Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Categories
Dom > Vijesti > Sadržaj

Nuspojave Clenbuterol u prahu

clenbuterol powder side effects

Nuspojaveklenbuterol prahdoziranje ovise. Kada zapošljavaju korištenje klenbuterol prašak u kombinaciji s drugim tvarima adrenergičkog, budite oprezni kao nuspojave su vjerojatno da će biti kumulativan. Iz tog razloga je općenito nije preporučljivo koristiti Efedrin ili ECA stack (Efedrin-kofein-aspirin) dok koristite klenbuterol prah.

Česte nuspojave praška klenbuterol mogu uključivati slijedeći: glavobolja, mišićni Grčevi i drhtanje, nesanica, hipertenzija, mučnina, mogući srčani hipertrofija. Srčani mišić Nekroza je također pokazao u studijama na životinjama.

Gledanje gore navedene nuspojave, očito je da pretpostaviti da svatko tko ima srčanih problema i/ili hipertenzijom ne bi trebali koristiti stimulans kao što su Klenbuterol prah i oprez mora biti promatrana od strane onih koji već koriste sličnih spojeva za liječenje postojećih medicinska bolesti. Osim toga, postoji vrlo malo uvjerljiv poznavanje srčane učinke nad-fiziološke dozama u ljudi. Također treba znati da klenbuterol doza bodybuilding je vrlo važno za nas, to je droga, nije prirodno.

Klenbuterol prah je također poznat kao "nemasno meso u prahu", dodavanjem u stočnu hranu za snižavanje masnoće iz mesa. Razlog je da ubrzava životinje izgradnju mišića i masti spaljivanje i završivši leaner meso. Na primjer, kad je nahranio svinje također proizvodi pinker meso, vodeći potrošači vjeruju da kupuju svinjetina je svježiji nego što je.

Na primjer u Kini svake godine gotovo 50 milijuna tona svinjetine proizvodnje i potrošnje. Uprkos zabrane, Klenbuterol prah je još uvijek široko koriste kineski svinja poljoprivrednika. Također je rekao da prestane dodajući ga nahraniti nekoliko tjedana prije nego što su životinje zaklane kako bi izbjegli detekciju

Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: