Shenzhen OK Biotech Technology co, LTD (SZOB)
Categories

Neželjeni efekti praha Clenbuterol

clenbuterol powder side effects

Neželjeni efekti klenbuterol praha su zavisni od doziranja. Kada se koristi upotreba klenbuterol praha u vezi sa drugim adrenoceptornim supstancama, preporučuje se oprez jer su neželjeni efekti verovatno kumulativni. Zbog toga se uopšteno ne preporučuje da koristite efedrin ili ECA stack (efedrin-kofein-aspirin) dok koristite prah klenbuterola.

Uobičajeni neželjeni efekti klenbuterol praha mogu uključivati ​​sledeće: glavobolje, grčeve u mišićima i tremor, nesanica, hipertenzija, mučnina, moguća srčana hipertrofija. Nekroza srčanog mišića takođe je pokazana u studijama na životinjama.

Gledajući gore navedene neželjene efekte, očigledno je pretpostaviti da svako sa srčanim problemima i / ili hipertenzijom ne bi trebao koristiti stimulans kao što je Clenbuterol prah, a oni koji već koriste slična jedinjenja u liječenju postojećih medicinskih bolesti moraju biti oprezni. Pored toga, vrlo malo je ubedljivo znanje o kardijalnim efektima supra-fizioloških doziranja kod ljudi. Takodje, trebalo bi da znamo da je kilen bilding kilenbuterola za nas veoma važno, to je lek, a ne prirodno.

Klenbuterol prah je poznat i kao "pustinjski prah", koji se dodaje u stočnu hranu kako bi se smanjio sadržaj masti u mesu. Razlog je taj što ubrzava izgradnju mišića životinja i spaljivanje masti, što dovodi do lakšeg mesa. Kao primer, kada se pili svinjama, on takođe proizvodi meso od pinkera, vodeći potrošače da veruju da svinjetina koju kupuju je sveža nego što je stvarno.

Na primjer, u Kini svake godine proizvodi se i konzumira gotovo 50 miliona metričkih tona svinjskog mesa. Uprkos vladinoj zabrani, kenbuterol prah i dalje se široko koristi od kineskih farmera svinja. Takođe se kaže da prestaju da ga dodaju da bi hranili nekoliko sedmica prije nego što se životinje zakolje kako bi izbjegle njegovo otkrivanje

Obratite nam se
Adresa: HK: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong-Shenzhen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua novi District, Shenzhen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)
Share: