Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Nandrolon cipionat u prahu (601-63-8)

Nandrolon cipionat u prahu (601-63-8)

Nandrolon cypionate u prahu, Nandrolone cypionate sirovi prah, kupiti Nandrolone cypionate u prahu, sirovi Nandrolone cypionate u prahu, Nandrolone cypionate prah za prodaju, Nandrolone cypionate prah supplie,


1.Šta je sirovo Nandrolone cypionate prah?


Nandrolon-Cypionate je jedno od brojnih Nandrolone jedinjenja na tržištu; međutim, to nije tako često kao i veoma popularan i visoko dostupan Nandrolone-Decanoate (Deca-Durabolin). Deca-Durabolin nosi svaki dobavljač na zemlji i svaka apoteka širom svijeta, a nakon toga imamo Nandrolone-Phenylpropionate (Durabolin ili NPP), a zatim imamo Nandrolone-Cypionate; to najbolje znate kao Dynabol.


Dynabol nije inferiorni oblik Nandrolona u odnosu na druge popularnije forme; to jednostavno nije toliko široko dostupno i deli toliko sličnosti sa Deca-Durabolinom da većina dobavljača ne oseća potrebu da nosi oba. U svakom slučaju, dok se krećemo zajedno sa našom raspravom na ovim stranicama, naći ćete Nandrolone-Cypionate i Nandrolone-Decanoate da budu identični za sve intenzivne svrhe.


Nandrolonski cipionat je modifikovana forma nandrolona, ​​gde je ester karboksilne kiseline (ciklopentilpropionska kiselina) vezan za 17-beta hidroksilnu grupu. Esterificirani steroidi su manje polarni od slobodnih steroida i apsorbuju se sporo iz oblasti injekcije.


Jednom u krvotoku, estar se uklanja da bi se dobio slobodni (aktivni) nandrolon. Esterifikovani steroidi su dizajnirani da produžavaju prozor terapijskog efekta nakon administracije, što omogućava manje učestalost rasporeda injekcija u poređenju sa injekcijama slobodnog (neestezenog) steroida. Nandrolon cipionat pruža oštar nagib u nandrolonu oslobađanju od 24-48 sati nakon dubokog intramuskularnog ubrizgavanja i održava značajno oslobađanje hormona oko 2 nedelje.
 

2. Kako radi raw Nandrolone cypionate powder?


Nandrolonski cipionat potiče od poznatog steroida, Nandrolona. Ključna razlika je u tome što je injektibilan oblik navedenog steroida. Oblik otpuštanja hormona je identičan onome kod testosterona. Klimaks ili najviši nivoi su primećeni 24-48 sati nakon primene. Međutim, značajan deo hormona se i dalje pusti još jednu nedelju. Aktivna supstanca je očigledno Nandrolon. Posljednji ima i androgena i estrogenska svojstva.

 

Ono što treba posebno naglasiti je činjenica da je Nandrolone Cypionate zapravo modifikovana verzija njegovog prekursora. Razlika je u tome što, za razliku od Nandrolona, ​​injekcija verzija ima ester karboksilne kiseline vezan za 17-beta hidroksilnu grupu. Ovo smanjuje polaritet steroida što dovodi do sporije apsorpcije od strane tela.

 

Podsećajući na sve to, sada prelazimo na diskusiju o neželjenim efektima. Prvo, to je estrogena koja implicira da Dynabol doprinosi konverziji testosterona u estrogen. Ovo se jednostavno može objasniti činjenicom da jetre ne može pretvoriti Nandrolon u estradiol.

 

Drugo, anabolički steroid se takođe može pokazati androgenim. Glavni uzrok ovog efekta je vezan za preveliko doziranje. Ove androgene osobine uključuju rast akni i dlake lica.

 

Pored toga, to može dovesti do otežanih gubitaka kose kod muškaraca i virilizacije kod žena.

 

Konačno, Nandrolon može dovesti do kardiovaskularnih problema zbog povećanja nivoa lošeg nivoa holesterola.
 

3. Kako koristiti Nandrolone cypionate prah ?


Za ove bodibildere postoji novo jedinjenje poznato pod nazivom Nandrolone Cypionate što može biti samo odgovor. Nandrolon Cypionate se plasira na mainstream bazama kao Anabolic DN. To je ester Nandrolona koji je vrlo sličan steroidima Deca, sa izuzetkom modifikacije koja omogućava veću potentnost i bržu aktivaciju u telu.

 

Koje su koristi od sastava koje se brže ponaša? Pored očigledne činjenice da su bodibilderi nestrpljivi ljudi, a to ubrzava rezultate, ograničava dužinu potrebnog bicikla. Većinu vremena će ciklusu "Deca" trebati dužinu od 16 sedmica kako bi se osigurala maksimalna efikasnost.


Koristeći Nandrolone Cypionate, bodybuilder može videti iste rezultate za 8 do 10 nedelja. To znači da telo nije toliko podložno istom nivou toksičnosti, što može biti veoma dobro, ne samo za oporavak mišićnog receptora, već i za vaše opšte zdravlje. Ovo jedinjenje je takođe idealno za bodibildere koji se takmiče u testiranim federacijama, jer to znači da su vremena otkrivanja mnogo manje.

 

Žene mogu imati koristi od upotrebe Nandrolone Cypionate na isti način. Žene često vide neželjene efekte virilizacije, rast kose, akne i nepovratno produbljivanje glasa, kada koriste Decu za standardni ciklus od 16 nedjelja. Korišćenje Nandrolone Cypionate-a omogućava im da izvode ciklus već duže od pola, s obzirom na približno iste rezultate. Tada se mogu slobodno kretati i zaustaviti bilo kakve neželjene efekte, dok još uvijek uživaju u mišićnim dobitkama.

 

Kada se koristi za fizičku ili poboljšanje performansi, najčešća je doza od 200-400 mg nedeljno, uzeta u ciklusima dužine od 8 do 12 nedelja. Ovaj nivo je dovoljan da većina korisnika primećuje merljive dobitke u mišićnoj masa i snagu, koja treba da bude praćena nizom nivoa estrogenih i androgenih aktivnosti. Iako veće doze (450-600 mg) mogu proizvesti jači anabolički efekat,


s obzirom na relativno nisku koncentraciju u kojoj se nalazi ovaj lek (50 mg / mL), doza iznad 400 mg se ne primenjuje. Umesto toga, lek je često složen sa drugim agensom, obično anrogenom kao što je injekcioni testosteron, koji takođe pomaže u uklanjanju veoma niskog nivoa androgeničnosti nandrolona. Ponekad se koristi i oralni steroid sa izrazitom androgeničnošću, kao što je metandrostenolon ili oksimetolon, ali će takođe predstavljati neku hepatotoksičnost i imati jači efekat na serumske lipide (negativno).

 

Kada se koristi za fizikalne ili poboljšane performanse, najčešća je doza od 50 mg nedeljno. Iako su samo malo androgeni, žene povremeno su suočene s simptomima virilizacije prilikom uzimanja ovog jedinjenja. Ako virusni izazivi ne postanu zabrinjavajuće, odmah treba prekinuti nandrolon cipionat kako bi se sprečilo njihovo trajno pojavljivanje. Posle dovoljnog perioda povlačenja nandrolon Durabolin® sa kraćim dejstvom može se smatrati sigurnijom (više kontrolisanom) opcijom. Ova lekova ostaje aktivna samo nekoliko dana, što značajno smanjuje vreme povlačenja ako je navedeno.
 

4. Doziranje sirovog nandrolon cipionatnog praha


Korisnici Nandrolone Cypionate-a će želeti da zadrže svoje cikluse u istom opsegu kao i oni koji peru sa Decom. Preporučuje se ciklus od 45 do 80 mg dnevno. Ako slažete sa testosteronom (kupite dodatke testosterona), sigurno vam ne treba ništa više, posebno ako krate sa 800 mg do punog grama nedeljno testosterona i bilo koje vrste orala. Nandrolon Cypionate je veoma efikasan i ne morate ga preterati na veličini doziranja kako biste videli rezultate. Mnogi bodibilderi uzimaju previše jedinjenja, a uskoro otkriju da vide više neželjenih efekata nego dobitak kada pređu 600 mg prag. Ne spadajte u ovu zamku koristeći Nandrolone Cypionate i sve steroide odgovorno.
 

5. Upozorenje o surovom nandrolonu cipionatnom prahu


Ženski pacijenti mogu doživeti virilizaciju, uključujući produbljivanje glasa, hirsutizam, akne, klitomegaliju (ne reverzibilne) i menstrualne abnormalnosti. Ukidanje anaboličkih steroida kod znakova blage virilizacije može sprečiti ireverzibilnu virilizaciju. Mišićno-skeletni efekti anaboličkih steroida uključuju zatvaranje epifiznih centara rasta prekidanjem linearnog rasta kostiju. Preporučuje se adekvatan monitoring koštane starosne dobi tokom primene kod pacijenata sa prepubertalima.
 

6. Koji su mogući neželjeni efekti nandrolonovog cipionatnog sirovog praha ?

Kardiovaskularni efekti mogu biti precipitirani kod pacijenata koji negativno utiču na zadržavanje tečnosti. Edema, sa i bez kongestivnog srčana insuficijencija, nastupila je tokom anaboličke terapije steroidima.

 

Genitourinarski efekti nakon hronične primjene i / ili velikih doziranja anaboličkih steroida mogu rezultirati oligospermijom i smanjenom količinom ejakulacije. Stariji muški pacijenti mogu doživeti povećanje prostate, što dovodi do obstrukcije urinarnog sistema. Priapizam i prekomerna stimulacija mogu se razviti. Ženski pacijenti mogu doživeti virilizaciju, uključujući produbljivanje glasa, hirsutizam, akne, klitomegaliju (ne reverzibilne) i menstrualne abnormalnosti. Ukidanje lijekova kod znakova blage virilizacije može sprečiti ireverzibilnu virilizaciju. Mogu se pojaviti promjene u libidu (povećati / smanjiti).

 

Životna opasnost pelioznog hepatisa i abnormalnosti jetre, kao što su hepatična neoplazma i hepatocelularni karcinomi, desili su se nakon dugotrajne terapije sa visokim dozama anaboličkih steroida. Tumorna regresija se nije desila u svim slučajevima nakon povlačenja lijekova. Tokom relativno niskih doza mogu se desiti kolestatski hepatitis, žutica i abnormalni testovi funkcije jetre. Jetski tumori povezani sa upotrebom anaboličkog steroida su vaskularniji od drugih tumora jetre i mogu ostati u tišini dok se ne razvije životno opasno abdominalno hemoragijo. Peliozni hepatitis može predstavljati blagu disfunkciju jetre, ali je dovela do otkaza jetre

 

Ženski pacijenti mogu doživeti virilizaciju, uključujući produbljivanje glasa, hirsutizam, akne, klitomegaliju (ne reverzibilne) i menstrualne abnormalnosti. Ukidanje anaboličkih steroida kod znakova blage virilizacije može sprečiti ireverzibilnu virilizaciju. Mišićno-skeletni efekti anaboličkih steroida uključuju zatvaranje epifiznih centara rasta prekidanjem linearnog rasta kostiju. Preporučuje se adekvatan monitoring koštane starosne dobi tokom primene kod pacijenata sa prepubertalima.

 

Onkološki efekti nakon dugotrajne terapije sa velikim dozama anaboličkih steroida uključili su hepatične neoplazme i hepatocelularne karcinome. Hematološki efekti koji se javljaju tokom terapije anaboličnim steroidima uključivali su promene faktora koagulacije II, V, VII i X, produženo protrombinsko vrijeme (PT) i povećane eritrocitne ćelije proizvodnja.

 

Endokrini neželjeni efekti zabeleženi tokom egzogene primene anaboličkih steroida uključili su inhibiciju endognog oslobađanja testosterona pomoću inhibicije povratne sprege hituina luteinizirajućeg hormona (LH). Velike doze egzogenih anaboličkih steroida mogu potisnuti spermatogenezu putem inhibicije hormona stimulirajućeg hipofize folikula (FSH). Androgena aktivnost anaboličkih steroida može smanjiti nivoi vezivanja tiroksina globulina i rezultirati smanjivanjem ukupnog nivoa seruma T4 i povećanjem uzimanja T3 i T4 smole. Slobodni nivo tiroidnih hormona ostaju nepromenjeni i nema kliničkih dokaza o disfunkciji tiroidne žlezde.

 

Metabolički efekti koji se javljaju tokom terapije anaboličkom steroidom kod imobilisanih pacijenata ili kod onih sa metastatskim oboljenjem dojke uključili su hiperkalcemiju izazvanu osteolitikom. Anabolički steroidi utiču na ravnotežu elektrolita, zadržavanje azota i izlučivanje kalcijuma u urinu. Pojavljuje se edem, sa i bez kongestivne srčane insuficijencije. Kod pacijenata sa dijabetesom zabeležena je smanjena tolerancija glukoze koja zahteva prilagođavanje u hiperglikemijskoj kontroli. Značajno povećanje lipoproteina niske gustine (LDL) i smanjenje lipoproteina visoke gustine (HDL).

 

Psihijatrijski efekti anaboličkih steroida uključuju habituaciju, uzbuđenje, nesanicu, depresiju i promene libida. Ane je najčešće prijavljen dermatološki neželjeni efekat. Najveća incidenca pojave je kod žena i prepubertalnih mužjaka. Gastrointestinalni efekti koji se javljaju tokom terapije nandrolonom uključuju mučninu, povraćanje i dijareju.
 

7. Kupite Nandrolone Cypionate   Prašak za pecivo SZOB

→ Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu Nandrolone Cypionate sirovina.

→ Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

→ U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu o vašem nalogu.

→ Poslati će se u roku od 12 sati.
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: