Shenzhen OK Biotech Technology co, LTD (SZOB)
Kategorija proizvoda

  Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)

  HK dodati: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong

  Kina kopno Dodaj: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd Longhua New District, Shenzhen, Kina PRC

  E-mail:Nicole@OK-Biotech.com

      Smile@OK-Biotech.com

  Web: www.ok-biotech.com

  Tel: + 852 6679 4580

Perampanel CAS: 380917-97-5

Perampanel CAS: 380917-97-5

Opis proizvoda Klinički podaci Trgovačka imena Fycompa Podaci o licenci EU EMA: Fycompa SAD FDA: Perampanel Kategorija trudnoće SAD: C (Rizik nije isključen) Pravni status Pravni status UK: POM (samo na recept) SAD: Prilog III Farmakokinetički podaci Bioraspoloživost 116% ] Protein vezivanje 95-96% ...

Opis O Perampanel CAS: 380917-97-5:

Perampanel (prodat pod trgovačkim imenom Fycompa) je antiepileptički lek koji je razvio Eisai Co., koji se koristi kao dodatak drugim lekovima za lečenje parcijalnih napada i generalizovanih tonik-kloničkih napada za osobe starije od 12 godina. od 2016. godine njegova optimalna uloga u lečenju epilepsije u odnosu na druge droge nije bila jasna. To je bio prvi antiepileptički lek u klasi selektivnog nekonkurentnog antagonista AMPA receptora.

Nalepnica sa lekovima sadrži upozorenje crne kutije da uzrok uzroka može dovesti do ozbiljnih psihijatrijskih i ponašanja; to može dovesti do ubistva ili samoubilačkih misli. Ostali neželjeni efekti uključuju vrtoglavicu, somnolenziju, vrtoglavicu, agresiju, bes, gubitak koordinacije, zamućen vid, razdražljivost i neujednačen govor. Ključne riječi: NalMefene Hydrochloride. Permapanel je smanjio efikasnost levonorgestrelskih oralnih kontraceptivnih sredstava za oko 40%. Žene koje mogu zatrudnjeti ne bi trebalo da podnesu jer studije na životinjama pokazuju da mogu štetiti fetusa. [5] Perampanel može biti zlostavljan; veoma visoke doze su proizvele euforične reakcije slične ketaminu. Imenovana je kao kontrolisana supstanca iz Priloga III od strane Uprave za sprovođenje droge.

Od avgusta 2016. godine perampanel je proučavan i razvoj se prekida kod migrene, multiple skleroze, neuropatskih bolova i Parkinsonove bolesti

Konkurentna prednost:

1 Visoka kvaliteta sa konkurentnom cijenom:

1) Standard kvaliteta: USP 35

2) Čistoća:> 99%

3) Mi smo proizvođač i mogu pružiti proizvode visokog kvaliteta s fabričkom cenom.

2 Brza i sigurna isporuka:

1) Parcela se može poslati u roku od 24 sata nakon plaćanja. Dostupan je broj za praćenje

2) Bezbedna i diskretna isporuka. Različite metode transporta po vašem izboru.

3 Imamo klijente širom sveta:

1) Profesionalna usluga i bogato iskustvo omogućavaju kupcima da se osećaju lako, odgovarajuće zaliha i brzu isporuku ispunjavaju svoju želju.

2) Povratne informacije o tržištu i povratne informacije o robi će se ceniti, ispunjavanje zahtjeva klijenata je naša odgovornost.

3) Visoka kvaliteta, konkurentna cena, brza isporuka, prvoklasna usluga stiču povjerenje i pohvale od kupaca.

4 Tri principa:

1) Sigurna isporuka: Diverzifikacija kanala, zaštita privatnosti kupaca. I za svaki slučaj, osigurati da se ponovo pošalje.

2) Nikada ne promenite: Proizvod će uvek održavati visoku čistoću, neće se menjati, Visoka kvaliteta je kultura naše kompanije.

3) Dobre usluge: što je brže rešiti probleme sa klijentima, tako da klijenti blagovremeno dobijaju robu.

Problem kvaliteta proizvoda

FAQ

Srodni proizvodi
Intermedijenti
API
Prohormon
SARMS Raws
I want to leave a message
Obratite nam se
Adresa: HK: 6/C, Fo Tan industrijski centar, 26-28 blijed St Au Pui, Fo Tan, Novi Zeland, Hong Kong-Shenzhen: 8F, Fuxuan zgrada, br. 46, East Heping Rd, Longhua novi District, Shenzhen, PRC Kina
Telefon: +852 6679 4580
 Faks:
 E-pošte:smile@ok-biotech.com
Shenzhen OK Biotech Technology co, Ltd.(SZOB)
Share:
Verification: c5916f6aec73893e