Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Categories
Dom > Vijesti > Sadržaj

Clenbuterol ciklusPostoji mnogo načina za planiranje ciklusa Clenbuterola, pri čemu su tri najčešće najčešće, a dvije su najefikasnije; Da, od ove dve postoji jedan koji je zaista najbolji. Za ciklus Clenbuterol opcije će biti općenito 2 dana / 2 dana, 2 nedelje / 2 nedelje i kontinuirana upotreba sa povećanjem doziranja tokom cijele godine. Mi ćemo razgovarati o sva tri metoda i na kraju možete izabrati ono što je najbolje za vas, ali razumijete, bez obzira na to što odlučite da može biti samo jedan kralj; što znači da je samo jedna metoda zaista 100% efikasna.
Penjejući klenbuterol ciklus:
Metod od 2 dana na dan / 2 dana možemo apsolutno nazvati puni klenbuterol ciklus, jer to je upravo ono što pojedinac radi putem ove metode. Ideja je jednostavna; eksploziju za 2 dana sa relativno visokom dozom i sledite sa ništa 2 dana, a zatim ponovite. Ovakva upotreba se često koristi tokom dužeg vremenskog perioda, pa čak i meseci i od tri metoda za koje smatramo da su to daleko najnepovoljnije i napornije za telo. Ovakav metod uzrokuje veliki broj nepotrebnih stresa i puno aktivnosti gore-dole u telu. Štaviše, ova metoda ne iskorištava potencijal ovog giganta Beta-2 stimulatora. U velikom broju različitih formi ovaj konkretni ciklus Clenbuterol dok će to pružiti rezultate je naš najmanji omiljeni.
922693_193469314361791_2307479959905319248_n.jpg
Najčešći cikel klenbuterola:
Godinama je 2 nedelje na ciklusu Clenbuterol / 2 nedelje bilo najpopularnije među poboljšavačima performansi uglavnom zahvaljujući internet porukama. Ovo je vrlo efikasno sredstvo dopunjavanja ovim lekovima za sagorevanje masti, daleko više od metode rasporeda koja je gore opisana. Uopšteno rečeno, ovaj tip Clenbuterol ciklusa je vrlo jednostavan i počinje sa niskom dozom normalno u opsegu od 20mcg-40mcg. Pojedinačno će povećati dozu svakog dana ili dva dok ne dostigne maksimalnu željenu dozu koja normalno pada u opseg od 100mcg-140mcg, a zatim prekinuti upotrebu na oznaci od 2 nedelje. U ovom trenutku će još 2 sedmice pratiti bez klenbuterola u sistemu i na kraju ovog pauze će početi ponovno, obično na završnoj dozi poslednjeg trčanja; Na primjer, ako se prve dvije sedmice završe sa 100mcg, sljedeći primjer upotrebe počinje na 100mcg. Normalno, pojedinac će zadržati ovu dozu i nastaviti sa 2 nedelje na 2 nedeljna metoda, počevši od maksimalne željene doze svake 2 nedelje u periodu nakon početne 2 nedelje.
Clen
Povećanje cikla klenbuterola:
Iako nije tako popularan kao 2 nedelje na metodu od 2 nedelje, povećani ciklus Clenbuterola brzo je postao popularan tokom poslednjih godina i sa dobrim razlogom; to čini najsmislije i daleko je najefikasnije i efikasnije. Plan je vrlo jednostavan; počev od niskih doza, generalno u opsegu od 20mcg-40mcg, pojedinac će povećati dozi 20mcg svakih 2-3 nedelje po potrebi. Ova metoda omogućava da se klenbuterol koristi u punom obimu ishrane, čime se održava metabolizam tokom celokupnog trajanja.
Zajednički problem:
Razlog zbog kojeg se mnogi opredeljuju za 2 nedelje / 2 nedjelje od ciklusa Clenbuterola je jednostavan; telo se prilagođava lekovima i uzimajući pauzu od upotrebe, u mogućnosti ste da zadržite pozitivan metabolički izlaz svake upotrebe. Međutim, ovaj metod ima problem, jer kada se upotreba prekine, metabolizam usporava usled odsustva masti-gorionika koji zagreva telesnu temperaturu; bez prisustva temperatura tela pada zbog mitohondrija koji sada proizvode manje toplote i metabolizam usporava. Kroz inkrementalni ciklus Clenbuterola to nije problem jer lekovi ostaju u sistemu tokom trajanja faze dijete; ali šta je sa tvojom bodys adaptacijom? Polako i stalno uvećavajući dozi na svake 2-3 nedelje ne dozvoljavate vašem telu da se navikne; to je tačno, nervozan osećaj koji se često povezuje sa ovim bronhodilatorom može biti manje ali nelagodan ili nema nikakve veze sa radom na liječenju.


Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: