv bolova, već istinskom olakšanju.

 

Zatim smo ostali sa fazom rezanja, vremenom kada se mnogi korisnici steroida brane od Nandrolona, ali već decenijama mnogi konkurentni bodibilderi, naročito elita, prepoznaju značaj ovog steroida i koristi plan rezanja. Nije neuobičajeno da se niske doze koriste za terapeutske prednosti. Nema vremena da telo boli i boli kao što će se tokom faze rezanja, a Nandrolone je odličan lek. Ali drugi će ga koristiti kao direktni steroidni štitnik, nešto za zaštitu vitka tkiva koja bi inače bila izgubljena zbog potrebnih kaloričnih ograničenja. Nije neuobičajeno videti kako kondenzator koristi Nandrolone tokom prve polovine svog natjecanja, a zatim ga ispusti u drugoj polovini za steroide koji su bolji za očvršćavanje, mada može u maloj količini ostaviti sve do kraja radi terapijske koristi .
 

3. Kako koristiti prah nandrolon (Durabolin) prašak ?


Nandrolon je osnovni hormon, ali je bolje poznat pod trgovačkim nazivom Deca Durabolin, koji sadrži Nandrolone Decanoate. Ova popularna priprema uzima nandrolon hormon i dodaje dekanat esterski lanac. Ovaj estarski lanac je priključen tokom procesa proizvodnje i služi za dvostruke svrhe. Glavna svrha je da se hormonsko ulje rastvara, tako da se može staviti u ampule ili multi-doznu bočicu. Druga svrha ovog estrskog lanca je da usporite oslobađanje steroida držanjem deca od interakcije sa androgenim receptorima dok se lančani ester ne otcepi enzimi u vašem telu. Pošto nandrolon dekanoat ne može da se poveže sa androgenim receptorom dok se enzimi u vašem telu ne odvoje od dekanoatnog estra, to steroidom usporava otpuštanje u vaš sistem tokom nekoliko dana. Za medicinsku upotrebu, glavna funkcija estra je da dozvoli da se hormon ubrizga samo jednom na svake 3 nedelje. Međutim, bodibilderi mogu ubrizgavati deca durabolin nedeljno ili često kao svaka tri dana.
 

4. Doziranje o Surov Nandrolon (Durabolin) prah


Nandrolon dekanoatna injekcija je namenjena samo za duboku intramuskularnu injekciju, pre svega u glutealni mišić. Doziranje treba da se zasniva na terapeutskom odgovoru i razmatranju odnosa koristi i rizika. Trajanje terapije zavisiće od odgovora stanja i pojave neželjenih reakcija. Ako je moguće, terapija mora biti prekinuta. Nandrolon dekanoat treba posmatrati kao dodatnu terapiju i trebaju se konzumirati adekvatne količine hranljivih materija kako bi se postigli maksimalni terapeutski efekti. Na primjer, kada se koristi u liječenju refraktorne anemije, potreban je adekvatan unos gvožđa za maksimalni odgovor.

 

Dozu od 50 do 100 mg nedeljno se preporučuje za žene i 100 do 200 mg nedeljno za muškarce. Terapiju lijekovima treba prekinuti ako u prvih šest mjeseci ne dođe do hematološkog poboljšanja. Za djecu od 2 do 13 godina, prosečna doza je 25 do 50 mg na svaka 3 do 4 nedelje. Parenteralne proizvode za liječenje treba vizuelno pregledati za čestice i promjenu boje prije primjene, kad god rješenje i kontejner dozvoljavaju.
 

5. Upozorenje o suvom nandrolonu (Durabolin) prahu


Nandrolon podseća na prirodne steroide koji deluju na sličan način hormonu testosteron.

Testosteron je muški polni hormon koji proizvodi testis. Takođe se nalazi iu ženama u malim količinama i proizvodi se od jajnika i nadbubrežne žlezde.

Zloupotreba anaboličkih steroida može ometati ravnotežu prirodno nastalih hormona koje imitiraju. Ova smetnja može uzrokovati neželjene efekte u rasponu od: -

a) razvoj muških karakteristika kod žena, gubitak plodnosti i eventualna impotencija kod muškaraca

b) oštećenje bubrega

c) povećan krvni pritisak, očvršćavanje arterija i povećan rizik od srčanih oboljenja i oboljenja jetre

d) divlje raspoloženje, poznato kao "steroidni bes"
 

6. Koji su mogući neželjeni efekti praška Nandrolon (Durabolin) u prahu ?


Nandrolon treba samo uzrokovati neželjene neželjene efekte kada se koristi sam, ili kada je količina previsoka za količinu testosterona koji se koristi. Dobro pravilo je da koristite odnos 3: 2 - testosteron do nandrolona. Stoga, ako ste radili 600 mg testosterona nedeljno, vaša deca durabolin dozaza ne bi trebala biti veća od 400 mg. Opet, glavni problem sa deca je u tome što u odsustvu dovoljnog testosterona koji deluje kao supstrat za dihidrotestosteron (DHT), vitalni deo vaše erekcije, telo će biti poplavljeno sa mnogo slabijim nandrolon metabolitima koji će nadmetati svoje telo sopstvenu proizvodnju DHT-a. Ubrizgavanje deca samo će izazvati poplave receptora namenjenih DHT-u, sa slabijim hormonom koji neće prenijeti odgovarajući signal kako bi se omogućila pravilna erekcija. Ovo se zove "Deca Dick".

 

Neželjeni efekti prilikom skladištenja deca durabolina su malo različiti. Kao što svi znamo, deca je obično složena testom i dbolom. Problem je što poznato je da testosteron i dianabol izazivaju velike neželjene efekte kao što su zadržavanje vode i rast dojki kod muškaraca (gyno). Ovi efekti proističu iz ovih steroida koji se pretvaraju u estrogen (iz testosterona) i 17-metilestradiol (iz dianabola) od strane enzima aromataze. Drugi neželjeni efekti ova dva steroida pokazuju veliki gubitak kose i povećanje prostate, uglavnom zbog pretvaranja testosterona u dihidrotestosteron putem neizbežne interakcije sa enzimom 5-reduktaze. Iako nandrolon ima ograničenu širinu interakcije i enzime aromataze i 5-reduktaze, metaboliti koji proizlaze iz ovih interakcija ne izazivaju iste ekstremne neželjene efekte kao i test i dbol. Dakle, deca durabolin je u suštini sinergetski steroid koji dobro funkcionira sa svim drugim steroidima koji se bacaju. Omogućava vam da povećate količinu bez više neželjenih efekata.
 

7. Kupi Nandrolon (Durabolin) prašak za pčele SZOB


Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu Nandrolone sirovina.

  Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

  U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu vaše narudžbe.

  Biće poslat u roku od 12 sati.

Hot Tags: SZOB, ok-biotech.com, Nandrolone, Durabolin, 434-22-0, Nandrolone u prahu, Nandrolone sirovi prah, kupiti Nandrolone u prahu, sirovi Nandrolone prah, Nandrolone prah za prodaju, Nandrolone prah prašak, Durabolin prah, kupiti Durabolin prah, sirove Durabolin prah, Durabolin prah za prodaju, Durabolin prah prah,
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: