Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Nandrolon laurat u prahu (26490-31-3)

Nandrolon laurat u prahu (26490-31-3)

Nandrolon laurat u prahu, Nandrolone laurate sirovi prah, kupiti Nandrolone laurate u prahu, sirov nandrolon laurat u prahu, Nandrolone laurate prah za prodaju, Nandrolone laurate prašak,


1. Šta je Nandrolone laurate prah?


Nandrolon laurat je injekcioni oblik anaboličkog steroidnog nandrolona. Laurat estar koji se primenjuje ovde je dva atoma ugljenika duži od dekanoata, a samim tim i sredstvo formira nešto dugotrajniji depozit lekova oko oblasti injekcije nego Deca-Durabolin. S obzirom na jaka svojstva odloženog oslobađanja, moguće je davati nandrolon laurat jednom svake tri do četiri nedelje u medicinskom okruženju.


Kao nandrolon injektiraju, ovaj lek pruža umjereno snažan anabolički efekat, koji je praćen nizim nivoom estrogenih i androgenih svojstava. Iako se ne koriste široko, nandrolon laurat favorizuju sportisti i bodibilderi zbog svoje sposobnosti da promovišu spore stabilne dobitke u lešnoj masi sa minimalnim neželjenim efektima.


Nandrolon laurat je razvijen tokom 1960-ih godina, kada su se sintetizovali i istraživali mnogi novi estri nandrolona. Ovaj dugotrajni ester nandrolona obično se identifikuje kao veterinarski lek, ali je zapravo propisan ljudima pre nego što je usvojen za upotrebu životinja.


Jedino ime brenda je Klinibolin, koji je krajem 1960-ih prodat na kratko na nemačkom tržištu droga. Nandrolon laurat je na kraju bio kratkotrajan kao ljudski lek, i od tada će se koristiti isključivo u veterinarskim preparatima. Ništa posebno ne čini da je lek loše pogodan za ljudsku upotrebu, a njeno prekidanje verovatno ima mnogo više veze sa dominacijom Organon-ovog Dera-Durabolina, čime je nandrolon laurat postao prilično nepotreban kao lek na recept, nego bilo kakve greške samog leka .

 

Kao veterinarski lek, nandrolon laurat se najčešće identificira sa brandom Laurabolin. Laurabolin proizvodi Intervet i nalazi se u raznim zemljama uključujući Meksiko, Čile, Nizozemsku, Australiju i Kolumbiju. Koristi se kod mačaka, pasa, konja, svinja i goveda, obično da nadoknađuje neuhranjenost uzrokovanu virusnom ili parazitarnom oboljenjem, lečenje anemije, suprotstavljanje kataboličkim efektima kortikosteroida i poboljšanje ukupnog fizičkog stanja visoko aktivnih ili starijih životinja.


Laurabolin brend je u jednom trenutku prodao Werfft-Chemie u Austriji i Vemie u Nemačkoj, ali su ovi proizvodi od tada prekinuti. Pored Laurabolin brenda, droga se takođe prodavala u prošlosti pod nazivima Fortadex (Hydro, Nemačka), Fortabol (Parfam, Meksiko) i Lauradrol 250 (Loeffler, Meksiko). Danas je poznato da postoje samo proizvodi Intervet.

2. Kako radi sirovi Nandrolon laurat prah?


U osnovi, kao što je ranije rečeno, Laurabolin će učiniti sve što će Deca učiniti. Ovo će vam pomoći da se brzo oporavite od vežbanja (3) pomoću nadoknade mišićnog glikogena; povećanje sinteze proteina itd. i jedina prava razlika je trajanje njegove efikasnosti. Laurabolin može ostati efikasan do nekoliko dana nakon injekcije, ali samo nešto više od Dece. Struktura Nandrolona je veoma slična onoj u testosteronu.


Jedina razlika ukoliko nema ugljenikov atom na 19. poziciji, to dovodi do toga da ima mnogo niža androgena svojstva, a zatim testosteron. Glavni razlog za nizak androgeni neželjeni efekat povezan sa Nandrolonom je to što iako je izmenjen enzimom 5a-reduktaze baš kao i testosteron, izmenjeni proizvod je dihidronandrolon koji je mnogo slabiji u dejstvu, a zatim dihidrotestosteron. Zašto vam sve te velike reči znače? Pa i nijedan od njih nije posebno važan i oni su samo geek-govori jer tvrde da nandrolon generalno proizvodi manje neželjenih efekata od testosterona.


Ova stavka takođe ima mnogo nižu tendenciju za konverziju estrogena, a stopa na koju se Nandrolon pretvara u estrogen se procenjuje na 20% od vrednosti testosterona (zapamtite Letrozol Preporučujem da koristite?). Nedostatak Laurabolina kod Deca-Durabolina je uglavnom se nalazi u vrlo niskom koncentracionom nivou od 25-50 mg po kubnom redu / ml. Ovo zauzvrat izaziva atletičara da uzimaju višestruke i obimne injekcije, zbog čega je to nešto manje poželjno onda Deca.


Međutim, cena Laurabolina je uglavnom znatno niža nego kod Deca-Durabolina koja se donekle sastoji od obimnih i čestih injekcija. Nažalost, iako je cijena Laurabolina niža od one u Deci, zadržavanje vode doživljeno od toga je isto, ako ne i više. Korišćenjem Letrozola (koji sam ranije preporučio da pomogne progestinskim / estrogenskim neželjenim efektima) će se boriti protiv ovoga, ali i dalje mislim da Laurabolin bude proglašen za upotrebu u ciklusima opterećenja

 

Dobici sa ovim jedinjenjem su mnogo sporiji od testosterona, ali su kvalitetniji i lakši za održavanje nakon što je upotreba Laurabolina prekinuta. I, naravno, kao i kod svakog Nandrolona, ​​odgovarajući režim post-ciklusa terapije treba uključiti na kraju ciklusa koji se sastoje od Laurabolina.

 

Opet će, kao i svi nandroloni, povećati telesnu masu, FFM i snagu (7). Prosječne doze za muške sportiste su u rasponu od 200-400mg nedeljno (što bi podrazumijevalo stavljanje više ulja u svoje telo nego što je u vašem prosečnom Indy 500 automobilu). Ženski sportisti takođe mogu pronaći ovu stavku korisnu jer imaju nizak androgeni svojstva i visoke anaboličke osobine, što će ograničiti virilizirajuće efekte (efekti koji ženu uzimaju u muške karakteristike).


Prosječna doza za atletičarku bi bila u opsegu od 50-100 mg nedeljno. Laurabolin je dobar izbor za ženske sportiste, jer se obično prodaje u vrlo niskoj koncentraciji (Mg / Ml), rijetko je falsifikovan i nije u visokoj potražnji i stoga je jeftin (nikad ne bi trebalo platiti više od $ 2-4 po ml). Nažalost, ova droga nikad neće biti veoma korisna za muškarce, osim možda zbog efekata na sadržaje minerala i kolagena koji mogu biti na 50mg / nedeljno, jer je dostupan samo u malim doziranim koncentracijama.
 

3. Kako koristiti prah nandrolon laurat u sižu ?


Laurabolin je injekcioni veterinarski steroid koji sadrži nandrolon laurat. Nandrolon laurat je u osnovi dugotrajan Deca Durabolin, koji ostaje aktivan do mjesec dana u telu. Sportisti, međutim, generalno ubrizgavaju ovaj lek nedeljno.

 

Kao nandrolon, Laurabolin će pokazati primjetne anaboličke efekte sa slabijim androgenim neželjenim efektima. Iako mnoge žene koriste nandrolone, Laurabolin može biti jedan koji treba izbegavati. Androgeni efekti mogu se pojaviti kod žena sa nandrolonima, posebno ako su nivoi krvi previše visoki sa takvim dugotrajnim dejstvom. Durabolin bi bio bolji izbor.

 

Za muškarce, doze od 200-400 mg nedeljno izgledaju dobro. U jačini od 50mg teško je koristiti mnogo veću dozu, iako je nekima to moguće. Meksički Intervet proizvod se nalazi širom Sjedinjenih Država i obično se prodaje po fer ceni. Isporučuje se u bočicama od 50ml, 50mg po ml. Nedavno je Intervet promijenio svoje pakovanje.

 

25 mg ili 50 mg po cca 50 kubnih metara / bočica. Ovo je veterinarski steroid prvenstveno pronađen u Kanadi i Evropi. Može se pomisliti na vrlo dugačku verziju Dece. Dok deca može ostati aktivna u sistemu dve nedelje, ovaj proizvod je obično aktivan od tri do četiri. Loša stvar u vezi sa Nandrabolinom je to što je dostupna samo u dozama niske miligrama. Ovaj proizvod trenutno nije falsifikovan i jeftin.
 

4. Doziranje sirovog praha Nandrolon laurata


Nandrolon laurat se prodaje na veterinarskom tržištu određenih zemalja u količini od 20 ili 50 mg / ml. Muškarci trebaju uzimati otprilike 30-70 mg dnevno, a injekcije su potrebne samo jednom nedeljno.


Žene mogu eksperimentisati sa nandrolonima zbog njihove blage prirode i nizih androgenih tendencija. Ipak, i dalje su donekle androgeni, tako da se ženama ne preporučuje više od 50 mg nedeljno, a ako se javljaju problemi sa virilizacijom, upotreba laurabolina bi trebalo odmah prestati.


Poluraspada na Nandrolon lauratu (Laurabolin) je prilično dugačka oko 18 dana. Imajte na umu da pola života nije aktivni život, to jednostavno znači da ako ubrizgate 200 miligrama (mgs), nakon trajanja poluvremena samo polovinu ovaj iznos će ostati u vašem sistemu i tako dalje. Dakle, kako možete da zamislite, ovo jedinjenje će se držati oko 6 nedelja nakon zaustavljanja.


Sportisti mogu očekivati ​​vrlo spore i stabilne rezultate korišćenja Nandrolone laurate. U poređenju sa "bržim" steroidima, kao što su trenbolon ili dianabol, Laurabolinova masa i jačine snage biće mnogo lakše zadržati.


Očigledno je da će duže poluvreme proširiti ester daleko duže od drugih jedinjenja, tako da će slaganje biti važno kako bi se postigli najbolji rezultati. Kao i kod svih nandrolona, ​​preporučio bih da stavi Laurabolin sa derivatom DHT derivata kao što je masteron ili proviron, zajedno sa još androgenim jedinjenjem kako bi ga udarac (testosteron na primjer). Takođe bi bila pametna odluka o upotrebi oralnog steroida za pokretanje ciklusa, jer će vjerovatno potrajati nekoliko sedmica da primetite bilo šta značajno od Laurabolina zbog dugog estera.

5. Upozorenje o surovom prahu Nandrolone laurate


Upozorenja predstavljaju mjere predostrožnosti. Kontraindikacije i interakcije i ozbiljni štetni efekti povezani sa uzimanjem lekova. Dijabetičar ili pacijent sa hipertenzijom treba upozoriti na nekoliko interakcija lijekova. Poznan pacijent sa preosjetljivošću mora biti oprezan u vezi sa reakcijama ili anafilaktičkim šokom. Trebala bi se upozoriti na trudnoću ili dojku o određenim ljekovima. Pacijent sa bolestima hepatitisa [bolesti jetre] ili srčani pacijent treba izbjeći nekoliko lijekova. Upozorenja o leku Nandrolone Laurate su navedena u nastavku.

6. Koji su mogući neželjeni efekti u prahu nandrolona laurata?


Nandrolon ima nisku tendenciju konverzije estrogena, koja se procenjuje na samo oko 20% onoga što se vidi kod testosterona.516 To je zato što dok jetra može pretvoriti nandrolon u estradiol, na drugim aktivnijim mestima steroidne aromatizacije kao što je nandrolon adipoznog tkiva je daleko manje otvoren za ovaj proces.517 Prema tome, neželjeni efekti povezani sa estrogenom su mnogo niži problem sa ovim lekom nego sa testosteronom.


Međutim, povećani nivoi estrogena se ipak mogu primijetiti uz veće doziranje i mogu uzrokovati neželjene efekte kao što su povećana zadržavanja vode, povećanje telesne masti i ginekomastija. Anti-estrogen kao što je klomifen citrat ili tamoksifen citrat može biti neophodan da bi se sprečili estrogenski neželjeni efekti ako se javljaju. Može se alternativno koristiti inhibitor aromataze kao što je Arimidex® (anastrozol), koji efikasnije kontroliše estrogen tako što sprečava njegovu sintezu. Inhibitori aromataze mogu biti prilično skupi u poređenju sa antiestrogenima, ali mogu imati negativne efekte na lipide u krvi.

 

Napominjemo da nandrolon ima neku aktivnost kao progestin u tijelu.518 Iako je progesteron c-19 steroid, uklanjanje ove grupe kao u 19-norprogesteronu stvara hormon sa većim vezivnim afinitetom za odgovarajući receptor. Pokazano je da mnogi 19-ni anabolički steroidi imaju neki afinitet za progesteron receptor.519 Neželjeni efekti povezani sa progesteronom su slični onima kod estrogena, uključujući negativne povratne sprečavanje proizvodnje testosterona i povećanu brzinu skladištenja masti .


Progestini takođe povećavaju stimulativni efekat estrogena na rast mlečnog tkiva. Izgleda da postoji jaka sinergija između ova dva hormona ovde, tako da se ginekomastija može pojaviti čak i uz pomoć progestina, bez prekomernog nivoa estrogena. Upotreba antiestrogena, koja inhibira estrogensku komponentu ovog poremećaja, često je dovoljna da ublaži ginekomastiju izazvanu nandrolonom.

 

Iako klasifikovani kao anabolički steroid, irogenske neželjene efekte su i dalje moguće sa ovom supstancom, posebno sa većim dozama. Ovo može uključiti borbe mastne kože, akni i rast tela / lica. Anabolički / androgeni steroidi takođe mogu pogoršati gubitak kose kod muškaraca. Žene su upozorene na potencijalne virilizirajuće efekte anaboličkih / androgenih steroida.


To može uključiti produbljivanje glasa, menstrualne nepravilnosti, promjene u teksturi kože, rast obraza lica i povećanje klitorisa. Nandrolon je steroid sa relativno niskom androgenom aktivnošću u odnosu na njene tkivne aktivnosti, čineći prag za jake androgene neželjene efekte srazmerno veće nego kod više androgenih sredstava kao što su testosteron, metandrostenolon ili fluoksimesteron. Takođe je važno napomenuti da je zbog svoje blagotvorne androgene prirode i sposobnosti za suzbijanje endogenog testosterona, nandrolon skloni mučenju libida kod muškaraca kada se koristi bez drugog androgena.

 

Imajte na umu da je relativna androgenost nandrolona u redukciji dihidronandrolona (DHN) smanjen u dihidronandrolon (DHN) .550 521 Enzim 5-alfa reduktaze je odgovoran za ovaj metabolizam nandrolona.


Istovremena upotreba inhibitora 5-alfa reduktaze, kao što je finasterid ili dutasterid, omet će smanjenje dejstva nandrolona na specifično mesto, značajno povećavajući tendenciju nandrolona za proizvodnju androgenih neželjenih efekata. Kod nandrolona treba izbegavati inhibitore reduktaze ako je poželjna niska androgenost.

Nandrolon nije c-17 alfa alkilovan i nije poznato da ima hepatotoksične efekte. Toksičnost jetre je malo verovatna.
Anabolički / androgeni steroidi mogu imati štetne efekte na serumski holesterol. Ovo uključuje tendenciju smanjenja vrednosti HDL (dobrog) holesterola i povećanja vrijednosti LDL (lošeg) holesterola, što može promijeniti HDL u LDL bilans u pravcu koji podstiče veći rizik od arterioskleroze. Relativni uticaj anaboličkog / androgenog steroida na lipide u serumu zavisi od doze, načina primene (oralno naspram injekcije), tipa steroida (aromatizujućeg ili nehromatizirajućeg) i nivoa otpornosti na hepatični metabolizam.


Studije koje su davale 600 mg nandrolon dekanoata nedeljno tokom 10 nedelja pokazale su 26% smanjenje nivoa HDL holesterola.522 Ova supresija je nešto veća od one koja je prijavljena sa jednakom dozom testosteron enanthata, i saglasno je ranijim studijama koje pokazuju nešto jači negativan uticaj na HDL / LDL odnos sa nandrolon dekanoatom u poređenju sa cipionatorom testosterona.523 Međutim, nandrolonske injekcije bi i dalje imale znatno slabiji uticaj na serumske lipide nego agensovane agente sa c-17 alfa. Anabolički / androgeni steroidi takođe mogu negativno uticati na krvni pritisak i trigliceride, smanjiti endotelnu relaksaciju i podržati hipertrofiju leve komore, što potencijalno povećava rizik od kardiovaskularnih bolesti i infarkta miokarda.

 

Da bi se pomoglo u smanjenju kardiovaskularnog stanja, savetuje se da održava aktivni program kardiovaskularnog vježbanja i minimizira unos zasićenih masti, holesterola i jednostavnih ugljenih hidrata u svako vrijeme tokom aktivne AAS administracije. Takođe se preporučuje dodatak ribljim uljima (4 grama dnevno) i prirodnom holesterolom / antioksidativnom formulom kao što je Lipid Stabil ili proizvod sa uporednim sastojcima.

 

Svi anabolički / androgeni steroidi, kada se uzimaju u dozama dovoljnim da promovišu dobitak mišića, očekuju da potisnu endogenu proizvodnju testosterona. Zbog poređenja, studije koje su davale 100 mg nedeljno nandrolon dekanoata tokom 6 nedelja pokazale su približno 57% smanjenje nivoa serumskih testosterona tokom terapije. U dozama od 300 mg nedeljno, ovo smanjenje je dostiglo 70%.


524 Veruje se da progresiona aktivnost nandrolona značajno doprinosi suzbijanju sinteze testosterona tokom terapije, što se može obeležiti i pored niske tendencije konverzije estrogena.525 Bez intervencije supstanci koje stimulišu testosteron, nivoi testosterona treba da se vrate normalno u roku od 2-6 meseci otcepljenja droge. Imajte na umu da se produženi hipogonadotropni hipogonadizam može razviti sekundarno zbog zloupotreba steroida, što zahteva medicinsku intervenciju.

 

Gore navedeni neželjeni efekti nisu inkluzivni. Za detaljniju diskusiju o potencijalnim neželjenim efektima, pogledajte odeljak o steroidnim neželjenim efektima ove stranice.

7. Kupi Nandrolone laurate Powder f rom SZOB


  Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu Nandrolone laurate sirovina.

  Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

  U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu vaše narudžbe.

  Biće poslat u roku od 12 sati.I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: