Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Nandrolon fenilpropionat (npp) prašak

Nandrolon Phenylpropionate Powder, npp prah, kupiti Nandrolone Phenylpropionate Powder, Nandrolone Phenylpropionate Powder dobavljači, Nandrolone Phenylpropionate Powder za prodaju


1.What is Nandrolone Phenylpropionate (npp) Powder?

Nandrolon Phenylpropionate (npp) Puder je anabolički steroid koji je vrlo sličan popularnom Nandrolone Decanoate jedinjenju. Međutim, Nandrolone Phenylpropionate (npp) Powder je prvo komercijalno Nandrolone jedinjenje ikada prodato. Nandrolon fenilpropionat je udario na police u 50-ih godina i doveo je na tržište Organon pod imenom Durabolin. Ubrzo nakon što Organon otpusti svog rođaka Decanoate pod imenom Deca Durabolin.


Nandrolon fenilpropionat (npp) prašak je mali anestarski baza anabolički steroid i često se naziva NPP. Ovaj proizvod nikada nije bio toliko popularan kao veća verzija Decanoate estera, delom zbog dostupnosti; Međutim, u savremenoj eri počelo je da se vidi oživljavanje u upotrebi i dostupnosti zahvaljujući dijelom zbog podzemnih laboratorija.


Test 600x Nandrolon Phenylpropionate (npp) Prašak nosi sa sobom brojne terapeutske i performativne prednosti. Nandrolonski hormon je najčešće propisan anabolički steroid koji nije testosteron, ali verzija Decanoate je najčešće propisana forma Nandrolone. To je jedan od najpovoljnijih steroida u performansama i medicinskim postavkama, iako eventualni neželjeni efekti svakako postoje.

2. Kako Nandrolone Phenylpropionate (npp) Powder Works?

NPP funkcioniše baš kao njegov veliki brat deca durabolin, ali deluje brže i zadržava se u tijelu kraće vrijeme. Kao i svi nandroloni, to je 19-nortestosteron, tako da je hormon testosterona u atomu ugljenika izveden na 19. poziciji. Nakon toga stvaraoci ovog steroida jednostavno su vezali za njega fenilpropionatni estar umesto dekanoatnog estra.

 

Kroz detaljno razumevanje funkcija i osobina Nandrolon Phenylpropionate (npp) praha već imamo dobro razumevanje pozitivnih efekata ovog steroida. Međutim, da bi to postigao u smislu da sportista performansa može ceniti, možemo biti malo specifičniji.

 

Za atletičarke van sezone ciklus opterećenja, Nandrolone Phenylpropionate (npp) prašak je jedan od najboljih steroida koje može odabrati da poboljša mišićnost i veličinu. Ovo je jedan od najboljih graditelja mase i za mnoge bodibildere koristi se u svakom planu za povećanje. Uprkos tome što se brži postupak rasta Nandrolon-a neće brzo pojaviti, ali će biti stabilan, čak i značajan. Ovo pretpostavlja da jedete dovoljno da raste. Da biste raste, morate konzumirati više kalorija nego što zapalite. Nijedan steroid na svetu ne može promijeniti ovu istinu. Ali vi ćete više iskoristiti svoj rast sa steroidom poput Nandrolone Phenylpropionate ako pravilno radite. Takođe morate primetiti da ostanete vitki u vašoj van sezone zbog značajnih metaboličkih efekata hormona. A kada je u pitanju oporavak od napornog treninga, malo stvari će pobediti Nandrolone Phenylpropionate.

 

Nandrolon fenilpropionat (npp) Prašak se takođe može koristiti za sečenje ciklusa, iako se uobičajeno ne pominje kao rezni steroid. Ovaj steroid će značajno zaštititi mišićnu masu bolje od mnogih steroida. Kada dijetu moramo sagoreti više kalorija nego što konzumiraramo. To je jedini način kako se telesna mast može izgubiti. Nažalost, ovo smanjuje mišićno tkivo. Kada dijete bude izgubljeno bilo kakvo tkivno tkivo, ali uspješna dijeta ograničava ovaj gubitak, a Nandrolon može pružiti ovu zaštitnu mjeru. I još jednom, naknade za oporavak će biti ogromne, pogotovo kada oporavak već može biti izuzetno težak prilikom dijele zbog kaloričnog deficita.

 

Konačne prednosti za performanse okružuju sportiste. Mnogi sportisti koriste niske doze Nandrolone Phenylpropionate (npp) praha za oporavak i koristi od zglobova. To nisu maskirne koristi kao što su lekovi protiv bolova, već stvarno olakšanje. Neki takođe mogu naći povećanje snage do određenog stepena, iako to nije steroid dobro poznat po ogromnim osobinama koje povećavaju snagu. Bez obzira, ovo je jedan od najčešćih steroida koje koriste sportisti.
 

3. Kako koristiti Nandrolone Phenylpropionate (npp) prašak ?

Nandrolon Phenylpropionate (npp) Prašak je zapravo bio prvi nandrolon jedinjenje kojeg je Organon još uvek prodavao 1950-ih. Međutim, brutalno ga je odvojio veliki brat deca durabolin i dugi niz godina bijao pod tepihom u zajednici bodibildera. Razlog za to je bio to što je ubrizgavanje steroida smatrano tabuom u to vreme, jer je heroin došao na scenu i vi su vaši vršnjaci smatrali narkomanom ako ste nešto injektirali. Shodno tome, nešto poput nandrolona fenilpropionata, koje zahtijeva učestalije injekcije nego deca durabolin, ne bi bilo idealno jedinjenje za korištenje.

 

Štaviše, u medicinskoj zajednici oni su takođe odlučili da vode i dužeg estera. Zaista, ovo je veoma korisna klasa steroida za medicinsku upotrebu, jer se u kliničkim studijama nandrolon pokazao kao od pomoći kod anemije, osteoporoze i može dodatno djelovati kao kontraceptiv na bazi progestina. To je dovelo do toga da FDA odobrava njegovu upotrebu početkom 80-ih, ali u modernim vremenima imamo pristup boljem leku sa manje neželjenih efekata. Bez obzira na to, tokom istorije nandroloni su bili najpotrebniji anabolički hormoni usled njihove blage prirode i primetne efikasnosti.

 

Pored pogodnosti koje smo već dodirnuli, Nandrolone Phenylpropionate (npp) Powder takođe radi šta drugi steroidi rade: povećava azot, povećava snagu i masu, sprečava gubitak mišića i povećava broj crvenih krvnih zrnaca kako bi ubrzao oporavak. takođe ima više osobina koje ga čine posebnim, kao što je pomoć pri sintezi kolagena čak i pri malim dozama. Još jedna pozitivna strana NPP-a jeste da će većinu korisnika povećati apetit, što ga čini odličnim lekovima.
 

4. Doziranje o Nandrolon Fenilpropionat (npp) prašak

Nandrolon Phenylpropionate (npp) Prašak je dobro koristiti sa drugim kratkim estrima ako želite da napravite stack koji ima manje od 10 nedelja ciklusa. Idealan ciklični ciklus bi uključio tradicionalni NPP steroid i prop. Koristite 300mg nuklearne elektrane i ispitnu propitu nedeljno u trajanju od deset nedelja.

 

Da li ste videli da nisam rekao da koristim bilo šta oralno da podstaknem ciklus? Zaista nije potrebno jer su oba kratka estra. Međutim, i dalje ćete morati da koristite inhibitor aromataze. Jedan nesretan efekat NPP-a je smetnja koja uzrokuje obnavljanje prirodnog produkcije testosterona u telu nakon ciklusa.

 

Depresija se ponekad primećuje iz Nandrolone Phenylpropionate (npp) prašine. Takođe negativno utiče na seksualni pogon i uzrokuje erektilnu disfunkciju u dozama najmanje 30-60 mg dnevno.

 

Ovaj negativni seksualni efekat se povećava kada nema dodatka testosterona ili ako nije složen sa Trenbolonom, Masteronom ili Dianabolom.

Intenzitet neželjenog efekta će se razlikovati po pojedincu.
 

5. Upozorenje o Nandrolone Phenylpropionate (npp) u prahu

Kada se doza uzima u većoj dozi od preporučenih doza, zove se "Overdose". Prekomjerna doza uvek zahteva kliničku kontrolu. Svaki lek ili lek kada se konzumira u prevelikim uslovima izaziva neželjene neželjene efekte na jedan ili različite organe u organizmu. Lijek se izlučuje u bubregu ili se metaboliše u jetri većinu vremena. Ovaj proces ide bez prepreka kada se uzima u normalnoj dozi, ali kada se uzme u prevelikim dozama, telo nije u mogućnosti da ga metabolizuje ili da ga pošalje pravilno, što uzrokuje efekte anoverdoze. Pročitajte informacije o efektima Nandrolone Phenylpropionate (npp) praha

-TongYong Pharm prevelikost davanja ispod!

 

Upozorenja predstavljaju mjere predostrožnosti. Kontraindikacije i interakcije i ozbiljni štetni efekti povezani sa uzimanjem lekova. Dijabetičar ili pacijent sa hipertenzijom mora biti upozoren na nekoliko interakcija lijekova. Poznan pacijent sa preosjetljivošću mora biti oprezan u vezi sa reakcijama ili anafilaktičkim šokom. Trebala bi se upozoriti na trudnoću ili dojku o određenim ljekovima. Pacijent sa bolestima hepatitisa [bolesti jetre] ili srčani pacijent treba izbjeći nekoliko lijekova. Upozorenja za Nandrolone Phenylpropionate (npp) prašak -TongYong Pharm lek su navedene u nastavku.
 

6. Koji su mogući neželjeni efekti nandrolon fenilpropionatnog (npp) praha

?

Ovaj steroid uzrokuje neželjene efekte kod nekih korisnika. Međutim, to definitivno nije jedan od steroida koji je poznat po svojim gadnim neželjenim efektima. Ako želite izbjeći ili upravljati neželjenim efektima iz NPP-a, morate razumjeti kako funkcioniše steroid. Mi smo ponudili detaljne informacije iznad. Kod većine mužjaka, moguće je izbjeći sve neželjene efekte ovog anaboličkog steroida. Evo najčešćih neželjenih efekata povezanih sa NPP-om:

 

Estrogen: Pošto je ovaj steroid estrogeni, može izazvati razvoj muškog tkiva dojke, nadimanja i višeg krvnog pritiska. Da bi se izbegli ovi neželjeni efekti, muškarci možda žele da koriste Aromatase inhibitore.

 

Androgeni: rizik od androgenih neželjenih efekata je manji, ali ne postoji. Primjeri androgenih neželjenih efekata uključuju gubitak akni i gubitaka kose (mužja volumna muškaraca). Kod žena, virilizacija je mogućnost. Ako žene primećuju probleme sa virusizacijom, odmah treba da prestane uzimati NPP. Na primer, žene mogu utvrditi da joj se klitoris povećava, da se njen glas produbljuje i tako dalje. Važno je da odmah zaustavite injektiranje ovog steroida ako se ovi problemi počnu manifestovati.

 

Ženski neželjeni efekti: Kada žena odmah prestane da koristi NPP, šanse da se simptomi virilizacije preokrenu biće odlični. Ako ona nastavi da koristi steroid, uprkos simptomima virilizacije, moguće je da se simptomi neće obrnuti.

 

 

Holesterol: Ovaj steroid može negativno uticati na dobar nivo holesterola.

 

Testosteronska inhibicija: Ovaj hormon će inhibirati proizvodnju prirodnog testosterona. Muškarci koji koriste steroid trebaju to učiniti dok koriste egzogeni testosteron.
 

7. Kupi Nandrolone Phenylpropionate (npp) Puder f rom SZOB

  Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu Nandrolone Phenylpropionate (npp) praha

.

  Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

  U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu vaše narudžbe.

  Biće poslat u roku od 12 sati.

 
Srodni proizvodi
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: