Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Orlistat prah (96829-58-2)

Sirovi prah masti, prašak Orlistat, sirovi prašak Orlistat, kupiti Orlistat prah, sirovi Orlistat prah, prašak Orlistat za prodaju, prašak Orlistat prašak,


Šta je prašak Orlistat u drogama?


Orlistat, takođe poznat kao kseničar za ime robne marke, je lek namenjen lečenju gojaznosti. Njegova primarna funkcija je sprečavanje apsorpcije masti iz ljudske ishrane, čime se smanjuje unos kalorija, potom pomaže da se dostigne gubitak masti. Orlistirati veće gubitke zahvaljujući inhibiranju pankreasne lipaze, enzima koji razbija trigliceride u crevu, metod rada je drugačiji od sibutramina i klenbuterola.

Koja je specifikacija sirovog praška Orlistat na tržištu?

         

Postoje tri generička Orlistat: Xenica, Alli, orlistat u prahu.

Xenical je proizvela kompanija Roche i sadrži aktivni sastojak Orlistat 120mg.

Alli je robna marka za Orlistat 60 mg i predstavlja lek protiv kontraindikata. Alli je pola snage lekova sa receptom samo Orlistat 120mg, Alli i Xenical. Međutim, ne postoji razlika između njih.

Prve dve specijalizacije Orlistata obično se prodaju od strane tri oblika tableta, pilula, kapsula. Međutim, prašak Orlistat je još jedan od orlistata, a svi završeni lekovi Orlistat su svi napravljeni od praha Orlistat.

Šta je sirovi prah prašak Orlistat?


Prašak Orlistat je prašak sirovina orlistata, vrsta belog praha, čistoće 99%, obično se čuva u 2-8 ° C, CAS: 96829-58-2, Molekularna formula: C29H53NO5

Molekularna težina: 495,7, tačka topljenja: 50 ° C. Dobavljač većine steroida kupuje Orlistat sirovi i čini ga u svim različitim oblicima lijeka Orlistat, kao što su Orlistat tablete, Orlistat tablete, Orlistat kapsula ...

Koristi sirovih steroida prašine Orlistat


Prednosti kseničnog orlistata posebno efektivnih za gubitak masti. Ovaj lek se koristi sa vježbom odobrenom od strane doktora, promjenom ponašanja i smanjenim kalorijskim programom ishrane kako bi vam pomogao da izgubite težinu. Koriste ga određeni ljudi sa prekomernom težinom, kao što su oni koji su gojazni ili imaju zdravstvene probleme vezane za težinu. Uzimanje orlistata takođe može pomoći da ne biste dobili težinu koju ste izgubili. Ako izgubite težinu i zadržite ga, možete smanjiti brojne zdravstvene rizike koji dolaze sa gojaznošću, uključujući bolesti srca, dijabetes, visok krvni pritisak i kraći život.

Druge zdravstvene koristi povezane sa Olistat prahom

• Pacijenti koji uzimaju Olistat doživljavaju pad ukupnih nivoa holesterola, kao i manji LDL holesterol (loša vrsta).

 Analiza višestrukih studija kod pacijenata koji su uzimali Olistat pokazali su blago smanjenje krvnog pritiska.

 Učesnici u četverogodišnjoj švedskoj studiji ispitanika koji su koristili orlistat opustili su rizik od razvoja dijabetesa tipa 2 za 37%

Pozitivne promene u ovim zdravstvenim markerima mogu rezultirati manjom učestalošću srčanih bolesti.

Kako radi orlistat u prahu?


Prašak Orlistat deluje lokalno u crevu (creva). Orlistat djeluje sprječavanjem enzima (lipaza) od razbijanja masti u crevima i omogućavajući joj da prođe kroz tijelo nepopravljivo. Ovo smanjuje broj kalorija apsorbovanih od strane tela. Kod preporučene doze od 120 mg tri puta dnevno, Orlistat smanjuje apsorpciju masti za 30 procenata. Iako je Orlistat efektivan lek za smanjenje telesne težine, to nije čudno smanjenje telesne težine ililistat. ... Orlistat je efikasan u sprečavanju apsorpcije masti iz vaše ishrane koja će vam pomoći u smanjenju ukupnog unosa kalorija. Preporučljivo je smanjiti kalorije za oko 500 kalorija dnevno.
Zajednička doza praha Orlistat


Orlistat se oralno koristio kao kapsula i kapsula bez recepta. Preporučena doza Orlistata je jedna kapsula od 120 mg jednom, tri puta dnevno. Uzmite orlistat tokom obroka ili do 1 sata nakon obroka. Ako se obrok propusti ili nema masnoće, možete preskočiti svoju dozi. Pratite uputstva na nalepnici na nalepnici ili etiketu pakovanja pažljivo i pitajte svog lekara ili farmaceuta da objasne bilo koji deo koji ne razumete. Uzmite orlistat tačno prema uputstvu. Ne uzimajte ga manje ili više od toga ili češće ga odnesite od svog lekara ili navedite na paketu.

Prije upotrebe sirovog praha Orlistat:


Provjerite informacije. Ako imate nekog od sljedećih simptoma, ne možete je prihvatiti:

Vi ste alergični na orlistat ili bilo koji drugi lek.

Uzimate lijekove koji suzbija imunološki sistem kao što je ciklosporin (Neoral, Sandimmune).

Imali ste transplantaciju organa ili imate holestazu (stanje u kojem je protok žuči iz jetre blokiran) ili sindrom malabsorpcije (problemi koji apsorbuju hranu)

Imate ili ste ikada imali poremećaj ishrane, kao što su anoreksija nervoza ili bulimija, dijabetes, kamenje u bubregu, pankreatitis (zapaljenje ili oticanje pankreasa), ili žučne bolesti ili bolesti štitne žlezde.

Trudna si, planiraš zatrudnjavanje ili dojite. Ne uzimajte orlistat ako ste trudni ili dojite.

side-effect orlistat. orlistat u prahu

Kada uzimate sirovi prah Orlistat:


podijelite količinu dnevne masti, ugljenih hidrata i proteina

Dok uzimate orlistat, treba izbjegavati hranu koja sadrži više od 30% masti.

Kada jedete meso, živinu (piletinu) ili ribu, jedite samo 2 ili 3 unce (55 ili 85 grama) za posluživanje, sveže rezano meso je u redu. sa više zrna, voća i povrća. Zamenite cjelokupne mlečne proizvode sa nečmaznim ili 1% mlijekom i mliječnim ili nisko-mastnim mliječnim predmetima.

Uzmite dnevno multivitamin koji sadrži vitamine A, D, E, K i beta-karoten

Orlistat blokira apsorpciju nekih vitamina i beta karotena u masti. Zbog toga, kada koristite orlistat, treba uzeti dnevno multivitamin koji sadrži vitamine A, D, E, K i beta-karoten. Pročitajte etiketu kako biste pronašli multivitaminski proizvod koji sadrži ove vitamine. Uzmite multivitamin jednom dnevno, 2 sata prije ili 2 sata nakon uzimanja orlistata, ili uzmite multivitamina pred spavanje.

uzeti orlistat, orlistat doziranje, orlistat u prahu, kupiti orlistst

Nakon što ga upotrebite:


Držite ovaj lek u kontejneru, dobro zatvoren, Gde je van domašaja dece.

Datum isteka roka Orlistata obično je 2 godine, bolje ga čuvati na sobnoj temperaturi i daleko od viška toplote, vlage (ne u kupatilu) i svjetlosti.

Najbolji način za raspolaganje vašim lekovima je putem programa za uzimanje lekova umjesto ispiranja ovog lijeka u WC.
Cikl praha Orlistat


Prah Orlistat treba uzimati svaki dan kako bi bio efikasan.

Gubitak telesne težine obično počinje u roku od 2 nedelje i nastavlja se 6 do 12 meseci na gubitku masti Orlistat. Prah Orlistat će vam pomoći da održite ovu novu nižu težinu i pomognete u sprečavanju povraćaja tjelesne težine.

Poboljšanje faktora rizika (kao što je smanjenje visokog krvnog pritiska, normalizacija nivoa šećera u krvi i smanjenje nivoa holesterola) obično se posmatra u roku od 1 meseca od početka terapije i održava se tokom tretmana Orlistat.

Neželjeni efekat sirovog praha Orlistat


Većina lekova ima neželjene efekte, a orlistat nije izuzetak. Mogući neželjeni efekti mogu biti:

Reducirana apsorpcija vitamina rastvorljivih u mastima kao što su vitamin A, D, E i K.

Svolj bol u donjem leđima.

Bolod u urinu i teškoće uriniranja.

 Otkrijte probleme koji mogu projicirati gubitak apetita, tamni urin, žutanje kože i očiju i mučnina.

Kidni problemi.

 Vlačenje u zglobovima.

Shortost dišu i umor.

 Masna ili masna stolica.

 Povećani pokreti creva, labave stolice i nemogućnost kontrole creva.
Kako napraviti kapsulu Ortlistat od Orlistat pwoder?


Sastojci kapsule Orlistat (120 mg)

Aktivni sastojak - orlistat

svaka orlistat kapsula sadrži 120 mg orlistata.

Neaktivni sastojci -

Kapsula sadrži i:

mikrokristalna celuloza

natrijum skrobni glikolat

povidone

natrijum lauril sulfat

talk.

Kapsula kapsule sadrži:

želatin

indigo karmin.

titan dioksid.

Mastilo za štampanje sadrži:

šalak

lecitin.

dimetikon.

crni gvožđe oksid.

Kapsule orlistat su dostupne u blister pakiranju koje sadrže 42 i 84 kapsule
Gde kupiti Olistat prah online?


Teško je kupiti Olistat prah u prodavnici, možete kupiti izvor praha Olistat online.

Manje čistoće Olistat prašak će imati manje efekta, čak i opasnih, pa kupiti visoku čistoću Olistat, 99% Olistat, izabrati pouzdanog dobavljača je neophodno.

Ako već imate, možete kupiti, lako ga uzeti. Ako ne znate, preporučujem vam, možete probati.
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: