Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Nandrolon undekanoat u prahu (862-89-5)

Nandrolon undekanoat u prahu (862-89-5)

Nandrolon undekanoat u prahu, Nandrolone undecanoate sirovi prah, kupiti Nandrolone undecanoate prah, sirovi Nandrolone undecanoate prah, Nandrolone undecanoate prah za prodaju, Nandrolone undecanoate prah supplie,


1. Šta je Rand Nandrolone undekanoatni prah ?  


Nandrolon undekanoat je nekada popularan anabolički steroid sastojao se od aktivnog steroidnog hormona Nandrolon koji je povezan sa veoma velikim estrom Undecanoate. Vrlo sličan Nandrolone Decanoate (Deca Durabolin), Dynabolon-ov Undecanoate ester je nešto veći i pruža još dugotrajan terapijski prozor. Međutim, iako jednom popularni steroid u planovima terapijskog lečenja i među sportašima koji poboljšavaju performanse, Nandrolone undecanoate više nije na tržištu. U stvari, ne postoje farmaceutski brendovi Nandrolone Undecanoate koji se trenutno proizvode, a takođe je retko na crnom tržištu.

 

Nandrolon undekanoat se prvi put pojavio početkom 1960-ih godina i uživao je relativno snažan uspjeh u čitavoj Evropi. Na nekim tržištima ovaj kompleks je takođe prodat kao Psychobolan, ali je Nandrolone undecanoate i dalje dominantan brend. Ovaj anabolički steroid dokazao je da ima brojne terapeutske koristi i odobren je za upotrebu u lečenju osteoporoze, neuhranjenosti i bilo kakvih opštih kataboličkih stanja. Međutim, uprkos vrlo pristojnom iskustvu u sigurnosti, u devedesetih Nandrolon undekanoat i sva Nandrolone Undecanoate jedinjenja polako bi nestala sa tržišta.

 

D-Anabol 25 Nandrolone undecanoate je takođe bio prilično popularan anabolički steroid među sportašima koji poboljšavaju performanse tokom svojih više od trideset godina postojanja. Ipak, iako je svaki bit efikasan kao Nandrolone Decanoate, nikada nije dobila masu koja je posledica zbog toga što je verzija Decanoate toliko dostupna. Na nekim tržištima, dok je dostupan u većem dijelu Evrope, Nandrolone undecanoate je bilo teško pronaći, ostavljajući mnoge sportiste koji poboljšavaju performanse uvijek odabirajući Nandrolone Decanoate ili brže dejstvo Nandrolone jedinjenja u Nandrolone Phenylpropionate (Durabolin ili NPP). Bez obzira na to, ovo je bio odličan steroid za masovne dobitke izvan sezone i opšte sportsko poboljšanje, ali iako više ne postoji, pojedinac i dalje može dobiti iste koristi od Nandrolone undecanoate sa drugim postojećim Nandrolone oblicima.

2. Kako funkcioniše sirovi Nandrolon undekanoatni prah?


Efekti Nandrolon undekanoata na anabolizam prvenstveno uzrokuju ovaj steroid da se posmatra kao off-sezonsko agensivno sredstvo i ništa više. Bez ikakvog pitanja, ovo je jedan od najboljih steroida na svetu, ali njegove koristi za poboljšanje sporta mogu biti najkorisnije od svih. Nandrolonski hormoni su veoma popularni među mnogim sportistima, uključujući i one koji nemaju želju za bilo kakav izrazan porast tkiva. Ovo je posledica dejstva Nandrolone undecanoate i drugih Nandrolone hormona koji su jedan od najboljih za promovisanje povećanja mišićne izdržljivosti i oporavka; oporavak je tamo gde stvarno sija.


Zbog efekata Nandrolone undecanoate, nećete gurnuti brzo; vaši mišići će moći da rade na svojoj vrhunskoj performansi duži vremenski period pod stresom. Zatim imamo lečenje, a teška obuka i performanse mogu dovesti do tjelesnog udara. Kada brže lečimo, au ovom slučaju govorimo o istinskom isceljenju, možemo se više i više ponašati na višem nivou. Nadalje, kada se radi o lečenju, to je stvarni napredak. Napredak se zapravo ne sprovodi kad treniramo. Obuka zapravo ruši mišićno tkivo, ali lečenje je ono što ga čini jačim i što ga čini rastućim. Bez obzira na vašu namenu upotrebe, efekti Nandrolone undecanoate na mišićnu izdržljivost i oporavak će uživati svi koji dopunjuju ovaj anabolički steroid.

 

Iako je korisno za performanse u općem smislu kao što je opisano, niko ne može poricati efekte Nandrolone undecanoate u pogledu povišenog rasta tkiva su nešto osim fenomenalnog. Ovaj steroid neće promovisati brzo povećanje telesne mase, već će uz odgovarajuće kalorije promovirati značajne dobitke u mišićnoj masi. Neki od težina mogu biti težina vode, ali se to može kontrolisati pravilnom upotrebom.


Više o ovome kada pogledamo neželjene efekte Nandrolone undecanoate. Kao veliki promoter masina, efekti Nandrolone undecanoate u ovom pogledu bi trebalo lakše držati u poređenju sa mnogim anaboličnim steroidima kada se upotreba prekine. Pojedina takođe treba pronaći da dobija manje tjelesnih masti za vrijeme vansezonske upotrebe zbog povećane stope metabolizma. To ne znači da nećete dobiti masnoće tokom svoje off sezone, rast i dalje zahtijeva višak kalorija, ali bi trebali biti u mogućnosti da bolje iskoristite svoje konzumirane hranljive materije.

 

Efekti Nandrolon undekanoata takođe mogu biti korisni tokom ciklusa rezanja. Ovo je teško za mnoge da se okreću oko sebe jer steroid neće promovisati jake uslove kondicije kao što su Trenbolone ili Winstrol. Međutim, to je odličan lean tkivo, a pošto je vitko tkivo uvek u riziku kada je u kalorijskom deficitu, što je neophodno za gubitak masti, to može učiniti Nandrolonom korisnim. Zbog povećane izdržljivosti koja se pruža od efekata Nandrolone undecanoate, pojedinac bi trebao biti u stanju da održi više izdržljivosti tokom onoga što je često faza odvođenja energije treninga. Aspekt oporavka će takođe biti izuzetno koristan jer oporavak često postaje malo teži tokom kalorijskog deficita.

3. Kako koristiti Nandrolone undecanoate prašak ?


Kod bodybuildinga, Nandrolone undecanoate se često koristi za masovnu izgradnju, jer ima jak anabolički i umeren androgeni efekat. Zbog teškog oštećenja proizvodnje tela u testosteronu često se ubrizgava testosteron. U poređenju sa nandrolon dekanoatom, cena i potreba za čestim injekcijama su ključni nedostaci. Za početnike i žene broj neophodnih injekcija je i dalje u dometu. Profesionalni bodibilderi ne koriste Nandrolone Undecanoate, jer niko ne želi da napravi nekoliko injekcija u jednom danu. Nandrolone undecanoate je jedan od steroida koji takođe koriste žene.
 

4. Doziranje o Surov Nandrolon undekanoat prah


Brojne osobe nisu svesne mogućih rezultata korišćenja određenih doza Nandrolone undecanoate. Mnogi bodibilderi koriste ovaj steroid u ciklusima ciklusa opuštanja sezone kako bi promovisali veličinu mišića i rast. Ako bulking nije glavna meta bodibildera, niži Nandrolon undekanoatne doze mogu biti stvarno korisne.

 

Dovoljno je uzimati 40-70 mg Nandrolon undekanoata dnevno u van sezone. Za ovo ćete morati da uzimate jednu injekciju svake nedelje. Da biste povećali efikasnost steroida, većina bodibildera će podeliti injekciju na 2 male injekcije jednake veličine sedmično. Ovaj zadatak će smanjiti ukupnu zapreminu injekcije. Možete povećati dozu u slučaju da tolerišete 300-400mg bez ikakvih problema. Iako nema potrebe za visokim dozama, moramo znati da većina muškaraca podržava 60mg nedeljno bez ikakvih većih problema. Dovoljno je da se držite 400mg . Veća je verovatnoća da će doći do negativnih neželjenih efekata u slučaju povećanja doze. U nekim slučajevima, negativni efekti mogu nadmašiti pozitivne efekte, iako se to može razlikovati od jedne osobe do druge.

5. Upozorenje o Surovim Nandrolonom undekanoatnim prahom


Možda ćete moći da kupite Nandrolone undecanoate online ako pronađete slučajnog podzemnog laboratorijskog isporučitelja koji to nosi, ali opet to nije uobičajeno. Uz toliko Nandrolone Decanoate i Nandrolone Phenylpropionate dostupne, i dalje ćete moći kupiti sve Nandrolone koje želite.

 

Ako ste u mogućnosti kupiti Nandrolone undecanoate online, imajte u vidu da nema načina da se meri kvalitet ovog steroida. Dalje, ako živite u SAD-u, prekršićete zakon. U Sjedinjenim Američkim Državama, anabolički androgeni steroidi su klasifikovani kao supstance kontrolisane u skladu sa Prilozima III. Svaka kupovina ili posedovanje bilo kog anaboličkog steroida će zahtevati recept na osnovu odobrenih vladinih medicinskih potreba kako bi bili legalni.


Dok se recepti za steroide mogu dobiti, ne možete dobiti recept za Nandrolone undecanoate ili bilo koje jedinjenje Nandrolone Undecanoate. Vi ćete naći, međutim, zakon je često daleko blaži u mnogim zemljama. U nekim zemljama možete legalno kupiti anaboličke steroide za ličnu upotrebu sve dok se kupovina vrši u apoteci. Nasuprot tome, neke zemlje su slične strogosti kao što su SAD shvatile zakon, jer se odnosi na to gde živite imperativ pre nego što kupite bilo koji anabolički steroid.

 

Zbog zakona o steroidima u SAD i drugim mestima širom svijeta, kako biste izbjegli pravne probleme i loše kupovine proizvoda, ohrabrujete se da posetite sponzore ovde na Steroid.com-u. Sponzori ovde na Steroid.com mogu legalno da vam pruže visokokvalitetne anabolike bez recepta ili straha od pravnih posljedica.
 

6. Koji su mogući neželjeni efekti o suvim Nandrolon undekanoatnim prahom ?


Nandrolon undekanoat ima nisku tendenciju konverzije estrogena, koji se procenjuje na oko 20% onog koji se vidi kod testosterona.491 To je zato što dok jetra može pretvoriti nandrolon u estradiol, na drugim aktivnijim mestima steroidne aromatizacije, kao što je nandrolon adipoznog tkiva daleko manje otvoren za ovaj proces.492 Shodno tome, estrogenski povezani neželjeni efekti su mnogo niži zabrinutost sa ovim lekom nego sa testosteronom. Međutim, nivoi estrogena se i dalje mogu primijetiti uz veće doziranje, i mogu uzrokovati neželjene efekte kao što su povećana zadržavanja vode, tijelo povećanje masti i ginekomastija.


Anti-estrogen kao što je klomifen citrat ili tamoksifen citrat može biti neophodan da bi se spriječili estrogenski neželjeni efekti ako se pojave. Može se alternativno koristiti inhibitor aromataze kao što je Arimidex® (anastrozol), koji efikasnije kontroliše estrogen tako što sprečava njegovu sintezu. Međutim, inhibitori aromataze mogu biti prilično skupi u poređenju sa antiestrogenima, ali mogu imati negativne efekte na lipide krvi. je napomenuti da nandrolon ima neku aktivnost kao progestin u telu.


493 Iako je progesteron c-19 steroid, uklanjanje ove grupe kao u 19-norprogesteronu stvara hormon sa većim vezivnim afinitetom za odgovarajući receptor. Pokazalo se da mnogi 19-ni anabolički steroidi imaju neka afiniteta za progesteron receptor.494 Neželjeni efekti povezani sa progesteronom su slični onima kod estrogena, uključujući negativne povratne sprečavanje proizvodnje testosterona i povećanu brzinu skladištenja masti .Progestini takođe povećavaju stimulativni efekat estrogena na rast mlečnog tkiva.


Izgleda da postoji jaka sinergija između ova dva hormona ovde, tako da se ginekomastija može pojaviti čak i uz pomoć progestina, bez prekomernog nivoa estrogena. Upotreba antiestrogena, koja inhibira estrogensku komponentu ovog poremećaja, često je dovoljna da ublaži ginekomastiju izazvanu nandrolonom.

 

Iako klasifikovani kao anabolički steroid, irogenske neželjene efekte su i dalje moguće sa ovom supstancom, posebno sa većim dozama. Ovo može uključiti borbe mastne kože, akni i rast tela / lica. Anabolički / androgeni steroidi takođe mogu pogoršati gubitak kose kod muškaraca. Žene su upozorene na potencijalne virilizirajuće efekte anaboličkih / androgenih steroida.


To može uključiti produbljivanje glasa, menstrualne nepravilnosti, promjene u teksturi kože, rast obraza lica i povećanje klitorisa. Nandrolon je steroid sa relativno niskom androgenom aktivnošću u odnosu na njene aktivnosti u proizvodnji tkiva, čineći prag za jake androgene neželjene efekte uporedivo viši nego kod više androgenih sredstava kao što su testosteron, metandrostenolon ili fluoksimesteron. Takođe je važno napomenuti da je zbog svoje blagotvorne androgene prirode i sposobnosti za suzbijanje endogenog testosterona, nandrolon skloni mučenju libida kod muškaraca kada se koristi bez drugog androgena.


Imajte na umu da u ciljnim tkivima koji odgovaraju od androgena kao što je

kože, glave i prostate, relativna androgenost nandrolona se smanjuje njegovim redukcijom na dihidronandrolon (DHN) .495 496 Enzim 5-alfa reduktaze je odgovoran za ovaj metabolizam nandrolona.
Istovremena upotreba inhibitora 5-alfa reduktaze kao što je finasterid ili dutasterid će ometati smanjenje dejstva nandrolona na specifično mesto, značajno povećavajući tendenciju nandrolona za proizvodnju androgenih neželjenih efekata. Kod nandrolona treba izbegavati inhibitore reduktaze ako je poželjna niska androgenost.

 

Anabolički / androgeni steroidi mogu imati štetne efekte na serumski holesterol. Ovo uključuje tendenciju smanjenja vrednosti HDL (dobrog) holesterola i povećanja vrijednosti LDL (loših) holesterola, koje mogu prebaciti HDL u LDL ravnotežu u pravcu koji podstiče veći rizik od arterioskleroze.


Relativni uticaj anaboličkog / androgenog steroida na lipide u serumu zavisi od doze, načina primene (oralno naspram injekcije), tipa steroida (aromatizabilnog ili ne aromatizirajućeg) i nivoa rezistencije na hepatičnu metabolizam. Studije koje daju 600 mg nandrolon dekanoata nedeljno tokom 10 nedelja pokazala su 26% smanjenje nivoa HDL holesterola.497 Ova supresija je blago opasna od one koja je prijavljena jednakom dozom testosteron enantata, a saglasna je sa ranijim studijama koje pokazuju nešto snažniji negativni uticaj na HDL / LDL odnos sa nandrolon dekanoatom u odnosu na testosteron cipionat.498 Nandrolon injekcije, međutim, i dalje bi trebalo da imaju znatno slabiji uticaj na serumske lipide nego c-17 alfa alkilovani agensi.


Anabolički / androgeni steroidi takođe mogu negativno uticati na krvni pritisak i trigliceride, smanjiti endotelnu relaksaciju i podržati hipertrofiju leve komore, što potencijalno povećava rizik od kardiovaskularnih bolesti i infarkta miokarda. Da bi se smanjio kardiovaskularni napor savjetuje se da održava aktivni kardiovaskularni program vježbi i minimizirati unos zasićenih masti, holesterola i jednostavnih ugljenih hidrata u svako doba tokom aktivne administracije AAS-a. Uz pomoć ribljeg ulja (4 grama dnevno) i prirodne holesterol / antioksidantne formule kao što je Lipid Stabil ili proizvod sa uporedivim sastojcima takođe je preporučuje se.

 

Svi anabolički / androgeni steroidi, kada se uzimaju u dozama dovoljnim da promovišu dobitak mišića, očekuju da potisnu endogenu proizvodnju testosterona. Zbog poređenja, studije koje su davale 100 mg nedeljno od nandrolon dekanoata tokom 6 nedelja pokazale su približno 57% smanjenje nivoa serumskih testosterona tokom terapije. U dozi od 300 mg nedeljno, ovo smanjenje je dostiglo 70% .499 da progestacijska aktivnost nandrolona značajno doprinosi suzbijanju sinteze testosterona tokom terapije, što se može obeležiti i pored niske tendencije konverzije estrogena. 500 Bez intervencije supstanci koje stimulišu testosteron, nivoi testosterona bi trebalo da se vrate u normalu u okviru 2- 6 meseci otcepljenja droge. Imajte na umu da se produženi hipogonadotropni hipogonadizam može razviti sekundarno zbog zloupotreba steroida, što zahteva medicinsku intervenciju.
 

7. Kupi Nandrolone undecanoate Powder f rom SZOB


  Posjetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu Nandrolone undecanoate sirovina.

  Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

  U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu vaše narudžbe.

  Biće poslat u roku od 12 sati.
Hot Tags: SZOB, ok-biotech.com, Nandrolone undecanoate, 862-89-5, Nandrolone undecanoate u prahu, Nandrolone undecanoate sirovi prah, kupiti Nandrolone undecanoate prah, sirovi Nandrolone undecanoate prašak, Nandrolone undecanoate prah za prodaju, Nandrolone undecanoate prah supplie,
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: