Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Kategorija proizvoda

Oksimetolon (Anadrol) u prahu (434-07-1)

Oxymetholone prah, sirovi prah Oxymetholone, kupiti Oxymetholone u prahu, sirovi prah Oxymetholone, prah Oxymetholone za prodaju, prašak za Oxymetholone prah, prašak Anadrol na prodaju, Anadrol prašak, kupiti Anadrol prah,


1. Šta je sirovi Oxymetholone / Anadrol prah?


Oksimetholon, poznat i kao 2-hidroksimetilen-17α-metil-4,5α-dihidrotestosteron (2-hidroksimetilen-17α-metil-DHT) ili kao 2-hidroksimetilen-17α-metilendrostan-17β-ol-3-on, androstan steroid i 17α-alkilovani derivat DHT. Oxymetholone je prvi put opisan u radu iz 1959. godine od strane naučnika iz Syntex-a. Bio je uveden za medicinsku upotrebu u Sjedinjenim Državama početkom 1960-ih. Oksimetolon je sintetički, oralno aktivni anabolički-androgeni steroid (AAS) i 17α-metilovani derivat dihidrotestosterona (DHT) koji se koristi za lečenje anemije i niz drugih stanja. Radi s povećanjem količine hormona (eritropoetin ) uključeni u proizvodnju crvenih krvnih zrnaca. Prodato pod brendovima Anadrol i Anapolon, između ostalog. Oxymetholone je na tržištu pod različitim brandovima uključujući Androyd, Anadrol, Anapolon, Anasteronal, Androlic, Hemogenin, Oxitoland, Oxitosona, Oxyanabolic, Oxybolone, Roboral, Synasteron i Zenalosyn. Oxymetholone je jedan od retkih AAS koji ostanu dostupni za medicinsku upotrebu u Sjedinjenim Državama. Ostali (od novembra 2017. godine) su testosteron, testosteron cipionat, testosteron enanthat, testosteron undekanoat, metiltestosteron, fluoksimesteron, nandrolon dekanoat i oxandrolone.

 

Oksimetolon je najčešće predstavljen kao tableta od 50 mg, za koji je rečeno da je jedan od "najjačih" i "najmoćnijih" AAS dostupnih za medicinsku upotrebu. Slično tome, postoji rizik od neželjenih efekata. Oxymetholone je visoko efikasan u promovisanju opsežnih dobitaka u telesnoj masti, uglavnom značajno poboljšavajući sintezu proteina. Zbog toga ga često koriste bodibilderi i sportisti.

2. Kako prašak sirovi Oxymetholone / Anadrol Works?


Primarne kliničke primjene oksimetolona obuhvataju liječenje osteoporoze i anemije, kao i stimulaciju rast mišića kod neuhranjenih ili nerazvijenih pacijenata. Oxymetholone je visoko efikasan u promovisanju opsežnih dobitaka u telesnoj masti, uglavnom značajno poboljšavajući sintezu proteina, pošto se ovaj reasone, Oxymetholone koristi i za poboljšanje fizičkog ili performansi konkurentnih sportista, bodibildera i snage.

Nakon uvođenja oksimetolona, ​​razvijeni su i nesteroidni lekovi kao što je epoetin alfa i pokazali su se efikasnijim kao tretman za anemiju i osteoporozu bez neželjenih efekata oksimetolona. Lijek je i dalje dostupan uprkos ovome i na kraju je pronašao novu primjenu u lečenju gubitka od HIV-a sindrom.

 

Oni koji dopunjuju Oxymetholone mogu očekivati ​​da će njihova težina dramatično porasti; međutim, mera će u velikoj mjeri biti diktirana količinom hrane koju jedu. Pojedinci koji prate dobru ishranu, mogu očekivati ​​povećanje od 20lbs za nekoliko nedelja, a čak i do 30lbs u istom vremenskom okviru nije toliko retko koliko bi neko mislio. Međutim, ako kalorija nije tu da podrži takav rast, kao što je u kaloričnom deficitu, svi Oxymetholone na svetu neće pružiti takvu masovnu dobit. 

3. Kako koristiti sirovi Oxymetholone / Anadrol prah?


Oxymetholone / Anadrol je anabolički steroidi oralnog tipa, tablete Oxymetholone, uzimajte ovaj lek u usta, može se uzimati s hranom ili mlekom ako se uznemirava stomak. Redovno koristite ove lekove kako biste imali najviše koristi od nje. Ne zaboravite da ga koristite u isto vreme svaki dan. Doziranje je zasnovano na vašem zdravstvenom stanju i odgovoru na terapiju. Nemojte povećavati doze ili je to često izvoditi jer se rizik od neželjenih efekata može povećati. Može potrajati između 3-6 mjeseci prije nego što dođe do koristi od ovog lijeka.

 

Oksimetolon je kao što je već pomenuto veoma hepatično, a enzimi jetre nužno će dramatično porasti s njegovom upotrebom. Iz tog razloga, većina upotreba Oxymetholona će se obično trebati držati maksimalno 6 nedelja, pri čemu mnogi nikad ne moraju da idu preko 4 nedelje ukupne upotrebe. Iako je ovo kratkotrajno trajanje, važno je napomenuti da je Oxymetholone jedan od retkih steroida koji se stvarno smanjuje nakon što je upotreba proširena; što znači, čak i ako ste prošli nedeljnu marku koju verovatno ne biste dobili mnogo od toga, osim što ćete oštetiti jetru. Utešno je napomenuti, iako je toksično za jetru, kada se odgovorno koristi bilo koji toksični efekat, neće biti briga, jer će se jetra brzo vratiti u normalu kada se upotreba prekine. Važno je napomenuti, pošto je ovaj steroid hepatički, on ne nosi blizu nivoa hepatotoksičnosti onoliko više od lekova brojača i redovne konzumacije alkohola.

 

Oxymetholone je dodatno pogodan za obezbeđivanje čvrstog jačanja, međutim to je više sekundarne karakteristike, s obzirom na to da je veličina sama njegova primarna uloga. Čak i tako, steroidi igraju važnu ulogu i snage i veličine jer mogu pružiti odličan sinergetski efekat kada su u kombinaciji sa drugim anaboličnim steroidima u stacku; kao što bi trebalo da bude, jer nije prikladno da se koristi sam. Iako su to najveća korist, povećanje veličine i obezbeđivanje steroidne sinergije, Oxymetholone može biti i iznenađujuće za mnoge koji se uspešno koriste u ciklusu rezanja; normalno u konkurentnim krugovima karoserije. Iako je Oxymetholone često poznat po promovisanju zadržavanja vode, može se u velikoj meri kontrolisati i mnogi konkurentni bodibilderi koriste osobine steroida u poslednjim nedeljama svog kandidata za takmičenje, kako bi mu telo dalo potpuniji izgled jer steroid odgovara na ugljene hidrate a mnogi se često gutaju u ovoj fazi. To je važna napomena; oni koji su osetljivi na zadržavanje vode savetuju se da se drže dalje od ove prakse, jer će uništiti vašu konkurentsku fiziku ako ne znate kako da uparite vašu ishranu sa njegovom upotrebom.


Pratite sve smernice na svojoj recepturi. Vaš lekar može povremeno da promeni vašu dozu kako bi postigao najbolje rezultate. Ne uzimajte ovaj lek u većim ili manjim količinama ili duže od preporučenog. Da biste bili sigurni da ovaj lek pomaže vašem stanju, možda će vam biti potrebni česti testovi krvi. Možda nećete primijetiti promjenu u vašim simptomima, ali vaš rad u krvi će pomoći doktoru da odredi koliko dugo ćete se liječiti sa oxymetholonom.
 

4. Doziranje sirovog praha Oxymetholone / Anadrol


Doza oksimetolona se zasniva na vašem zdravstvenom stanju i odgovoru na terapiju. Tipična upotreba je 50-150 mg / dan. U nekim slučajevima se koriste veće doze, kao što je 300 mg / dan, ali kada su pogodno složeni sa jednim ili više drugih anaboličkih steroida, često ima malo dalje koristi od preko 150 mg / dan. Dodavanje Anadrola do 50 mg / dan Dianabola daje malo dodatne koristi steroidnom ciklusu; Nasuprot tome, dodavanje Anadrola do 50-100 mg / dan trenbolon acetat ili 60-80 mg / dan Anavar (oxandrolone) daje dramatično poboljšanje.


Ako propustite dozu, propuštajte dozu čim se sećate. Ako je skoro vreme za sledeću dozu, sačekajte do tada da uzmete lek i preskočite propustnu dozu. Nemojte uzimati dodatni lek za nadoknađivanje propuštene doze.


Ako je iznad doze, potražite hitnu medicinsku pomoć ako mislite da ste primili previše ovog lijeka. Očekuje se da prekomerna doza oksimetolona neće dovesti do opasnih po život.

 

Sledeći lekovi mogu da komuniciraju sa oksimetolonom. Obavestite svog doktora ako koristite bilo koje od ovih:


razređivač krvi kao što je varfarin (Coumadin); ili insulin ili dijabetes koji uzimate u usta.

 

Da biste bili sigurni da oksimetolon pomaže vašem stanju i ne izaziva štetne efekte na vašu jetru, vaša krv će biti redovno testirana. Ne propustite zakazane sastanke.

 

Ovaj lek može izazvati neuobičajene rezultate sa određenim medicinskim testovima. Recite svakom lekaru koji vas tretira da koristite oksimetolon.

 

Može doći do 6 meseci korišćenja ovog lijeka pre nego što se simptomi poboljšaju. Da biste postigli najbolje rezultate, nastavite koristiti lekove prema uputstvima. Razgovarajte sa svojim lekarom ako se vaši simptomi ne poboljšaju nakon 3 meseca lečenja.
 

5. Upozorenje o prašini oksimetolona / Anadrola


Tableta Oxymetholone / Anadrol ne smije zamijeniti druge podsticajne mjere kao što su transfuzija, korekcija gvožđa, folna kiselina, vitamin B12 ili nedostatak piridoksina, antibakterijska terapija i odgovarajuća upotreba kortikosteroida.

 

Nemojte dijeliti ovaj lek sa drugima. To je protiv zakona. Uravnotežena dijeta bogata gvožđem i folnom kiselinom može pomoći u poboljšanju vašeg stanja. Razgovarajte o planu ishrane sa svojim lekarom. Lateralni i / ili medicinski testovi (npr. Broj krvnih sudova, nivoi željeza, nivo holesterola, nivoi mineralne krvi / urina, testovi funkcije jetre, ispitivanje prostate) treba obavljati periodično kako biste pratili svoj napredak ili provjerili nuspojave

 

Skladištite tablete Oxymetholone na sobnoj temperaturi između 59-86 stepeni F (15-30 stepeni C) daleko od svetlosti i vlage. Ne skladištite u kupatilu. Držite sve lekove dalje od djece i kućnih ljubimaca. Nemojte ispirati lijekove po WC-u ili ih zaliti u odvod, osim ako vam to nije učinjeno. Pravilno odbacite ovaj proizvod kada je istekao ili više nije potrebno.

 

Vaš lekar ili farmaceut možda već zna za bilo kakvu moguću interakciju sa lekovima i može vas nadgledati za njih. Nemojte započeti, zaustavljati ili menjati dozu bilo kojeg lijeka pre nego što ih prvo proverite. Pre upotrebe ovog lijeka, obavestite svog liječnika ili farmaceuta o svim receptima i bez recepta / biljnim proizvodima koje možete koristiti, naročito o: varfarinu. Ovaj lek može uticati rezultate određenih laboratorijskih testova. Uverite se da osoblje laboratorije i vaši lekari znaju da koristite ovaj lek. Ovaj dokument ne sadrži sve moguće interakcije. Zbog toga, pre upotrebe ovog proizvoda, obavestite svog lekara ili farmaceuta o svim proizvodima koje koristite. Držite spisak svih vaših lekova sa sobom i podelite listu sa svojim doktorom i farmaceutom.


Muskuloskeletni neželjeni efekti uključuju zatvaranje epifiznih centara rasta prekidom rasta linearnog kostiju. Preporučuje se adekvatan monitoring koštane starosne dobi tokom primene kod pacijenata sa prepubertalima.

 

Ovaj lek može izazvati oštećenja u porodu. Ne koristite ako ste trudni. Koristite efikasnu kontrolu rađanja i obavestite svog doktora ako zatrudnite tokom lečenja.

 

Ne biste trebali koristiti ovaj lek ako ste alergični na oksimetolon ili ako imate rak prostate, muški rak dojke, ženski rak dojke sa visokim nivoima kalcijuma u krvi, tešku bolest jetre ili bubrega ili ako ste trudni.

 

Prije upotrebe oksimetolona, ​​obavestite svog doktora ako imate bolesti jetre ili bubrega, srčane bolesti, kongestivnog srčanog udara, visokog holesterola ili triglicerida, bolesti koronarne arterije ili uvećane prostate.

6. Šta je mogući neželjeni efekat oksimetolone / Anadrol praha ?


Uobičajeni neželjeni efekti oksimetolona uključuju depresiju, letargiju, glavobolju, otok, brzo povećanje telesne mase, priapizam, promene boje kože, problemi sa mokrenjem, mučnina, povraćanje, bol u stomaku (ako se uzimaju na prazan želudac), gubitak apetita, otok dojki kod muškaraca, osećaj nemiran ili uzbuđen, nesanica i dijareja. Kod žena, neželjeni efekti uključuju i akne, promjene u periodima menstruacije, produbljivanje glasa, rast kose na bradi ili grudima, gubitak kose obraza, uvećani klitoris i promjene u seksualni pogon. Zbog svoje 17-alkilovane strukture, oksimetolon je hepatotoksičan. Dugotrajna upotreba leka može izazvati niz ozbiljnih bolesti, uključujući hepatitis, karcinom jetre i cirozu; zbog toga se preporučuju periodični testovi funkcije jetre za one koji uzimaju oksimetolon.


Genitourinarski efekti uključuju oligospermiju i smanjeni volumen ejakulacije. Stariji muški pacijenti mogu doživeti povećanje prostate, što dovodi do obstrukcije urinarnog sistema. Priapizam i prekomerna stimulacija mogu se razviti. Ženski pacijenti mogu doživeti virilizaciju, uključujući produbljivanje glasa, hirsutizam, akne, klitomegaliju (ne reverzibilne) i menstrualne abnormalnosti. Prekid anaboličkih steroida kod znakova blage virilizacije može sprečiti ireverzibilnu virilizaciju. Mogu se pojaviti promjene u libidu (povećati / smanjiti).

 

Žene koje primaju oksimetolon mogu razviti muške karakteristike, koje mogu biti nepovratne ako se tretman nastavi. Pozovite svog doktora što je prije moguće ako primete bilo koji od ovih neželjenih efekata:

 

akne;

promene u vašim menstrualnim periodima;

hrapav ili produbljen glas;

rast dlake kod muškaraca (kao na bradi ili grudima);

muški uzorak ćelavosti;

uvećani klitoris; ili

povećati ili smanjiti seksualni pogon.

 

Manje ozbiljni neželjeni efekti mogu uključiti:

otok dojki kod muškaraca;

osećaj nemiran ili uzbuđen;

problemi sa spavanjem (nesanica); ili

dijareja.

Ovo nije potpuna lista neželjenih efekata, a drugi se mogu pojaviti. Obavestite svog doktora o neobičnom ili uznemirujućem neželjenom dejstvu.
 

7. Kupi Oxymetholone / Anadrol Powder f rom SZOB


  Posetite našu online ljekarnicu i popunite narudžbinu Oxymetholone / Anadrol sirovina.

  Definišite mesto isporuke, količinu proizvoda i način plaćanja.

  U periodu od 30 minuta, dobićete potvrdu vaše narudžbe.

  Biće poslat u roku od 12 sati.
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6 / F, Industrijski centar Fo Tan, 26-28 Au Pui Wan St, Fo Tan, Shatin, Hongkong Šenžen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua Novi Distrikt, Šenžen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:+852 6679 4580
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd (SZOB)
Share: