Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Oksandrolon (Anavar) prah (53-39-4)

Prah Oxandrolone, sirovi prašak Oxandrolone, kupiti Oxandrolone u prahu, prašak Oxandrolone, prašak Oxandrolone na prodaju, prašak za prašak Oxandrolone, prašak Anavar, prašak Anavar, prašak Anavar u prahu, prašak Anavar u prahu,


1. Šta je sjajan oksandrolon (Anavar) u prahu ?


Oxandrolone, je 17α-metilovani derivat dihidrotestosterona (DHT) koji ima atom kiseonika umesto ugljenika na poziciji 2. je oralno aktivni anabolički-androgeni steroid koji je prvi put postao dostupan kao lek na receptu u Sjedinjenim Državama 1964. godine.


Originalni brand oxandrolone bio je Anavar, koji se plasirao u SAD i Holandiji. Ovaj proizvod je na kraju prekinut i zamenjen u Sjedinjenim Državama novim proizvodom pod nazivom Oxandrin, koji je jedini preostali brend za oxandrolone u Ujedinjenom Kraljevstvu States.Oxandrolone je takođe prodat pod brendovima Antitriol (Španija), Anatrophill (Francuska), Lipidex (Brazil), Lonavar (Argentina, Australija, Italija), Protivar i Vasorome (Japan). proizvodi koji se proizvode za steroidno crno tržište. Među onima koji koriste oxandrolone za nemedicinske svrhe, to se često naziva kolokvijalno kao "Var", skraćeni oblik marke Anavar. Oxandrolone / Anavar predstavlja jedan od najpopularnijih oralnih anaerobnih steroida svih vremena, i to je uglavnom zbog njegove dobro tolerisane prirode. Ovo je jedan od retkih anaboličkih steroida koje sigurno mogu koristiti muškarci i žene, a takođe je i jedan od najpovoljnijih efekata. Međutim, u nekim krugovima Anavar je u velikoj meri nepažljiv zbog svoje blage prirode, ali to je uglavnom zbog nerealnih očekivanja.


Mnogi imaju tendenciju da pretpostave da svi anabolički steroidi treba da daju set specifičnih efekata pri određenoj stopi moći, ali realnost nam govori da različiti steroidi nose različite rezultate i ciljeve. Anavar je bez pitanja izuzetno koristan anabolički steroid, ali kako bi se uvažili njegove koristi, moramo to razumeti. Anavar je popularno ime brenda povezano sa anaboličnim steroidom Oxandrolone derived iz dihidrotestosterona.


Oksandrolonski hormon je prvi put objavljen početkom 1960-ih pod trgovačkim imenom Anavar od strane GD Searle & co. i bio je naglašen kao da nosi brojne terapeutske kvalitete. Međutim, 1989. godine Searle bi prekinuo proizvodnju; ovo je u velikoj mjeri rezultat pritiska FDA-a koji je pojačao svoj stisak na tržištu anaboličkih steroida. Važna napomena; Searle je takođe posedovao prava licenciranja većine proizvoda Oxandrolone na globalnom tržištu, što bi dovelo do toga da ovaj steroid skoro nestaje u ovom trenutku. 1995. godine hormon Oxandrolone bi se ponovo pojavio zahvaljujući Bio-Technology General CORP (BTG),


sada Savient, pod trgovačkim imenom Oxandrin. BTG bi u ovom trenutku držao monopol nad proizvodom i pokrenuo troškove kroz krov. Na sreću, nekoliko američkih apotekarskih kuća, kao što je Watson, počele su da proizvode generički Oxandrolone poslednjih godina kako bi smanjili trošak. Međutim, ostaje jedan od skupljih anaboličkih steroida na tržištu, uključujući i kada su kupljeni iz većine podzemnih laboratorija. Važna napomena za buduću kupovinu; dok Anavar ostaje zajedničko udruženo ime za Oxandrolone hormon, sama imena Anavara ne koristi ni jedna farmaceutska kompanija koja proizvodi Oxandrolone.

2. Kako Sirovi oksandrolon (Anavar) prašak ?


Oksandrolon se koristi za lečenje širokog spektra poremećaja, uključujući i idiopatski kratki rast, Turnerov sindrom, gubitak telesne mase od kataboličke bolesti ili dugotrajno lečenje kortikosteroida, teške opekotine, hirurške ili opšte traume, osteoporozu, anemiju, nasledni angioedem, HIV / Trošenje izazvano sidom, alkoholni hepatitis i hipogonadizam. Neki bodibilderi takođe koriste Oxandrolone za svoje mišićne karakteristike. Oxandrolone je dobro uspostavljen kao siguran tretman za ljude koji se oporavljaju od teških opekotina. Medicinska istraživanja su takođe utvrdila efikasnost oxandrolona u pomaganju razvoju devojaka s Turnerovim sindromom. Iako se oksandrolon dugo koristi za ubrzavanje rasta kod dece sa idiopatskim kratkim stresom, malo je verovatno povećati visinu odrasle osobe, au nekim slučajevima čak i smanjiti. Zbog toga je oksandrolon u velikoj mjeri zamijenjen hormonom rasta za ovu upotrebu. Oksandrolon je istražen i propisan kao tretman za najrazličitije uslove. To je odobrena od strane FDA za lečenje osteoporoze, pomoć pri povećanju telesne mase i suprotstavljanje kataboličkom dejstvu dugotrajnog tretmana kortikosteroida. Od 2016. godine, često se propisuje off-label kako bi se olakšao oporavak od teških opekotina, pomogao razvoj djevojčica s Turnerovim sindromom, te se suprotstavio rasipanju izazvanim HIV / AIDS-om.
 

3. Kako koristiti prah Oxandrolone (Anavar) prašak?


Oxandrolone / Anavar se obično daje samo nekoliko nedelja, ne uzimajte ovaj lek u većim ili manjim količinama ili duže od preporučenog. Oksandrolon oralne tablete sadrže 2,5 mg ili 10 mg anaboličkog steroida Oxandrolone. Uzimajte ove lekove u usta obično 2 do 4 puta dnevno ili prema uputstvima vašeg lekara. Može se uzimati s hranom ili mlijekom ako se uznemirava stomač. Doziranje se zasniva na vašem zdravstvenom stanju i odgovoru na lečenje.


Redovno koristite ove lekove kako biste imali najviše koristi od njega. Da vam pomognem da se setite, uzmite je u isto vreme svaki dan. Ovaj lek se obično koristi samo za kratkotrajno lečenje. Zloupotreba ili zloupotreba anaboličkog steroida može izazvati ozbiljne neželjene efekte kao što su bolesti srca (uključujući srčani udar), moždani udar, bolesti jetre, probleme sa mentalnim / raspoloženjem, abnormalno ponašanje koje traži drogu ili nepravilan rast kostiju (kod adolescenata). Nemojte povećavati doze ili koristiti ovaj lek češće ili duže nego što je propisano. Kada se anabolički steroid zloupotrebljava ili zloupotrebljava, možda ćete imati simptome povlačenja (kao što su depresija, razdražljivost, umor) kada iznenada prestane da koristite lek. Ovi simptomi mogu trajati od nekoliko nedelja do meseci.

 

Oxandrolone / Anavar se često nazivaju slabim steroidima. Dio razloga je to što korišćenje samog steroida klase I nikada nije maksimalno efikasno. Drugi razlog je to što bodibilderi i autori na terenu ponekad prave nesrećne i nerazumne poređenja kada procenjuju anaboličke steroide. Ako kažete da 8 tableta dnevno čini malo, onda se lek izgovara beskorisnim ili slabim. I tradicionalno, oksandrolon je bio dostupan u tabletama Anavar 2,5 mg, što je dokazano samo 20 mg dnevno sa takvom upotrebom, što iznosi samo 140 mg / sedmično. Za poređenje, testosteron u toj dozi takođe daje malo rezultata. Zapravo, nekoliko anaboličkih steroida daju dramatične rezultate u toj dozi, ali se na tom računu ne nazivaju slabe. Pravi zaključak je da su takve tablete Anavar bile pojedinačno slabe, ali ne da lek nema moć.

 

Anavar se ne aromatizuje ili pretvara u DHT, a ima poluvrijeme od 8 sati. Prema tome, umerena doza uzeta ujutro je u velikoj meri van sistema noću, ali ipak dostavlja razumne nivoe androgena tokom dana i rano uveče .

 

Jedna studija je otkrila da oxandrolone bude superiorniji u odnosu na testosteron i Decu (nandrolon) za smanjenje abdominalnih masti kod muškaraca ili barem kod gojaznih starijih muškaraca u specifičnim nizim dozama koje su studirali, što nije bilo neophodno ekipientno. Iz ovoga, neki su napravili široka generalizacija za bodybuilding. Međutim, ovo ne mora nužno prenijeti na anaboličke steroidne cikle u dozama koje se obično koriste u bodibildingu. U slučaju studije o kojoj se radi, očekujem da je razlika u ishodima vezana za dozu.


U praksi, u ukupnim dozama anesteziologa koji se tipično koriste, može se smanjiti jednako efikasno i bez oksandrolona, s obzirom na bilo koju od različitih mogućih supstitucija oksandrolona. To ne znači da je ovaj lek neefektivan, već da su drugi androgeni uključujući testosteron takođe efikasni u velikoj dozi za gubitak abdominalnih masti ..
 

4. Doziranje o praškom Oxandrolone (Anavar)


Oksandrolon je indiciran kao dodatna terapija za nadoknađivanje katabolizma proteina koja je povezana sa produženom primjenom kortikosteroida, a za olakšavanje bolova u koštanoj grupi često prateći osteoporozu, Dosage se zasniva na vašem zdravstvenom stanju i odgovoru na liječenje. 5-10 mg dnevno sa 20 mg dnevno, što je normalna doza,


Ovakva upotreba obično će trajati od 2 do 4 nedelje sa malom pauzom nakon upotrebe pre implementacije narednog ciklusa od 2 do 4 nedelje.


Za sportiste koji poboljšavaju muške performanse, doziranje od 20-30 mg dnevno obezbediće sportsko poboljšanje, ali većina će pronaći 40-50 mg / dnevno da bude daleko efikasnija. 80mg / dan nije neuobičajeno, ali to će povećati rizik od neželjenih efekata.


Međutim, u slučaju korišćenja niskih doza, mislim da je tačan zaključak da je za većinu anaerova upotreba malog doza efikasnija za sečenje nego jednake doze većine drugih anaboličkih steroida. Ovo može biti delimično ili u potpunosti od aditivnog efekta sa prirodnim testosteronom: takva upotreba oksandrolona ne može potisnuti takvu proizvodnju, korisnik može uživati kako puni efekat njegovog prirodnog testosterona, tako i efekta oksandrolona. Za razliku od toga, upotreba testosterona ili nandrolona u niskim dozama rezultira značajnim potiskivanjem prirodnog testosterona, tako da manje efekta postoji.

 
5. Upozorenje o suvom oksandrolonu (Anavar) u prahu


Ako ste alergični na njega ili ako imate sledeće simptome, ne biste trebali koristiti Oxandrolone / Anavar:

- bolest bolesti bubrega,

-br. rak (kod muškaraca ili kod žena koje imaju hiperkalcemiju)

- ako si trudna

-rak prostate

- visok nivo kalcijuma u krvi (hiperkalcemija)

- Trudnoća, zbog moguće maskulinizacije fetusa. Pokazano je da oxandrolone prouzrokuje embryotoksičnost, fetotoksičnost, neplodnost i maskulinizaciju potomaka ženskih životinja kada se daju u dozama 9 puta ljudskoj dozi .


Kao i drugi AAS, oksandrolon može pogoršati hiperkalcemiju povećanjem osteolitičke resorpcije kostiju. Kada ih uzimaju trudnice, oksandrolon može imati neželjene efekte kao što je masculinizacija na fetusu. Oksandrolon značajno povećava efekat provođenja varfarina u krvi, ponekad opasno. U aprilu 2004. godine, Savient Pharmaceuticals je objavio sigurnosno upozorenje putem FDA upozoravajućih zdravstvenih radnika. Oksandrolon može takođe inhibirati metabolizam oralnih hipoglikemičnih sredstava. Može pogoršati edem kada se uzima uz kortikosteroidi ili adrenokortikotropni hormon.


Anabolički steroidi su sintetički derivati testosterona. Određeni klinički efekti i neželjene reakcije pokazuju androgena svojstva ove klase lekova. Kompletna disocijacija anaboličkih i androgenih efekata nije postignuta. Akcija anaboličkih steroida je stoga slična onoj kod muških polnih hormona sa mogućnošću izazivanja ozbiljnih poremećaja rasta i seksualnog razvoja ako se daju maloj deci. Anabolicni steroidi suzbijaju gonadotropne funkcije hipofize i mogu imati direktan efekat na testise.

 

Žene treba poštovati za znake virilizacije (produbljivanje glasa, hirsutizam, akne, klitoromegalija). Prekid terapije lekovima u vreme dokaza blagog virilizma je neophodan kako bi se sprečila ireverzibilna virilizacija. Neke virilizirajuće promene kod žena su ireverzibilne čak i nakon brzog prekida terapije i nisu sprečene uz istovremenu upotrebu estrogena. Može se desiti i nepravilnosti u menstruaciji.

 

Cholestatic hepatitis i žutica mogu se pojaviti sa 17-alfa-alkilovanim androgenim u relativno maloj dozi. Ako se pojavi holestatski hepatitis sa žuticom ili ako testovi funkcionisanja jetre postanu abnormalni, oksandrolon treba prekinuti i odrediti etiologiju. Žutica izazvana lijekom reverzibilna je kada se lek obustavlja.

Kod dece, terapija androgenom može ubrzati sazrevanje kostiju bez stvaranja kompenzatorne dobiti u linearnom rastu. Ovaj štetni efekat dovodi do ugrožene visine odrasle osobe. Što je dete mlađe, to je veći rizik od kompromitovanja konačne visine zrelosti. Efekat sazrevanja kostiju treba pratiti procenom koštane starosti lijevog zgloba i rukom svakih 6 mjeseci
 

6. Koji su mogući neželjeni efekti oksandrolon (Anavar) sirovi prah ?


Gotovo potpuno odsustvo neželjenih efekata čini Oxandrolone jedan od najsigurnijih steroida. Nije aromatizovan i u bilo kojoj dozaciji ne utiče na proizvodnju endogenog testosterona.

Uobičajeni videni neželjeni efekat Oxandrolona je: Mučnina, povraćanje, glavobolja, promene boje kože, povećanje / smanjenje seksualnog interesa, masna koža, gubitak kose i akne. Poznati ili sumnjivi karcinom prostate ili muške dojke.

Karcinom dojke kod žena sa hiperkalcemijom (androgeni anabolički steroidi mogu stimulisati osteolitičku resorpciju kostiju) .Pregnancy, zbog moguće maskulinizacije fetusa. Pokazano je da oxandrolone prouzrokuje embryotoksičnost, fetotoksičnost, neplodnost i maskulinizaciju potomaka ženskih životinja kada se daju u dozama 9 puta ljudskoj dozi. Neproza, nefrotska faza nefritisa. Hiperkalcemija. Drugi mogući neželjeni efekat je dijareja. Međutim, ovaj efekat je primećen u vrlo malom broju atleta i samo u velikim dozama.
 

7. Kupi Oxandrolone (Anavar) prašak za pčele SZOB


  Posjetite našu online ljekarnicu i popunite redosljed sirovina Oxandrolone / Anavar .

Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

  U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu vaše narudžbe.

  Biće poslat u roku od 12 sati .
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: