Shenzhen OK Biotech Technology co, LTD (SZOB)
Kategorija proizvoda

  Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)

  HK dodati: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong

  Kina kopno Dodaj: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd Longhua New District, Shenzhen, Kina PRC

  E-mail:Nicole@OK-Biotech.com

      Smile@OK-Biotech.com

  Web: www.ok-biotech.com

  Tel: + 852 6679 4580

Nandrolon fenilpropionat CAS 62-90-8

Nandrolon fenilpropionat CAS 62-90-8

Nandrolon fenilpropionat (NAN) (BAN) (brend Durabolin, Fenobolin, mnogi drugi) ili nandrolon fenpropionat (USAN), poznat i kao nandrolonski hidrocinnamat, kao i 19-nortestosteron 17β-fenilpropionat ili 17β- (1-okso-3 -fenilpropoxy) estr-4-en-3-one, je sintetički androgeni i anabolički steroid i nandrolon estar.

Opis Nandrolon Fenilpropionat CAS 62-90-8:

Nandrolon fenilpropionat je anabolički steroid, sličan u mehanizmu delovanja za nandrolon dekanoat i nandrolon undekanoat. Pokazalo se da pozitivno kontroliše metabolizam kalcijuma ili da otežava tjelesnu težinu kod osteoporoze. Nije preporučljivo da se koristi kod žena sa disperzovanim karcinomom mamare zbog regresije u dužem vremenskom periodu. Nandrolon fenilpropionat koriste sportisti sa obimom dobijanja mišićne mase i snage. Dobro funkcioniše ako pacijent prati ishranu visokog nivoa proteina i kalorija. To je lek koji se može dobiti bez recepta. Nije poznato da li uzrokuje zavisnost ili ne. Kako bi se bolje informisali o potencijalnim rizicima terapije ovim pacijentima preporučuje se najpre konsultovati lekara i dobiti tačan recept doze i sve informacije koje se odnose na terapiju s njim.

Aplikacije:

Na osnovu funkcije hormona, Nandrolon Phenylpropionate je identičan Nandrolone Decanoate-u. Oba oblika čine isti aktivni hormon. U slučaju NPP-a imamo kraću estersku verziju koja daje veći rafal Nandrolona nakon injekcije, ali takođe ima mnogo kraći period poluvremena. To znači da se Nandrolone Phenylpropionate mora injektirati češće od svog većeg broja estara, ako nivoi krvi ostaju stabilni.

Nandrolon fenilpropionat je nešto više anabolički od testosterona sa rejtingom od 125 u odnosu na testosteron od 100. Takođe je značajno manje androgeni sa rejtingom od 37 u odnosu na testosteron-ov rejting od 100. Smanjena androgenicnost je zahvaljujući nandrolon hormonu smanjenju na dihidronandrolon (DHN) umjesto dihidrotestosterona (DHT). Ovo je jedan od razloga zašto Nandrolon fenilpropionat može dobro tolerirati kod viših doza kod nekih muškaraca od većih doza testosterona.

Nandrolon fenilpropionat, CAS 62-90-8

Nandrolon fenilpropionat je takođe značajno manje estrogenski od testosterona. I Nandrolon i testosteron aromatizuju, ali Nandrolone to radi samo pri približno 20% brzine testosterona.

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme klijenata, kako bi kupci blagovremeno dobijali robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Vruće tagovi: Testosteron Isocaproate

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
Hot Tags:
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong-Shenzhen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua novi District, Shenzhen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)
Share:
Verification: c5916f6aec73893e